Daje έγραψε: 29 Ιουν 2021, 07:39
Μεγάλη ξενερα η ήττα των Γάλλων.
Πέρα από την στοιχηματικη αστοχία, αδυνάτισε πολύ ο θεσμός
Τίποτα, τελικά στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει μόνο το Μουντιάλ κάθε 4 χρόνια και τέρμα.
Ούτε γιουρο, ούτε κόπα Αμέρικα, Άφρικα, Ασία και κουραφεξαλα.
Γιατί συνέχεια πρέπει να κυριαρχούν και να το κατακτουν οι ίδιες ομάδες; Πρέπει να υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης και να μην καταντήσουν οι εθνικές διοργανώσεις όπως το τσου λου.
Άλλωστε μια χαρά χώρες και παραδοσιακές δυνάμεις εχουν περάσει όπως Ισπανία, Ιταλία, Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία.
lonelyrider έγραψε: 29 Ιουν 2021, 01:58
Φουλ στους κουβάδες το πχόρουμ.
Έτσι έτσι.
Δώστε τα λεφτά στις στοιχηματικές που κονομάνε στην υγειά των κορόιδων.
Μακριά από τον τζόγο!
Μια φορα ατην ζωη μου μοναχα εχω παιξει ποδοσφαιρικο στοιχημα, ειχα βαλει 5 ευρω για το γιουρο του 2004
Μπράβο αδερφέ. Και καθόλου να μην είχες παίξει θα σουν τέλειος σ αυτό το θέμα.
Όπως έχω ξαναγράψει,
πας με 50 ευρώ στο βιβλιοπωλείο παίρνεις βιβλία μορφώνεσαι
Πας με 50 ευρώ σε ρουχάδικο παιρνεις ένα πανταλόνι σου μένει
Δίνεις 50 ευρώ σε ένα φτωχό τον βοηθάς κάνεις καλό και στη ψυχή σου
Δίνεις 50 ευρώ στις στοιχηματικές και στον ΟΠΑΠ και παίρνεις αέρα κοπανιστό.
Και μη μου πει κανείς ότι ενδέχεται να κερδίσεις γιατί από τους 100 που παίζουν οι 99 παίρνουν.. να μη πω τι παίρνουν γιατί θα πάρω αμαρτία.
Ο τζόγος είναι διαβολική επινόηση. Έχουν καταστραφεί σπίτια.
Μακριά.
Ούτε ευρώ στους απατεώνες που μέσω απλών μαθηματικών πλουτίζουν με τα λεφτά του κοσμάκη.
Κάνουν και φιλανθρωπικά γκαλά κιόλας όπως η Novibet με τη Τζούλια Νόβα.Δώσε στη νοβιμπετ νεοέλληνα τα λεφτά σου να πηγαίνει η Τζούλια διακοπές στη Μύκονο μ αυτά.
Άμα είναι έτσι φέρτε να κάνω εγώ μανα κι από τα εκατομμύρια που θα κονομάω να δίνω και ψίχουλα δήθεν σε φιλανθρωπιες.
Μακριά απο βιβλία και ρουχα, πλουτιζετε τις εκδοτικές και τους κωστέτσους
Ούτε διακοπές να πατε, θα φάτε ένα χιλιαρικο και δεν θα σας μεινει τπτ
Μπάτσοι στα πορτοφόλια μας
Τίποτα, τελικά στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει μόνο το Μουντιάλ κάθε 4 χρόνια και τέρμα.
Μεταξυ μας.
Κανενας με σωας τα φρενας δεν περιμενε να περασουνε στον επομενο γυρο οι ψευτοκαρεμπεδες με σεντερ φορ τον Ζιρου.
Μιλας δηλαδη για το 99% του πληθυσμου του πλανητη γη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
lonelyrider έγραψε: 29 Ιουν 2021, 01:58
Φουλ στους κουβάδες το πχόρουμ.
Έτσι έτσι.
Δώστε τα λεφτά στις στοιχηματικές που κονομάνε στην υγειά των κορόιδων.
Μακριά από τον τζόγο!
Μια φορα ατην ζωη μου μοναχα εχω παιξει ποδοσφαιρικο στοιχημα, ειχα βαλει 5 ευρω για το γιουρο του 2004
Μπράβο αδερφέ. Και καθόλου να μην είχες παίξει θα σουν τέλειος σ αυτό το θέμα.
Όπως έχω ξαναγράψει,
πας με 50 ευρώ στο βιβλιοπωλείο παίρνεις βιβλία μορφώνεσαι
Πας με 50 ευρώ σε ρουχάδικο παιρνεις ένα πανταλόνι σου μένει
Δίνεις 50 ευρώ σε ένα φτωχό τον βοηθάς κάνεις καλό και στη ψυχή σου
Δίνεις 50 ευρώ στις στοιχηματικές και στον ΟΠΑΠ και παίρνεις αέρα κοπανιστό.
Και μη μου πει κανείς ότι ενδέχεται να κερδίσεις γιατί από τους 100 που παίζουν οι 99 παίρνουν.. να μη πω τι παίρνουν γιατί θα πάρω αμαρτία.
Ο τζόγος είναι διαβολική επινόηση. Έχουν καταστραφεί σπίτια.
Μακριά.
Ούτε ευρώ στους απατεώνες που μέσω απλών μαθηματικών πλουτίζουν με τα λεφτά του κοσμάκη.
Κάνουν και φιλανθρωπικά γκαλά κιόλας όπως η Novibet με τη Τζούλια Νόβα.Δώσε στη νοβιμπετ νεοέλληνα τα λεφτά σου να πηγαίνει η Τζούλια διακοπές στη Μύκονο μ αυτά.
Άμα είναι έτσι φέρτε να κάνω εγώ μανα κι από τα εκατομμύρια που θα κονομάω να δίνω και ψίχουλα δήθεν σε φιλανθρωπιες.
Βιβλα μονο αν εχουν εικονες και μπορεις να την παιξεις.
Ειδαλως ειναι πεταμενα λεφτα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μεταξυ μας.
Κανενας με σωας τα φρενας δεν περιμενε να περασουνε στον επομενο γυρο οι ψευτοκαρεμπεδες με σεντερ φορ τον Ζιρου.
Μιλας δηλαδη για το 99% του πληθυσμου του πλανητη γη.
Daje έγραψε: 29 Ιουν 2021, 09:56
Η ανταποκριση που εχω παντως απο το νησι ειναι οτι οι Αγγλοι το εχουν πιστεψει οτι θα το σηκωσουν.
Εχουν αρχισει τα ιτς καμιν χομ και τετοια παλι.
Κάθε δυο χρόνια τα ίδια έχουμε
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Φαινοταν η Γαλλια απο τον αγωνα με την Γερμανια που ηταν 75 λεπτα κλεισμενη πισω και ολοι οι φαν της ελεγαν "δινει τον χωρο που θελει", παπαρια μαντολες, απλα δεν μπορουσε και ειχε μερικα ξεσπασματα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."