!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οταν το θυμα ειναι αντρας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Οταν το θυμα ειναι αντρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Τη χυδαιότητα του under τη γνωρίζουμε χρόνια.
Άλλωστε με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να αναδείξει τη σκατοψυχιά του,δεν προσπάθησε να την κρύψει ποτέ.
Κάποιες προσπάθειες έκανε μόνο όταν έγινε Ρουβίτσα,αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε.
Οπότε γιατί συζητάμε;Ο λύκος και τα γηρατειά και τα ρέστα...
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Naida έγραψε: 26 Ιουν 2021, 15:56 Μα ποιος ισχυρίστηκε ότι οι γυναίκες είναι ακακες;
Επισης αυτό το φέρνουν στα όρια τους άνδρες είναι λίγο θολό. Θες λίγο να μου το εξηγήσεις έτσι ώστε να σου απαντήσω. Εννοείς ας πούμε ένας άντρας αντιδρασει βίαια και σκοτώσει μια γυναίκα γιατί τον βίαζε από τα 12 του; όπως η Γαλλίδα που την βίαζε από τα 12 της ο πατριός της;
Ένας άνδρας είναι δύσκολο να βιαστεί από γυναίκα ή και τέλος πάντων να το πάρει τόσο κατάκαρδα/να μη του αρέσει (υπερβάλω και υπεραπλουστεύω)/κτλ. Το αντίστοιχο στη ψυχοσύνθεση του άνδρα θα ήταν συνεχές κέρατο ή επαναλαμβανόμενη μείωση του ανδρισμού του, γάμος για να του φάει τα λεφτά κτλ.

Αν δε σε ικανοποιούν αυτοί οι λόγοι μπορείς εσύ να μου αναφέρεις αρκετές ανδροκτονίες που είναι "δικαιολογημένες" εφόσον οι γυναίκες απέχουν από το να είναι άκακες.

Το ότι οι γυναίκες είναι άκακες δεν το λέει κανείς ευθέως γιατί εμφανώς δε στέκει. Αντιθέτως στη πράξη η ρητορική περί πατριαρχίας/γυναικοκτονίας κτλ υπονοεί κάτι τέτοιο. Αρχίζω από εκεί όμως για να ξεκαθαρίζουν ορισμένα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Belisarius έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:43
Naida έγραψε: 26 Ιουν 2021, 15:56 Μα ποιος ισχυρίστηκε ότι οι γυναίκες είναι ακακες;
Επισης αυτό το φέρνουν στα όρια τους άνδρες είναι λίγο θολό. Θες λίγο να μου το εξηγήσεις έτσι ώστε να σου απαντήσω. Εννοείς ας πούμε ένας άντρας αντιδρασει βίαια και σκοτώσει μια γυναίκα γιατί τον βίαζε από τα 12 του; όπως η Γαλλίδα που την βίαζε από τα 12 της ο πατριός της;
Ένας άνδρας είναι δύσκολο να βιαστεί από γυναίκα ή και τέλος πάντων να το πάρει τόσο κατάκαρδα/να μη του αρέσει (υπερβάλω και υπεραπλουστεύω)/κτλ. Το αντίστοιχο στη ψυχοσύνθεση του άνδρα θα ήταν συνεχές κέρατο ή επαναλαμβανόμενη μείωση του ανδρισμού του, γάμος για να του φάει τα λεφτά κτλ.

Αν δε σε ικανοποιούν αυτοί οι λόγοι μπορείς εσύ να μου αναφέρεις αρκετές ανδροκτονίες που είναι "δικαιολογημένες" εφόσον οι γυναίκες απέχουν από το να είναι άκακες.

Το ότι οι γυναίκες είναι άκακες δεν το λέει κανείς ευθέως γιατί εμφανώς δε στέκει. Αντιθέτως στη πράξη η ρητορική περί πατριαρχίας/γυναικοκτονίας κτλ υπονοεί κάτι τέτοιο. Αρχίζω από εκεί όμως για να ξεκαθαρίζουν ορισμένα πράγματα.
Βλέπεις γιατί σου λέω ότι τα όρια σου είναι θολά;
Είναι δυνατόν να αντιστοιχίζεις τον βιασμό ενος άνθρωπου από τα 12 του από δικό του άνθρωπο με το συνεχές κέρατο, γάμος για λεφτά, μείωση του ανδρισμού;
και θες να λέγεσαι πολίτης του δυτικού κόσμου; πως; με τι προσόντα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

http://artinews.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%C ... CF%82.html
Εικόνα

Βγαίνει έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Δεκάδες άνθρωποι την χειροκροτούν.

Οι δημοσιογράφοι της ζητούν μια δήλωση.

