1. Το διαβάζεις
2. Σημειώνεις τις ενστάσεις σου
3. Πηγαίνεις στα γραφεία του κόμματος στην περιοχή σου.
4. Συζητάς τις ενστάσεις σου
5. Αποφασίζεις.
Η μονη συζητηση με κομθουνιστη δυναται να υπαρξει ΜΟΝΟ οταν του φυτεψεις δεκα γραμμαρια μολυβι στην κοιλια - στριψεις τσιγαρο (δεν του δινεις) κ τον ακους να λεει τα δικα του το τελευταιο δεκαλεπτο της αχαρης ζωης του.
Συμβουλη σοφιας απο στελεχη των ΕΑΟΚ
Ορίστε ποιοι κατηγορούν τους κομμουνιστές για βαρβαρισμό.
Μολογάτε δίχως ξύλο.
τι λεπτομέρειες ψάχνεις κι εσύ...δώσε μια πάσα να κάμει το κομμάτι του πριν πάει για ύπνο.
του τύπου "ε ναι βρε ΑΙΝΕΙΑΝ, αλλά γίνεται να τα κάνουμε όλα ανάλογα με το ΣΥΜΦΕΡΟΝ μας;"
φιλελευθιερισμος και μαρξισμος ειναι υλιστικες ιδεολογιες.
Ολοι πρατουμε με βαση το συμφερον μας, απλα καποιοι ειναι χαζοι ωστε να μην συνειδητοποιουν ποιο ειναι το μακροπροθεσμο συμφερον τους.
1. Το διαβάζεις
2. Σημειώνεις τις ενστάσεις σου
3. Πηγαίνεις στα γραφεία του κόμματος στην περιοχή σου.
4. Συζητάς τις ενστάσεις σου
5. Αποφασίζεις.
Η μονη συζητηση με κομθουνιστη δυναται να υπαρξει ΜΟΝΟ οταν του φυτεψεις δεκα γραμμαρια μολυβι στην κοιλια - στριψεις τσιγαρο (δεν του δινεις) κ τον ακους να λεει τα δικα του το τελευταιο δεκαλεπτο της αχαρης ζωης του.
Συμβουλη σοφιας απο στελεχη των ΕΑΟΚ
Ορίστε ποιοι κατηγορούν τους κομμουνιστές για βαρβαρισμό.
Μολογάτε δίχως ξύλο.
Φροντισε να τρως ελαφρα -αλλιως θα πας στα θυμαρακια νωριτερα απο το δεκαλεπτο .
ενας φιλος που θελει το καλο σου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 29 Ιουν 2021, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φροντισε να τρως ελαφρα -αλλιως θα πας στα θυμαρακια νωριτερα απο το δεκαλεπτο .
Φίλε Άγι,φοβάμαι ότι αν φτάσουμε ποτέ στο μη παρ`έκει,ούτε το ελαφρύ αλλά ούτε το βαρύ φαί θα μας σώσει..
Στη σκωταριά η μαχαιριά (ή ντουφεκιά) σου δίνει βαριά είκοσι λεπτά με καλό πόνο.
Λέμε τώρα για το "ο μη γένοιτο"..
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Ιουν 2021, 18:21
Δε μου είναι δύσκολο να τηρήσω τη γραμμή του Κόμματος. Θα είμαι πιο φανατικός από ορισμένους. Απλά θέλω να έχω καθαρή ηθική συνείδηση.
Παρόλαυτα, σέβομαι και εκτιμώ τους κομμουνιστές από ιδεολογία.
Από την άλλη, με πιάνει αηδία με τους κομμουνιστές από αλητεία.
Φίλε Άγι,φοβάμαι ότι αν φτάσουμε ποτέ στο μη παρ`έκει,ούτε το ελαφρύ αλλά ούτε το βαρύ φαί θα μας σώσει..
Στη σκωταριά η μαχαιριά (ή ντουφεκιά) σου δίνει βαριά είκοσι λεπτά με καλό πόνο.
Λέμε τώρα για το "ο μη γένοιτο"..
ναι-σωστα
αν φτασουμε να κανουμε παλι τις μαλακιες που εκαναν οι δικοι μας κ αλληλοσφαζονταν ειτε πυροβολησουμε ειτε μας πυροβολησουν ετσι θα ειναι τα τελευταια μας λεπτα
Δε μου είναι δύσκολο να τηρήσω τη γραμμή του Κόμματος. Θα είμαι πιο φανατικός από ορισμένους. Απλά θέλω να έχω καθαρή ηθική συνείδηση.
Εσύ μιλάς μόνος σου σε τούτο το πχώρουμ. Δε σε καταλαβαίνω.
Εσύ μιλάς μόνος σου σε τούτο το πχώρουμ. Δε σε καταλαβαίνω.
Έχεις κάνει τόση ζημιά στους αριστερούς, όση δεν έχει κάνει ο Τσίπρας.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Φεβ 2021, 01:09
Εάν το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο που περνάει ο Βρούτσης και η Νέα Δημοκρατία δίνει περισσότερα χρήματα στην σύνταξη μου και μάλιστα με (νέα ξανά ) αναδρομικά ..δεν ξέρω , εάν και είμαι γνήσιος αριστερός και οργανωμένο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ , στην κάλπη που θα βρίσκομαι μόνος μου , ενώ θα παριστάνω τον συριζαιο για να μην χαλάσω τις δημόσιες σχέσεις μου και τα βύσματα μου με αυτόν τον πολιτικό χώρο , ενδέχεται στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία ...
Άσχετα εάν έτσι γλύφω εκει που εφτυνα ..
Αλλά ..αναδρομικά και αυξήσεις στις συντάξεις των αποστράτων ( για τους υπόλοιπους ...) ειναι αυτά ..