!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Otto Weininger έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:11 Εσύ και το ιδεολογικό συνάφι σου το μόνο που κάνετε είναι να τους δίνετε ώθηση.
Αν θες να βοηθήσεις στο να μην ανέβει άλλο η ακροδεξιά σταμάτα να μιλάς για αρχή.
Ημουνα εκτος πχορουμ δυο μηνες. Δυο μηνες οπου δεν μιλαγα. Γυρισα προχτες και απ οτι ειδα, η προπαγανδα μισους δεν ειχε σταματησει στο ελαχιστο. Οποτε σ ευχαριστω γι αυτη την στρατηγικη συμβουλη, αλλα δεν θελω.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

vatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:16
metaxoskolikas έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:12
μαλλον αρνεισαι να καταλάβεις ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο
Είσαι οπαδός μίας ιδεολογίας και ενός κόμματος που επιδιώκει την κατάργηση των νόμων. Που δεν πιστεύει στη Δημοκρατία. Που θεωρεί εχθρό όποιον δεν είναι μαζί τους, που θα κρεμάσει όποιον δεν είναι μαζί τους. Και χαλιέσαι επειδή ο Πανιώνιος δεν προσέλαβε το Γιατζόγλου; Σοβαρά τώρα;
θα συντηρητικοποιησει την κοινωνία και θα τονωσει τον πατριωτισμο των Ελλήνων, αυτό που θέλουν όλοι οι υποστηρικτές της
το περιστατικό με τον γιατζογλου δείχνει ότι είστε μόνο κατ επιφαση δημοκρατες και τους νόμους τους χεζετε
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Yochanan έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:58 Η δημοκρατία παιδγια είναι κατι απλό. Οπως θα σου πει και καθε χρυσαυγιτης - αμα τον ρωτήσεις για το αν πρεπει να χτιστει τζαμι στην Αθήνα πχ ή αν θα έπρεπε η χωρα μας να δινει υπηκοοτητα στα παιδια μουσουλμάνων μεταναστων που γενιούνται σε αυτη - δημοκρατία ειναι να γινεται αυτο που θελει η πλειοψηφια. Δεν εξετάζει ο ανθρωπος τι ειναι αυτο, καλό ή κακό: φτάνει να το θέλει η πλειοψηφια.

Εκτος κι αν αυτο που θελει η πλειοψηφια ειναι να κράξει τη ΧΑ οπότε αυτομάτως καθίσταται το παραπανω φασισμος αφου δεν υπερασπιζει τα δικαιωματα των μειονοτητων. Χρυσαυγιτων στην προκειμενη αλλα θα μπορούσε να ειναι όποιαδήποτε μειονοτητα πχ ναζί, νεοναζί, στρασερικοί, οπαδοί της Σιδηράς Λεγεώνας, Κοντρεανικοί, νοσταλγοί του Μουσολίνι κλπ.

ΑΥΤΑ!!!
Να προσθέσω μόνο ότι όταν δεν συμβαίνουν τα παραπάνω είναι παθογένjεια της δημοκρατίας. Δεν είναι τρου,πραγματικήΤΜ δημοκρατία οπότε πρέπει να την καταργήσουμε
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:21
Kauldron έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:15 Δεν εξετάζεις καθόλου το ρόλο των ΜΜΕ και γενικώς της προπαγάνδας.
Στην πρώτη περίπτωση η πλειοψηφία έχει φάει προπαγάνδα υπέρ μουσουλμάνων με το κιλό, και πάλι θα ήθελε να μη γίνει τζαμί.
Στη δεύτερη η πλειοψηφία έχει φάει προπαγάνδα κατά της ΧΑ που αν είχε γίνει εις βάρος άλλων κομμάτων δε θα τα ψήφιζε ούτε ο πρόεδρός τους, και πάλι αντέχει, και μάλιστα ανεβάζει τις δυνάμεις της.
Ρώτα τους περισσότερους ανθρώπους που δε θέλουν ΧΑ να σου πούν σε τί τους έχει βλάψει η ΧΑ, και είτε δε θα ξέρουν να σου πούν, είτε θα λένε βλακείες του τύπου "έχουν οπλοστάσιο".
Τα εκατομμύρια των νεκρών του Β'ΠΠ δεν ήταν προπαγάνδα των ΜΜΕ. Η απέχθεια του κόσμου για τα νεοναζιστικά κόμματα έχει ρίζες ποτισμένες με το αίμα των προγόνων του. Αν είναι δυνατόν να στηρίξει τη σπορά των ηττημένων του 45. Για ανώμαλους ψάχνεις;
Μπλά μπλά μπλά, οι νεκροί του Β' ΠΠ. Και για πές μας, πού ήταν ο σύντροφος Στάλιν στην αρχή του πολέμου?
Για πές μας για τα εκατομύρια των νεκρών του Κομμουνισμού.
Ξέρεις, αυτή η καραμέλα με τους "ναζί", δηλαδή εθνικοσοσιαλιστές, για να ξέρουμε οτι μιλάμε για αριστερά ΠΑΛΙ, κάπου αρχίζει να παλιώνει. Προσωπικά δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής, ούτε κανενός είδους σοσιαλιστής, και μόνο το άκουσμα της λέξης σοσιαλισμός είναι αρκετό να με στείλει στην τουαλέτα για να κάνω εμετό (πραγματικά σιχαίνομαι αυτή τη λέξη, λόγω του οτι την έχω συνδέσει με το απαίσιο ΠΑΣΟΚ). Εθνικιστής είμαι, και ψηφίζω ΧΑ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Nero έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:25 Να προσθέσω μόνο ότι όταν δεν συμβαίνουν τα παραπάνω είναι παθογένjεια της δημοκρατίας. Δεν είναι τρου,πραγματικήΤΜ δημοκρατία οπότε πρέπει να την καταργήσουμε
Ετσι φίλε. Ειναι το ελάχιστο καθηκον μας αν θελουμε να ειμαστε πργματικοί δημοκράτες. Eίναι όπως το να πολεμάς για την ειρήνη, ή να γαμάς για την παρθενιά, ή να2 ζείς για τη δημοκρατία!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

metaxoskolikas έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:23
metaxoskolikas έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:12
μαλλον αρνεισαι να καταλάβεις ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο
Είσαι οπαδός μίας ιδεολογίας και ενός κόμματος που επιδιώκει την κατάργηση των νόμων. Που δεν πιστεύει στη Δημοκρατία. Που θεωρεί εχθρό όποιον δεν είναι μαζί τους, που θα κρεμάσει όποιον δεν είναι μαζί τους. Και χαλιέσαι επειδή ο Πανιώνιος δεν προσέλαβε το Γιατζόγλου; Σοβαρά τώρα;
θα συντηρητικοποιησει την κοινωνία και θα τονωσει τον πατριωτισμο των Ελλήνων, αυτό που θέλουν όλοι οι υποστηρικτές της
το περιστατικό με τον γιατζογλου δείχνει ότι είστε μόνο κατ επιφαση δημοκρατες και τους νόμους τους χεζετε
Δηλαδή μου λες ότι ταυτιζόμαστε
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Kauldron έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:26 Μπλά μπλά μπλά, οι νεκροί του Β' ΠΠ. Και για πές μας, πού ήταν ο σύντροφος Στάλιν στην αρχή του πολέμου?
Ξέρεις, αυτή η καραμέλα με τους "ναζί", δηλαδή εθνικοσοσιαλιστές, για να ξέρουμε οτι μιλάμε για αριστερά ΠΑΛΙ, κάπου αρχίζει να παλιώνει. Προσωπικά δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής, ούτε κανενός είδους σοσιαλιστής, και μόνο το άκουσμα της λέξης σοσιαλισμός είναι αρκετό να με στείλει στην τουαλέτα για να κάνω εμετό (πραγματικά σιχαίνομαι αυτή τη λέξη, λόγω του οτι την έχω συνδέσει με το απαίσιο ΠΑΣΟΚ). Εθνικιστής είμαι, και ψηφίζω ΧΑ.
Πάλι για τις λέξεις που σε κάνουν τρίγκερ θα μιλάμε;
Μα τι σνόουφλέικς είστε εσείς. :a035:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

vatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:31
metaxoskolikas έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:23

Δηλαδή μου λες ότι ταυτιζόμαστε
με χρυσή αυγή πολύ πιο δημοκρατική θα είναι η χώρα
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Kauldron έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:26
Μπλά μπλά μπλά, οι νεκροί του Β' ΠΠ. Και για πές μας, πού ήταν ο σύντροφος Στάλιν στην αρχή του πολέμου?
Δεν είσαι εθνικοσοσιαλιστής αλλά ψηφίζεις εθνικοσοσιαλιστές. Μην προσβάλεις τη νοημοσύνη μας, με τέτοια επιχειρήματα δεν πείθεις ούτε φυτοπλαγκτόν.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

metaxoskolikas έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:32 με χρυσή αυγή πολύ πιο δημοκρατική θα είναι η χώρα
Πώς θα είναι πολύ πιο δημοκρατική αφού ο φύρερ θέλει να καταργήσει τη δημοκρατία; Μου το εξηγείς;
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

vatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:34
Kauldron έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:26
Δεν είσαι εθνικοσοσιαλιστής αλλά ψηφίζεις εθνικοσοσιαλιστές. Μην προσβάλεις τη νοημοσύνη μας, με τέτοια επιχειρήματα δεν πείθεις ούτε φυτοπλαγκτόν.
η χρυσή αυγή είναι εθνικιστικη και όχι εθνικοσοσιαλιστικη.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

metaxoskolikas έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:36 η χρυσή αυγή είναι εθνικιστικη και όχι εθνικοσοσιαλιστικη.
Ο φύρερ διαφωνεί μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

vatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:35
metaxoskolikas έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:32 με χρυσή αυγή πολύ πιο δημοκρατική θα είναι η χώρα
Πώς θα είναι πολύ πιο δημοκρατική αφού ο φύρερ θέλει να καταργήσει τη δημοκρατία; Μου το εξηγείς;
δεν πρόκειται να καταργηθεί η δημοκρατία
αν φτάσει στην εξουσία η χα θα εφαρμόσει πολιτική ορμπαν
η λεγκα στην Ιταλία ξεκίνησε με την προοπτική να διασπαστει η χώρα και τώρα κυβερνά και κερδίζει σταδιακά και τον ιταλικό νοτο
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

vatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:37
metaxoskolikas έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:36 η χρυσή αυγή είναι εθνικιστικη και όχι εθνικοσοσιαλιστικη.
Ο φύρερ διαφωνεί μαζί σου.
η χρυσή αυγή διαφωνει μαζί σου καθώς λειτουργει σαν κόμμα ενωτικο όλων των εθνικιστων εδώ και χρόνια
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

metaxoskolikas έγραψε: 16 Αύγ 2018, 00:36

η χρυσή αυγή είναι εθνικιστικη και όχι εθνικοσοσιαλιστικη.
χεστηκε η φοραδα στ αλωνι, ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι υποσυνολο του εθνικισμου. Εμεις σας λεμε απλα αυγα η φασιστες. Εχετε ομως και μια γιαλαντζι σβαστικα, στα ιδια χρωματα με την αυθεντικη, οποτε γι αυτο ισως σας παρερμηνευσαν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”