vatraxos έγραψε: 19 Ιουν 2021, 14:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2021, 14:40
vatraxos έγραψε: 19 Ιουν 2021, 14:17
Όταν μιλάω για το δάσος, κάνω αναφορά στο γενικό, δεν κάνω γενικότητες.
Εσύ μπορεί να ονειρεύεσαι καζάνια της κολάσεως για τους κρατουμένους, εγώ έχω υιοθετήσει το πνεύμα του ΠΚ όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά από αιώνες ανθρώπινης εξέλιξης.
Και μιλάω όχι θεωρητικά, αλλά ως παθών που περιμένει δικαίωση για κακούργημα (και περιμένω και περιμένω).
Βάτραχε συγκεντρώσου. Για την ακρίβεια, συντονίσου.
Επιχειρείς συκοφαντία (κατανοητόν και επαναλαμβανόμενον) σταβρομαρίζοντας αφελέστατα.
Δεν επιχειρώ καμία συκοφαντία. Διαρκώς παραπονείσαι για τις ανύπαρκτες ποινές, φαντάζεσαι ανυπαρξία προστασίας του θύματος κλπ. Η μόνη που συκοφαντεί, απέναντι στην πραγματικότητα, είσαι εσύ. Βρείτε τα.
Σαφώς και επιχειρείς συκοφαντία με παρλαπίπες για καζάνια της κόλασης, για να προσδώσεις μελοδραματική έμφαση αλλά αυτά τα παρωχημένα σας τερτίπια, σε μένα δεν πιάνουν.
Εγώ ήδη τα έχω βρει καλό μου. Δεν έχω κενά ή απορίες στις απόψεις μου και θεωρώ όλες αυτές τις ανθρωπίζουσες θεωρίες, ως απλά γραφειοκρατικά διαδικαστικά και όχι ως ρυθμιστές του ηθικού μου πλαίσιου.
Οπότε, δεν ψάχνω κάτι.
Γιατί αν αυτοδικήσω, θα έχω όλες τις παρλαπίπες που γράφετε, σερβιρισμένες στο δικό μου πιάτο.