Σταμάτησα να διαβάζω εδώ!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 12:24 Φλερταρα με μία άλλη γυναίκα μπροστά στην μάνα της ... συζητώντας για τέχνη...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΎΡΙΣΕ Ή ΔΏΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΣΤΉΝ ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΣ ..
Re: ΓΎΡΙΣΕ Ή ΔΏΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΣΤΉΝ ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΣ ..
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Έπρεπε να τις σκάσεις δύο σκαμπίλια να ισιώσει. Μετά να σκάσεις άλλα δύο στη γυναίκα σου και να πας στο καφενείο να τα πιείς με τα γερόντια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Ιουν 2021, 22:43 ..μητέρα εχασες την αξιοπρέπεια σου όταν τον παντρεύτηκες ..
Την απάντησα ότι εγώ κρατώ το πορτοφόλι, και εάν λέγει τέτοιες θεωρίες θα την αποκληρώσω ..
υπάρχει σε ορισμένους ένα δέσιμο και μια ανοχή στη μαλακία λες και επιζήσανε απο καμιά απόβαση να πούμε.είναι γελοίο
ΑΙΝΕΙΑΝ πως βλέπεις την κόρη σου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Rocco Siffredi
εναν ανδρα του επιπεδου σου δεν μπορει να τον χαιρεται μονο ενα θηλυκοΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:38Αφορούσαν ιταλική Αναγέννηση
Και ή συζήτηση με την άλλη γυναίκα είχε τον χαρακτήρα φλερτ
Και ..κάπου την σύζυγο μου την είχα απόπαρει στο να συμμετάσχει στην συζήτηση και κάπου την είχα παραμελήσει ενώ μιλούσαμε με την άλλη γυναίκα
Για να ειμαο ειλικρινής ..άλλη γυναίκα στην θέση της συζηγου μου θα είχε κανει άγριο καυγα
αυτο η γυναικα σου πρεπει να το αποδεχτει
Περίμενε τα νέα ψώνια της με βαρύτερη πανούφλαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:38
Για να ειμαο ειλικρινής ..άλλη γυναίκα στην θέση της συζηγου μου θα είχε κανει άγριο καυγα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Καταφέρνω και υποτασω (φέρνω στα νερά μου , περνώ την δική μου γραμμή ) την γυναίκα μου με τους κατάλληλους χειρισμούς ξέροντας τα κουμπιά της χωρίς βία ..Belisarius έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:40Έπρεπε να τις σκάσεις δύο σκαμπίλια να ισιώσει. Μετά να σκάσεις άλλα δύο στη γυναίκα σου και να πας στο καφενείο να τα πιείς με τα γερόντια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Ιουν 2021, 22:43 ..μητέρα εχασες την αξιοπρέπεια σου όταν τον παντρεύτηκες ..
Την απάντησα ότι εγώ κρατώ το πορτοφόλι, και εάν λέγει τέτοιες θεωρίες θα την αποκληρώσω ..
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Θα σε έχει βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:45Καταφέρνω και υποτασω (φέρνω στα νερά μου , περνώ την δική μου γραμμή ) την γυναίκα μου με τους κατάλληλους χειρισμούς ξέροντας τα κουμπιά της χωρίς βία ..Belisarius έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:40Έπρεπε να τις σκάσεις δύο σκαμπίλια να ισιώσει. Μετά να σκάσεις άλλα δύο στη γυναίκα σου και να πας στο καφενείο να τα πιείς με τα γερόντια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Ιουν 2021, 22:43 ..μητέρα εχασες την αξιοπρέπεια σου όταν τον παντρεύτηκες ..
Γερό τρολ ο Αινειάν,έχει και καύσωνα.Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Ναι βρε παιδί μου, ποιο ακριβώς ήταν το θέμα για την Ιταλική αναγέννηση;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:38Αφορούσαν ιταλική Αναγέννηση
Και ..κάπου την σύζυγο μου την είχα απόπαρει στο να συμμετάσχει στην συζήτηση και κάπου την είχα παραμελήσει ενώ μιλούσαμε με την άλλη γυναίκα
Κάτι του στυλ "αχ βρίσκω πολύ ωραίο και ποιητικό το χαμόγελο της Μόνα Λίζα";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Υδραυλικά μάλλον,γιατί αλλιώς,θα μιλούσαν για Τέχνη.Rocco Siffredi έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:21για πινακες ζωγραφικης η' ποιηση;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 12:24 Φλερταρα με μία άλλη γυναίκα μπροστά στην μάνα της ... συζητώντας για τέχνη μεν αλλά ..
ΑΙΝΕΙΑΝ το συγκεκριμενο θεμα ειναι πολυ σοβαρο και δε σηκωνει αστεια. Το πχωρουμε δεν ειναι το καταλληλο μερος για να συζητησεις ενα τοσο σημαντικο ζητημα. Χρειαζεσαι συμβουλες απο εξειδικευμενους ανθρωπους πανω στο συγκεκριμενο θεμα. Στο καφενειο τι σου ειπαν?
Η σύζυγος πως αντέδρασε?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Iσχυρίζεται ότι δεν αντέδρασε και ότι άλλες γυναίκες στη θέση της θα έκαναν καυγά.
Και χαίρεται.
Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί είναι ότι καυγά σε τέτοιες φάσεις κάνουν οι χαζοχαρούμενες ή χαζοθυμωμένες.
Αυτά πληρώνονται ακριβά με αθόρυβο αίμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για το παπάρι του Δαβίδ του Μικελάντζελο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:52Ναι βρε παιδί μου, ποιο ακριβώς ήταν το θέμα για την Ιταλική αναγέννηση;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:38Αφορούσαν ιταλική ΑναγέννησηΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 13:31
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
Ποιοι ήταν οι ζωγράφοι και ποιητές που υπήρξαν έναυσμα του διαλόγου;![]()
Κάτι του στυλ "αχ βρίσκω πολύ ωραίο και ποιητικό το χαμόγελο της Μόνα Λίζα";
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kapsoflantzas
-