η στην τσελσι ο τουχελ για να γλεντησει καθε μυρωδιαalekhine έγραψε: 17 Ιουν 2021, 23:42να τον φερει ο ζοτς στην παναθα τοτε που θελουμε περιφερειακους![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Arsenal fc-η πορεία προς την κούπα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Arsenal fc-η πορεία προς την κούπα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σενέκας έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:59 [user]Tarkovsky[/user]
φεύγει και ο τελευταίος Κοσοβάρος. Ανάσα ελευθερίας. Σχεδόν απίστευτο μου ακούγεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί ο βλάκας ο Μου δίνει ψίχουλα
προσωπικά θεωρώ ότι ο Ξάκας ΟΥΔΕΜΙΑ παικτική σχέση έχει με τα υπόλοιπα τουρκαλβανά, αλλά και ότι έπρεπε να είχε εκπαραθυρωθεί -δλδ έστω και τζάμπα- εδώ και 1,5 χρόνο, από τότε με το fuck off στην κερκίδα
Spoiler
γαμώ το μουνί της μαμάκας του
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
έχει ο άλλος 43 τραγιά -πλην του μικρού Βραζιλιάνου- για το κέντρο της άμυνας και θέλει να σπρώξει 50 μύρια για ακόμη έναalekhine έγραψε: 17 Ιουν 2021, 23:15καλα μην χαιρεσαι οι αντικαταστατες παιζει να βγουν χειροτεροιΣενέκας έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:59 [user]Tarkovsky[/user]
φεύγει και ο τελευταίος Κοσοβάρος. Ανάσα ελευθερίας. Σχεδόν απίστευτο μου ακούγεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/SkySportsNews/statu ... 5641746435
και δεν πάνε να τους κάψουν τα γραφεία με καύσιμη ύλη το λίπος της Αλσατής πούστρας
γι' αυτό σου λέω, [user]Σενέκας[/user], το κλαμπ πρέπει να υποβιβαστεί για πρώτη φορά τα τελευταία 110 χρόνια μπας και γίνει τίποτα καλό
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Αυτά παθαίνεις όταν είσαι ιδιοκτησία των αμερικάνων και όχι κάποιου φίλου του Πούτιν όπως στη συμπολίτισσα.
ένας Τίρνι δεν φέρνει την άνοιξη
πάει για την 5η ήττα σε 7 επισκέψεις στο Μπρέντφορντ από γεννήσεως Ιησού Χριστού, γαμώ όλα τα σόγια Κρένκε και Βενγκέρ
πάει για την 5η ήττα σε 7 επισκέψεις στο Μπρέντφορντ από γεννήσεως Ιησού Χριστού, γαμώ όλα τα σόγια Κρένκε και Βενγκέρ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- wooded glade
Αισχίνη αισχύνει και την πόλιν καταισχύνει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Eθνικοκοινωνιστης
5-3-2 οι σφήκεςTarkovsky έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:51 ένας Τίρνι δεν φέρνει την άνοιξη
πάει για την 5η ήττα σε 7 επισκέψεις στο Μπρέντφορντ από γεννήσεως Ιησού Χριστού, γαμώ όλα τα σόγια Κρένκε και Βενγκέρ![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
Που χαθηκε ο Νero/Σενέκας; 
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Αύγ 2021, 00:095-3-2 οι σφήκεςTarkovsky έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:51 ένας Τίρνι δεν φέρνει την άνοιξη
πάει για την 5η ήττα σε 7 επισκέψεις στο Μπρέντφορντ από γεννήσεως Ιησού Χριστού, γαμώ όλα τα σόγια Κρένκε και Βενγκέρ![]()
![]()
![]()
3-5-2 υβριδικό με μόνον ένα μπακ-χαφ, δηλαδή ουσιαστικά 4-3-3 στο α΄ και 4-4-2 μετά
έτσι κι αλλιώς, όμως, δεν θες και τίποτα τρομερές τακτικές για να κερδίσεις τους πασόκους ΔΥ της Άρσεναλ με προπονητή Γιάννο Παπαντωνίου - είχαν τραυματίες και τους Γάλλους συνδικαλοπατέρες να προσθέσω
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Πηραν Χιμενεθ;Tarkovsky έγραψε: 14 Αύγ 2021, 18:23
![]()
3-5-2 υβριδικό με μόνον ένα μπακ-χαφ, δηλαδή ουσιαστικά 4-3-3 στο α΄ και 4-4-2 μετά
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
όχι ευτυχώς, δεν είναι αξιόπιστος
θα 'κανε καμιά μαλακία και θα την έσωζε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ξαναδιαβάζοντας τα χτεσινά ποστ, ανακαλύπτω ότι ο Γκομπάκης ρωτά για την Μπρέντφορντ κι εγώ του απαντώ για την Άρσεναλ
ομολογώ ότι τώρα είμαι πχιο νηφάλιος - όχι πλήρως, αλλά μέχρι το βράδυ έχω ώρα
ομολογώ ότι τώρα είμαι πχιο νηφάλιος - όχι πλήρως, αλλά μέχρι το βράδυ έχω ώρα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
σκληρό που το γράφω, αλλά μόνο με μια μπουχέσα σώζονται αυτοί
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις