Εμεις και οι συμμαχοι Τουρκοι να χυνουμε το αιμα μας εναντια θτον κακο κομμουνιθμο στην αλλη ακρη του κοσμου. Με πιασαν τα κλαματαObi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:09Ετσι.Ο πολεμος κατα των κτηνανθρωπων αξιζει παντα.Kolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:03 Προσωπικά νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια που ο ελληνικός στρατός βοήθησε έναν λαό στην άλλη άκρη της γης να ζει ελεύθερος και όχι κάτω από κομμουνιστική τυραννία σε μια μαρξιστική δυστοπία. Δεν με νοιάζει αν κερδίσαμε κάτι ή όχι, ακόμα και να χάναμε, πάλι το ίδιο θα ήθελα να είχαμε κάνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόλεμος της Κορέας: Οι 110 Έλληνες που κατανίκησαν 3.000 Κινέζους στο λόφο Χάρρυ
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Πόλεμος της Κορέας: Οι 110 Έλληνες που κατανίκησαν 3.000 Κινέζους στο λόφο Χάρρυ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Re: Πόλεμος της Κορέας: Οι 110 Έλληνες που κατανίκησαν 3.000 Κινέζους στο λόφο Χάρρυ
Είναι θέμα ανθρωπιάς πάνω απ' όλα.Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:09Ετσι.Ο πολεμος κατα των κτηνανθρωπων αξιζει παντα.Kolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:03 Προσωπικά νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια που ο ελληνικός στρατός βοήθησε έναν λαό στην άλλη άκρη της γης να ζει ελεύθερος και όχι κάτω από κομμουνιστική τυραννία σε μια μαρξιστική δυστοπία. Δεν με νοιάζει αν κερδίσαμε κάτι ή όχι, ακόμα και να χάναμε, πάλι το ίδιο θα ήθελα να είχαμε κάνει.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Όταν πρόκειται για τους εχθρούς της ανθρωπότητας, οι διαφορές εθνικές αντιδικίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:17Εμεις και οι συμμαχοι Τουρκοι να χυνουμε το αιμα μας εναντια θτον κακο κομμουνιθμο στην αλλη ακρη του κοσμου. Με πιασαν τα κλαματαObi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:09Ετσι.Ο πολεμος κατα των κτηνανθρωπων αξιζει παντα.Kolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:03 Προσωπικά νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια που ο ελληνικός στρατός βοήθησε έναν λαό στην άλλη άκρη της γης να ζει ελεύθερος και όχι κάτω από κομμουνιστική τυραννία σε μια μαρξιστική δυστοπία. Δεν με νοιάζει αν κερδίσαμε κάτι ή όχι, ακόμα και να χάναμε, πάλι το ίδιο θα ήθελα να είχαμε κάνει.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
-
Στρακαστρουκας
Οι ανθρωπιστες Ελληνες και Τουρκοι να πολεμανε χερι-χερι να σωσουνε το φασιστικο καθεστως του Συγκμαν Ρι, που ειχε ηδη σφαξει πριν απο την εναρξη του πολεμου πανω απο 100.000 Κορεατες. Για τετοιον ανθρωπισμο μιλαμεKolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:17Είναι θέμα ανθρωπιάς πάνω απ' όλα.Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:09Ετσι.Ο πολεμος κατα των κτηνανθρωπων αξιζει παντα.Kolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:03 Προσωπικά νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια που ο ελληνικός στρατός βοήθησε έναν λαό στην άλλη άκρη της γης να ζει ελεύθερος και όχι κάτω από κομμουνιστική τυραννία σε μια μαρξιστική δυστοπία. Δεν με νοιάζει αν κερδίσαμε κάτι ή όχι, ακόμα και να χάναμε, πάλι το ίδιο θα ήθελα να είχαμε κάνει.
Τα υπόλοιπα νομίζω είναι θεωρίες που μπορεί να είναι μπορεί και να μην είναι, δεν έχουν σχέση όμως με το βασικό ότι οι πολιτικοί δεν έχουν κριθεί από κάπου για το έργο τους προς τις αμυντικές υποχρεώσεις της πατρίδας.πατησιωτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:12Μάλλον σε μια χώρα που οι πολιτικοί κάνουν απίθανα πράγματα και τη βγάζουν καθαρή επειδή ο κόσμος η δικαιοσύνη (;) έχει τη δική της οπτική.nyxtovios έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:04Άρα τι; ζούμε σε μια χώρα με σάπιο πολιτικό και δικαστικό σύστημα;πατησιωτης έγραψε: 29 Ιουν 2021, 23:49
Αφού δεν πήγε κανείς για τη χρεωκοπία μην ελπίζεις.Γενικώς είναι λάθος να κρίνεις τους πιθανούς κινδύνους από τη στάση των ελληνικών κυβερνήσεων.Είναι δεδομένο ότι μέσα σε 30 χρόνια το δημόσιο χρέος πήγε από τα 600 δις δραχμές στα 300 δις ευρώ,δηλαδή 170 φορές επάνω.Αυτοί που δανείζονταν δεν ήξεραν τι θα γίνει στο τέλος;
![]()
Είδες προηγουμένως ότι το βασικό επιχείρημα κατά του ΝΑΤΟ είναι εδώ και χρόνια το κυπριακό.Αλλά στην πραγματική ιστορία το ΝΑΤΟ χρησίμευσε για να ξεκινήσει η Ελλάδα την ιστορία αυτή που κατέληξε όπως κατέληξε.Δεν υπήρχε πιθανότητα ούτε μία στο εκατομμύριο να σκεφτόταν ελληνική κυβέρνηση να ξεκινήσει πόλεμο στην Κύπρο κατά της Αγγλίας εάν δεν ήταν στο ΝΑΤΟ.Το 1931 που έγινε εξέγερση εκεί ο Βενιζέλος έστειλε αυστηρό τηλεγράφημα να μαζευτούν.
Μόλις όμως μπήκαμε στο ΝΑΤΟ ο Παπάγος θεώρησε ότι έχει εξασφαλισθει και ξεκίνησε την ΕΟΚΑ.Δηλαδή όντως η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ δημιούργησε το κυπριακό αλλά επειδή επιτέθηκε πρώτα η Ελλάδα στους Άγγλους,πράγμα που ποτέ δεν θα σκεφτόταν εάν δεν υπήρχε το ΝΑΤΟ.
-
Στρακαστρουκας
Παντα. Ο καλος αντικομμουνιστης και Τουρκος θα γινει στο ονομα του αντικομμουνισμου. Να τα λεμε ολαKolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:19Όταν πρόκειται για τους εχθρούς της ανθρωπότητας, οι διαφορές εθνικές αντιδικίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:17Εμεις και οι συμμαχοι Τουρκοι να χυνουμε το αιμα μας εναντια θτον κακο κομμουνιθμο στην αλλη ακρη του κοσμου. Με πιασαν τα κλαματα
- Obi Wan Iakobi
Α γιαυτο εισβαλατε για να σωσετε τον κοσμοΣτρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:21
Οι ανθρωπιστες Ελληνες και Τουρκοι να πολεμανε χερι-χερι να σωσουνε το φασιστικο καθεστως του Συγκμαν Ρι, που ειχε ηδη σφαξει πριν απο την εναρξη του πολεμου πανω απο 100.000 Κορεατες. Για τετοιον ανθρωπισμο μιλαμε
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Στρακαστρουκας
Oχι για να σωσουν τον κοσμο. Αυτες τις πιπες τις λενε οι Αμερικανοι γιατι δεν εχουν αλλη επιχειρηματολογια. Εισεβαλαν για να ενοποιησουν την Κορεα και να ματαιωσουν την απολυτως αυθαιρετη διχοτομηση της χωρας.Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:23Α γιαυτο εισβαλατε για να σωσετε τον κοσμοΣτρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:21
Οι ανθρωπιστες Ελληνες και Τουρκοι να πολεμανε χερι-χερι να σωσουνε το φασιστικο καθεστως του Συγκμαν Ρι, που ειχε ηδη σφαξει πριν απο την εναρξη του πολεμου πανω απο 100.000 Κορεατες. Για τετοιον ανθρωπισμο μιλαμε![]()
Είπαμε, όταν απέναντί μου έχω τον εχθρό του ανθρώπου, δεν με νοιάζει ποιος θα στέκεται δίπλα μου.Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:21Παντα. Ο καλος αντικομμουνιστης και Τουρκος θα γινει στο ονομα του αντικομμουνισμου. Να τα λεμε ολαKolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:19Όταν πρόκειται για τους εχθρούς της ανθρωπότητας, οι διαφορές εθνικές αντιδικίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:17
Εμεις και οι συμμαχοι Τουρκοι να χυνουμε το αιμα μας εναντια θτον κακο κομμουνιθμο στην αλλη ακρη του κοσμου. Με πιασαν τα κλαματα
- Obi Wan Iakobi
Ποια αυθαιρετη?την προτειναν οι δυτικοι κι εσεις την δεχτηκατε.Βεβαια οταν ειδατε οτι ο στρατος των νοτιων ηταν αδυναμος ειπατε να αρπαξετε την ευκαιρια να παρετε ολη τη χωρα αλλα τη πατησατε.Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:28
Oχι για να σωσουν τον κοσμο. Αυτες τις πιπες τις λενε οι Αμερικανοι γιατι δεν εχουν αλλη επιχειρηματολογια. Εισεβαλαν για να ενοποιησουν την Κορεα και να ματαιωσουν την απολυτως αυθαιρετη διχοτομηση της χωρας.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Στρακαστρουκας
Αυτο λεω και γω. Με πιανει μια συγκινιση οταν φανταζομαι Ελληνες και Τουρκους να πολεμανε πλαι-πλαι απεναντι θτον κομμουνιθμο. Θα μου πεις πολλοι απο αυτους πολεμησαν στο πλευρο των Ναζι που θελανν τριπλη διχοτομηση της χωρας, στο να πολεμησουν πλαι στους Τουρκους θα διστασουν? Ο αντικομμουνισμος κανει θαματαKolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:29 Είπαμε, όταν απέναντί μου έχω τον εχθρό του ανθρώπου, δεν με νοιάζει ποιος θα στέκεται δίπλα μου.
-
Στρακαστρουκας
Οταν λες "εμεις" τι εννοεις? Εγω Κορεατης δεν ειμαι. Η ιδεα της διχοτομησης ειχε προκαλεσει φρικη τοσο στους Βορειους οσο και στους Νοτιους. Η τελευταια ελπιδα για ενοποιηση ηταν η εισβολη της Βορειας Κορεας. Απο τοτε εχει κολησει η καταστασηObi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:32Ποια αυθαιρετη?την προτειναν οι δυτικοι κι εσεις την δεχτηκατε.Βεβαια οταν ειδατε οτι ο στρατος των νοτιων ηταν αδυναμος ειπατε να αρπαξετε την ευκαιρια να παρετε ολη τη χωρα αλλα τη πατησατε.Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:28
Oχι για να σωσουν τον κοσμο. Αυτες τις πιπες τις λενε οι Αμερικανοι γιατι δεν εχουν αλλη επιχειρηματολογια. Εισεβαλαν για να ενοποιησουν την Κορεα και να ματαιωσουν την απολυτως αυθαιρετη διχοτομηση της χωρας.
- Obi Wan Iakobi
Αυτη η οψιμη φιλοπατρια των κομμουνιστων με τρελαινει...εδω το ΚΚΕ με τον Πολακη ηθελε τα συνορα στη ΛαμιαΣτρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:32Αυτο λεω και γω. Με πιανει μια συγκινιση οταν φανταζομαι Ελληνες και Τουρκους να πολεμανε πλαι-πλαι απεναντι θτον κομμουνιθμο. Θα μου πεις πολλοι απο αυτους πολεμησαν στο πλευρο των Ναζι που θελανν τριπλη διχοτομηση της χωρας, στο να πολεμησουν πλαι στους Τουρκους θα διστασουν? Ο αντικομμουνισμος κανει θαματαKolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:29 Είπαμε, όταν απέναντί μου έχω τον εχθρό του ανθρώπου, δεν με νοιάζει ποιος θα στέκεται δίπλα μου.
viewtopic.php?f=29&t=31897
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Κομμουνιστης εισαι και υπερ ΒΚ.Απο τη στιγμη που και οι δυο πλευρες ειχαν συμφωνησει επρεπε να σεβαστειτε την συμφωνια και οχι να κανετε εισβολη.Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:34
Οταν λες "εμεις" τι εννοεις? Εγω Κορεατης δεν ειμαι. Η ιδεα της διχοτομησης ειχε προκαλεσει φρικη τοσο στους Βορειους οσο και στους Νοτιους. Η τελευταια ελπιδα για ενοποιηση ηταν η εισβολη της Βορειας Κορεας. Απο τοτε εχει κολησει η κατασταση
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Κομμουνισμός και ναζισμός είναι δίδυμα αδερφάκια, γι'αυτό και ξεκίνησαν ως σύμμαχοι. Το γεγονός ότι στο τέλος σκοτώθηκαν και μεταξύ τους δεν λέει κάτι, αυτός που μισεί την ανθρωπότητα, ούτε τα αδέρφια του θα αγαπά, ούτε τα ίδια τ' άντερά του θα χωνεύει. Οι Έλληνες πολεμήσαμε ενάντια και στις δύο μισανθρωπες ιδεολογίες.Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:32Αυτο λεω και γω. Με πιανει μια συγκινιση οταν φανταζομαι Ελληνες και Τουρκους να πολεμανε πλαι-πλαι απεναντι θτον κομμουνιθμο. Θα μου πεις πολλοι απο αυτους πολεμησαν στο πλευρο των Ναζι που θελανν τριπλη διχοτομηση της χωρας, στο να πολεμησουν πλαι στους Τουρκους θα διστασουν? Ο αντικομμουνισμος κανει θαματαKolovrat έγραψε: 30 Ιουν 2021, 00:29 Είπαμε, όταν απέναντί μου έχω τον εχθρό του ανθρώπου, δεν με νοιάζει ποιος θα στέκεται δίπλα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolovrat την 30 Ιουν 2021, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 78 Απαντήσεις