Και η Γερμανία αμυντικά πελαγοδρομεί.Μέχρι στιγμής έχει δεχτεί 5 γκολ σε 3 ματς,ποιος,η Γερμανία.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2021, 18:15 Ουσιαστικά προσπαθώ να πω ότι αυτή η Αγγλία δεν την έχει με τίποτα αυτή τη Γερμανία, και δεν δικαιολογείται ο -έστω και οριακός- φαβοριτισμός που της δίνουν οι στοιχηματικές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: UEFA EURO 2020/1
- BigChiefWahoo
vantonoBigChiefWahoo έγραψε: 28 Ιουν 2021, 00:57 Λοιπόν παίδες,από εσωτερική πληροφόρηση έμαθα ότι η διοργάνωση είναι έτσι στημένη ώστε να πάνε τελικό η Αγγλία με τη Γαλλία και να το σηκώσει η πρώτη.
Από έγκυρη πηγή,οπότε παίξτε πρόκριση Αγγλίας με τη Γερμανία,καθώς και κατάκτηση.
Για να μην λέτε ότι δεν σας είχα προειδοποιήσει.
Κρατήστε αυτό το ποστ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
BigChiefWahoo έγραψε: 28 Ιουν 2021, 18:29vantonoBigChiefWahoo έγραψε: 28 Ιουν 2021, 00:57 Λοιπόν παίδες,από εσωτερική πληροφόρηση έμαθα ότι η διοργάνωση είναι έτσι στημένη ώστε να πάνε τελικό η Αγγλία με τη Γαλλία και να το σηκώσει η πρώτη.
Από έγκυρη πηγή,οπότε παίξτε πρόκριση Αγγλίας με τη Γερμανία,καθώς και κατάκτηση.
Για να μην λέτε ότι δεν σας είχα προειδοποιήσει.
Κρατήστε αυτό το ποστ.
Γιατι να κάνουν κάτι τέτοιο για τους μπρεξιτάδες ρε 'συ, που τους έχουν και στη μπούκα?
Εγω το είπα υπό την έννοια πως Αν περάσει η Αγλλια, θα μου ειναι τοσο αδυνατον να το πιστεψω που απλά θα με κανει να σκεφτομαι μπας και ηταν στημενο.
- wooded glade
Ο Σαουθγκέϊ δεν είναι βέβαια μπρεξιτάς ούτε ο Κέϊν πρέπει να είναι.
Αν έχει υποσχεθεί πάρει όλη την ομάδα και να την πάει στο number 10 να ρίξουν α(υ)γά στον Μπόρις, μπορεί.
Αν έχει υποσχεθεί πάρει όλη την ομάδα και να την πάει στο number 10 να ρίξουν α(υ)γά στον Μπόρις, μπορεί.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- BigChiefWahoo
Βάσει αυτής της ανάρτησης έκανα την παράθεση.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2021, 18:05 Δεν ξέρω για τις άλλες ομάδες, πάντως αν αυτή η Αγγλία περάσει απ'αυτήν την (εστω και κατω του μετρίου) Γερμανία, ειναι στάνταρ στημένο το τουρνουά.
Πιστεύεις ειλικρινά ότι η ΕΕ έχει στη μπούκα την Αγγλία λόγω Brexit ;
Come on,σε έχω για πολύ πιο έξυπνο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αμα το θέσουμε σε συνωμοσιολογική βάση το ζήτημα, τότε μάλλον η Ιταλία θα το πάρει, λόγω μεγάλης ζημιας απο τον κορονοϊό.BigChiefWahoo έγραψε: 28 Ιουν 2021, 18:36Βάσει αυτής της ανάρτησης έκανα την παράθεση.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2021, 18:05 Δεν ξέρω για τις άλλες ομάδες, πάντως αν αυτή η Αγγλία περάσει απ'αυτήν την (εστω και κατω του μετρίου) Γερμανία, ειναι στάνταρ στημένο το τουρνουά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- wooded glade
Την έχει.BigChiefWahoo έγραψε: 28 Ιουν 2021, 18:36Βάσει αυτής της ανάρτησης έκανα την παράθεση.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2021, 18:05 Δεν ξέρω για τις άλλες ομάδες, πάντως αν αυτή η Αγγλία περάσει απ'αυτήν την (εστω και κατω του μετρίου) Γερμανία, ειναι στάνταρ στημένο το τουρνουά.
Δεν μας παίρνει για επιχείρηση θαλάσσιος λέων -αν και εγώ δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην μας παίρνει- αλλά την έχουμε στη μπούκα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Η Αγγλία έχει 2 νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας κερδίσει και τους Τσέχους που έκαναν πλάκα στους Ολλανδούςvantono έγραψε: 28 Ιουν 2021, 18:15 Ουσιαστικά προσπαθώ να πω ότι αυτή η Αγγλία δεν την έχει με τίποτα αυτή τη Γερμανία, και δεν δικαιολογείται ο -έστω και οριακός- φαβοριτισμός που της δίνουν οι στοιχηματικές.
Η Γερμανία έχει μία νίκη-ηττα-ισοπαλια και περασε με γκολ στο 85 στην έδρα της τους Ούγγρους
Επίσης το ματς γίνεται στο Ουεμπλει
Το υποπτο θα ήταν να έδιναν φαβορί τους Γερμανους
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραιος ο Κόκε, πλασεδάκι πανω στον κηπερ. Ο Μασούρας αυτό το πέταγε γάμμα για πλάκα.
Τι γίνεται ρε...
- wooded glade
Ποιος; Δεν άντεξα να το δω το παιχνίδι, βαριέμαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Είναι πάντως μαλακία και του Πέδρι, όχι μόνο του τερματοφύλακα. Για μένα μεγαλύτερη μάλιστα.
Πότε θα μάθουν κάποιοι ότι η μπάλα γυρνάει με κατεύθυνση στο πλάι της εστίας και όχι με κατεύθυνση εντός της;
Πότε θα μάθουν κάποιοι ότι η μπάλα γυρνάει με κατεύθυνση στο πλάι της εστίας και όχι με κατεύθυνση εντός της;
Έχασες γκολ για ρεκόρ Γκίνες
Ίσως τον στράβωσε κι ο ήλιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-