Ετσι. Ιδανικά θα έπρεπε να την ανεβάσει πρώτα.
Τεσπα, η ιστορία έγραψε Α2.
Καλή ξεκούραση.
Ετσι. Ιδανικά θα έπρεπε να την ανεβάσει πρώτα.
FUCK DONALD TRUMP
Το τελευταίο ματς της ομάδας του ήταν κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας για άνοδο στην α1.Lugozzi έγραψε: 26 Ιουν 2021, 17:34Ετσι. Ιδανικά θα έπρεπε να την ανεβάσει πρώτα.
Τεσπα, η ιστορία έγραψε Α2.
Καλή ξεκούραση.
Κρίμα να φεύγει ένας τέτοιος leader από την Α2 .Στύγιος έγραψε: 26 Ιουν 2021, 17:58 Nτάξει ,αρχίσατε τις μαλακίες. Διαμαντίδης και Σπανούλης ήταν ό,τι καλύτερο πέρασε από εθνική τα τελευταία 20 χρόνια.
Μήπως ν' αλλάξεις ενότητα ; Γω στα 53 έχω μαλλιά ακόμα ,σε άλλους φεύγουν πιο νωρίς .Θέμα κληρονομικότητας είναι.
Μπα διασκεδάζω και δω.Στύγιος έγραψε: 26 Ιουν 2021, 18:14Μήπως ν' αλλάξεις ενότητα ; Γω στα 53 έχω μαλλιά ακόμα ,σε άλλους φεύγουν πιο νωρίς .Θέμα κληρονομικότητας είναι.
Εντάξει ,σου εύχομαι να μην πέσουν και τα δικά σου. Πάρε και προπέρσινη φωτογραφία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Ιουν 2021, 18:15Μπα διασκεδάζω και δω.Στύγιος έγραψε: 26 Ιουν 2021, 18:14Μήπως ν' αλλάξεις ενότητα ; Γω στα 53 έχω μαλλιά ακόμα ,σε άλλους φεύγουν πιο νωρίς .Θέμα κληρονομικότητας είναι.
FUCK DONALD TRUMP
Ποση ηταν τελικα η ρητρα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.