!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλάβρυτα: Πέθανε 65χρονη μετά το εμβόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Καλάβρυτα: Πέθανε 65χρονη μετά το εμβόλιο
Ψεκ επιστήμονες παρατήρησαν πως το 70% αυτών που έπαθαν ηλιακά εγκαύματα είχαν καταναλώσει τις προηγούμενες 48 ώρες παγωτό.
Το παγωτό προκαλεί ηλιακά εγκαύματα διαδωστε πριν κατεβεί.
Swan έγραψε: 21 Ιουν 2021, 12:14 Ψεκ επιστήμονες παρατήρησαν πως το 70% αυτών που έπαθαν ηλιακά εγκαύματα είχαν καταναλώσει τις προηγούμενες 48 ώρες παγωτό.
Από το ένα άκρο στο οτι τα εμβόλια μας αλλάζουν το dna κτλ στο άλλο άκρο οταν παθαίνει κάτι κάποιος μετά τον εμβολιασμό να το αποδίδουμε στο άγχος (lol). Τα εμβόλια (όλα) βγήκαν στην αγορά πρόχειρα γιατί πέθαινε κόσμος και συν τοις άλλοις οι δυτικές χώρες βασίζονταν σε αυτά για ανοίξουν τις οικονομίες τους. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτε. Εγώ πχ έκανα την δεύτερη δόση pfizer πριν 3 μέρες και εδώ και 2 μέρες έχω ζαλάδες και ένα πόνο στη μέση. Αλλά έχω δισκοκήλη ενώ και με τις ζαλάδες είχα θέμα στο παρελθόν. Τώρα αν έπαιξε ρόλο το εμβόλιο δεν το ξέρω, ούτε θα το μάθω. Εχω ακούσει και από άλλους να έχουν ζαλάδες και πόνο στη μέση μετά τον εμβολιασμό. Αλλά πιθανόν να είναι από την κήλη στη μέση (αν και ο πόνος τώρα είναι διαφορετικός από τον πόνο στη μέση που αντιμετωπίζω χρόνια) Τα εμβόλια μπορούν να έχουν και άλλες παρενέργειες που μέχρι τώρα δεν έχουν βγει. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική λύση αφού οι χώρες του δυτικού κόσμου με κάποιες εξαιρέσεις έβαλαν τις οικονομίες τους πάνω από ολα και δεν προστάτευσαν με μέτρα έγκαιρα τη δημόσια υγεία.
Στο phorum. com. gr κάποια μέλη βασιζόμενα σε ένα paper αποφάσισαν να ανοίξουν το μεσοδιάστημα μεταξύ 1ης και 2ης δόσης στους 3 μήνες ενώ το σύστημα τους έδινε την δυνατότητα να κάνουν την 2η δόση στους 2 μήνες.
Δηλαδή βασιζόμενοι σε ένα paper πήραν αποφάσεις με αποτέλεσμα να μείνουν εκτεθειμενοι στην μετάλλαξη Δ 1 μήνα περισσότερο.
Νιώθουν ικανοποιημενοι με την επιλογή τους;
Δηλαδή βασιζόμενοι σε ένα paper πήραν αποφάσεις με αποτέλεσμα να μείνουν εκτεθειμενοι στην μετάλλαξη Δ 1 μήνα περισσότερο.
- NewModelArmy
Δεν ξερω αν το γραφεις για πλακα αλλα πραγματικα πσιτευω οτι ισχυει ως ενα βαθμο.Με τετοια τρομοκρατια απο τα μεσα για τις παρενεργειες των εμβολιων ακομα και εγω ενα αγχος πριν και μετα την πρωτη δοση το ειχα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιουν 2021, 22:03Ακόμα και την ηλικία λάθος την έγραψαν, 56χρονη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιουν 2021, 21:53 Όταν βάζουμε είδηση εδώ, δεν βάζουμε όσες αναφέρουν "πρώτες πληροφορίες". Αυτά τα κάνουν τα ηλιθια σαιτ για να τσιμπάνε λαικ, και μετά διορθώνουν την είδηση.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -emvoliou/
Πέθανε λοιπόν από καρδιακό, το εμβόλιο δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι τέτοιο, η διάγνωση μου είναι απ' το άγχος μην πάθει τίποτα, την πήραν στο λαιμό τους οι ψέκες.
- Dwarven Blacksmith
Το πιστεύω. Αφού από το εμβόλιο άμεση παρενέργεια μόνο το αλλεργικό σοκ μπορεί να είναι. Καρδιακό δε βγάζει νόημα.NewModelArmy έγραψε: 21 Ιουν 2021, 12:40Δεν ξερω αν το γραφεις για πλακα αλλα πραγματικα πσιτευω οτι ισχυει ως ενα βαθμο.Με τετοια τρομοκρατια απο τα μεσα για τις παρενεργειες των εμβολιων ακομα και εγω ενα αγχος πριν και μετα την πρωτη δοση το ειχα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιουν 2021, 22:03Ακόμα και την ηλικία λάθος την έγραψαν, 56χρονη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιουν 2021, 21:53 Όταν βάζουμε είδηση εδώ, δεν βάζουμε όσες αναφέρουν "πρώτες πληροφορίες". Αυτά τα κάνουν τα ηλιθια σαιτ για να τσιμπάνε λαικ, και μετά διορθώνουν την είδηση.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -emvoliou/
