stavmanr έγραψε: 26 Ιουν 2021, 19:40 Αν άλλαζε ο τίτλος σε "πώς χαρακτηρίζετε τον εαυτό σας" θα ήταν -ακριβώς όπως εξελίχθηκε- το πιο πετυχημένο νήμα που έχω διαβάσει ως τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως θα με χαρακτηρίζατε;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Πως θα με χαρακτηρίζατε;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μέσες άκρες στα έχω γράψει πολύ καιρό τώρα.
Αβαθής, αμετροεπής, επιπόλαιος, ομφαλοσκοπικός.
Δεν έχεις βρει τρόπο να διεισδύσεις στις στιβάδες εκείνες του Είναι σου, από όπου θα μπορούσαν να αναδειχθούν ενδεχόμενες δυναμικές διεργασίες, ώστε να διαμορφώσεις σπονδυλική στήλη, κριτήρια και σκοπούς ζωής.
Αναλίσκεσαι νυχθημερόν σαν ένα ματαιόσπουδο κεράκι που περιμένει να το ανάψει κάποιος περαστικός σε ξωκλήσι όπου δεν πατάει κανείς…
Χώρα στο μυαλό σου –αρκεί να το επανεφεύρεις…
Δεν έχεις βρει τρόπο να διεισδύσεις στις στιβάδες εκείνες του Είναι σου, από όπου θα μπορούσαν να αναδειχθούν ενδεχόμενες δυναμικές διεργασίες, ώστε να διαμορφώσεις σπονδυλική στήλη, κριτήρια και σκοπούς ζωής.
Αναλίσκεσαι νυχθημερόν σαν ένα ματαιόσπουδο κεράκι που περιμένει να το ανάψει κάποιος περαστικός σε ξωκλήσι όπου δεν πατάει κανείς…
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:00 Μέσες άκρες στα έχω γράψει πολύ καιρό τώρα.
Τα καλά προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις.Στύγιος έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:17ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:00 Μέσες άκρες στα έχω γράψει πολύ καιρό τώρα.
Χώρα στο μυαλό σου –αρκεί να το επανεφεύρεις…![]()
![]()
Αν δεν άνοιγε το νήμα ο γουοναμπί χειριστικός (τρομάρα του) γενιάς δεν θα διαβάζαμε αυτό από τον Παγχρήστο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Τι λέτε ρε και που τα φαντάζεστε όλα αυτά για μένα; Γω δεν είμαι καθόλου ύπουλος.
Εσύ είσαι ένα ζωηρό παπάκι που δεν θα γίνει ποτέ κύκνος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:31 Τι λέτε ρε και που τα φαντάζεστε όλα αυτά για μένα; Γω δεν είμαι καθόλου ύπουλος.
Μια χαρά είναι τα παπάκια.
Εμένα πάντως, με έβαλε σε σκέψεις αυτό που είπε ο Παγχρήστος για τα κεράκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ωχου Γαλή. Γω είμαι πολύ κοντά στο μεγαλείο αν αυτό εννοείς.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Γόνιμο είναι όντως να μπαίνουμε σε σκέψεις, ωστόσο χωρίς παρατονισμούς πληζ: Πάγχρηστος=παιδί για όλες τις δουλειέςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:33
Εμένα πάντως, με έβαλε σε σκέψεις αυτό που είπε ο Παγχρήστος για τα κεράκια.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Γενιά της Αμαρτίας
Jack of all trades and master of none! Ακριβώς το πρόβλημα μου σε άλλο νήμα!ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:37Γόνιμο είναι όντως να μπαίνουμε σε σκέψεις, ωστόσο χωρίς παρατονισμούς πληζ: Πάγχρηστος=παιδί για όλες τις δουλειέςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:33
Εμένα πάντως, με έβαλε σε σκέψεις αυτό που είπε ο Παγχρήστος για τα κεράκια.![]()
Ευχαριστώ συνάδελφε ,που μας επαναφέρεις στην τάξη. Με διττή ερμηνεία.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:37Γόνιμο είναι όντως να μπαίνουμε σε σκέψεις, ωστόσο χωρίς παρατονισμούς πληζ: Πάγχρηστος=παιδί για όλες τις δουλειέςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:33
Εμένα πάντως, με έβαλε σε σκέψεις αυτό που είπε ο Παγχρήστος για τα κεράκια.![]()
Το Παγχρηστός*, ταιριάζει καλύτερα σ' αυτήν την περίπτωση.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:37Γόνιμο είναι όντως να μπαίνουμε σε σκέψεις, ωστόσο χωρίς παρατονισμούς πληζ: Πάγχρηστος=παιδί για όλες τις δουλειέςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:33
Αυτό που σκέφτηκα εγώ είναι ότι τα κεράκια στα απόμακρα ξωκκλήσια δεν είναι ματαιόσπουδα γιατί αφορούν σε μια απολύτως προσωπική σπονδή στο θείο, όπως γίνεται αντιληπτό από τον καθένα.
Τα παιδιαρίσματα του γενιά, είναι άλλο πράγμα.
*Κάνω τη διευκρίνηση γιατί το "πάγχρηστος" αν και σημαίνει αυτό που γράφεις, μπορεί να εκληφθεί και ως "πανάχρηστος".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
μακρυά από τέτοιους ανθρώπους. θέλουμε την ησυχία μας.
σκοπός είναι να περνάμε καλά όσο γίνεται, μέρα με την μέρα, απλά και ωραία.
Δεν την έχω για άνδρα αλλά για γυναίκα- 
γενναίο.
εκθέτεις τον εαυτό σου και ζητάς την άποψη του κάθε crazy fuck που μπαίνει εδώ μέσα και ξερνάει την μιζέρια του πάνω σου.
εκθέτεις τον εαυτό σου και ζητάς την άποψη του κάθε crazy fuck που μπαίνει εδώ μέσα και ξερνάει την μιζέρια του πάνω σου.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα ομολογήσω σε πρώτη φάση ότι ήθελα να δω να γίνεται της προβολής το κάγκελο σε τούτο το νήμα. Όλοι δείχνουν ακριβώς τις αδυναμίες τους εδώ μέσα. Αν και αυτό δεν ήταν το ζητούμενο αλλά κάτι δευτερεύον.