Τι κακό ρε, δεν είμαστε ρατσιστές εμείς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το κορίτσι των ονείρων των απανταχού τραμπικών
Re: το κορίτσι των ονείρων των απανταχού τραμπικών
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποιος μίλησε για ρατσιστές; δεν βλέπεις την σειρά νοικοκυρές σε απόγνωση;
the end
Στο στρατό, στην εκπαίδευση στην Χαλκίδα, ήταν ένας δόκιμος που όταν έβγαζε τα παπούτσια του ήταν αδύνατον να μείνεις μέσα στο δωμάτιο. 
Αντανακλαστικά θα σε έλεγα ότι δεν βλέπω τηλιόραση, μετά θα έγραφα όου γουέητ.
.
.
Πάνα δεν ξέρω άμα είναι τυχαίο, αλλά όσα άτομα ξέρω που μυρίζει πολύ ο ιδρώτας τους,
κατάγονται από τα χωριά της περιοχής σου της Μάνης και έχουν λευκό δέρμα (δεν είναι μαυριδεροί).
κατάγονται από τα χωριά της περιοχής σου της Μάνης και έχουν λευκό δέρμα (δεν είναι μαυριδεροί).
Είναι τα "συμμαζώματα", έτσι λέμε τους γαμπρούς και τις νύφες από αλλού.Μηχανικός έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:43 Πάνα δεν ξέρω άμα είναι τυχαίο, αλλά όσα άτομα ξέρω που μυρίζει πολύ ο ιδρώτας τους,
the end
Εμείς είχαμε έναν Πόντιο από την Αριδαία νομίζω, όταν υπήρχε η υποψία ότι θα βγάλει τα άρβυλα εξαφανιζόταν όλες οι μορφές ζωής από τον θάλαμο, γκουστερίτσες, γκατζολόπτερα, Αθηναίοι, του είχαμε απαγορέψει να τις βγάζει.Μηχανικός έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:35 Στο στρατό, στην εκπαίδευση στην Χαλκίδα, ήταν ένας δόκιμος που όταν έβγαζε τα παπούτσια του ήταν αδύνατον να μείνεις μέσα στο δωμάτιο.![]()
Όταν λοιπόν έφυγε με άδεια βάλαμε μάσκες και γάντια και τις γεμίσαμε με ότι καθαριστικό είχαμε πρόσβαση και τις αφήσαμε έτσι για όσο καιρό είχε άδεια.
Μια μέρα πριν γυρίσει τις αδειάσαμε και τις αφήσαμε να στεγνώσουν.
Όταν πήγε να τις φορέσει είπε ρε μαλάκες αυτά μυρίζουν περίεργα, τις φόρεσε όμως. Τον λυπήθηκα και του έδωσα το δεύτερο αχρησιμοποίητο ζευγάρι μου.
Α επίσης μετά από αυτό τον αναγκάσαμε να κάνει και μπάνιο, τουλάχιστο μια φορά την εβδομάδα.
.
.
Προσωπικά όχι, αλλά όπως είπε ο Πάνας λογικά θα εξαρτάται από τη δίαιτα.Μηχανικός έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:02Γυναίκα με εμφάνιση, αλλά να μυρίζει άσχημα (όχι επειδή δεν πλένεται) δεν σας έχει τύχει;Kauldron έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:43 Μια χαρά μου φαίνεται. Άλλωστε σε μια γυναίκα ερωτευόμαστε και το χαρακτήρα της (κυρίως, μάλλον το χαρακτήρα της), οχι μόνο την εμφάνιση. Η εμφάνιση είναι για να γίνει η αρχή. Εντάξει, άποψή μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Cecily Anne
Μηχανικός έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:43 Πάνα δεν ξέρω άμα είναι τυχαίο, αλλά όσα άτομα ξέρω που μυρίζει πολύ ο ιδρώτας τους,
ΟΥΦ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Nameless Ghoul
Εμπ1Naida έγραψε: 15 Αύγ 2018, 12:46Τι όμορφη κοπέλα.blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 12:19θα μεινει ομως ονειρο, το καλυτερο που μπορουν να ελπισουν ειναι σα καμια ξεπλυμενη σαν την Λορεν Σαουθερν η την Τομι Λαρεν. Η την μις πλαστικη εγχειρηση Ιβανκα.
Και τωρα η πικρη αληθεια. Σοβαρα πιστευει κανεις πως μια τοσο ωραια γυναικα και εμφανως επαγγελματιας μοντελο θα πεταγε στα σκουπιδια την ζωη της και την καριερα της για να ταυτιστει με τις ανθρωπομορφες κουραδες που υποστηριζουν τον ρατσιστη, σεξιστη και βιαστη προεδρο νο 45;
Οριστε η αληθινη φωτο
![]()
ΛογικόNameless Ghoul έγραψε: 16 Αύγ 2018, 01:30Εμπ1Naida έγραψε: 15 Αύγ 2018, 12:46Τι όμορφη κοπέλα.blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 12:19
θα μεινει ομως ονειρο, το καλυτερο που μπορουν να ελπισουν ειναι σα καμια ξεπλυμενη σαν την Λορεν Σαουθερν η την Τομι Λαρεν. Η την μις πλαστικη εγχειρηση Ιβανκα.
Και τωρα η πικρη αληθεια. Σοβαρα πιστευει κανεις πως μια τοσο ωραια γυναικα και εμφανως επαγγελματιας μοντελο θα πεταγε στα σκουπιδια την ζωη της και την καριερα της για να ταυτιστει με τις ανθρωπομορφες κουραδες που υποστηριζουν τον ρατσιστη, σεξιστη και βιαστη προεδρο νο 45;
Οριστε η αληθινη φωτο
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αβυζη με πολυ μεγαλα χειλια.
2.5/10
Ηρωας το γκουλ
2.5/10
Ηρωας το γκουλ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όμφακες εισίν μεγαλογαμιάδες μου;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πριν βαθμολογήσετε δεν θα πρέπει να δείτε και τον κώλο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής