!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καταγγελία MEGA: Δεν προσελήφθη σε δουλειά γιατί είναι ανεμβολίαστη λόγω αλλεργίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Καταγγελία MEGA: Δεν προσελήφθη σε δουλειά γιατί είναι ανεμβολίαστη λόγω αλλεργίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

https://www.megatv.com/2021/06/18/katag ... mvoliasti/

Στην καταγγελία ότι δεν προσελήφθη επειδή είναι ανεμβολίαστη προχώρησε μια γυναίκα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».
Ειδικότερα, όπως δήλωσε η κ. Αντριάννα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, πήγε να προσληφθεί σε γνωστό πλαστικό χειρούργο, αλλά δε προσελήφθη γιατί είναι ανεμβολίαστη.

«Έχω δυνατό βιογραφικό. Μόλις είπα ότι δεν έχω εμβολιαστεί μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσει η πρόσληψη. Δεν με ρώτησαν καν γιατί δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν είμαι αρνήτρια, απλώς θα κάνω το εμβόλιο αργότερα. Έχω σοβαρές αλλεργίες» σημείωσε η ίδια.

«Στην πρόσληψη έχει δικαίωμα να ρωτήσει ο εργοδότης» σημείωσε ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι είναι προσωπικό δεδομένο και η γυναίκα είχε δικαίωμα να μην απαντήσει.

«Η κ. Αντριάννα έχει δίκιο αλλά και ο γιατρός έχει δικαίωμα να μην την προσλάβει» πρόσθεσε ο εργατολόγος.

«Αλλεργικός είναι ο μισός πληθυσμός που έχει εμβολιαστεί. Η κυρία να επικοινωνήσει με τον οικογενειακό της γιατρό και εκεί θα αποφασιστεί αν θα εμβολιαστεί ή όχι. Γιατί αλλεργικός δεν σημαίνει ότι δεν εμβολιάζεσαι» τόνισε από την πλευρά της η γιατρός, Ματίνα Παγώνη.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Καταγγελία MEGA: Δεν προσελήφθη σε δουλειά γιατί είναι ανεμβολίαστη λόγω αλλεργίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δεν είμαι αρνήτρια, απλώς θα κάνω το εμβόλιο αργότερα. Έχω σοβαρές αλλεργίες
:giggle:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Καταγγελία MEGA: Δεν προσελήφθη σε δουλειά γιατί είναι ανεμβολίαστη λόγω αλλεργίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Parrot έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:48

Στην καταγγελία ότι δεν προσελήφθη επειδή είναι ανεμβολίαστη προχώρησε μια γυναίκα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».
Ειδικότερα, όπως δήλωσε η κ. Αντριάννα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, πήγε να προσληφθεί σε γνωστό πλαστικό χειρούργο, αλλά δε προσελήφθη γιατί είναι ανεμβολίαστη.

«Έχω δυνατό βιογραφικό. Μόλις είπα ότι δεν έχω εμβολιαστεί μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσει η πρόσληψη. Δεν με ρώτησαν καν γιατί δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν είμαι αρνήτρια, απλώς θα κάνω το εμβόλιο αργότερα. Έχω σοβαρές αλλεργίες» σημείωσε η ίδια.

«Στην πρόσληψη έχει δικαίωμα να ρωτήσει ο εργοδότης» σημείωσε ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι είναι προσωπικό δεδομένο και η γυναίκα είχε δικαίωμα να μην απαντήσει.

«Η κ. Αντριάννα έχει δίκιο αλλά και ο γιατρός έχει δικαίωμα να μην την προσλάβει» πρόσθεσε ο εργατολόγος.

«Αλλεργικός είναι ο μισός πληθυσμός που έχει εμβολιαστεί. Η κυρία να επικοινωνήσει με τον οικογενειακό της γιατρό και εκεί θα αποφασιστεί αν θα εμβολιαστεί ή όχι. Γιατί αλλεργικός δεν σημαίνει ότι δεν εμβολιάζεσαι» τόνισε από την πλευρά της η γιατρός, Ματίνα Παγώνη.
Σε πλαστικό χειρουργό πήγε να εργαστεί η ... αλλεργική. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

μόνο την αλλεργία στο πλαστικό αναγνωρίζει η γαλή
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

nowhere έγραψε: 18 Ιουν 2021, 16:37 μόνο την αλλεργία στο πλαστικό αναγνωρίζει η γαλή
Φίλε δεν χρησιμοποιούν πλαστικό στις επεμβάσεις αυτές :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Για ποιό λόγο κάποιος που έχει αλλεργία να μη μπορεί να εργαστεί σε πλαστικό χειρουργό?

Υπόψη, οι Πφαϊζεράκηδες μας είχαν πεί οτι νοσοκόμα σε επείγοντα περιστατικά λιποθυμάει όταν βλέπει αίμα/ενέσεις, και γι' αυτό κατέρρευσε όταν της έκαναν το εμβόλιο.

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Kauldron έγραψε: 18 Ιουν 2021, 16:53 Για ποιό λόγο κάποιος που έχει αλλεργία να μη μπορεί να εργαστεί σε πλαστικό χειρουργό?

Υπόψη, οι Πφαϊζεράκηδες μας είχαν πεί οτι νοσοκόμα σε επείγοντα περιστατικά λιποθυμάει όταν βλέπει αίμα/ενέσεις, και γι' αυτό κατέρρευσε όταν της έκαναν το εμβόλιο.

Πρωτον, εσυ ελεγες (και οχι μονο εσυ) οτι αν αναγκασει καποιον υπάλληλο το αφεντικό του να κανει εμβολιο και κατι παει στραβα, ο υπαλληλος θα μπορει να ζηταει αποζημιωση.
Δεύτερον αν κολλησει κορονοϊό ο υπάλληλος, ο πλαστικός θα πρέπει να κλεισει το ιατρείο του για 2 βδομάδες.

Οποτε για να μην βαζει μπελαδες στο κεφαλι του ο άνθρωπος, δεν την προσλαμβανει και ξεμπερδευει.

(Μπονους το οτι αφου δεν την πηρε, αυτη το δημοσιοποιησε. Απο εκει καταλαβαινεις τι μπελα ΔΕΝ εβαλε στο κεφαλι του).
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Parrot έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:48

ναι, τι;
προυποθεση για ν ακανεις τη δουλεια ειναι να εισαι εμβολιασμενος, αν δεν εισαι, για οποιο λογο, δεν κανεις. απλο, λογικο.

ειναι σαν να παει σε κτηνιατρειο να δουλεψει και να ειναι αλλεργικη στις γατες. και μετα να γκρινιαζει που δεν την πηραν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιουν 2021, 18:28 προυποθεση για ν ακανεις τη δουλεια ειναι να εισαι εμβολιασμενος
Το λέει κάποιος νόμος του κράτους αυτό;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Parrot έγραψε: 18 Ιουν 2021, 18:30
Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιουν 2021, 18:28 προυποθεση για ν ακανεις τη δουλεια ειναι να εισαι εμβολιασμενος
Το λέει κάποιος νόμος του κράτους αυτό;
οχι, το λεει ο εργοδοτης.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιουν 2021, 18:32 οχι, το λεει ο εργοδοτης.
Επομένως ο εργοδότης ζητεί απ' τον υποψήφιο να του πει προσωπικά του δεδομένα και τον αποκλείει βάση αυτού.
Δλδ, ξεκάθαρη διάκριση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Parrot έγραψε: 18 Ιουν 2021, 18:35
Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιουν 2021, 18:32 οχι, το λεει ο εργοδοτης.
Επομένως ο εργοδότης ζητεί απ' τον υποψήφιο να του πει προσωπικά του δεδομένα και τον αποκλείει βάση αυτού.
Δλδ, ξεκάθαρη διάκριση.
ναι, τα προσωπικα δεδομενα ειναι σημαντικα για την εργασια.

σαν να σε ρωταει ο κτηνιατρος αν εισαι αλεργικος στις γατες πριν σε προσλαβει.

εχεις δικαιωμα να μην απαντησεις, και εχει δικαιωμα να μην σε προσλαβει.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”