nostromos έγραψε: 23 Ιουν 2021, 16:22
εχω δει στην παιδικη μου ηλικια την ασφαλτο να λιωνει ...
Έτσι!
Που να καταλάβουν οι πτωχοί συμφορουμιται τι εστί Λρσα.
Αν δεν εχεις νοιώσει κυριολεκτικά να κολλάει το παπούτσι στην άσφαλτο γιατί έλιωνε και η άσφαλτος αλλά και η σόλα του παπουτσιου δεν ξέρεις τι πάει να πει ΖΕΣΤΑ!
Θ'αρχισουν τώρα ολες οι αδερφές να διαμαρτύρονται για τη ζέστη.
Θα μας τρελάνουν στα σοσιαλ με φωτό.
Το μόνο θετικό ότι θα βρουν μια ακόμη ευκαιρία οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ να ξεβρακωθουν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Έτσι!
Αν δεν εχεις νοιώσει κυριολεκτικά να κολλάει το παπούτσι στην άσφαλτο γιατί έλιωνε και η άσφαλτος αλλά και η σόλα του παπουτσιου δεν ξέρεις τι πάει να πει ΖΕΣΤΑ!
Τον Μάιο του 1984 παίξαμε στη Λάρισα το μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού με τα Γιάννενα.
Φριχτή ζέστη, μας πότιζαν με τις μάνικες τις πυροσβεστικής στις κερκίδες. Από το άγχος και τη ζέστη θρηνήσαμε 4 νεκρούς ηλικιωμένους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έτσι!
Νο.1 ζεστη που εχω ζησει στη ζωη μου = Κυανη Ακτη πριν 15-20 χρονια περιπου, μια χρονια που αν τη γκουγκλαρετε θα δειτε οτι πεθαναν παρα πολλοι στη Γαλλια.
Νο.2 = Αν δεν εχεις ζησει Ρωμη Αυγουστο δεν ξερεις τι σημαινει ζεστη.
35-37 βαθμοι και νοιωθεις 50
Νο.3 = Λαρισα - Βολος (πριν 4-5 χρονια)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Έτσι!
Τον Μάιο του 1984 παίξαμε στη Λάρισα το μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού με τα Γιάννενα.
Φριχτή ζέστη, μας πότιζαν με τις μάνικες τις πυροσβεστικής στις κερκίδες. Από το άγχος και τη ζέστη θρηνήσαμε 4 νεκρούς ηλικιωμένους
Το καλοκαίρι του 1987( τότε που θρηνήσαμε χιλιάδες νεκρούς) ήταν επίσης φριχτό με κοντά 45-46 βαθμούς για μέρες στη Λάρισα. Δεν υπήρχαν κλιματιστικά , εγώ πήγαινα και κοιμόμουν στο υπόγειο.
Έτσι!
Το καλοκαίρι του 1987( τότε που θρηνήσαμε χιλιάδες νεκρούς) ήταν επίσης φριχτό με κοντά 45-46 βαθμούς για μέρες στη Λάρισα. Δεν υπήρχαν κλιματιστικά , εγώ πήγαινα και κοιμόμουν στο υπόγειο.
Εγω εκανα περιοδεια.
Απο το υπογειο στην ταρατσα και τουμπαλιν.
Υπηρχαν και βραδια που με επαιρνε ο υπνος στο πατωμα μπας και βρω δροσια και γυρω απο το σωμα σχηματιζοτανε το περιγραμμα απο τον ιδρωτα!
Το ασχημο δεν ειναι τοσο οτι εχει ζεστη την ημερα.
Εχει ανεβει αρκετα η θερμοκρασια το βραδυ κι εκει ειναι το προβλημα.Δεν δροσιζουν καθολου τα κτιρια και αμα το βραδυ δεν κοιμασαι καλα λογω ζεστης τοτε η μερα δεν παλευεται γιατι δεν εχεις δυναμεις.
Δεν βρέχει στα Ιωάννινα και βρέχει εκεί που είσαι.
Ζέστη γύρω στους 35 βαθμούς. Το κλίμα εδώ έχει αλλάξει, δεν είναι όπως το θυμόμουν πριν το 2015, δεν υπάρχουν χιόνια πια στις κορυφές των γύρω βουνών που κρατούσαν όλο το καλοκαίρι. Επίσης υπάρχει μεγαλύτερη ηλιοφάνεια όλον τον χρόνο.
Δεν βρέχει στα Ιωάννινα και βρέχει εκεί που είσαι.
Ζέστη γύρω στους 35 βαθμούς. Το κλίμα εδώ έχει αλλάξει, δεν είναι όπως το θυμόμουν πριν το 2015, δεν υπάρχουν χιόνια πια στις κορυφές των γύρω βουνών που κρατούσαν όλο το καλοκαίρι. Επίσης υπάρχει μεγαλύτερη ηλιοφάνεια όλον τον χρόνο.
Σε ποια βουνα κρατουσε χιονι ολο το καλοκαιρι και που φαινεται μαλιστα και απο τα Γιαννενα;
Πολυ θα ηθελα να μαθω.