8gb ram εχουμε στα σμαρτγουoτς,ξεβλαχεψτε επιτελους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα νέα Windows 11
Re: Τα νέα Windows 11
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ουτε για να τρολλαρει δε κανει.
Βγαίνουν την ίδια εποχή με αυτόν.
https://en.wikipedia.org/wiki/Alder_Lak ... processor)
On schedule: καινούργιο πισι μετά τα Χριστούγεννα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Alder_Lak ... processor)
On schedule: καινούργιο πισι μετά τα Χριστούγεννα.
Για μέιλ και εξέλ φτάνουν.sys3x έγραψε: 27 Ιουν 2021, 13:18Θα τα τρέχει, αλλά που πας με οκτώ μεγάλα ραμ μαύρε μου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2021, 13:15 δλδ χρειάζομαι αναβάθμα;ενάμιση χρονώ είναι το μηχάνημα ρε μλκς
Που;
FWIW, τα min RAM requirements για τα 11 ειναι 4gb ενω για τα 10 ειναι 2gb. Ενας developer της MS ομως ειπε οτι θεωρητικα τo min RAM ειναι το ιδιο και για τα δυο OS απλα το 4gb ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
Παρ'ολα αυτα εβαλα τα 10 σε ενα παλιο λαπτοπ της γυναικας μου (με 4 γgb) και ενω με τα 7 ετρεχε μια χαρα, τωρα με τα 10 σερνεται πολυ ασχημα
Παρ'ολα αυτα εβαλα τα 10 σε ενα παλιο λαπτοπ της γυναικας μου (με 4 γgb) και ενω με τα 7 ετρεχε μια χαρα, τωρα με τα 10 σερνεται πολυ ασχημα
Μήπως φταίει η CPU;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σιγουρα φταιει και η cpu αλλα μιλαμε για πολυ αργοοοοο
Eξαρτάται κι απ' την έκδοση που έβαλες. Κάποια win 10 32bit είναι εντελώς χάλια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2021, 15:32 FWIW, τα min RAM requirements για τα 11 ειναι 4gb ενω για τα 10 ειναι 2gb. Ενας developer της MS ομως ειπε οτι θεωρητικα τo min RAM ειναι το ιδιο και για τα δυο OS απλα το 4gb ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
Win 10 64 pro έχω στον σταθερό και πηγαίνουν μια χαρά.
Win10 32 έχω στο λαπτοπάκι και "σέρνονται"
64 proΣτύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2021, 15:48Eξαρτάται κι απ' την έκδοση που έβαλες. Κάποια win 10 32bit είναι εντελώς χάλια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2021, 15:32 FWIW, τα min RAM requirements για τα 11 ειναι 4gb ενω για τα 10 ειναι 2gb. Ενας developer της MS ομως ειπε οτι θεωρητικα τo min RAM ειναι το ιδιο και για τα δυο OS απλα το 4gb ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
Win10 32 έχω στο λαπτοπάκι και "σέρνονται"![]()
Δυστυχώς φταίει μάλλον ο αργός "σκληρός". Γω έχω SSD στον σταθερό ,στο λάπτοπ δεν επεμβαίνω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2021, 15:5364 proΣτύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2021, 15:48Eξαρτάται κι απ' την έκδοση που έβαλες. Κάποια win 10 32bit είναι εντελώς χάλια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2021, 15:32 FWIW, τα min RAM requirements για τα 11 ειναι 4gb ενω για τα 10 ειναι 2gb. Ενας developer της MS ομως ειπε οτι θεωρητικα τo min RAM ειναι το ιδιο και για τα δυο OS απλα το 4gb ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
Win10 32 έχω στο λαπτοπάκι και "σέρνονται"![]()
Στην αρχή νόμισα έγραψες στα σμάρτφόουνς μας και είπα μα σε ποια εποχή ζει ο άνθρωπος, μετά διάβασα σωστά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Με οκτώ τζίγκα δε γαμάς ούτε κανίς.sharp έγραψε: 27 Ιουν 2021, 15:19Για μέιλ και εξέλ φτάνουν.sys3x έγραψε: 27 Ιουν 2021, 13:18Θα τα τρέχει, αλλά που πας με οκτώ μεγάλα ραμ μαύρε μου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2021, 13:15 δλδ χρειάζομαι αναβάθμα;ενάμιση χρονώ είναι το μηχάνημα ρε μλκς
Που;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Άκου που σου λέω. Απείρως πιο πιθανό να κλέψουν τα δεδομένα σου από εσένα παρά από MS, Amazon ή Google.
Των φρονίμων τα παιδιά πάντως (τουλάχιστον τα αγχωμένα) πριν πεινάσουν μαγειρεύουν:
At least, very few people bought optional hardware TPM until yesterday, after seeing the Windows 11 requirements and subsequently panicking. Within hours of Microsoft Chief Product Officer Panos Panay's Windows 11 introduction, the entire stockpile of most manufacturers' readily available TPM modules were sold out by Windows 10 users trying to make certain they could run 11.
Τζάμπα ο πανικός μάλλον γιατί δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερο θέμα το TPM. Εν τω μεταξύ για την απαίτηση για directx 12 δεν έχει γκρινιάξει κανείς. Αυτή η απαίτηση μπορεί να βγάλει off μηχανήματα εξαετίας και παλαιότερα.
Λινκ να βάλουμε το πρηβιού σε κανα vmware δίνουν; Έψαξα αλλά δεν βρήκα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 530 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol