Ναι ρε παιδί, οκ με τον βλάκα (το εγνώριζα το περιστατικό) αλλά εγώ έθεσα διαφορετικό ζήτημα, αν το κατάλαβες.Ναύτης έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:44Υπάρχουν και λεοντόκαρδοι σ' αυτόν τον τόπο, φίλε.sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:21 Πάει κάποιος στα Εξάρχεια με μπλούζα που έχει τυπωμένη την ελληνική σημαία πάνω της ή το αστέρι της Βεργίνας ξέρω γω, τον σπάνε τα μούτρα και τον αφήνουν τυφλό για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Ποιος φταίει για το σκηνικό;
Αν πήγαινε με ένα μπλουζάκι με τη μάπα του Μαρξ θα είχε την ίδια τύχη;
Μήπως του τύπου με την μπλούζα με την ελληνική σημαία θα του άξιζε να τον αφήσουν τυφλό πχ;
Άμα πας στις 6 το πρωί, παραμείνεις 16 δευτερόλεπτα και μιλάς ψιθυριστά, δεν υπάρχει πρόβλημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
βουργαροι βιασαν γυναικα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: βουργαροι βιασαν γυναικα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όλα καλά, έκανα και ένα φραπόγαλο.stavmanr έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:36Για πες...sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:21 Πάει κάποιος στα Εξάρχεια με μπλούζα που έχει τυπωμένη την ελληνική σημαία πάνω της ή το αστέρι της Βεργίνας ξέρω γω, τον σπάνε τα μούτρα και τον αφήνουν τυφλό για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Εσύ; τε λέει;
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Η αστυνομίαsys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:21 Πάει κάποιος στα Εξάρχεια με μπλούζα που έχει τυπωμένη την ελληνική σημαία πάνω της ή το αστέρι της Βεργίνας ξέρω γω, τον σπάνε τα μούτρα και τον αφήνουν τυφλό για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:21 Πάει κάποιος στα Εξάρχεια με μπλούζα που έχει τυπωμένη την ελληνική σημαία πάνω της ή το αστέρι της Βεργίνας ξέρω γω, τον σπάνε τα μούτρα και τον αφήνουν τυφλό για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
αυτοί που τον δείρανε φυσικά.
Το κατάλαβα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να συσχετισθεί καθ' οιονδήποτε τρόπο με περιπτώσεις βιασμών.sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:06Ναι ρε παιδί, οκ με τον βλάκα (το εγνώριζα το περιστατικό) αλλά εγώ έθεσα διαφορετικό ζήτημα, αν το κατάλαβες.Ναύτης έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:44Υπάρχουν και λεοντόκαρδοι σ' αυτόν τον τόπο, φίλε.sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:21 Πάει κάποιος στα Εξάρχεια με μπλούζα που έχει τυπωμένη την ελληνική σημαία πάνω της ή το αστέρι της Βεργίνας ξέρω γω, τον σπάνε τα μούτρα και τον αφήνουν τυφλό για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Αν πήγαινε με ένα μπλουζάκι με τη μάπα του Μαρξ θα είχε την ίδια τύχη;
Μήπως του τύπου με την μπλούζα με την ελληνική σημαία θα του άξιζε να τον αφήσουν τυφλό πχ;
Άμα πας στις 6 το πρωί, παραμείνεις 16 δευτερόλεπτα και μιλάς ψιθυριστά, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δεν είναι βιασμός γυναίκας από άντρα, σωστά, αλλά λάθος, μια χαρά μπορεί να γίνει ο συσχετισμός των ευθυνών, γι' αυτό και ετέθη.Ναύτης έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:24Το κατάλαβα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να συσχετισθεί καθ' οιονδήποτε τρόπο με περιπτώσεις βιασμών.sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:06Ναι ρε παιδί, οκ με τον βλάκα (το εγνώριζα το περιστατικό) αλλά εγώ έθεσα διαφορετικό ζήτημα, αν το κατάλαβες.Ναύτης έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:44
Υπάρχουν και λεοντόκαρδοι σ' αυτόν τον τόπο, φίλε.
.
.
Σωστό και αυτό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:21Η αστυνομία.sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:21 Πάει κάποιος στα Εξάρχεια με μπλούζα που έχει τυπωμένη την ελληνική σημαία πάνω της ή το αστέρι της Βεργίνας ξέρω γω, τον σπάνε τα μούτρα και τον αφήνουν τυφλό για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Όταν λέμε αστυνομία βέβαια εννοούμε το μέρος του κρατικού μηχανισμού το οποίο είναι αρμόδιο για αυτά τα θέματα.
.
.
Επίσης σωστό.foscilis έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:22sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:21 Πάει κάποιος στα Εξάρχεια με μπλούζα που έχει τυπωμένη την ελληνική σημαία πάνω της ή το αστέρι της Βεργίνας ξέρω γω, τον σπάνε τα μούτρα και τον αφήνουν τυφλό για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
αυτοί που τον δείρανε φυσικά.
Και τώρα πάμε στην ουσία...
.
.
Δεν ξέρω ποια είναι η ουσία, αυτή τη σελίδα είδα.
Ούτε και εγώ, για πάμε σιγά σιγά να την βρούμε.
Εάν ο τύπος με το μπλουζάκι με το εθνικό σύμβολο αποφάσιζε να μην σκάσει μύτη στα Εξάρχεια φορώντας αυτήν την μπλούζα θα τον έδερναν μάλλον και θα τον άφηναν τυφλό αν είχε επιλέξει να φορέσει την άλλη του την μπλούζα με την μάπα του Καρλ Μαρξ;
.
.
Διαβάζοντας όλη την προηγούμενη συζήτηση καταλαβαίνω ότι το νηπιαγωγείο συζητά πότε ισχύει το victim blaming.
Η απάντηση είναι ότι το θύμα κάνει λάθη (που ενδεχομένως δε θα τα έκανε αν ήξερε ότι είχε να κάνει με εγκληματίες), δεν κάνει κάτι κακό. Επίσης το θύμα βλάπτει τον εαυτό του, όχι άλλους. Συνεπώς δεν πρόκειται για συγκρίσιμες συμπεριφορές. Δε χωρεί η παραμικρή αναλογία ούτε το παραμικρό μοίρασμα ευθύνης.
Όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό είναι ή χουλιγκάνι ή πακιστανός ή διασταύρωση των δύο (=Έλληνας). Αν έχει και αίμα σαύρας είναι Έλληνας δικηγόρος του θύτη σε αστική δίκη.
Η απάντηση είναι ότι το θύμα κάνει λάθη (που ενδεχομένως δε θα τα έκανε αν ήξερε ότι είχε να κάνει με εγκληματίες), δεν κάνει κάτι κακό. Επίσης το θύμα βλάπτει τον εαυτό του, όχι άλλους. Συνεπώς δεν πρόκειται για συγκρίσιμες συμπεριφορές. Δε χωρεί η παραμικρή αναλογία ούτε το παραμικρό μοίρασμα ευθύνης.
Όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό είναι ή χουλιγκάνι ή πακιστανός ή διασταύρωση των δύο (=Έλληνας). Αν έχει και αίμα σαύρας είναι Έλληνας δικηγόρος του θύτη σε αστική δίκη.
foscilis έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:50 Διαβάζοντας όλη την προηγούμενη συζήτηση καταλαβαίνω ότι το νηπιαγωγείο συζητά πότε ισχύει το victim blaming.
οταν αυτη τη διαπιστωση, προσπαθεις να την περασεις σαν victim blaming, με σκοπο να καταληξεις στο "ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια και ο βιαστης εισαι εσυ", τι εισαι;
φεμινιστρια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ακριβώς.foscilis έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:50 Διαβάζοντας όλη την προηγούμενη συζήτηση καταλαβαίνω ότι το νηπιαγωγείο συζητά πότε ισχύει το victim blaming.
Καλά. Διαβάζω τις ανοησίες που γράφεις.sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:07Όλα καλά, έκανα και ένα φραπόγαλο.stavmanr έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:36Για πες...sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:21 Πάει κάποιος στα Εξάρχεια με μπλούζα που έχει τυπωμένη την ελληνική σημαία πάνω της ή το αστέρι της Βεργίνας ξέρω γω, τον σπάνε τα μούτρα και τον αφήνουν τυφλό για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Εσύ; τε λέει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 1216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR