!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aριστερός δήμαρχος έκανε κάτι σπουδαίο
Re: Aριστερός δήμαρχος έκανε κάτι σπουδαίο
Τελικά ξέρει κανείς τι ακριβώς έκανε ο Πελετίδης σχετικά με τα μαθήματα ξένων γλωσσών ;
The Rebel έγραψε: 14 Αύγ 2018, 02:29 ΣΟΚΑΡOYN τα VIDEOS: Δείτε τη βίλα Πελετίδη πάνω στον αιγιαλό και την θάλασσα των Αραχωβιτίκων!
Σοκάρουν πραγματικά τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε ο φακός του Achaia News.gr από την αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων στην Πάτρα. Τα πράγματα τελικά δεν είναι έτσι όπως τα βλέπαμε από τις φωτογραφίες: Είναι ακόμα χειρότερα! Για την ακρίβεια, είναι τραγικά!
Για να φτάσουμε εκεί, στην αποκλεισμένη παραλία δηλαδή, χρειάστηκε βέβαια βάρκα αφού με τα πόδια δεν μπορεί να προσεγγίσει κανείς κοινός …θνητός! Εκτός φυσικά από τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οικιών και μόνο!
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Golden Age
Drexler έγραψε: 14 Αύγ 2018, 15:55The Rebel έγραψε: 14 Αύγ 2018, 02:29 ΣΟΚΑΡOYN τα VIDEOS: Δείτε τη βίλα Πελετίδη πάνω στον αιγιαλό και την θάλασσα των Αραχωβιτίκων!
Σοκάρουν πραγματικά τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε ο φακός του Achaia News.gr από την αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων στην Πάτρα. Τα πράγματα τελικά δεν είναι έτσι όπως τα βλέπαμε από τις φωτογραφίες: Είναι ακόμα χειρότερα! Για την ακρίβεια, είναι τραγικά!
Για να φτάσουμε εκεί, στην αποκλεισμένη παραλία δηλαδή, χρειάστηκε βέβαια βάρκα αφού με τα πόδια δεν μπορεί να προσεγγίσει κανείς κοινός …θνητός! Εκτός φυσικά από τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οικιών και μόνο!
Η βίλα της "ταξικής πάλης".
Ετσι.Γιατι η πρωτοπορια της εργατικης ταξης εχει τις βιλες.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Όσο καλός δήμαρχος και να είσαι άμα δεν είσαι χορτασμενος χάνεις και τα καλά σου.
Αρνητική ψήφος από εμένα.
Όσον αφορά το έγγραφο διατηρώ επιφυλάξεις επειδή είναι πολύ κοντά οι ημερομηνίες. Μπορείς να πάρεις ένα παλιό πρωτόκολλο μιας εβδομάδας και να φτιάξεις ένα σημερινό έγγραφο.
Αρνητική ψήφος από εμένα.
Όσον αφορά το έγγραφο διατηρώ επιφυλάξεις επειδή είναι πολύ κοντά οι ημερομηνίες. Μπορείς να πάρεις ένα παλιό πρωτόκολλο μιας εβδομάδας και να φτιάξεις ένα σημερινό έγγραφο.
-
stergiosbik
Αφου και στην ΕΣΣΔ οι του κομματος παντα ειχαν προνομια και περνουσαν καλα.
Ετσι και ο Δημαρχος.
Να μην εχει μια βιλα πανω στο κυμα και μια πισινα να βρεχει το κουρασμενο κορμακι του;
Ετσι και ο Δημαρχος.
Να μην εχει μια βιλα πανω στο κυμα και μια πισινα να βρεχει το κουρασμενο κορμακι του;
- ΜπλεΜπουμπυς
Φέτος στις διακοπές θα πάω στο αυθαίρετο της Αλέκας,θα συνεχίσω στη βίλα Πελετίδη κ θα κάνω μια κρουαζιέρα με το κότερο του Φλωράκη.Δε βλέπω την ώρα (στο ρολεξ του Κουτσούμπα).
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Οσο πλησιάζουμε τις τοπικές θα ακούσουμε διάφορες μ&%$#...να δείτε που ετοιμάζουν άθρο: "Ρήξη Κουτσούμπα - Πελετίδη γιατί η ΚΕ θέλει να πάρει τα σπίτια απο τον κόσμο και ο Δήμαρχος Πατρέων αρνήθηκε να δώσει την "υπερπολυτελή" του κατοικία στο Κόμμα του".
"Αποκαλυπτικο: Η Δημοτική Αρχη έφτιαξε το Νότιο Πάρκο, γιατί η ΚΕ του ΚΚΕ ήθελε εκεί να γίνει η πλατεία της επανάστασης"..είμαι σίγουρος οτι στα αντιΠελετίδη "επιτελεία" θα υπάρχουν πιο ευφυείς απο εμένα να βρούνε καλύτερους τίτλους.
Δυστυχώς δεν επαγγέλομαι συκοφάντης.
"Αποκαλυπτικο: Η Δημοτική Αρχη έφτιαξε το Νότιο Πάρκο, γιατί η ΚΕ του ΚΚΕ ήθελε εκεί να γίνει η πλατεία της επανάστασης"..είμαι σίγουρος οτι στα αντιΠελετίδη "επιτελεία" θα υπάρχουν πιο ευφυείς απο εμένα να βρούνε καλύτερους τίτλους.
Δυστυχώς δεν επαγγέλομαι συκοφάντης.
- Golden Age
Γιατί δεν διαψεύδει ο Πελετίδης ότι είναι δική του η βίλα;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Αύγ 2018, 11:38 Φέτος στις διακοπές θα πάω στο αυθαίρετο της Αλέκας,θα συνεχίσω στη βίλα Πελετίδη κ θα κάνω μια κρουαζιέρα με το κότερο του Φλωράκη.Δε βλέπω την ώρα (στο ρολεξ του Κουτσούμπα).
Μια απλή πρόταση χρειάζεται: "Δεν είναι δική μου η βίλα, δεν έχω καμμία σχέση".-
Αντ'΄αυτού λέει κάτι θεωρίες που μοιάζουν περισσότερο με ιδεολογικές αναλύσεις του Μαΐλη, παρά με απάντηση.
- Οργισμένος
Ποτε θα σκασουν τα σκανδαλα διασπαθισης αραγε;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ελα μωρε με το κωλοσπιτο....Golden Age έγραψε: 14 Αύγ 2018, 15:58Drexler έγραψε: 14 Αύγ 2018, 15:55The Rebel έγραψε: 14 Αύγ 2018, 02:29 ΣΟΚΑΡOYN τα VIDEOS: Δείτε τη βίλα Πελετίδη πάνω στον αιγιαλό και την θάλασσα των Αραχωβιτίκων!
Η βίλα της "ταξικής πάλης".
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Επειδή έχουν ήδη αργήσει, δε βγάζεις κάτι από το μυαλό σου για αρχή;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- ΜπλεΜπουμπυς
Μου έχει κάνει εντύπωση πως ενώ για τους δημάρχους Ικαριας,Χαιδαριου,Καισαριανής και Πετρούπολης που είναι επίσης ΚΚΕ δεν ακουγεται τπτ , αντίθετα εναντίον του Πελετίδη σκούζουν γκεμπελιζοντας στερεοφωνικά πασοκοδεξιοσυριζέϊκα παπαγαλακια όλη μέρα.
Μαλλον γιατί στη Πάτρα είναι πολλά τα λεφτά που έχασαν οι παρατρεχάμενοι.
Εχει λιμάνι, έχει ΒΙ.ΠΕ, έχει όλα τα κοράκια.
Τα κονδύλια που μασούλαγαν ήταν τεράστια, εν αντιθέσει με συνοικίες εντός Αττικής που δεν είναι οικονομικοί κόμβοι.
Τα κονδύλια που μασούλαγαν ήταν τεράστια, εν αντιθέσει με συνοικίες εντός Αττικής που δεν είναι οικονομικοί κόμβοι.
- Golden Age
Οι ΚΚΕδες είναι αυτοί που τσιρίζουν για τον υπερδήμαρχο Πελετίδη με τις μεταφυσικές αυτοδιοικητικές του ικανότητες. Ε, τελικά απεδείχθη κανονικότατος ΚΚΕς με βιλάρα - σήμα κατατεθέν της ιδεολογίας του.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Αύγ 2018, 15:46 Μου έχει κάνει εντύπωση πως ενώ για τους δημάρχους Ικαριας,Χαιδαριου,Καισαριανής και Πετρούπολης που είναι επίσης ΚΚΕ δεν ακουγεται τπτ , αντίθετα εναντίον του Πελετίδη σκούζουν γκεμπελιζοντας στερεοφωνικά πασοκοδεξιοσυριζέϊκα παπαγαλακια όλη μέρα.
Όσο για λεφτά και τα κονδύλια "που θα σταματήσουν να τα λυμαίνονται λαμόγια", αυτά τα 'λεγε κι ο Ψινάκης (ο έταιρος "super-Πελετίδης" που "θα 'βαζε σε τάξη" το δήμο Μαραθώνος).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 16 Αύγ 2018, 03:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- metaxoskolikas
απάντησε τελικά ο πελετιδης στις συκοφαντιες για τη βιλαρα;
γιατί αφήνει ο πελετιδης τις ανυποστατες αυτές συκοφαντιες να διακινούνται και δε τις διαψεύδει στέλνοντας τους εχθρούς του λαού πίσω στις τρύπες τους;
γιατί αφήνει ο πελετιδης τις ανυποστατες αυτές συκοφαντιες να διακινούνται και δε τις διαψεύδει στέλνοντας τους εχθρούς του λαού πίσω στις τρύπες τους;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις