!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

I know just what you re sayin έγραψε: 29 Ιουν 2021, 01:41
Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιουν 2021, 11:07 σημερις κατα τις 3 θα βαρεσω δευτερη δοση μοντερνα.

μετα θα κατσω να συναρμολογησω γραφειο, βιβλιοθηκη και καρεκλα gaming για το πιδι, και κατα τις 8 το βραδυ θα παω για ψαρεμα θραψαλων, με 1 τελαρο μπυρες και οτι μεζεκλικια φερει η παρεα, με λιγη τυχη θα μας παρει μεχρι το πρωι και θα ερθω κατευθειαν για δουλεια.

την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, όχι να διαβάζεις τις παπαριές του σούργελου και να συγχίζεσαι :102:
ναι, αλλα τωρα τα βλεπω διπλά απο την κουραση, θελω να πεσω δω στο γραφειο μου να κοιμηθω λιγουλακι, και σκεφτομαι και οτι εχω ενα ψυγειο γεματο θραψαλα που πρεπει να τα καθαρισω το μεσημερι.

ασε που μου εβαλαν και ενα περιεργο τσιροτο μετα το εμβολιο.
Εικόνα
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Μα Celeron? Τεχνολογία 90s σου βάλανε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιουν 2021, 11:07 σημερις κατα τις 3 θα βαρεσω δευτερη δοση μοντερνα.

μετα θα κατσω να συναρμολογησω γραφειο, βιβλιοθηκη και καρεκλα gaming για το πιδι, και κατα τις 8 το βραδυ θα παω για ψαρεμα θραψαλων, με 1 τελαρο μπυρες και οτι μεζεκλικια φερει η παρεα, με λιγη τυχη θα μας παρει μεχρι το πρωι και θα ερθω κατευθειαν για δουλεια.

θα σας γραψω εντυπωσεις, μαλλον. αν οχι, ειμαι στον πατο του κορινθιακου και δροσιζομαι.
Μην ξεχάσεις να βάλεις τα σπιρούνια και να κρατάς τα πόδια σε σχήμα Π από την πολλή μαγκιά ρε Ασέβαστε.
Κόψε κάτι...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

George_V έγραψε: 29 Ιουν 2021, 09:15 Μα Celeron? Τεχνολογία 90s σου βάλανε?
και το λενε και μοντερνα. ακους εκει οι βασιβουζουκοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

NewModelArmy έγραψε: 29 Ιουν 2021, 00:57 Δευτερη δοση κτηνιατρου το πρωι και περα απο μια μικρη ενοχληση στο μπρατσο δεν ειχα καμια απολυτως παρενεργεια,οπως και στην πρωτη δοση,σε βαθμο που σκεφτομαι μην επεσα σε ψεκασμενη νοσοκομα και μου εχωσε πλασιμπο.Επιβαλλεται τεστ αντισωματων σε κανα μηνα τωρα.
Όλοι οσοι ξέρω που εκαναν 2η κτηνιατρική, το ίδιο με εσενα το περάσανε. Μόνο εγώ την άκουσα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Eχει δει κανεις τον Σενέκας;Τελευταια φορα που φανηκε ειχε πει οτι εκανε το μονοδοσικο :o
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

GoBack έγραψε: 29 Ιουν 2021, 17:35 Eχει δει κανεις τον Σενέκας;Τελευταια φορα που φανηκε ειχε πει οτι εκανε το μονοδοσικο :o
:o
Spoiler
λογικά διακοπάρει κάπου
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

δευτερη δοση μοντερνα χτες και απο χτες το βραδυ ειμαι σαν να με εχει πατησει τρενο :(
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Πρώτη δόση Pfizer χτες και τίποτα το ιδιαίτερο (πέρα από μια ψιλοενόχληση αν πιέσω το σημείο στο χέρι μου όπου έγινε το εμβόλιο).
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Η δευτερη βαραει σχετικα καλα στα mrna.Απο την ερευνα που εχω κανει οσο πιο νεος/υγιης τοσο περισσοτερο.Κατι γιαγιαδες και παππουδες 65+ δεν καταλαβαν Χριστο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

GoBack έγραψε: 29 Ιουν 2021, 17:35 Eχει δει κανεις τον Σενέκας;Τελευταια φορα που φανηκε ειχε πει οτι εκανε το μονοδοσικο :o
Όντως;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Μια χαρά ειναι ο Σενεκας. Θα τον βρειτε στα subreddits της Αρσεναλ.
Άβαταρ μέλους
vantono

GoBack έγραψε: 29 Ιουν 2021, 18:37 Η δευτερη βαραει σχετικα καλα στα mrna.Απο την ερευνα που εχω κανει οσο πιο νεος/υγιης τοσο περισσοτερο.Κατι γιαγιαδες και παππουδες 65+ δεν καταλαβαν Χριστο.
Δυο γνωστοί μου απο τη δουλειά πάτησαν κι αυτοί 2η κτηνιατρική λίγες μερες μετά από 'μενα, και οι δύο πιο αθλητικοί απο μένα, και βγηκαν οφφ με 39άρια. Εγώ παρατηρώ εν τέλει πως, όσο γηραιότερος και όσο πιο μη αθλητικός/αγύμναστος, παραδόξως τόσο λιγότερο (έως καθόλου) σε βαράει. Φίλος μου 30αρης παχύσαρκος που η μόνιμη διατροφή του είναι απο μακντόναλντς σε kfc και απο kfc σε καρμπονάρες και η μόνη του δραστηριότητα τα γκέιμς, δεν ένιωσε Χριστό ουτε στην 1η δοση ούτε στη 2η. Ο πατέρας μου απ'την άλλη, 60αρης αλλά καθημερινώς δραστήριος ακόμα με δουλειές και μαστορέματα και ψαρέματα κτλ, και σχετικά φιτ για την ηλικία του, τη 2η την περασε με εναν πολύ ελαφρύ πονοκέφαλο για μισή μέρα.
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

NoMoreLice έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:01 Εμένα δεν μου είπαν τίποτα απολύτως στο ΚΥ που το έκανα, σε ένα λεπτό με είχαν ξεπετάξει. Το βράδυ ανέβασα 40 με ρίγη, αλλά με ένα ντεπόν έπεσε στο 38.5. Κι εγώ στο ίντερνετ διάβασα τις παρενέργειες και ηρέμησα, αλλιώς θα σκεφτόμουν να πάω νοσοκομείο.
Λοιπόν, 2η δόση δεν κατάλαβα Χριστό, ενώ πρώτη είχα ανεβάσει 40άρι και ένα 24ωρο ήμουν χώμα. Τώρα είμαι σε φάση φέρτε μου να κάνω κι άλλα, θελώ ΑΖ κάθε μέρα. Πάμε μωρή τρέλα BoJo.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
vantono

Καποιος δεν ειχε γράψει εδώ μέσα οτι λίγες μέρες μετά απο pfizer ενιωθε πόνο στη μέση, ή δεν θυμάμαι καλά?
Ενιωσα κι εγώ πριν λίγες ώρες και νιωθω ακομα ενα απαλο/υποφερτό τράβηγμα, αφου όμως πριν είχα σηκώσει ενα αρκετά βαρύ φορτίο μόνος μου και λίγο απότομα είναι η αλήθεια, αλλά το εχω ξανακάνει πολλές φορες το να σηκώνω βαριά πράγματα (ακομα και απότομα) και δεν έχω νιώσει ποτέ μέση. Αναμένω να δω πως θα εξελιχθεί η φάση, και θα σας ενημερώσω. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”