Μμμμ όλοι έχουμε αλλα δεν το βλεπουμε
Στο παλιό πχωρουμ υπήρχε μονο ενα άτομο που μπορούσε να με μεταφράσει επακριβώς...
Ειναι θεμα συχνοτήτων και συντονισμού.
I am the problem.
Μμμμ όλοι έχουμε αλλα δεν το βλεπουμε
Δεν μπορώ να μπω στη σκέψη σου. Απλά είναι πολλές οι φορές που αδυνατώ να σε παρακολουθήσω. Τεσπα. Αυτό μπορείς αν θέλεις, να το διαχειριστείς, εσύ και μόνο.ksk έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:10Μμμμ όλοι έχουμε αλλα δεν το βλεπουμε![]()
Στο παλιό πχωρουμ υπήρχε μονο ενα άτομο που μπορούσε να με μεταφράσει επακριβώς...
Ειναι θεμα συχνοτήτων και συντονισμού.Συχνότητες ομολογουμένως εκτός των συνηθισμένων οποτε:
I am the problem.![]()
Μπορείς να αρχίσεις να μιλάς απλά και λαικά όπως εγώ.ksk έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:10Μμμμ όλοι έχουμε αλλα δεν το βλεπουμε![]()
Ειναι θεμα συχνοτήτων και συντονισμού.Συχνότητες ομολογουμένως εκτός των συνηθισμένων οποτε:
I am the problem.![]()
Ειμαι απο την γενιά των αινιγματικών.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:35Δεν μπορώ να μπω στη σκέψη σου. Απλά είναι πολλές οι φορές που αδυνατώ να σε παρακολουθήσω. Τεσπα. Αυτό μπορείς αν θέλεις, να το διαχειριστείς, εσύ και μόνο.ksk έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:10Μμμμ όλοι έχουμε αλλα δεν το βλεπουμεΠασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2021, 23:37
Αιθερικό καλάμι; Θέλω μοντέλο και εταιρεία κατασκευής.
Βασικά, πάντα κάτι άλλο εννοείς που κανείς δεν μπορεί να πιάσει.![]()
![]()
![]()
I am the problem.![]()
Εκεί που μπορώ το κανω οχι λαϊκά αλλα κατανοητά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 25 Ιουν 2021, 16:53Μπορείς να αρχίσεις να μιλάς απλά και λαικά όπως εγώ.ksk έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:10Μμμμ όλοι έχουμε αλλα δεν το βλεπουμεΠασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2021, 23:37
![]()
![]()
I am the problem.![]()
Εγώ σε γουστάρω, έστω κι έτσι. Αν θες όμως κάνε μια προσπάθεια και για μας τους αδαείς..ksk έγραψε: 28 Ιουν 2021, 15:12Ειμαι απο την γενιά των αινιγματικών.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:35Δεν μπορώ να μπω στη σκέψη σου. Απλά είναι πολλές οι φορές που αδυνατώ να σε παρακολουθήσω. Τεσπα. Αυτό μπορείς αν θέλεις, να το διαχειριστείς, εσύ και μόνο.ksk έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:10
Μμμμ όλοι έχουμε αλλα δεν το βλεπουμε![]()
I am the problem.![]()
![]()
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 25 Ιουν 2021, 16:53Μπορείς να αρχίσεις να μιλάς απλά και λαικά όπως εγώ.ksk έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:10Μμμμ όλοι έχουμε αλλα δεν το βλεπουμεΠασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2021, 23:37
![]()
![]()
I am the problem.![]()