Αναρωτιέμαι με ποια αφορμή ενδιαφέρθηκες.
Και γιά πόσες σελίδες θα σε κρατήσει σε ενδιαφέρον.
Ακούγεται σατανικό. Αλλά με την έννοια του εξαπατώ και εκμεταλλεύομαι γιά πήδους και εξουσιασμό ψυχών ή υποκρίνομαι τον φωτισμένο και παραπλανώ ;
Σωστά, αλλά τα σύγχρονα αθηναικά είναι ισοπεδωτικώς χαζά.Αλητάκι88 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 01:04 Σου λεει λουζεται η αγαπη μου στο ποταμι, δεν λεει λουζει μονο το κεφαλι!
Δεν θα έπρεπε να κάνεις αυτή την ερώτηση,από τη στιγμή που ξέρεις πόσο με ενδιαφέρει ο αποκρυφισμός και η σχέση του με την Τέχνη (μουσική,σινεμά κλπ) και αυτό το βιβλίο,εκτός από βιογραφικό,είναι πέρα για πέρα ακριβές,γραμμένο από insider.Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2021, 09:15
Και γιά πόσες σελίδες θα σε κρατήσει σε ενδιαφέρον.
Ακούγεται σατανικό. Αλλά με την έννοια του εξαπατώ και εκμεταλλεύομαι γιά πήδους και εξουσιασμό ψυχών ή υποκρίνομαι τον φωτισμένο και παραπλανώ ;![]()
Την πιο απολαυστική ανάγνωση την είχα κάνει σε τέτοια φάση σε παραλία με ψιλό στρογγυλό βότσαλο σαν ρύζι και με ελαφριά κατηφορική κλίση εκεί που σκάει το κύμα. Είχα σκάψει μια ανατομική γούβα, μπήκα μέσα και τέλειωσα σε μια μέρα την αβάσταχτη ελαφρότητα. Το βιβλίο είχε γίνει διπλό σε μέγεθος και είχε μέσα βοτσαλάκια. Και είναι το μόνο βιβλίο που θυμάμαι πότε διάβασα. Κάπου το δάνεισα κι αυτό, δεν θυμάμαι αλλά πραγματικά λυπήθηκα που το έχω χάσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 21:25 πάντως πέρα από τη πλάκα δεν γουστάρω να κουβαλάω βιβλίο στη παραλία
κατ'αρχάς βρωμίζεται και πιθανό να βραχεί κατά δεύτερο το θεωρώ ποζεριά - παραλία είσαι κι εκεί πρέπει να διαβάσεις;
https://www.instagram.com/p/CQnvLn5LV2R ... _copy_linkΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Ιουν 2021, 16:33 Γω έκαμα πρόοδο. Διάβασα 5 σελίδες. Μα τι κώλο που είχε μία!
Το Πόλεμος και Πόλεμος το έβαλα κι εγώ στην τσάντα για τις διακοπέςΜπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2021, 08:51 Είμαι στο πλοίο εν μέσω γενικού αναρχο-ατομιστικού πανζουρλισμού και εθελοντικής διάδοσης ιού και σκέφτομαι να πετάξω έξω τον Κρασναχορκάι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ήταν το πρώτο μου. Μετά Σειόμπο και τώρα Σάταν-τάνγκο
Με κάποιον συγκεκριμένο, τύπισσα ή και με τους τρεις ταυτόχρονα;