Ναι στα ρεπό του από το υπουργείο τουρισμού ρίχνει και ένα βασανιστήριο να.ξελαμπικαρει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μπράβο, σώσε μας?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Νομίζω πως ομολόγησε
- Highlander
Παπσε επιτέλους.ο τζημερος είναι βιλελευθερος μπαχαχαχααχα η φωνή της λογικής μπαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 17 Ιουν 2021, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα "τσακάλια" ,οι CSI εδώ μέσα, μου έσβησαν το βίντεο με το δολοφόνο Φούκα , το ξαναβάζω:
Όχι, ο κατασκευαστής σε τέτοιες κάμερες δεν σου δίνει καν access στο underlying λειτουργικό σύστημα. Σε κάποιες περιπτώσεις σου δίνουν ένα πολύ περιορισμένο shell, για να κάνεις configure components της κάμερας. Αλλά εντάξει μην νομίζεις, σε τίποτα κάμερες της πούτσας παίζουν γενικά τίποτε γελοιά credentials (με κωδικούς το όνομα του κατασκευαστή πχ) για privileged χρήστες που έχουν παρατήσει οι κατασκευαστές στο firmware και μπορείς εύκολα να τα βρεις εάν κάνεις reverse engineer το said firmware.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Εμένα ο μόνος τρόπος να με σπάσουν είναι να μου βάλουν μια ΜΟΥΝΑΡΑ να μου τρίβεται ενώ είμαι δεμένος.GoBack έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:17Δεν ξερω τι να σου πω,εμενα παντως αν με δερναν 40 μερες μετα δεν θα ομολογουσα ουτε τι εφαγα χθες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Σχετικά; Θυμάμαι βοηθό πιλότου γνωστής εταιρίας που έριξε το αεροπλάνο και για μέρες ψάχνανε για τρομοκρατική ενέργεια οι ειδικοί του πχορουμST48410 έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:38Ας επιβεβαιωθεί πρώτα αυτό γιατί μπορεί να έγινε κάτι πάνω σε καβγά και μετά να σκαρφίστηκε όλα αυτά για να το κουκουλώσει. Οι πιλότοι δεν αξιολογούνται σχετικά;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Otto Weininger
Είσαι σίγουρος; Μην προτρεχουμε
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ποιο είν' τούτος;
Συμβαίνει πάντως και αν πέσεις, άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν πήδηξες μόνος από απελπισία... Μάλιστα όταν στον 11ος δεν είχε πρόσβαση κανείς, όπως έλεγαν τα δημοσιεύματα σήμερα...
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Cecily Anne
Έχω την εντύπωση ότι μιλάει για τον αστυνόμο Θεοχάρη του Φώσκολου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Νέα γενιά...O I έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:31Ποιο είν' τούτος;![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μια χαρά γίνονται.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Rocco Siffredi
O I έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:31Ποιο είν' τούτος;![]()
https://twitter.com/hellenicpolice/stat ... Etfw">June
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot