Στο Τεχνικό ήσουν;Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:01 4 στρατόπεδα αλλαξα από Β.Έβρο μέχρι Πάτρα πέτυχα πολλούς πάρα πολλούς κόπρους.Και παράσιτα και συνδικαληστές ταυτόχρονα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιo είναι τo πιο παρασιτικό επάγγελμα στην Ελλάδα; (poll)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιo είναι τo πιο παρασιτικό επάγγελμα στην Ελλάδα; (poll)
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πεζικό.Μηχανικός έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:06Στο Τεχνικό ήσουν;Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:01 4 στρατόπεδα αλλαξα από Β.Έβρο μέχρι Πάτρα πέτυχα πολλούς πάρα πολλούς κόπρους.Και παράσιτα και συνδικαληστές ταυτόχρονα.
Πάτρα πήγα για ειδικοτήτα,οπλουργος.
-
aspergillus
Αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα.George_V έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:31 Μα δεν σε χαλασε η ηλικια τους στο προηγουμενο ποστ σου. Ανεφερες οτι ειναι ζωα.
Ε μπορει να ειναι ζωα σε εσενα αλλα εχουν εκπαιδευτει να κανουν μια συγκεκριμενη δουλεια αν παραστει αναγκη. Εδω τα θυμαμαι εγω ακομα που εχουν περασει 15 χρονια απο τοτε. Ο διοικητης που ειχα στη Θεσσαλονικη μπορει να ηταν φωνακλας και να μας ελεγε ζωα αλλα εβαζε κατω 20αρηδες (αυτος 48) και στη δουλεια του αψογος. Δεν τον βαλαμε εκει να ειναι ευγενικος. Να ειναι αποτελεσματικος θελουμε στα στρατιωτικα καθηκοντα του.
Απελυσε τους και αμα συμβει η στραβη πηγαινε εσυ να κανεις τη δουλεια τους αμα σε χαλανε τοσο πολυ.
Στρατιωτικά καθήκοντα οι καραβανάδες?
Άσε ρε φίλε μου...
- Eθνικοκοινωνιστης
εμπορος,εισαγωγεας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
aspergillus έγραψε: 16 Αύγ 2018, 18:18Αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα.George_V έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:31 Μα δεν σε χαλασε η ηλικια τους στο προηγουμενο ποστ σου. Ανεφερες οτι ειναι ζωα.
Ε μπορει να ειναι ζωα σε εσενα αλλα εχουν εκπαιδευτει να κανουν μια συγκεκριμενη δουλεια αν παραστει αναγκη. Εδω τα θυμαμαι εγω ακομα που εχουν περασει 15 χρονια απο τοτε. Ο διοικητης που ειχα στη Θεσσαλονικη μπορει να ηταν φωνακλας και να μας ελεγε ζωα αλλα εβαζε κατω 20αρηδες (αυτος 48) και στη δουλεια του αψογος. Δεν τον βαλαμε εκει να ειναι ευγενικος. Να ειναι αποτελεσματικος θελουμε στα στρατιωτικα καθηκοντα του.
Απελυσε τους και αμα συμβει η στραβη πηγαινε εσυ να κανεις τη δουλεια τους αμα σε χαλανε τοσο πολυ.
Στρατιωτικά καθήκοντα οι καραβανάδες?
Άσε ρε φίλε μου...
Δεν εχεις παει ακομα στρατο ετσι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το συμπέρασμα από την αρχή του νήματος είναι ότι έχετε μαύρα μεσάνυχτα για τα επαγγέλματα.
Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:01Σίγουρα υπάρχουν και φιλότοιμοι που δουλευουν.shrike έγραψε: 15 Αύγ 2018, 11:55Δεν ξέρω γενικά τι ισχύει, να σου πω την προσωπική μου εμπειρία. Υπηρέτησα σε μονάδα που είχε πολιτικό προσωπικό κάπου 40 άτομα, δηλαδή πάνω-κάτω όσοι ήταν κι οι φαντάροι (~25 μόνιμη δύναμη και γύρω στους 15 φαντάρους φρουρά που ερχόταν κάθε βδομάδα από άλλες μονάδες). Στους ~40 υπήρχαν 4-5 που ήταν κανονικά παράσιτα, περίπου άλλοι τόσοι ήταν ψιλο-λουφαδόρους που κρυβόντουσαν όσο μπορούσαν ή που η υπηρεσία τους ευνοούσε τη λούφα (πχ οδηγοί που ουσιαστικά δουλεύανε 2 φορές τη μέρα), αλλά όλοι οι υπόλοιποι βγάζανε δουλειά και μάλιστα μπόλικη και ουσιαστική. Ξαναλέω βέβαια, ότι μιλάω για τη μια μονάδα που γνώρισα και μάλιστα καλά, δεν ξέρω γενικά τι παίζει. Σε ένα φυλάκιο που πέρασα 1,5 μήνα και είχε και εθνοφύλακες, εκείνοι ήταν όλοι (μα όλοι) ο ορισμός των απαράδεκτων τεμπελόσκυλων.Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Αύγ 2018, 10:18
Στα χρόνια σου μπορει.
Στα δικά μου χρόνια,σε όσα στρατοπέδα πήγα ήταν ο ορισμός του κόπρου.
4 στρατόπεδα αλλαξα από Β.Έβρο μέχρι Πάτρα πέτυχα πολλούς πάρα πολλούς κόπρους.Και παράσιτα και συνδικαληστές ταυτόχρονα.
καλά το πολιτικό προσωπικό είναι για μπάτσες. Η πλειοψηφία διορισμένη τέλος 70 με μέσα 80 .Μιλάμε για κόπροι όπως λέει ο Λύκος
Είχα και μια προσωπική εμπειρία με έναν όταν αρχιφύλακας σε φυλάκιο είχαμε θέμα με τα καλώδια του ρεύματος και ήρθε για επισκευή και ο κόπρος ήθελε να ανεβεί ένας από τους στρατιώτες στην σκεπή για να τα συμμαζέψει. Τράβηξα ένα μάλωμα με τον μαλάκα σκοτωθήκαμε αλλά την δουλειά την έκανε αυτός δεν άφησα κανέναν (εν το μεταξύ είχαν έρθει και δύο λοχαγοί από το μηχανικό για βελτιώσεις και δεν μίλησε κανένας δυστυχώς μονο μετά μου είπαν ότι είχα απόλυτο δίκιο ) και με ανέφερε στον ταξίαρχο αλλά την έφαγε αυτός γιατί με έδωσε δίκιο ο λοχαγός και ο διοκητής κ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πολλά παρόμοια περιστατικά.Στην Βέροια,όταν μας έστειλαν από Πολύκαστρο για υπηρεσίες,το πολιτικο προσωπικό ήταν 3 ρεμάλια πασοκοι.Όταν λέμε ήταν τα πιο πεταμένα λεφτά το εννοοω.hades έγραψε: 17 Αύγ 2018, 10:59Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Αύγ 2018, 23:01Σίγουρα υπάρχουν και φιλότοιμοι που δουλευουν.shrike έγραψε: 15 Αύγ 2018, 11:55
Δεν ξέρω γενικά τι ισχύει, να σου πω την προσωπική μου εμπειρία. Υπηρέτησα σε μονάδα που είχε πολιτικό προσωπικό κάπου 40 άτομα, δηλαδή πάνω-κάτω όσοι ήταν κι οι φαντάροι (~25 μόνιμη δύναμη και γύρω στους 15 φαντάρους φρουρά που ερχόταν κάθε βδομάδα από άλλες μονάδες). Στους ~40 υπήρχαν 4-5 που ήταν κανονικά παράσιτα, περίπου άλλοι τόσοι ήταν ψιλο-λουφαδόρους που κρυβόντουσαν όσο μπορούσαν ή που η υπηρεσία τους ευνοούσε τη λούφα (πχ οδηγοί που ουσιαστικά δουλεύανε 2 φορές τη μέρα), αλλά όλοι οι υπόλοιποι βγάζανε δουλειά και μάλιστα μπόλικη και ουσιαστική. Ξαναλέω βέβαια, ότι μιλάω για τη μια μονάδα που γνώρισα και μάλιστα καλά, δεν ξέρω γενικά τι παίζει. Σε ένα φυλάκιο που πέρασα 1,5 μήνα και είχε και εθνοφύλακες, εκείνοι ήταν όλοι (μα όλοι) ο ορισμός των απαράδεκτων τεμπελόσκυλων.
4 στρατόπεδα αλλαξα από Β.Έβρο μέχρι Πάτρα πέτυχα πολλούς πάρα πολλούς κόπρους.Και παράσιτα και συνδικαληστές ταυτόχρονα.
καλά το πολιτικό προσωπικό είναι για μπάτσες. Η πλειοψηφία διορισμένη τέλος 70 με μέσα 80 .Μιλάμε για κόπροι όπως λέει ο Λύκος
Είχα και μια προσωπική εμπειρία με έναν όταν αρχιφύλακας σε φυλάκιο είχαμε θέμα με τα καλώδια του ρεύματος και ήρθε για επισκευή και ο κόπρος ήθελε να ανεβεί ένας από τους στρατιώτες στην σκεπή για να τα συμμαζέψει. Τράβηξα ένα μάλωμα με τον μαλάκα σκοτωθήκαμε αλλά την δουλειά την έκανε αυτός δεν άφησα κανέναν (εν το μεταξύ είχαν έρθει και δύο λοχαγοί από το μηχανικό για βελτιώσεις και δεν μίλησε κανένας δυστυχώς μονο μετά μου είπαν ότι είχα απόλυτο δίκιο ) και με ανέφερε στον ταξίαρχο αλλά την έφαγε αυτός γιατί με έδωσε δίκιο ο λοχαγός και ο διοκητής κ
Κάπως έτσι είναι πολλοί εποπ,εμθ .
shrike έγραψε: 13 Αύγ 2018, 10:08Αυτό.Ασέβαστος έγραψε: 13 Αύγ 2018, 09:53σε καθε εποχη, ξανα οι παπαδες/ιερεις. δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερη βδελλα στο γνωστο συμπαν.Spiros252 έγραψε: 13 Αύγ 2018, 04:44 Καλό θα ήταν να εξετάζαμε ποιο είναι το πιο παρασιτικό επάγγελμα κάθε εποχή.
Γενικώς είναι όσοι επιβάλλεται στους πολίτες να τους πληρώνουν άνευ λόγου και με το ζόρι.
Θα μπορούσε βέβαια να πει κανείς ότι αφού αυτό που πουλάνε (αν και αέρας) βοηθάει κάποιους να ξεπεράσουν τις ανασφάλειες και τις φοβίες τους, κάνει δουλειά. Από τη στιγμή όμως που τις φοβίες τις έχουν δημιουργήσει αυτοί οι ίδιοι προκαταβολικά, απλά μεγεθύνεται το στοιχείο του παρασιτισμού.
Πάντως στήν εποχή τού Αγιου βλέπουμε τί βλέπει ο ίδιος .........
Τό ζήτημα είναι πώς θά ξεβρωμίσει ο τόπος από δαύτους όλους .....
Καί είναι πολλοί ......ανω τής μισής χώρας ......
Μόνο οι οικογένειες τών Δημοσίων είναι οι μισή Ελλάδα ..... αν βάλεις καί τούς απληστους εμπόρους .......
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Καμμιά πρόταση νά τούς εξαφανίσουμε υπάρχει ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- Cecily Anne
Aυτό που εχω όνειρο ζωής να κάνω.
Οικιακά.
Οικιακά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Aυτό δεν είναι παρασιτικό. Μητέρα και νοικοκυρά είναι πολύ σημαντική και κουραστική δουλειά. Αν μπορούσα θα έδινα μισθό και σύνταξη γι' αυτή τη δουλειά (με κάποιες προϋποθέσεις). Χρειαζόταν ποτέ η Ελλάδα π.χ. τόσες διορισμένες στο δημόσιο και Αλβανίδες και Γεωργιανές να καθαρίζουν και να φροντίζουν τα σπίτια;
ψηφισα αλλο .
και εννοω το κουμουνι,
ξερετε κανενα κουμουνι που να μη ειναι κρατικοδιαιτο; και να δουλευει;εγω δεν εχω δει Κανενα.
και εννοω το κουμουνι,
ξερετε κανενα κουμουνι που να μη ειναι κρατικοδιαιτο; και να δουλευει;εγω δεν εχω δει Κανενα.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Υπάρχουν μερικοί που είναι παραπλανημένοι.ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 17 Αύγ 2018, 20:01 ξερετε κανενα κουμουνι που να μη ειναι κρατικοδιαιτο; και να δουλευει;εγω δεν εχω δει Κανενα.
- Cecily Anne
Αχχχ κι εγω αυτό θέλω. Να'ναι το μόνο μου άγχος πότε θα κάνω τα μπατζούρια.Antares έγραψε: 17 Αύγ 2018, 19:45
Aυτό δεν είναι παρασιτικό. Μητέρα και νοικοκυρά είναι πολύ σημαντική και κουραστική δουλειά. Αν μπορούσα θα έδινα μισθό και σύνταξη γι' αυτή τη δουλειά (με κάποιες προϋποθέσεις). Χρειαζόταν ποτέ η Ελλάδα π.χ. τόσες διορισμένες στο δημόσιο και Αλβανίδες και Γεωργιανές να καθαρίζουν και να φροντίζουν τα σπίτια;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση