!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
Πρεπει να εννοεις πολυ παλια γιατι εγω δεν θυμαμαι τιποτα.Aς μας διαφωτισει ο wooded glade για το ποτε ηταν η τελευταια ματσαρα αναμεσα σε αυτους τους 2.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- wooded glade
Κορονοϊό ο Gilmour και Mount-Chilwell σε καραντίνα επειδή τον χάϊδευαν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ο επονομαζόμενος και τεσσέιρο. Όντως παιχταράδες, εκεί οι ποδοσφαιριστές γαμάνε. Κάθισα χτες να δω Ρωσία-Δανία, και βαρέθηκα να βλέπω τους Ρώσους να παίζουν σα διορισμένοι στο Δημόσιο, και τον κόσμο να νομίζει πως ξαφνικά η Δανία έγινε κάτι παραπάνω από Ρωσία-Φινλανδία, μόνο επειδή έχει το momentum και την έδρα. Το τι προπαγάνδα περνάει μέσα από τη γερμανική τηλεόραση δεν λέγεται.BigChiefWahoo έγραψε: 21 Ιουν 2021, 18:58Πολύ καλτ ομάδα και έχει προπονητή τον Πεσέιρο που είχε κάνει (και) στον βάζελο !
Ordem e Progresso.
Δανία-Ρωσία:
Πολύ καλά έπαιξαν οι Δανοί, αλλά δεν έγιναν ξαφνικά τρομερή ομάδα και ανώτερη από τις άλλες δυο που δεν προκρίθηκαν. Βρήκαν χτες τους Ρώσους να βαριούνται που ζουν. Καλή ομάδα, όμως. Όπως κι η Ρωσσία καλή ομάδα.
Ολλανδία:
Δεν την πρόσεξαν πολλοί, δεν ασχολήθηκε πολύς κόσμος μαζί της, αλλά, αν έχουμε καταλάβει, πρόκειται για ως τώρα γαμάτη ομάδα. Θα τη δούμε.
Τσεχία-Αγγλία:
Όπως προείπα, τους έπαιξα 1-0 υπέρ των Τσέχων.
Σκωτία-Κροατία:
Νομίζω πως οι Σκώτοι θα κερδίσουν. Δύσκολα, αλλά θα τους πάρουν τους Κροάτες.
Πολύ καλά έπαιξαν οι Δανοί, αλλά δεν έγιναν ξαφνικά τρομερή ομάδα και ανώτερη από τις άλλες δυο που δεν προκρίθηκαν. Βρήκαν χτες τους Ρώσους να βαριούνται που ζουν. Καλή ομάδα, όμως. Όπως κι η Ρωσσία καλή ομάδα.
Ολλανδία:
Δεν την πρόσεξαν πολλοί, δεν ασχολήθηκε πολύς κόσμος μαζί της, αλλά, αν έχουμε καταλάβει, πρόκειται για ως τώρα γαμάτη ομάδα. Θα τη δούμε.
Τσεχία-Αγγλία:
Όπως προείπα, τους έπαιξα 1-0 υπέρ των Τσέχων.
Σκωτία-Κροατία:
Νομίζω πως οι Σκώτοι θα κερδίσουν. Δύσκολα, αλλά θα τους πάρουν τους Κροάτες.
Ordem e Progresso.
Αγγλια-Τσεχια έχουν ήδη περάσει (έστω και σαν 3ες αφού έχουν 4 βαθμούς), αλλά θα δώσουν μάχη για την 1η θέση η οποία έχει μεγάλη σημασία αφού, απ' ότι φαίνεται, αποφεύγεις την πλευρά Γαλλιας-Βελγιου-Ιταλιας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Και συνεχίζεις στο ΟυεμπλειDaje έγραψε: 22 Ιουν 2021, 14:36 Αγγλια-Τσεχια έχουν ήδη περάσει (έστω και σαν 3ες αφού έχουν 4 βαθμούς), αλλά θα δώσουν μάχη για την 1η θέση η οποία έχει μεγάλη σημασία αφού, απ' ότι φαίνεται, αποφεύγεις την πλευρά Γαλλιας-Βελγιου-Ιταλιας.
Κυρίως την Αγγλία βλέπω με κίνητρο, οκ δεν παιζουν καλά αλλά ούτε μου έχει γεμίσει το μάτι η Τσεχία επειδή πηρε τους Σκωτσέζους και έφερε Χ με μουφα πέναλτι με τους κακους Κροάτες
Εγώ βλέπω ξεμπουκωμα Άγγλων
Δυάδα Αγγλία με χάντικαπ-1 και Σκωτία- Κροατία οβερ 3,5 κίτρινες απόδοση 4
Του Ποινικού Κώδικα;
Δεν τους ξεγραφει κανείς, 50-50 είναι το βράδυ
Απλά οι φιναλίστ είχαν μαντζουκιτς, ρακιτιτς, και 3 χρόνια μικρότερους μοντριτς και περισιτς
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν είναι ξεγραμμένοι αλλά δεν έχουν καλή ψυχολογία
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
ντερμπάρα από τις λίγες με απαρχές πριν την ανακάλυψη του ίδιου του ποδοσφαίρου, μπορεί και 13 αιώνες προϊστορίαGoBack έγραψε: 22 Ιουν 2021, 13:00 Πρεπει να εννοεις πολυ παλια γιατι εγω δεν θυμαμαι τιποτα.Aς μας διαφωτισει ο wooded glade για το ποτε ηταν η τελευταια ματσαρα αναμεσα σε αυτους τους 2.
από τότε που οι Βίκινγκς παίζαν μπαλίτσα με τα κεφάλια των κατακτημένων Μπρίτονς
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τελικά το βράδυ βλέπουμε Κροατία vs Σκωτία ή Αγγλία vs Τσεχία; Τι λέει το hivemind του πχορουμ;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Η Πορτογαλια μπορει να ειναι εκπληξη που ολοι την εχουν ξεγραψει μετα την 4αρα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Φίλε, έχεις δίκιο, μεγάλη ομάδα, αλλά εμένα δεν με πείθουν. Χωρίς να αποκλείω να κάνω λάθος σιγά το δύσκολο, έχω σπάσει τους κουβάδες ως τώρα, αλλά δεν τους πιστεύω.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-