Μπορουσε να ναι 5-5 τώραalekhine έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:32 τελικα καλο ηταν το ματς η μαπα?
γιατι τωρα μπηκα μεσα δεν εχω δει τιποτα
Εσυ έλεγες ότι θα ναι μάπα;
Μπορουσε να ναι 5-5 τώραalekhine έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:32 τελικα καλο ηταν το ματς η μαπα?
οχι ρε απλα διαβασα λιγο το νημα και οσο ηταν μπροστα οι ισπανοι καποιοι κλαιγοντουσαν οτι ηταν μαπα το ματς
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Το οποίο τέρμα έβγαλε μετά 2 σίγουρα γκολ απ το μισό μέτρο και χάθηκαν άλλα 4 τετ α τετwooded glade έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:35 Καλό επειδή έληξε ... 5-3, επειδή έφυγε η μπάλα κάτω από το πόδι του τερματοφύλακα και επειδή το άλλο το μπακ στο 4-3 ήταν βόδι.
Έτσι βλέπετε μπάλα.
δεν εχασες και τιποτα,πολλα γκολ,διακυμανσεις του σκορ,ανατροπες,ενα απο τα καλυτερα ματς σε γιουρο,συνηθισμενα πραγματα..alekhine έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:32 τελικα καλο ηταν το ματς η μαπα?
alekhine έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:36οχι ρε απλα διαβασα λιγο το νημα και οσο ηταν μπροστα οι ισπανοι καποιοι κλαιγοντουσαν οτι ηταν μαπα το ματς![]()
εγω εχω δηλωσει φαν των ισπανων αλλα μυριζομαι οτι θατοκανε ντερμπι ο μυρωδιας ο ενρικε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Βασικά μόνο η Πορτογαλία μπόρεσε να κερδίσει την Ουγγαρία, στο τελευταίο δεκάλεπτοsharp έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:44 Γιατί έχουμε την Γαλλία τόσο σίγουρη, ούτε την Ουγγαρία δεν μπόρεσε να κερδίσει.
Γιατι σε ροστερ ειναι τουλαχιστον 2 κλασεις πανω απο ολες τις υπολοιπες ομαδες στον πλανητη Γη.sharp έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:44 Γιατί έχουμε την Γαλλία τόσο σίγουρη, ούτε την Ουγγαρία δεν μπόρεσε να κερδίσει.
βόεςjason0 έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:37Το οποίο τέρμα έβγαλε μετά 2 σίγουρα γκολ απ το μισό μέτρο και χάθηκαν άλλα 4 τετ α τετwooded glade έγραψε: 28 Ιουν 2021, 21:35 Καλό επειδή έληξε ... 5-3, επειδή έφυγε η μπάλα κάτω από το πόδι του τερματοφύλακα και επειδή το άλλο το μπακ στο 4-3 ήταν βόδι.
Έτσι βλέπετε μπάλα.
Έτσι βλέπεις μπάλα