ερήμη μπίτι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- kongrosian
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Έπρεπε να κρατήσεις τον άλλο λογαριασμό. Με αγριεύει τούτος.kongrosian έγραψε: 26 Ιουν 2021, 00:16ερήμη μπίτι![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- kongrosian
τι σε αγριεύει ακριβώς; το άβαταρ;Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2021, 00:19Έπρεπε να κρατήσεις τον άλλο λογαριασμό. Με αγριεύει τούτος.![]()
Μπράβο μαλάκα .
- kongrosian
γιατί βρίζεις ρε;
- kongrosian
τι μωρέ; τι θες; άσε με ήσυχο.
ΧΛΑΠΑΤΣΑ 
- kongrosian
τα πρωινά είσαι πιο ευδιάθετος και ήρεμος.
Ε ναι έχω το πολύ κάνα 2 λογαριασμούς σου μπροστά μου , το βράδυ όμως γίνεται της πουτάνας.
Σημερα μαγειρεψα κολυβα για τον πατερα μου που πεθανε, βαριεμαι όμως να τα φωτογραφησω, πρεπει να ριξω ζαχαρη αχνη απο πανω, να βαλω αμυγδαλα, σταφίδες και καρυδια και ποιος τρεχει να τα κανει αυτα. Αλλη φορα.
Αιωνία η μνήμη του.Αλητάκι88 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 17:34 Σημερα μαγειρεψα κολυβα για τον πατερα μου που πεθανε, βαριεμαι όμως να τα φωτογραφησω, πρεπει να ριξω ζαχαρη αχνη απο πανω, να βαλω αμυγδαλα, σταφίδες και καρυδια και ποιος τρεχει να τα κανει αυτα. Αλλη φορα.
Ordem e Progresso.
Ευχαριστω Καβαλιερε.Cavaliere έγραψε: 26 Ιουν 2021, 17:50Αιωνία η μνήμη του.Αλητάκι88 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 17:34 Σημερα μαγειρεψα κολυβα για τον πατερα μου που πεθανε, βαριεμαι όμως να τα φωτογραφησω, πρεπει να ριξω ζαχαρη αχνη απο πανω, να βαλω αμυγδαλα, σταφίδες και καρυδια και ποιος τρεχει να τα κανει αυτα. Αλλη φορα.
Να ζήσετε να τον θυμόμαστε.Αλητάκι88 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 17:34 Σημερα μαγειρεψα κολυβα για τον πατερα μου που πεθανε, βαριεμαι όμως να τα φωτογραφησω, πρεπει να ριξω ζαχαρη αχνη απο πανω, να βαλω αμυγδαλα, σταφίδες και καρυδια και ποιος τρεχει να τα κανει αυτα. Αλλη φορα.
Τα συλλυπητήρια μου...
Yippie Kay Yay
Να εισαι καλα.Airman68 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 18:42Να ζήσετε να τον θυμόμαστε.Αλητάκι88 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 17:34 Σημερα μαγειρεψα κολυβα για τον πατερα μου που πεθανε, βαριεμαι όμως να τα φωτογραφησω, πρεπει να ριξω ζαχαρη αχνη απο πανω, να βαλω αμυγδαλα, σταφίδες και καρυδια και ποιος τρεχει να τα κανει αυτα. Αλλη φορα.
Τα συλλυπητήρια μου...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-