ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Ιουν 2021, 12:13
Ναύτης έγραψε: 20 Ιουν 2021, 12:10
OANNHSEA έγραψε: 20 Ιουν 2021, 12:04
Έτσι... Δείξε όλο τον άρρωστο ψυχολογικό κόσμο που έχεις!!!
Εμένα δεν με περνούσες για ορθογραφικά σε μία τεχνολογική σχολή, αλλά βάζεις ένα θέμα στο οποίο πρέπει να πάρει απολυτήριο κάποιος με 7 και αυτός που του το αρνείται είναι μπήξε - δείξε!!!
Έτσι!!!
Δείξε σε όλους πόσο άρρωστος είσαι!!!
.
Δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου. Απόφοιτος ελληνικού πανεπιστημίου και να μην ξέρει να γράφει ελληνικά;
Α-πα-ρά-δε-κτο.
Τι ήθελες, δηλαδή, προνομιακή μεταχείριση;
Ή μήπως επιείκεια, ανθρωπιά και κατανόηση;
Όχι, φίλε μου, αυτά είναι μπολσεβικισμοί. Δεν είναι δυνατόν Έλληνας, απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, να είναι αναλφάβητος και να παίρνει πτυχίο. Εκτίθεται ο πολιτισμός μας.
Αντικειμενικά θα σε βαθμολογούσα και θα σ' έκοβα μέχρι να μάθεις να γράφεις στοιχειωδώς σωστά τα ελληνικά.
Κανονικά, μάλιστα, θα έπρεπε να μού πεις και μπράβο, αφού κι εσύ ο ίδιος αυτά υποστηρίζεις.
Περίμενε. Θα σε τριπλάρει τώρα λέγοντας σου ότι ορθογραφία, γραμματική και συντακτικό είναι άχρηστες γνώσεις. Όπως οι υπόλοιπες θεωρητικές επιστήμες.
Είναι τυχαίο πως όσοι τα λένε αυτά είναι των θετικών επιστημών;
Υ.Γ.: Αστειεύομαι. Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο ποτέ από τον ΟΑΝΗΣΕΑ
Δεν ξέρω, φίλε μου, εγώ ως βοηθός ήμουν άτεγκτος! Το ίδιο και ο καθηγητής, μην διστάζεις να κόβεις τους αγράμματους και τούς ανορθόγραφους, μού έλεγε βλοσυρός, δεν θα παραδώσουμε στην κοινωνία ντουβάρια για επιστήμονες!
Στα σοβαρά τώρα, όταν με βάζανε επιτηρητή σε εξετάσεις εξαμήνου, γινότανε
ΤΟ καραπουτσαριό!
Στο τέλος με κάρφωσε μια άλλη διδακτορική (σ.σ. μέγιστη σκύλα και καριόλα) στην καθηγήτρια, η οποία με ξέχεσε και δεν με ξαναφώναξε, αλλά στ' αρχίδια μου, δεν ήταν επιβλέπουσα δικιά μου, ούτε μέλος της επιτροπής. Το είπα στον δικό μου, "άγιο" τον φωνάζαμε στη σχολή, και μού είπε να την γράψω κανονικότατα στα παπάρια μου.
Μόνο σε εξετάσεις για επιλογή σε ΠΜΣ μονόγραψα και πήρα κόλλες κι αυτό γιατί ήταν άδικο να παίρνει με ζαβολιά κάποιος τη θέση κάποιου άλλου, που είχε ξεπατωθεί στο διάβασμα για να περάσει. 180 υποψήφιοι για 15 θέσεις.
Αργότερα, όσες φορές με βάλανε διδάσκοντα σε ΠΜΣ δεν έκοψα ποτέ κανέναν, παρά μόνον λόγω απουσιών.