Γράψε πουλάκι μου αυτό που θέλεις να γράψεις.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:37Αυτά είναι!
Σταύρο έχεις γκομενα;
Το τί έχω και τι δεν έχω δεν είναι αντικείμενο φόρουμ.
Γράψε πουλάκι μου αυτό που θέλεις να γράψεις.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:37Αυτά είναι!
Σταύρο έχεις γκομενα;
Λέγε ρε, μεταξύ μας είμαστε.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:39Γράψε πουλάκι μου αυτό που θέλεις να γράψεις.
Το τί έχω και τι δεν έχω δεν είναι αντικείμενο φόρουμ.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Τι δέχτηκε ακριβώς το δικαστήριο και ποιο σε δικαστήριο αναφέρεσαι;alekhine έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:38το σχολιο αποτυπωνει επακριβως το σκεπτικο του κανονιστικου πλαισιου,το οποιο το δικαστηριο δεχτηκε οτι εχει και επιστημονικη βασηstavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:30Το ρατσιστικό σχόλιο είναι η συζήτηση.alekhine έγραψε: 23 Ιουν 2021, 13:35
το νημα αφορα ενα σχολιο σε συζητηση για συμμετοχη σε αθλητικους αγωνες και τα παραπανω ειναι κανονισμοι ομοσπονδιων που ειχαν παρομοιες περιπτωσεις και εδρασαν αναλογα με την βοηθεια επιστημονικων δεδομενων
Όχι το κανονιστικό πλαίσιο των αγώνων.
viewtopic.php?f=94&t=31416&start=900#p1986293stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:41Τι δέχτηκε ακριβώς το δικαστήριο και ποιο σε δικαστήριο αναφέρεσαι;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
1) Διάβασες κάπου ότι το δικαστήριο απεφάνθη πως "οι γυναίκες έχουν κόλπο" ή κάτι παρόμοιο που αναφέρεται στο αρχικό ρατσιστικό δημοσίευμα;
Στη φύση πάντως υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό. Πχ. τα σκυλιά έχουν @@ ή όχι. Στο Ίντερνετ δεν ξέρω τι υπάρχει. Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:35Ειδικά στο ίντερνετ η έμφυλη ταυτότητα είναι κανόνας. Καθένας δηλώνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:33Γω είμαι ένας αθώος άνδρας.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:32
Όχι απαραίτητα. Δεν αποτελεί προϋπόθεση νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου.
Έχουν γραφτεί, έχουν κατατεθεί όλα τα νομικά κείμενα, αλλά κάποιοι συνεχίζουν το βιολί τους.
Στη φύση δεν υπάρχει αρσενικό και θηλυκό. Οι λέξεις είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα για την ομαδοποίηση και περιγραφή στα πλαίσια της επικοινωνίας. Το γεγονός ότι καθώς εξελίσσεται ο άνθρωπος επαναπροσδιορίζει τις έννοιες αποτελεί μία φυσική δραστηριότητα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:49Στη φύση πάντως υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό. Πχ. τα σκυλιά έχουν @@ ή όχι.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:35Ειδικά στο ίντερνετ η έμφυλη ταυτότητα είναι κανόνας. Καθένας δηλώνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει.
Διαφωνείς ότι για τη βιολογική αναπαραγωγή θέλουμε ένα αρεενικό και ένα θηλυκό;stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:53Στη φύση δεν υπάρχει αρσενικό και θηλυκό. Οι λέξεις είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα για την ομαδοποίηση και περιγραφή στα πλαίσια της επικοινωνίας. Το γεγονός ότι καθώς εξελίσσεται ο άνθρωπος επαναπροσδιορίζει τις έννοιες αποτελεί μία φυσική δραστηριότητα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:49Στη φύση πάντως υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό. Πχ. τα σκυλιά έχουν @@ ή όχι.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:35
Ειδικά στο ίντερνετ η έμφυλη ταυτότητα είναι κανόνας. Καθένας δηλώνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει.
Πχ ο όρος "γυναίκα" πριν 100 χρόνια σήμαινε περίπου ένα όν που είναι υποδεέστερο, και χρησιμεύει σχεδόν μόνο για να τεκνοποιεί και να μαγειρεύει.
Σήμερα ο όρος γυναίκα έχει εξελιχθεί σε ένα ον με ίδια δικαιώματα και δυνατότητες με τον άντρα.
Δεν είναι απαραίτητο ότι τα δύο τους θα τεκνοποιήσουν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:55Διαφωνείς ότι για τη βιολογική αναπαραγωγή θέλουμε ένα αρεενικό και ένα θηλυκό;stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:53Στη φύση δεν υπάρχει αρσενικό και θηλυκό. Οι λέξεις είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα για την ομαδοποίηση και περιγραφή στα πλαίσια της επικοινωνίας. Το γεγονός ότι καθώς εξελίσσεται ο άνθρωπος επαναπροσδιορίζει τις έννοιες αποτελεί μία φυσική δραστηριότητα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:49
Στη φύση πάντως υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό. Πχ. τα σκυλιά έχουν @@ ή όχι.
Πχ ο όρος "γυναίκα" πριν 100 χρόνια σήμαινε περίπου ένα όν που είναι υποδεέστερο, και χρησιμεύει σχεδόν μόνο για να τεκνοποιεί και να μαγειρεύει.
Σήμερα ο όρος γυναίκα έχει εξελιχθεί σε ένα ον με ίδια δικαιώματα και δυνατότητες με τον άντρα.
Δεν γράφεις με όρους βιολογίας.Ας αρχίσουμε από τη βιολογία και βλέπουμε.
Νομίζω ότι απάντησα.
stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 21:02Νομίζω ότι απάντησα.
Η τεκνοποίηση δεν είναι προϋπόθεση αναγνώρισης φύλου.
Πιο καθαρά δεν μπορώ να το γράψω, βρε Γενιά.
στο λινκ γραφω επακριβως τα εξηςstavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2021, 20:48 1) Διάβασες κάπου ότι το δικαστήριο απεφάνθη πως "οι γυναίκες έχουν κόλπο" ή κάτι παρόμοιο που αναφέρεται στο αρχικό ρατσιστικό δημοσίευμα;
2) Το δικαστήριο αποδέχεται τον κανονιστικό αποκλεισμό από τις κατηγορίες για τα άτομα που έχουν υψηλή τεστοστερόνη ανεξαρτήτως έμφυλης ταυτότητας.
3) Εδώ γράφεις ότι "έχει και επιστημονική βάση" όταν στο λινκ γράφεις "φανταζομαι οτι θα εχουν βρει στοιχεια που αποδεικνυουν τους ισχυρισμους τους". Δηλαδή το "φαντάζομαι" εκεί έγινε γνώση εδώ.
Διευκρίνισε, λοιπόν, ότι το δικαστήριο δεν απορρίπτει τις τρανς γυναίκες ως μη γυναίκες. Αυτό που συζητά είναι η αυξημένη τεστοστερόνη που εμφανίζεται σε πολλές γυναίκες, τρανς και μη, με τις τρανς να εμφανίζουν συνήθως υψηλότερα επίπεδα.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.