Οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να έχουν και να μην έχουν ό,τι αυτές γουστάρουν.
Δεν περιμένουν από εσένα να τους υποδείξεις τι να έχουν.
2021.
Ούτε λίγο ούτε πολύ μου είχες πει ότι έχουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και ιδεων ..φτάνει να συμφωνεί με αυτό ή εξουσία! !!!stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:13Ποια εξουσία βρε ΑΙΝΕΙΑΝ;
Αν θέλεις να βρίσεις τον άλλο η εξουσία φταίει που θα δεχθείς μήνυση για εξύβριση;
Ούτε λίγο αλλά ούτε και πολύ. Βασικά ίσως και καθόλου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:22Ούτε λίγο ούτε πολύ μου είχες πει ότι έχουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και ιδεων ..φτάνει να συμφωνεί με αυτό ή εξουσία! !!!
Και εμείς έχουμε το δικαίωμα να έχουμε ότι απόψεις θέλουμε πάνω σε αυτό το ζήτημαstavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:19Οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να έχουν και να μην έχουν ό,τι αυτές γουστάρουν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:15Οι γυναίκες έχουν κόλπο=εξύβριση.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:13
Ποια εξουσία βρε ΑΙΝΕΙΑΝ;
Αν θέλεις να βρίσεις τον άλλο η εξουσία φταίει που θα δεχθείς μήνυση για εξύβριση;
2021.
2021.
Μου δηλώσεις και .. αριστερόςstavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:23Ούτε λίγο αλλά ούτε και πολύ. Βασικά ίσως και καθόλου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:22Ούτε λίγο ούτε πολύ μου είχες πει ότι έχουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και ιδεων ..φτάνει να συμφωνεί με αυτό ή εξουσία! !!!stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:13
Ποια εξουσία βρε ΑΙΝΕΙΑΝ;
Δεν ισχύει. Γι' αυτό και τα εκφράζετε υπό ανωνυμία και μόνον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:24Και εμείς έχουμε το δικαίωμα να έχουμε ότι απόψεις θέλουμε πάνω σε αυτό το ζήτημαstavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:19Οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να έχουν και να μην έχουν ό,τι αυτές γουστάρουν.
2021.
Και ακόμη έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε υποδείξεις
Το ποιο πιθανό , εάν πάω στην δουλειά μου και δηλωσω πουστης η κομουνιστης να με διώξουν μετοε κλωτσιές!!!stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:33Δεν ισχύει. Γι' αυτό και τα εκφράζετε υπό ανωνυμία και μόνον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:24Και εμείς έχουμε το δικαίωμα να έχουμε ότι απόψεις θέλουμε πάνω σε αυτό το ζήτημαstavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:19
2021.
Αν πείτε τα ίδια πχ. στη δουλειά σας, πιθανότατα θα βρεθείτε για μόνιμες διακοπές στο σπίτι σας έπειτα από καταγγελία για ρατσιστική αντιμετώπιση.
Δοκίμασέ το. Θα γελάσεις με το γεγονός ότι ξαφνικά όλοι θα γίνουν κύριοι και τυπικοί απέναντί σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:35Το ποιο πιθανό , εάν πάω στην δουλειά μου και δηλωσω πουστης να με διώξουν μετοε κλωτσιές!!!stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:33Δεν ισχύει. Γι' αυτό και τα εκφράζετε υπό ανωνυμία και μόνον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:24
Και εμείς έχουμε το δικαίωμα να έχουμε ότι απόψεις θέλουμε πάνω σε αυτό το ζήτημα
Αν πείτε τα ίδια πχ. στη δουλειά σας, πιθανότατα θα βρεθείτε για μόνιμες διακοπές στο σπίτι σας έπειτα από καταγγελία για ρατσιστική αντιμετώπιση.![]()
Στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις πάντως πουστηδες ΔΕΝ μπαίνουν σε στρατιωτικές σχολέςstavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:37Δοκίμασέ το. Θα γελάσεις με το γεγονός ότι ξαφνικά όλοι θα γίνουν κύριοι και τυπικοί απέναντί σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:35Το ποιο πιθανό , εάν πάω στην δουλειά μου και δηλωσω πουστης να με διώξουν μετοε κλωτσιές!!!stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:33
Δεν ισχύει. Γι' αυτό και τα εκφράζετε υπό ανωνυμία και μόνον.
Αν πείτε τα ίδια πχ. στη δουλειά σας, πιθανότατα θα βρεθείτε για μόνιμες διακοπές στο σπίτι σας έπειτα από καταγγελία για ρατσιστική αντιμετώπιση.![]()
Αυτό θα συμβεί επειδή όλοι γνωρίζουν ότι οι διακρίσεις επί της σεξουαλικής προτίμησης είναι σοβαρότατο έγκλημα.
stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:33 Δεν ισχύει. Γι' αυτό και τα εκφράζετε υπό ανωνυμία και μόνον.
Αν πείτε τα ίδια πχ. στη δουλειά σας, πιθανότατα θα βρεθείτε για μόνιμες διακοπές στο σπίτι σας έπειτα από καταγγελία για ρατσιστική αντιμετώπιση.
Η ανωνυμία ευνοεί μεταξύ των άλλων και τις έκνομες δραστηριότητες.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εγώ πάλι προτείνω αυτά που γράφεις εδώ να τα πεις και στη δουλειά σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:57 Eγώ προτείνω στον σταβ να υποστηρίξει τα ίδια που γράφει εδώ στη δουλειά του.
Το νομοσχέδιο για τις σεξουαλικές διακρίσεις είχε καταψηφίσει ή ελληνική βουλή και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
Έτσι και δήλωνα όταν υπηρετούσα στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό ότι είμαι πουστης η κομουνιστης.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2021, 08:57 Eγώ προτείνω στον σταβ να υποστηρίξει τα ίδια που γράφει εδώ στη δουλειά του.
Οκ, δεν θα βρεθεί σε μόνιμες διακοπές αλλά θα αυτοπροσδιορισθεί ως ο χαζούλης του τμήματος.
Αν θέλει να σε απολύσει το αφεντικό γιατί είσαι πουστης η αναρχικός κομουνιστης, δεν θα δηλώσει ανοικτά ότι σε απολύει γι αυτούς τους λόγους , έχει άπειρες άλλες δυνατότητες να σε απολύσει για πολλούς άλλους λόγους ..