Είμαι “Άδεια ψυχικά και σωματικά”, λέει.

“Άδεια”...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Naida έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:40
Είναι δυνατόν να αντιστοιχίζεις τον βιασμό ενος άνθρωπου από τα 12 του από δικό του άνθρωπο με το συνεχές κέρατο, γάμος για λεφτά, μείωση του ανδρισμού;
Γι αυτό σε ρώτησα να μου αναφέρεις αρκετές περιπτώσεις που άνδρες είχαν "δίκιο" που σκότωσαν τις γυναίκες τους αντιστοίχως όπως η Γαλλίδα.
Γιατί, τελικά με τη μία δικαιολογία ή την άλλη, καταλήγουμε σχεδόν πάντα στο ότι οι γυναίκες είναι δικαιολογημένες για τα εγκλήματα εναντίον των ανδρών και ποτέ οι άνδρες για εγκλήματα εναντίον των γυναικών τους.

Για τη γυναίκα ο βιασμός είναι σημαντικός. Ωστόσο, αν με βιάσει γυναίκα μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις και βαθμούς να το δω και ως κομπλιμέντο. Δηλαδή από την οπτική μου ο βιασμός από το έτερο φύλο δεν είναι τόσο σημαντικό έγκλημα (υπό προϋποθέσεις). Πράγματι έχω υποστεί συμπεριφορές από γυναίκες που αν τις είχα κάνει εγώ σε αυτές θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ξεπέρασαν τα όρια της παρενόχλησης ακόμα και του βιασμού. Κατανοώ όμως ότι για μία γυναίκα κάτι αντίστοιχο είναι σχεδόν θάνατος. Για τους άνδρες είναι ενδεχομένως άλλα τα σημαντικότερα πράγματα που οδηγούν στα κόκκινα τις αντιδράσεις.

Τέλος όπως και να το δούμε ο φόνος είναι το σκληρότερο των εγκληματών και δε δικαιολογείται από τίποτα αν δεν πρόκειται για απολύτως αναγκαία πράξη αυτοάμυνας χωρίς άλλη δυνατότητα διαφυγής. Δηλαδή αν εγώ σε βιάσω και εσύ, ενώ μπορείς να διαφύγεις, με σκοτώσεις, εσύ είσαι μεγαλύτερος κακούργος από μένα ό,τι και να λέει η κοινή γνώμη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Belisarius έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:03
Naida έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:40
Γι αυτό σε ρώτησα να μου αναφέρεις αρκετές περιπτώσεις που άνδρες είχαν "δίκιο" που σκότωσαν τις γυναίκες τους αντιστοίχως όπως η Γαλλίδα.
Γιατί, τελικά με τη μία δικαιολογία ή την άλλη, καταλήγουμε σχεδόν πάντα στο ότι οι γυναίκες είναι δικαιολογημένες για τα εγκλήματα εναντίον των ανδρών και ποτέ οι άνδρες για εγκλήματα εναντίον των γυναικών τους.

Για τη γυναίκα ο βιασμός είναι σημαντικός. Ωστόσο, αν με βιάσει γυναίκα μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις και βαθμούς να το δω και ως κομπλιμέντο. Δηλαδή από την οπτική μου ο βιασμός από το έτερο φύλο δεν είναι τόσο σημαντικό έγκλημα (υπό προϋποθέσεις). Πράγματι έχω υποστεί συμπεριφορές από γυναίκες που αν τις είχα κάνει εγώ σε αυτές θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ξεπέρασαν τα όρια της παρενόχλησης ακόμα και του βιασμού. Κατανοώ όμως ότι για μία γυναίκα κάτι αντίστοιχο είναι σχεδόν θάνατος. Για τους άνδρες είναι ενδεχομένως άλλα τα σημαντικότερα πράγματα που οδηγούν στα κόκκινα τις αντιδράσεις.

Τέλος όπως και να το δούμε ο φόνος είναι το σκληρότερο των εγκληματών και δε δικαιολογείται από τίποτα αν δεν πρόκειται για απολύτως αναγκαία πράξη αυτοάμυνας χωρίς άλλη δυνατότητα διαφυγής. Δηλαδή αν εγώ σε βιάσω και εσύ, ενώ μπορείς να διαφύγεις, με σκοτώσεις, εσύ είσαι μεγαλύτερος κακούργος από μένα ό,τι και να λέει η κοινή γνώμη.
Δηλαδή αν μια γυναίκα σε ναρκωσει και σε ξεκωλιασει θα το δεις ως κοπλιμαν;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Η Ελληνική κοινωνία είναι βαθειά προβληματική. Δεν κατάφερε ποτέ όσο και αν προσπάθησε τις τελευταίες δεκαετίες να καλλιεργηθεί με τις αξίες της δύσης
παρά μόνο επιφανειακά, παραμένοντας αγκυλωμενη σε τριτοκοσμικές νοοτροπίες.

