!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Nameless Ghoul έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:24
Golden Age έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:29
Nameless Ghoul έγραψε: 15 Αύγ 2018, 15:08 Ναι, και γι'αυτό ακριβώς οι ακροδεξιές ιδεολογίες βρίσκονται στο περιθώριο που τους αρμόζει.

Αν ΔΕΝ είχαμε δημοκρατία, δεν θα επιτρεπόταν να τις φτύνει κανείς ατιμωρητί.
Πιο περιθώριο; Οι Ιδέες μας είναι κυρίαρχες στην κοινωνία.

Στο περιθώριο είναι οι δικές σας ιδεοληψίες.
7% δεν το λες ακριβώς "κυριαρχία".

Επίσης, ποιοι είμαστε οι "εμείς" στους οποίους αναφέρεσαι, και ποιες είναι οι ιδεοληψίες "μας";

Η απήχηση των θέσεών μας είναι κατα πολύ μεγαλύτερη των εκλογικών αποτελσμάτων.

Εσείς είστε οι ψευτοπροοδευτικοί.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:15δεν τον νοιάζει τον νόμο αν οι πελάτες σου θα δουν με καλό μάτι έναν χρυσαυγιτη διευθυντή. Το μόνο που έχεις εσύ δικαίωμα ως εργοδότης να κάνεις είναι να του απαγορεύσεις να μιλά για πολιτικά στους πελάτες και να περιοριστεί στη δουλειά του εν ώρα εργασίας
Και αν χάσω πελάτες, ποιός θα μου το αναπληρώσει;

Τελικά θα τον προσλαμβάνατε γιά καφετζή στα Γραφεία τής Χρυσής Αυγής εκείνο το μέλος του ΚΚΕ; Μάλιστα αν υποσχόταν ότι δεν θα μιλούσε γιά πολιτικά μέσα στα γραφεία; Στο μηχανάκι βέβαια με το οποίο πηγαινοέρχεται στην δουλειά μπορεί να έχει αυτοκόλητα του ΚΚΕ.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:06 Θα προσλαμβάνατε στα Γραφεία τής Χρυσής Αυγής καφετζή που να είναι ΚΚΕ;
συγγνώμη, αλλά δεν δέχομαι σουρεαλιστικα παραδείγματα
για τον γιατζογλου που πήγε για προπονητής στον πανιωνιο λέμε, εσύ σε λίγο θα μου ζητήσεις να εξετάσουμε την περίπτωση να έκανε ο κουτσουμπας αίτηση για εκπρόσωπος τύπου της χρυσής αυγης

κάτι επί του ποστ μου και των όσων γράφω σε αυτό έχεις να πεις κάτι;
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:50είναι εκ του νόμου παράνομο να θεωρείς προσόν η μειονέκτημα τις πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου για την πρόσληψη του
Πάει και τελείωσε
δεν πα να ναι πιο ωφελιμος για σένα αυτός που ψηφίζει Πασοκ επειδή οι περισσότεροι οπαδοί είναι Πασοκ; έτσι και κάνεις διάκριση σε βάρος κάποιου άλλου υποψηφιου επειδή ψηφίζει κάποιο άλλο νόμιμο αλλά μη αρεστο κομμα, και μάλιστα βγάζεις και επίσημη ανακοίνωση γι αυτό είσαι παρανομος, παραβιάζεις το νομο
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:53 Ενα κανάλι σας αποκλείει επειδή αν δεν το κάνει, θα μειωθεί η ακροαματικότητα.
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ίσα ίσα, όσες φορές είναι καλεσμένοι εκπρόσωποί μας στα κανάλια, κάνουν τρελές τηλεθεάσεις. Γι' αυτό και κατα καιρούς καλούνται σε μικρά κανάλια άλλωστε.

Μια φορά πριν πάρα πολλά χρόνια στην ΝΕΤ, ο Κουβαράς είχε μια εκπομπή που ζήτημα είναι να την γνώριζαν τα στελέχη του ίδιου του του καναλιού.

Όταν μια φορά έκανε εκπομοπή που αφορούσε εμάς και πήρε συνεντεύξεις απο εκπροσώπους μας, η εκπομπή είχε χτυπήσει τρελή τηλεθέαση.

Το θέμα της ακροαματικότητας μάλιστα το είχε σχολιάσει και ο Λαζόπουλος, λέγοντας ότι οι "ακροδεξιοί κάνουν υψηλές τηλεθεάσεις, επειδή...το κράτος έχει τις ιδέες τους". :lol:

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ βγήκε απο τα αζήτητα στα οποία βρισκόταν το 2012 και έγινε η νο1 σε πωλήσεις εφημερίδα της χώρας, κάνοντας 2 ρεπορτάζ για εμας και παίρνοντας 1 συνέντευξη.

Ο λόγος του αποκλεισμού αφορά τα συμφέροντα των καναλαρχών σε σχέση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντά τους με την πολιτική ελίτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 15 Αύγ 2018, 19:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Leporello

metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:31
Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:06 Θα προσλαμβάνατε στα Γραφεία τής Χρυσής Αυγής καφετζή που να είναι ΚΚΕ;
συγγνώμη, αλλά δεν δέχομαι σουρεαλιστικα παραδείγματα
για τον γιατζογλου που πήγε για προπονητής στον πανιωνιο λέμε, εσύ σε λίγο θα μου ζητήσεις να εξετάσουμε την περίπτωση να έκανε ο κουτσουμπας αίτηση για εκπρόσωπος τύπου της χρυσής αυγης

κάτι επί του ποστ μου και των όσων γράφω σε αυτό έχεις να πεις κάτι;
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:50είναι εκ του νόμου παράνομο να θεωρείς προσόν η μειονέκτημα τις πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου για την πρόσληψη του
Πάει και τελείωσε
δεν πα να ναι πιο ωφελιμος για σένα αυτός που ψηφίζει Πασοκ επειδή οι περισσότεροι οπαδοί είναι Πασοκ; έτσι και κάνεις διάκριση σε βάρος κάποιου άλλου υποψηφιου επειδή ψηφίζει κάποιο άλλο νόμιμο αλλά μη αρεστο κομμα, και μάλιστα βγάζεις και επίσημη ανακοίνωση γι αυτό είσαι παρανομος, παραβιάζεις το νομο
Ο καφετζής δεν είναι πολιτικό πρόσωπο γιά να είναι απαραίτητο οι πολιτικές απόψεις του να ταυτίζονται με του εργοδότη του. Πιό ακραίο βρίσκω το να προσληφθεί ο Γιαντζόγλου σε μία ομάδα όπου δεν τον θέλει ο λαός της.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Golden Age έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:35
Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:53 Ενα κανάλι σας αποκλείει επειδή αν δεν το κάνει, θα μειωθεί η ακροαματικότητα.
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ίσα ίσα, όσες φορές είναι καλεσμένοι εκπρόσωποί μας στα κανάλια, κάνουν τρελές τηλεθεάσεις. Γι' αυτό και κατα καιρούς καλούνται σε μικρά κανάλια άλλωστε.
Αλλο να καλέσει ένα κανάλι ναζί σαν κάτι το αξιοπερίεργο (αυτό το έχουν κάνει και ο Ευαγγελάτος και ο Μπογδάνος νομίζω) και άλλο να έχει χρυσαυγίτες στα πάνελ ίσα κι'όμοια. Αν κάνει το δεύτερο, το κανάλι στιγματίζεται. Αυτ΄δεν ενοχλεί τα μικροκάναλα. Εκεί, αντιθέτως οι προσκεκλημένοι στιγματίζονται αν πηγαίνουν σε εκπομπές όπως το "Μακελειό" κ.λ.π.
1.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:56

Αλλοι ειναι αυτοι που δηλωνουν κατι και μετα
''ντρεπονται'',ζητανε συγνωμη και κλαινε για να μας πεισουν οτι δεν το εννοουσαν κτλ
Αντιφα παντως δεν ειναι σιγουρα!
Σιγουρότατα αντιφα είναι οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:42
Golden Age έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:35
Αλλο να καλέσει ένα κανάλι ναζί σαν κάτι το αξιοπερίεργο (αυτό το έχουν κάνει και ο Ευαγγελάτος και ο Μπογδάνος νομίζω) και άλλο να έχει χρυσαυγίτες στα πάνελ ίσα κι'όμοια. Αν κάνει το δεύτερο, το κανάλι στιγματίζεται. Αυτ΄δεν ενοχλεί τα μικροκάναλα. Εκεί, αντιθέτως οι προσκεκλημένοι στιγματίζονται αν πηγαίνουν σε εκπομπές όπως το "Μακελειό" κ.λ.π.
"Αξιοπερίεργος" είσαι μια φορά. Τα μικρά κανάλια δεν μας καλούσαν "μια φορά". Αντιθέτως, έκαναν πολύ καλές τηλεθεάσεις, όταν μας καλούσαν σε πολτικές συζητήσεις. Και κάθε άλλο παρα στιγματίστηκαν.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:18
blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:16
Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:14

μη μου πεις ότι είσαι θειοφοβικός? :ne5:
τη θεια μου την Αγλαια την φοβομουνα μικρος παντως, Χιτλερ την ελεγε η μανα μου για να καταλαβεις.
α έτσι εξηγείται

έχεις παιδικά τραύματα
ναι, εχω δικαιολογια βλεπεις
εσυ ποια δικαιολογεια εχεις που πετας μαλακια στη μαλακια;
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:47
Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:18
blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:16

τη θεια μου την Αγλαια την φοβομουνα μικρος παντως, Χιτλερ την ελεγε η μανα μου για να καταλαβεις.
α έτσι εξηγείται

έχεις παιδικά τραύματα
ναι, εχω δικαιολογια βλεπεις
:alright:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:29
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:15δεν τον νοιάζει τον νόμο αν οι πελάτες σου θα δουν με καλό μάτι έναν χρυσαυγιτη διευθυντή. Το μόνο που έχεις εσύ δικαίωμα ως εργοδότης να κάνεις είναι να του απαγορεύσεις να μιλά για πολιτικά στους πελάτες και να περιοριστεί στη δουλειά του εν ώρα εργασίας
Και αν χάσω πελάτες, ποιός θα μου το αναπληρώσει;

Τελικά θα τον προσλαμβάνατε γιά καφετζή στα Γραφεία τής Χρυσής Αυγής εκείνο το μέλος του ΚΚΕ; Μάλιστα αν υποσχόταν ότι δεν θα μιλούσε γιά πολιτικά μέσα στα γραφεία; Στο μηχανάκι βέβαια με το οποίο πηγαινοέρχεται στην δουλειά μπορεί να έχει αυτοκόλητα του ΚΚΕ.
Εγώ δε θα χα πρόβλημα
Αποπροσανατολιζεις όμως από το θέμα και συνεχίζεις να ΜΗΝ απαντάς στο ποστ μου
ίσως αντιληφθηκες ότι ο νόμος απαγορεύει τις διακρίσεις βάσει πολιτικών πεποιθήσεων και δεν υπάρχει κανένα παραθυράκι σε αυτο
αλλιώς θα λεγε το κράτος ο κάθε πολίτης να πηγαινει να ζητά δουλειά εκεί που είναι ευρέως αποδέκτες οι πολιτικές του απόψεις
είναι λοιπόν απαράδεκτο μια μεγάλη ομάδα να βγάζει επίσημη ανακοίνωση με την οποία παραβιάζεται ο νόμος
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Golden Age έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:47 Εγώ μιλώ με βάση την πραγματικότητα.
δεν ειδα κανενα- πλην αυγων- να συμπαρισταται στην πρωην του κασσιδιαρη οταν την εστειλαν απο τους ολυμπιακους

παρτο χαμπαρι, ειτε δηλωνεις υπερ της κακοποιησης παιδιων, ειτε υπερ του ρατσισμου, στα ματια των περισσοτερων, εισαι το ιδιο κακος και αποκρουστικος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:39Ο καφετζής δεν είναι πολιτικό πρόσωπο γιά να είναι απαραίτητο οι πολιτικές απόψεις του να ταυτίζονται με του εργοδότη του. Πιό ακραίο βρίσκω το να προσληφθεί ο Γιαντζόγλου σε μία ομάδα όπου δεν τον θέλει ο λαός της.
Ο "λαός" της κάθε ομάδας θέλει νίκες. Τα υπόλοιπα έπονται.

Μια ματιά στα άνθη που υπήρξαν πρόεδροι των ομάδων -προσφυγικών και μη- θα σε πείσει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:50
δεν ειδα κανενα- πλην αυγων- να συμπαρισταται στην πρωην του κασσιδιαρη οταν την εστειλαν απο τους ολυμπιακους

παρτο χαμπαρι, ειτε δηλωνεις υπερ της κακοποιησης παιδιων, ειτε υπερ του ρατσισμου, στα ματια των περισσοτερων, εισαι το ιδιο κακος και αποκρουστικος
έλα μαλακίες λες
δεν τα θυμάσαι καλά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 19:50

υποκειμενικη άποψη που βασίζεται και στον κύκλο στον οποίο κινείται ο καθενας
Δε νομίζω στον κοινωνικό σου κύκλο να υπήρχαν και πολλοί που να την υποστήριξαν, αυτό όμως δε σημαίνει και πολλα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”