!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύγκρουση δύο κόσμων ...
- wooded glade
Σύγκρουση δύο κόσμων ...
... από τη ντιρεκτίβα του Σύριζα.
Αλλά γιατί ρε παιδιά ;
Εγώ ούτε όπλα έχω, ούτε πυρομαχικά.
Αν θέλουν οι συριζαίοι να βάλουν φωτιά στο σπίτι μου, δεν γίνεται τουλάχιστον να με ειδοποιήσουν να μην είμαι μέσα ;
Αλλά γιατί ρε παιδιά ;
Αν θέλουν οι συριζαίοι να βάλουν φωτιά στο σπίτι μου, δεν γίνεται τουλάχιστον να με ειδοποιήσουν να μην είμαι μέσα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: Σύγκρουση δύο κόσμων ...
Δεν είναι σύγκρουση 2 κόσμων. Σύγκρουση του κόσμου με τον υπόκοσμο είναι.
-_-
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δεν κατάλαβα τίποτα..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- metaxoskolikas
Ούτε γω
Oφουυυυυ
viewtopic.php?f=29&t=3485
Οι εκλογές δεν έχουν χαθεί και μπορούν να κερδηθούν. Στις εκλογές θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Πάντα έτσι γίνεται πριν τις εκλογές, θέλουν να ενεργοποιήσουν το "δίπολο" και τον "ποδοσφαιρικό οπαδισμό" για να μην έχουν διαρροές ψήφων, αμ δε... σας έχουμε πάρει χαμπάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 13 Αύγ 2018, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Πάντα πιάνει έως κάποιο βαθμό. Υπάρχουν αρκετοί δεκτικοί στην κοροϊδία γύρω.Πάνας έγραψε: 13 Αύγ 2018, 22:43 Πάντα έτσι γίνεται πριν τις εκλογές, θέλουν να ενεργοποιήσουν το "δίπολο" για να μην έχουν διαρροές ψήφων, αμ δε... σας έχουμε πάρει χαμπάρι.
Αν τον άλλον τον έχουν πηδήξει ασάλιωτα σιγά να μην τους ξαναφήσει, εδώ να πούμε ότι τα πηδήματα δεν έχουν τελειώσει, έχουν διεύρυνση φορολογικής βάσης, κλειστά επαγγέλματα και συνταξιοδοτικό που εκκρεμούν.
Με τις αναβολές δεν βγαίνει κάτι...γιατί για αναβολές μιλάνε και όχι μόνιμες επεμβάσεις.
the end
Θέλουν να περικόψουν τις συντάξεις μετά τις εκλογές και η φορολογική διεύρυνση να γίνει το 20 αντί το 19!
the end
Το marketing των κομμάτων γίνεται από επαγγελματίες που μπορούν να χειραγωγούν την συμπεριφορά των πολιτών σε πολύ μεγάλο βαθμό. Θα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου αλλά αν δεις από ΒΠΠ και έπειτα 2-3 οικογένειες κυρίως μονοπωλούν και εναλλάσσονται στην εξουσία.
Ο λαός δείχνει να ξεχνά πολύ εύκολα και ακόμη ευκολότερα να μετακινείται σε όποιον κάνει αποτελεσματικό εμπόριο ελπίδας.
Ο λαός δείχνει να ξεχνά πολύ εύκολα και ακόμη ευκολότερα να μετακινείται σε όποιον κάνει αποτελεσματικό εμπόριο ελπίδας.
Καλά θα το δούμε στις εκλογές, ετοιμαστείτε για μεγάλα χουνέρια.
the end
Και να δείτε και τι πουστιά θα κάνουν με τις συντάξεις και τις εκλογές... θα παρατείνουν την περικοπή και μετά θα τα κρατήσουν από την αρχή του χρόνου ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.
Γιατί μας εκβιάζουν οι οίκοι και οι αγορές...
Τους έχω γεννήσει λέμε!
Γιατί μας εκβιάζουν οι οίκοι και οι αγορές...
Τους έχω γεννήσει λέμε!
the end
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Καλά αυτοί νομίζουν ότι πήραν μια φορά 35% και αφήνουν και "εποχή";
Απλά ο κόσμος δεν ήθελε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ
Απλά ο κόσμος δεν ήθελε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ
Ποιός σε πιστόλισε;wooded glade έγραψε: 12 Αύγ 2018, 22:26 ... από τη ντιρεκτίβα του Σύριζα.
Αλλά γιατί ρε παιδιά ;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 1938 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
-
- 99 Απαντήσεις