Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 16:29
Μιας και πιάσαμε τα αφεντικά.
Αφεντικό: γιατί είσαι μες στην τρελή χαρά;
Εγώ: Θα πάω σε ένα πάρτυ μετά.
Αφεντικό: Τι πάρτυ;
Εγώ: γκέυ πάρτυ.
Αφεντικο: ...
Εγώ....
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Απρ 2018, 16:44
Ε βέβαια, όσο πιο πολλές χυλοπίτες ρίχνετε τόσο πιο καλά περνάτε!
Διατίθεμαι για εξάσκηση, αν θες να μάθεις να ρίχνεις. Αν κάποια το είχε κάνει και για μένα αυτό θα είχα γλιτώσει τα "θα ήθελα να μείνω μόνη ένα διάστημα" και λοιπές παπαριές που κατά καιρούς έχω ξεστομίσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Διατίθεμαι για εξάσκηση, αν θες να μάθεις να ρίχνεις. Αν κάποια το είχε κάνει και για μένα αυτό θα είχα γλιτώσει τα "θα ήθελα να μείνω μόνη ένα διάστημα" και λοιπές παπαριές που κατά καιρούς έχω ξεστομίσει.
Τι να το κάνω, αφού η γυναικεία αντίληψη περί χοντρού πεσίματος είναι "ήρθα κοντά και σε κοίταξα, πως και δεν έκανες κίνηση;".
There are decades where you fuck around and days where you find out
Τι να το κάνω, αφού η γυναικεία αντίληψη περί χοντρού πεσίματος είναι "ήρθα κοντά και σε κοίταξα, πως και δεν έκανες κίνηση;".
τώρα μη με μπριζώνεις κι εσύ..
γιατι τα θυμαμαι....και με πιανουν τα νευρα μου!!
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Απρ 2018, 16:53
ΔΞ/ΔΑ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 16:17
-Τύπος (πρεζόνι) απλώνει αριστερό χέρι, σε παρακαλώ, ένα ευρώ να φαω μια τυρόπιτα, δεν έχω δουλειά.
-Απλώνω το δεξί και λέω ούτε εγώ.
-Ακολουθεί βράσιμο. Καταλαβαίνει. Φεύγει.
Γιατι δεν τον κερασες τον ανθρωπο να πιει ενα φιξακι;