Το ίδιο είστε.Τι λέμε.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:32Κάνεις λάθος, τον Ερντογάν δεν τον γουστάρουμε γιατί δρα επεκτατικά, όχι γιατί υπερασπίζεται παραδοσιακές αξίες ή και την ίδια την φύση δια της τεθλασμένης. Δεν υπάρχει κάποια αντίφαση.fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:20 Στο μεταξύ όσοι δεν γουστάρουν τον Ερντογάν,έχουν ακριβώς τις ίδιες ιδέες με τον Ερντογάν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ελλάδα δεν υπέγραψε την κοινή δήλωση κατά της Ουγγαρίας
Re: Η Ελλάδα δεν υπέγραψε την κοινή δήλωση κατά της Ουγγαρίας
Είσαι και φαίνεσαι τενεκέfonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:34Πρώτα είστε ρατσιστές,ομοφοβικοί και σκατόψυχοι.Τα υπόλοιπα περιττεύουν.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εν τω μεταξύ είναι κυρίως νέοι. Έδωσε το σάπιο σύστημα της παγκοσμιοποίησης καθρεφτάκια στους νέους για να παίζουν και να μην ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, όπως το να μην μπορούν να ζήσουν με τον μισθό τους.georgebi έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:17 Ολη η Ευρώπη στα χρώματα του ουράνιου τόξου.![]()
https://www.lifo.gr/now/world/sta-hroma ... is-eyropis
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 27 Ιουν 2021, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:36Εν τω μεταξύ έιναι κυρίως νέοι. Έδωσε το σάπιο σύστημα της παγκοσμιοποίησης καθρεφτάκια στους νέους για να παίζουν και να μην ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, όπως το να μην μπορούν να ζήσουν με τον μισθό τους.georgebi έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:17 Ολη η Ευρώπη στα χρώματα του ουράνιου τόξου.![]()
https://www.lifo.gr/now/world/sta-hroma ... is-eyropis
![]()

- Green Dragon
Πως είμαστε το ίδιο αφού δεν έχουμε επεκτατικές/πολεμοχαρείς απόψεις; Οι περισσότεροι τουλάχιστον.fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:35Το ίδιο είστε.Τι λέμε.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:32Κάνεις λάθος, τον Ερντογάν δεν τον γουστάρουμε γιατί δρα επεκτατικά, όχι γιατί υπερασπίζεται παραδοσιακές αξίες ή και την ίδια την φύση δια της τεθλασμένης. Δεν υπάρχει κάποια αντίφαση.fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:20 Στο μεταξύ όσοι δεν γουστάρουν τον Ερντογάν,έχουν ακριβώς τις ίδιες ιδέες με τον Ερντογάν.
Ποιοι μωρέ;Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:33Νομίζεις ότι θα διστάσουν; Ο εκφυλισμός είναι βαθύς.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:32 Εγώ θέλω να σας δω να χειροκροτάτε κάτι παραπάνω από αγιοβαλεντίνικου τύπου καρδούλες, σημαιούλες και συνθηματάκια. Αυτά είναι όντως για νηπιαγωγείο.![]()
Στην επόμενη πίστα θα ήθελα να σας δω.
Με τα παιδάκια σας.
Αν δεν, συνεχίστε να τραγουδάτε το ιμάτζιν κουνώντας αναπτηράκια.
Ίσως όχι όλοι αλλά πολλοί θα θυσιάσουν και τα παιδιά τους ακόμα για να προωθήσουν μιαν αλήθεια που νομίζουν δική τους.
Οι προχωκάτι φορουμίτες ή οι πολιτικοί που γράφουν μελό κονσερβαρισμένα τιτιβίσματα;
Ούτε που θα πλησίαζαν σε τέτοιες φάσεις με τα παιδιά τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι καλέ απλά θέλετε να πάρετε την Πόλη και να φτάσετε στην κόκκινη Μηλιά.Καλα για προφητείες,Παισιους κτλ τι να λέμε.Απλά επειδή η Τουρκία είναι μεγάλη περιμένετε κανένα άγγλο,γάλλο,Πορτογάλο να έρθει να πολεμήσει.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:37Πως είμαστε το ίδιο αφού δεν έχουμε επεκτατικές/πολεμοχαρείς απόψεις; Οι περισσότεροι τουλάχιστον.fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:35Το ίδιο είστε.Τι λέμε.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:32
Κάνεις λάθος, τον Ερντογάν δεν τον γουστάρουμε γιατί δρα επεκτατικά, όχι γιατί υπερασπίζεται παραδοσιακές αξίες ή και την ίδια την φύση δια της τεθλασμένης. Δεν υπάρχει κάποια αντίφαση.
Ακριβώς οι ίδιες ιδέες και απόψεις.
- Green Dragon
Κάποιοι θα το κάνουν και σιγά σιγά θα γίνει πιο mainstream. Πριν 10 χρόνια θα ήταν αδιανόητο να ντυθεί ένα γήπεδο στα χρώματα της καραγκιοζιάς, τώρα πια δεν είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:38Ποιοι μωρέ;Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:33 Νομίζεις ότι θα διστάσουν; Ο εκφυλισμός είναι βαθύς.
Ίσως όχι όλοι αλλά πολλοί θα θυσιάσουν και τα παιδιά τους ακόμα για να προωθήσουν μιαν αλήθεια που νομίζουν δική τους.
Οι προχωκάτι φορουμίτες ή οι πολιτικοί που γράφουν μελό κονσερβαρισμένα τιτιβίσματα;
Ούτε που θα πλησίαζαν σε τέτοιες φάσεις με τα παιδιά τους.
Τα λέει αυτά το επίσημο κράτος; Μας δουλέυεις; Μάλλον πρέπει να σταματήσεις να συχνάζεις με ψεκασμένους στα καφενεία.fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:40Όχι καλέ απλά θέλετε να πάρετε την Πόλη και να φτάσετε στην κόκκινη Μηλιά.Καλα για προφητείες,Παισιους κτλ τι να λέμε.Απλά επειδή η Τουρκία είναι μεγάλη περιμένετε κανένα άγγλο,γάλλο,Πορτογάλο να έρθει να πολεμήσει.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:37Πως είμαστε το ίδιο αφού δεν έχουμε επεκτατικές/πολεμοχαρείς απόψεις; Οι περισσότεροι τουλάχιστον.
- Green Dragon
Έχω πει εγώ ποτέ κάτι τέτοιο;fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:40Όχι καλέ απλά θέλετε να πάρετε την Πόλη και να φτάσετε στην κόκκινη Μηλιά.Καλα για προφητείες,Παισιους κτλ τι να λέμε.Απλά επειδή η Τουρκία είναι μεγάλη περιμένετε κανένα άγγλο,γάλλο,Πορτογάλο να έρθει να πολεμήσει.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:37 Πως είμαστε το ίδιο αφού δεν έχουμε επεκτατικές/πολεμοχαρείς απόψεις; Οι περισσότεροι τουλάχιστον.
Σε προκαλώ να βρεις τέτοιο μήνυμα. Το μόνο που θέλω είναι να καταστραφεί η Τουρκία γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει να είναι απειλή. Δεν ξέρω πως, να τσαντίσει πολύ τις ΗΠΑ, να πέσει αστεροειδής, κάπως πάντως.
Κάθε χώρα στον χώρο της.
Δεν ξέρω τι έκανες όταν πήγαινες στο σχολείο.Φαντάζομαι αυτές τις απόψεις που διαβάζουμε εδώ μέσα τις έστειλε με επιφοίτηση το Άγιο πνεύμα.nyxtovios έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:41Τα λέει αυτά το επίσημο κράτος; Μας δουλέυεις; Μάλλον πρέπει να σταματήσεις να συχνάζεις με ψεκασμένους στα καφενεία.fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:40Όχι καλέ απλά θέλετε να πάρετε την Πόλη και να φτάσετε στην κόκκινη Μηλιά.Καλα για προφητείες,Παισιους κτλ τι να λέμε.Απλά επειδή η Τουρκία είναι μεγάλη περιμένετε κανένα άγγλο,γάλλο,Πορτογάλο να έρθει να πολεμήσει.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:37
Πως είμαστε το ίδιο αφού δεν έχουμε επεκτατικές/πολεμοχαρείς απόψεις; Οι περισσότεροι τουλάχιστον.
Οι απόψεις αυτές ίσως εκφράζονται σε καφενεία με ψεκασμένους όπως είναι και εδώ μέσα. Δεν αποτελούν πολιτκή και επίσημες δηλώσεις όπως στην Τουρκία. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς την διαφορά συνιστώ να κόψεις την παρέα με ψεκασμένους.fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:45Δεν ξέρω τι έκανες όταν πήγαινες στο σχολείο.Φαντάζομαι αυτές τις απόψεις που διαβάζουμε εδώ μέσα τις έστειλε με επιφοίτηση το Άγιο πνεύμα.nyxtovios έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:41Τα λέει αυτά το επίσημο κράτος; Μας δουλέυεις; Μάλλον πρέπει να σταματήσεις να συχνάζεις με ψεκασμένους στα καφενεία.fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:40
Όχι καλέ απλά θέλετε να πάρετε την Πόλη και να φτάσετε στην κόκκινη Μηλιά.Καλα για προφητείες,Παισιους κτλ τι να λέμε.Απλά επειδή η Τουρκία είναι μεγάλη περιμένετε κανένα άγγλο,γάλλο,Πορτογάλο να έρθει να πολεμήσει.
Ο ένας δεν είπε,ο άλλος δεν είπε.Μετά διαβάζουμε από εδώ και από εκεί για το πάρσιμο της Πόλης.Ουρανοκατεβατα όλα.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:43Έχω πει εγώ ποτέ κάτι τέτοιο;fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:40Όχι καλέ απλά θέλετε να πάρετε την Πόλη και να φτάσετε στην κόκκινη Μηλιά.Καλα για προφητείες,Παισιους κτλ τι να λέμε.Απλά επειδή η Τουρκία είναι μεγάλη περιμένετε κανένα άγγλο,γάλλο,Πορτογάλο να έρθει να πολεμήσει.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:37 Πως είμαστε το ίδιο αφού δεν έχουμε επεκτατικές/πολεμοχαρείς απόψεις; Οι περισσότεροι τουλάχιστον.
Σε προκαλώ να βρεις τέτοιο μήνυμα. Το μόνο που θέλω είναι να καταστραφεί η Τουρκία γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει να είναι απειλή. Δεν ξέρω πως, να τσαντίσει πολύ τις ΗΠΑ, να πέσει αστεροειδής, κάπως πάντως.
Κάθε χώρα στον χώρο της.
- Green Dragon
Αν θεωρείς ότι είπα βρες το δημοσίευμα.fonfon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:49Ο ένας δεν είπε,ο άλλος δεν είπε.Μετά διαβάζουμε από εδώ και από εκεί για το πάρσιμο της Πόλης.Ουρανοκατεβατα όλα.Green Dragon έγραψε: 27 Ιουν 2021, 11:43 Έχω πει εγώ ποτέ κάτι τέτοιο;
Κάθε χώρα στον χώρο της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-