ενταξει. αν ειχε σκοπο μονο να σε βιασει, μετα απο αυτο θα σε βιασει αυτος και αλλοι 10, και μετα θα σε σκοτωσουν και θα σε φανε.Naida έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:15Σκεφτόμουν κάτι του χώνω το κλειδί στο μάτι.Gherschaagk έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:12Για ποια κίνηση λες; Αυτή που πέφτεις κάτω και κανείς την πεθαμένη;Naida έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:05
Τι να σου πω. Θεωρώ πως με κάποιες κινήσεις ίσως είχα πιθανότητα να τη γλιτώσω.
Δεν πιάνει. Σήκω και τρέχα τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
βουργαροι βιασαν γυναικα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: βουργαροι βιασαν γυναικα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τα εξώδικα Παρασκευόπουλου έφτασαν οισοφάγο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Δεν κατάλαβα.Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιουν 2021, 19:00ενταξει. αν ειχε σκοπο μονο να σε βιασει, μετα απο αυτο θα σε βιασει αυτος και αλλοι 10, και μετα θα σε σκοτωσουν και θα σε φανε.Naida έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:15Σκεφτόμουν κάτι του χώνω το κλειδί στο μάτι.Gherschaagk έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:12
Για ποια κίνηση λες; Αυτή που πέφτεις κάτω και κανείς την πεθαμένη;
Δεν πιάνει. Σήκω και τρέχα τώρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όντως τώρα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αδεια οπλοφοριας και μια μπερεττα.Naida έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:53
Σε μια σχολή υποθέτω τους μαθαίνουν πως να βαράνε. Εγώ θέλω να είναι σχολή που θα μαθαίνουν να αχρηστευουν κάποιον από το ξύλο, αν παραστεί ανάγκη. Η μυική υπεροχή απλά να μην υφίσταται. Όλα τα άλλα είναι θέμα δασκάλων.
σε καθε αλλη περιπτωση, η μυικη υπεροχη, υφισταται.
Γενικά:
το να συμπλακείς μαζί του, εφόσον είναι δυνατότερος και δεν είσαι πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, έχεις ένα lucky shot.
Αυτό σημαίνει ότι αν δεν πιάσει, και μάλιστα τέλεια, βρίσκεσαι σε πολύ δεινή θέση.
Σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο βρίσκεσαι με την πλάτη στο χώμα κι ένα άτομο 70-130 κιλά πάνω σου. Σε τέτοια θέση, ελάχιστοι καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 22 Ιουν 2021, 19:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ε, ναι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
αν αντι να φυγεις, επιτεθεις κιολας, του καταφερεςι και μια μικρη γραντζουνια γιατι σιγα μην πετυχεις το ματι, το μονο που θα καταφερεις ειναι να χασεις την ευκαιρια σου να την κοπανησεις, και να τον θυμωσεις λιγο παραπανω με αποτελεσμα να σου κανει μεγαλυτερο κακο.
- I know just what you re sayin
εντάξει, εστιάσαμε στην ουσία πάλι
Οκ, εντάξει.Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιουν 2021, 19:03αδεια οπλοφοριας και μια μπερεττα.Naida έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:53
Σε μια σχολή υποθέτω τους μαθαίνουν πως να βαράνε. Εγώ θέλω να είναι σχολή που θα μαθαίνουν να αχρηστευουν κάποιον από το ξύλο, αν παραστεί ανάγκη. Η μυική υπεροχή απλά να μην υφίσταται. Όλα τα άλλα είναι θέμα δασκάλων.
σε καθε αλλη περιπτωση, η μυικη υπεροχη, υφισταται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρε κορίτσι μου, σ' αυτές τις σχολές δεν πηγαίνεις για να μάθεις να βαράς.Naida έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:53Σε μια σχολή υποθέτω τους μαθαίνουν πως να βαράνε. Εγώ θέλω να είναι σχολή που θα μαθαίνουν να αχρηστευουν κάποιον από το ξύλο, αν παραστεί ανάγκη. Η μυική υπεροχή απλά να μην υφίσταται. Όλα τα άλλα είναι θέμα δασκάλων.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:50Για να μάθεις να δέρνεις άσχημα πρέπει να φας κι εσύ πολύ ξύλο.Naida έγραψε: 22 Ιουν 2021, 18:39
Νεότερες ηλικίες, κορίτσια στην εφηβεία κτλ να μπούνε από μικρά στην νοοτροπία ότι πρέπει να ξέρω να προστατευτώ. Πρέπει να μάθουν να δέρνουν άσχημα.
Κι επειδή έχω παίξει πολύ ξύλο με αγόρια, σου υπογράφω ότι το ζητούμενο δεν είναι να φοβούνται ότι θα τα δείρεις αλλά να ξέρουν ότι δεν μπορούν να σε δείρουν εύκολα. Τα αου αου να τα ξεχάσεις.![]()
Για να μάθεις να αμύνεσαι πηγαίνεις.
Και θέλει χρόνια για να ανταπεξέλθεις στοιχειωδώς μόνον στο δεύτερο.
Μας έχουν καταστρέψει οι σειρές με τις γυναίκες πολεμίστριες που βαράνε και δέρνουν, μετά από 6μηνο τρέινινγκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχεις φάει ποτέ γροθιά στο στομάχι;Naida έγραψε: 22 Ιουν 2021, 17:52 Παιδιά ξέρω αν χρειαστεί πως να χτυπήσω κάποιον. Τώρα αν θα αποδώσει το χτύπημα δεν το ξέρω. Σίγουρα η αυτοάμυνα όμως μια έξτρα βοήθεια δίνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι το ξέρω ότι πιθανόν να με κινητοποιουσε. Αλλά δεν το ξέρω αν με κάποια κίνηση μου θα τον εβλαπτα.stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2021, 19:03Γενικά:
το να συμπλακείς μαζί του, εφόσον είναι δυνατότερος και δεν είσαι πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, έχεις ένα lucky shot.
Αυτό σημαίνει ότι αν δεν πιάσει, και μάλιστα τέλεια, βρίσκεσαι σε πολύ δεινή θέση.
Σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο βρίσκεσαι με την πλάτη στο χώμα κι ένα άτομο 70-130 κιλά πάνω σου. Σε τέτοια θέση, ελάχιστοι καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν.
Ή πρέπει να πάω 140 κιλά να είμαι σίγουρη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ουτε καν.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2021, 19:11
Βρε κορίτσι μου, σ' αυτές τις σχολές δεν πηγαίνεις για να μάθεις να βαράς.
Για να μάθεις να αμύνεσαι πηγαίνεις.
Και θέλει χρόνια για να ανταπεξέλθεις στοιχειωδώς μόνον στο δεύτερο.
Μας έχουν καταστρέψει οι σειρές με τις γυναίκες πολεμίστριες που βαράνε και δέρνουν, μετά από 6μηνο τρέινινγκ.
πας για να αθληθεις, για να μαθεις να βαρας με κανονες, μεσα σε ρινκ, με σκοπο να κερδισεις αγωνες. οχι για να γαμας και να δερνεις στο δρομο. εκει οι κανονες δεν ισχυουν
Φυσικά κι έχει: τα επιχειρήματά σου.
Εδώ όμως έχεις δίκιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 1218 Προβολές
-