Δεν ξέρω, εσύ θα μου πεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα από τους "άντρακλες" δεξιούς της Νουδούλας?
Re: ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα από τους "άντρακλες" δεξιούς της Νουδούλας?
- Highlander
Αυτό δε βοηθάει και πολύ το εθνικό σας αφήγημα, ξέρεις.Juno έγραψε: 20 Μαρ 2021, 20:14 Λοιπόν:
- Όταν παραποιούν ιστορικό πίνακα και ενώ τα ιστορικά πρόσωπα που απεικονίζονται θα τους έσφαζαν στο γόνατο, προκαλούν.
.
Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 20:28Και να μην ξυρίζεις το μουστάκι. Πυκνώνει. Με αντισυλληπτικά μπορεί να γίνει κάτι και να ρυθμιστείς.. Ρώτα ένα γιατρό. Γυναικολόγος λέγεται η ειδικότητα.
Μην ανησυχείς, δεν έχω τέτοιο θέμα. Βγάλε τώρα τις 12ποντες ασημί γόβες γιατί θα σου θερίσουν τη μέση κακομοίρα μου.
Α, και δεν χρειαζόταν καν να διαβάσω τις βλακείες που έγραψες για να καταλάβω τι είσαι.
Από το νικ σου και μόνον φαίνεται. Κάτι τέτοια ονόματα δίνουν οι ανώμαλοι στα παιδιά τους που τα μεγαλώνουν σαν άφυλα για να αποφασίσουν μόνα τους όταν μεγαλώσουν. Καλοκαίρι, Σύννεφο, Ουράνιο Τόξο κτλ.
Είναι η πικρή (για εσάς) αλήθεια.Highlander έγραψε: 20 Μαρ 2021, 20:36Αυτό δε βοηθάει και πολύ το εθνικό σας αφήγημα, ξέρεις.Juno έγραψε: 20 Μαρ 2021, 20:14 Λοιπόν:
- Όταν παραποιούν ιστορικό πίνακα και ενώ τα ιστορικά πρόσωπα που απεικονίζονται θα τους έσφαζαν στο γόνατο, προκαλούν.
.![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Highlander
Πικρή για εμένα συγκεκριμένα από πού κι ως πού;
Οι ελευθερίες οφείλονται στους αγώνες για τα ατομικά δικαιώματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
Εσύ απλά με επιβεβαιωνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 20 Μαρ 2021, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ φαίνεσαι από αυτά που γράφεις ότι είσαι ούγκανο.Juno έγραψε: 20 Μαρ 2021, 20:39![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ανησυχείς, δεν έχω τέτοιο θέμα. Βγάλε τώρα τις 12ποντες ασημί γόβες γιατί θα σου θερίσουν τη μέση κακομοίρα μου.
Α, και δεν χρειαζόταν καν να διαβάσω τις βλακείες που έγραψες για να καταλάβω τι είσαι.
Από το νικ σου και μόνον φαίνεται. Κάτι τέτοια ονόματα δίνουν οι ανώμαλοι στα παιδιά τους που τα μεγαλώνουν σαν άφυλα για να αποφασίσουν μόνα τους όταν μεγαλώσουν. Καλοκαίρι, Σύννεφο, Ουράνιο Τόξο κτλ.
Είναι η πικρή (για εσάς) αλήθεια.Highlander έγραψε: 20 Μαρ 2021, 20:36Αυτό δε βοηθάει και πολύ το εθνικό σας αφήγημα, ξέρεις.Juno έγραψε: 20 Μαρ 2021, 20:14 Λοιπόν:
.![]()
![]()
Εσύ μπερδεύεις τον σεβασμό με την συμπάθεια.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 19:23Το ότι ο σεβασμός κερδίζεται είναι αξίωση και συλλογιστική δική σου και όχι αντικειμενική ή έστω καλά δοκιμασμένη ιστορικά και κοινωνικά. Δεν κερδίζεται ο σεβασμός. Η συμπάθεια ίσως. Κι άλλα πράγματα ίσως. Αλλά το οποιοδήποτε συναίσθημα το έχει ο άλλος, έξω από εσένα, δεν του το ρυθμίζεις εσύ. Ο σεβασμός τώρα εκτός από συναίσθημα όπως ανέφερα μπορεί να εξετάζεται και ως συμπεριφορά. εδώ λοιπόν μπαίνουν κανόνες και ηθικοί κώδικες μέχρι και νόμοι. Για παράδειγμα: φαντάζεσαι να κάνουμε κουβέντα για το σεβασμό στην ζωή του άλλου και αν έχει κερδίσει ο ίδιος το να μην τον σκοτώσουν γιατί αξίζει να ζήσει;Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 19:10Πάμε στα 3 πρώτα, λοιπόν.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:41
Στο κομμάτι με τη ΚΝΕ πράγματι. Αλλά και πάλι όχι εντελώς. Περιέχει και αλήθεια μέσα. Τους διέγραφαν τους ομοφυλόφιλους γιατί ήταν δυσφήμιση στο κίνημα. Τα υπόλοιπα τα εννοώ.
Τον σεβασμό τον κερδίζεις, δεν είναι υποχρέωση του άλλου να σε σέβεται, σε σέβεται με τις πράξεις σου, το τρίτο το έχουν προφανώς.
Για το δεύτερο, προφανώς υπάρχουν και για τα ετερόφυλα ζευγάρια προϋποθέσεις για να υιοθετήσουν, και προϋπόθεση είναι να έχει το παιδί και ανδρικά και γυναικεία πρότυπα, πράγμα πουστην περίπτωση των ομόφυλων δεν ισχύει.
Ας μην μπερδεύουμε το σεβασμό με την συμπάθεια. Εγώ περισσότερο εννοώ την συμπεριφορά κι αυτή να ακολουθεί τους κανόνες που επιβάλλονται είτε από το κράτος είτε από την κοινή ηθική όσο μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν είναι κάτι αόριστο αυτή η έννοια.
Επίσης οι προϋποθέσεις που λες, είναι πάλι αξίωση και όχι κάποιος νόμος ή κάτι σχετικό. Τα ίδια βέβαια τα πρότυπα που λες είναι τόσο γενικά κι αόριστα που το μόνο που διαφυλάττουν είναι η ανευθυνότητά μας και η αντίδρασή μας στην κάθε πρόοδο που αναπόφευκτα επιβάλλει κάθε καινούργια εποχή.
Εν τούτοις προκύπτουν ερωτήματα όπως: γιατί να ακολουθήσουν πρότυπα τα παιδιά; Ποιος το λέει; Τι χρειάζονται τα πρότυπα και τι θ γίνει αν δεν υπάρχουν; Ποιος είναι είναι αυτός που θα τα ορίσει και που έγκειται η εγκυρότητά του;
Το "δε σε σέβομαι", δεν έχει καμία σχέση με το "κινδυνεύει η ζωή σου". Είναι τελείως ηλίθιο να λές κάτι τέτοιο. Δηλαδή εσύ τους ανθρώπους που δε σέβεσαι, θα τους σκότωνες? Και μη μου πείς "δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβομαι", γιατί μια χαρά μιλάς για "συγκεκριμένη κοψιά ανθρώπων" πιο πρίν.
Σέβεσαι ανθρώπους που το 'χουν κερδίσει. Πχ, έναν αστυνομικό που δεν είναι σωστός στη δουλειά του, δεν τον σέβεσαι. Έναν που είναι σωστός, τον σέβεσαι. Έναν πολιτικό που δεν τηρεί ο ίδιος τα μέτρα που επιβάλλει, δεν τον σέβεσαι. Έναν σωστό (αν βρεθεί ποτε) τον σέβεσαι. Δε σημαίνει οτι δεν σέβεσαι τη ζωή του, ούτε έχει να κάνει με καμία συμπάθεια.
Τα παιδιά ακολουθούν πρότυπα είτε θέλεις είτε οχι. Ακόμα κι ένα παιδί που θα μεγαλώσει με λύκους (αν δεν το φάνε) θα γίνει σαν αυτούς, γιατί αυτοί θα είναι τα ΠΡΟΤΥΠΑ του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μία κοινότητα που πασχίζει να γίνει αποδεκτή από τη πλειοψηφία της κοινωνίας και το μόνο που κάνει στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας είναι να προκαλεί και να προσβάλλει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
διαφημίζεις εσύ το "στρεϊτιλίκι" σου;Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:38 Είμαι άντρας ετεροφυλόφιλος κι έτσι νιώθω. Δεν πρόκειται κάτι - οτιδήποτε βασικά - να το κλωνίσει αυτό. Γιατί να ασχολούμαι με το τι είναι ο άλλος;
Θέλω να πω το να σκούζει κάποιος για το γκεϊλίκι του άλλου μάλλον κάτι τρέχει. Διαφωνεί κανείς;
μιλάς για τη σεξουαλικότητά σου όπου βρεθείς και όπου σταθείς;
πρακτικά όλοι όσοι "ασχολούνται" με τους lgbtq είναι επειδή οι τελευταίοι παρακαλάνε για την προσοχή των υπολοίπων
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Προφανώς (λέμε τώρα) είσαι βαθύτατα επηρεασμένος από το αρχέτυπο της οικογένειας σου, καλό μου.BlastFromThePast έγραψε: 20 Μαρ 2021, 20:31Είπε το αρχέτυπο της θείτσας στο πχόρουμΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2021, 17:20Αυτό το εμοτικόνι -και κάποια άλλα- θυμίζουν γραφικές κουτσομπόλες της γειτονιάς, να το προσέξετε.![]()
Και δεν είσαι ο μόνος.
Ενιγουέι, όταν προστεθούμε οι θείτσες στις +άπειρο κατηγορίες του κινήματος, θα μας λατρέψετε όλοι οι προχωκάγκουρες της συνομοταξίας σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εσείς προβάλετε την πουστοσύνη και αντιδρά ο κόσμος.
Ναι τρέχει ότι σώνει και καλά να βγάλετε πούστηδες όσουν αντιδρούν, κουτοπονηριέςΚαλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:38 Θέλω να πω το να σκούζει κάποιος για το γκεϊλίκι του άλλου μάλλον κάτι τρέχει. Διαφωνεί κανείς;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Όχι στο καπέλωμα των ΛΟΑΤΚΙ από φιλελέδες
Το κίνημα ανήκε και ανήκει στον αριστερισμό
Το κίνημα ανήκε και ανήκει στον αριστερισμό
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 2848 Προβολές