Δεν δούλεψε τόσο και για τόσο χρονικό διάστημα ώστε να χειραφετηθεί και να δημιουργηθεί πατώντας στα πόδια από μόνη της. Η πρόοδος της υπήρξε καθαρά και μόνον ΔΑΝΕΙΚΗ, γι αυτό τα δεκανικια της τρίζουν ολοένα και περισσότερο.

Τα προβλήματα θα αυξάνουν δραματικά όσο η απότομη φτωχοποιηση αυτού του λαού θα συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς . Το έγκλημα, πολύ περισσότερο το εμφυλο προφανώς, είναι και θα είναι στην ημερήσια διάταξη όσο ποτέ πριν τη μεταπολίτευση.

Δεν έχει να κάνει τόσο μόνον με την πατριαρχία που κι αυτή σαν έννοια και περιεχόμενο πήγε περίπατο - από την ολοσχερή εξάρθρωση του κοινωνικού ιστού, - όσο από τη μεγάλη φτώχεια που αναδύεται αποκαλύπτοντας παντελώς αμόρφωτο, ή μάλλον παντελώς ακαλλιέργητο λαό. (Μη σας ξεγελά ο αριθμός των πτυχιούχων που θεωρείται πως έχουμε).

Στον κοινωνιολόγο που μελετά αυτό το μόρφωμα που αναδύεται μέσα απ' το αλεπαλληλο σκούπισμα (μέσα σε 20 χρόνια) όλου του πλούτου του νεοέλληνα, έχει μεγαλύτερη σημασία του ότι η ανέχεια, εκτόξευσε μεταξύ άλλων και το εμφυλο, αλλά και το ενδοοικογενειακο έγκλημα.

Η άποψη μου είναι πως σε λιγότερο από 20 χρόνια, θα ομοιαζουμε με χώρα της μέσης ανατολής αλλά και του Μαγκρέμπ στα περισσότερα χαρακτηριστικά. Ίσως και γρηγορότερα.
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Naida έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:09 Δηλαδή αν μια γυναίκα σε ναρκωσει και σε ξεκωλιασει θα το δεις ως κοπλιμαν;
Είπα "υπό προϋποθέσεις". Αλλά οκ δε θα τα έπρηζα σε όλη την κοινωνία για το κακό που με βρήκε. Νομίζω ότι το θεωρώ ανάλογο του άγριου ξυλοδαρμού.

Πάντως τόσο μπλα-μπλα και ακόμα δεν έχω διαβάσει αρκετές περιπτώσεις (βασικά ούτε μία) όπου οι άνδρες "καλά έκαναν που τη καθάρισαν την άτιμη".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Belisarius έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:47
Naida έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:09 Δηλαδή αν μια γυναίκα σε ναρκωσει και σε ξεκωλιασει θα το δεις ως κοπλιμαν;
Είπα "υπό προϋποθέσεις". Αλλά οκ δε θα τα έπρηζα σε όλη την κοινωνία για το κακό που με βρήκε. Νομίζω ότι το θεωρώ ανάλογο του άγριου ξυλοδαρμού.
Δηλαδή εννοεις ότι όπως θα μπορούσες να χτυπήσεις κάποια ασχημα θα μπορούσες και να τη βιασεις. Για σένα θα ήταν το ίδιο πράγμα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Naida έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:52
Δηλαδή εννοεις ότι όπως θα μπορούσες να χτυπήσεις κάποια ασχημα θα μπορούσες και να τη βιασεις. Για σένα θα ήταν το ίδιο πράγμα.
Εννοώ ότι ξεφύγεις διαρκώς να αναφέρεις περιπτώσεις όπου άνδρες σκοτώνουν τη γυναίκα τους και σκέφτεσαι μέσα σου ότι καλά της έκανε της πουτάνας.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

under έγραψε: 26 Ιουν 2021, 08:53
Ναύτης έγραψε: 25 Ιουν 2021, 23:35
under έγραψε: 25 Ιουν 2021, 22:42

χυθηκε λιγη χλωρινη στο ματι του αντρα,δεν εγινε και τιποτα δηλαδη.
Ε, είπαμε, είναι επικίνδυνα τα μπουκάλια. Την επόμενη φορά θα τού πετάξει στο κεφάλι παντόφλα. Πλαστική.
Τα χαστουκια σε γυναικες επιτρεπονται ; Δεν ειναι επικινδυνα.
Εξαρτάται. Θα υπάρχει εκεί κοντά κάνα μπουκάλι με χλωρίνη;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οι οπαδοι του Εφιαλτακη τις γυναικοκεντρικες πολιτικες στηριζουν,γιατι σκουζουν? :102: :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Belisarius έγραψε: 26 Ιουν 2021, 22:55

Εννοώ ότι ξεφύγεις διαρκώς να αναφέρεις περιπτώσεις όπου άνδρες σκοτώνουν τη γυναίκα τους και σκέφτεσαι μέσα σου ότι καλά της έκανε της πουτάνας.
Θα πρέπει να έχει προηγηθεί κάποιο βαρύ συμβάν για να το πω αυτό. Πχ έκανε κακό στα παιδιά της. Ή μια περίπτωση που θυμάμαι ένα επεισόδιο του κόκκινου κύκλου που η γυναίκα ναρκωνε τον άντρα της και τον βίαζε ο γκόμενος της. Εκεί θα το πεις. Ή μάλλον εγώ θα το πω εκεί. Εσύ θα το πεις ακόμα και αν τη σκοτώσει γιατί τον κεράτωσε. Και επιμένεις ότι ανήκεις στον δυτικό πολιτισμό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Naida έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:06

Θα πρέπει να έχει προηγηθεί κάποιο βαρύ συμβάν για να το πω αυτό. Πχ έκανε κακό στα παιδιά της. Ή μια περίπτωση που θυμάμαι ένα επεισόδιο του κόκκινου κύκλου που η γυναίκα ναρκωνε τον άντρα της και τον βίαζε ο γκόμενος της. Εκεί θα το πεις. Ή μάλλον εγώ θα το πω εκεί. Εσύ θα το πεις ακόμα και αν τη σκοτώσει γιατί τον κεράτωσε. Και επιμένεις ότι ανήκεις στον δυτικό πολιτισμό.
Ότι έχω γράψει δεν είναι απαραίτητα η κανονική μου άποψη. Κάτι που είπα όμως, και το πιστεύω, είναι πως ο φόνος είναι πολύ σοβαρότερος από το βιασμό. Η μόνη δικαιολογία για φόνο είναι η αυτοάμυνα απέναντι σε ανάλογη απειλή χωρίς ύπαρξη άλλης απειλής. Το ότι ο Μήτσος έχει βιάσει τη Μάρω 3456 φορές από όταν αυτή ήταν στη κούνια, δε δικαιολογεί το φόνο του Μήτσου αν η Μάρω είχε τη δυνατότητα να πάει στην αστυνομία. Αυτό είναι δυτικός πολιτισμός. Βεβαίως ο ανατολίτης μέσα μου ομολογώ πως θα πει πως καλά του έκανε του κερατά, ειδικά αν είναι αποφασισμένη να προβεί στη πράξη και να αναλάβει τις ευθύνες της.

Πάντως βλέπω ότι για σένα ο άνδρας είναι δικαιολογημένος να σκοτώσει μόνο αν πάθει κάτι που συμβαίνει σε ταινίες ή σε σειρές του Κοκκινόπουλου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Belisarius έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:17
Naida έγραψε: 26 Ιουν 2021, 23:06
Ότι έχω γράψει δεν είναι απαραίτητα η κανονική μου άποψη. Κάτι που είπα όμως, και το πιστεύω, είναι πως ο φόνος είναι πολύ σοβαρότερος από το βιασμό. Η μόνη δικαιολογία για φόνο είναι η αυτοάμυνα απέναντι σε ανάλογη απειλή χωρίς ύπαρξη άλλης απειλής. Το ότι ο Μήτσος έχει βιάσει τη Μάρω 3456 φορές από όταν αυτή ήταν στη κούνια, δε δικαιολογεί το φόνο του Μήτσου αν η Μάρω είχε τη δυνατότητα να πάει στην αστυνομία. Αυτό είναι δυτικός πολιτισμός. Βεβαίως ο ανατολίτης μέσα μου ομολογώ πως θα πει πως καλά του έκανε του κερατά, ειδικά αν είναι αποφασισμένη να προβεί στη πράξη και να αναλάβει τις ευθύνες της.

Πάντως βλέπω ότι για σένα ο άνδρας είναι δικαιολογημένος να σκοτώσει μόνο αν πάθει κάτι που συμβαίνει σε ταινίες ή σε σειρές του Μεταξόπουλου.
Δικαιολογημενος να σκοτώσει δεν είναι κανένας από την στιγμή που δεν βρίσκεται σε αυτοαμυνα. Το να λειτουργήσει μέσα μου το θυμικο και να πω καλά τον/την έκανε είναι σε λίγες περιπτώσεις.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”