Πέθανε λοιπόν από καρδιακό, το εμβόλιο δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι τέτοιο, η διάγνωση μου είναι απ' το άγχος μην πάθει τίποτα, την πήραν στο λαιμό τους οι ψέκες.
- Dwarven Blacksmith
Από τη μία έχουμε τα ευρήματα της εταιρίας που το έφτιαξε, κι από την άλλη έχουμε "το σύστημα σε άφηνε". Εσύ πως λες να νιώθουμε;Swan έγραψε: 21 Ιουν 2021, 12:36 Στο phorum. com. gr κάποια μέλη βασιζόμενα σε ένα paper αποφάσισαν να ανοίξουν το μεσοδιάστημα μεταξύ 1ης και 2ης δόσης στους 3 μήνες ενώ το σύστημα τους έδινε την δυνατότητα να κάνουν την 2η δόση στους 2 μήνες.
Από την μια είχαμε πχορουμικη επιστημονική επιτροπή η οποία διαβάζοντας ένα paper αποφάσισε να στηριχτεί επάνω του, ενώ δεν υπάρχουν ανάλογες συστάσεις από ελ και διεθνείς αρμόδιους φορείς και από την άλλη είχαμε τους αρμόδιους φορείς που αποφάσισαν ότι το δίμηνο είναι οκ και μας το πρόσφεραν.
Κλασσική περίπτωση αντίστροφου ψεκασμού εμβολιασμένων.
Κλασσική περίπτωση αντίστροφου ψεκασμού εμβολιασμένων.
https://www.ethnos.gr/ellada/162370_kal ... smo-tis-tiΟ ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης ανέφερε σύμφωνα με το flamis.gr πως «από τα πρώτα ευρήματα δεν προέκυψε πνευμονική εμβολή. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη και παραμένει υπό διερεύνηση η αιτία θανάτου».
Αυτό 2 μέρες πρίν. Λειτουργούμε με τη λογική "έλα μωρέ, θα το ξεχάσουν, τώρα θ' ασχοληθούν με τα Γλυκά Νερά".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ναι προφανώς πολύ ικανοποιημένος. Μπορώ να το φέρω πιο νωρίς αλλά με τα κρούσματα εκεί που είναι δεν αξίζει, το όφελος είναι μεγαλύτερο στις 12 vs 8 εβδομάδες.Swan έγραψε: 21 Ιουν 2021, 12:36 Στο phorum. com. gr κάποια μέλη βασιζόμενα σε ένα paper αποφάσισαν να ανοίξουν το μεσοδιάστημα μεταξύ 1ης και 2ης δόσης στους 3 μήνες ενώ το σύστημα τους έδινε την δυνατότητα να κάνουν την 2η δόση στους 2 μήνες.
Οι σύσταση είναι στις 12-14 εβδομάδες, δεν υπάρχει επίσημη σύσταση για 8, μόνο η δυνατότητα να γίνει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Υδράργυρος
Ζουμε σε εποχες εκσυγχρονιστικου λαικισμου. Οι φιλελεδες κανουν με τα εμβολια οπως εκαναν οι κνιτες με το τσερνομπιλArisvilla έγραψε: 21 Ιουν 2021, 12:19 Από το ένα άκρο στο οτι τα εμβόλια μας αλλάζουν το dna κτλ στο άλλο άκρο οταν παθαίνει κάτι κάποιος μετά τον εμβολιασμό να το αποδίδουμε στο άγχος (lol). Τα εμβόλια (όλα) βγήκαν στην αγορά πρόχειρα γιατί πέθαινε κόσμος και συν τοις άλλοις οι δυτικές χώρες βασίζονταν σε αυτά για ανοίξουν τις οικονομίες τους. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτε. Εγώ πχ έκανα την δεύτερη δόση pfizer πριν 3 μέρες και εδώ και 2 μέρες έχω ζαλάδες και ένα πόνο στη μέση. Αλλά έχω δισκοκήλη ενώ και με τις ζαλάδες είχα θέμα στο παρελθόν. Τώρα αν έπαιξε ρόλο το εμβόλιο δεν το ξέρω, ούτε θα το μάθω. Εχω ακούσει και από άλλους να έχουν ζαλάδες και πόνο στη μέση μετά τον εμβολιασμό. Αλλά πιθανόν να είναι από την κήλη στη μέση (αν και ο πόνος τώρα είναι διαφορετικός από τον πόνο στη μέση που αντιμετωπίζω χρόνια) Τα εμβόλια μπορούν να έχουν και άλλες παρενέργειες που μέχρι τώρα δεν έχουν βγει. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική λύση αφού οι χώρες του δυτικού κόσμου με κάποιες εξαιρέσεις έβαλαν τις οικονομίες τους πάνω από ολα και δεν προστάτευσαν με μέτρα έγκαιρα τη δημόσια υγεία.
Ακριβώς έτσι.

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
13χρονος τρωει παγωτο και μεσα σε 3 μερες πεθαινει,διαδωσται πριν κατεβει
Swan
και απο αυτα που αρεσουν στον newmodelarmy

Swan
και απο αυτα που αρεσουν στον newmodelarmy
Spoiler

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 111 Απαντήσεις
- 4687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 39 Απαντήσεις