Fluffy έγραψε: 16 Ιουν 2021, 21:42
Κάπως απογοητευμένα τα κανάλια με την αντίδραση του κόσμου. Περίμεναν ο κόσμος να πέσει στο τριπάκι του κοινωνικου αυτοματισμού.
Τα κανάλια των καναλαρχών - φίλων του ΚΚΕ και των αριστερών στην πλειοψηφία τους δημοσιογράφων;
Το πρόβλημά μου με τη ΝΔ είναι τα κακώς κείμενά της βάσει των πεπραγμένων της απο την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Δεν είμαι αντι-ΝΔ απο όπου κι να προέρχεται κι ότι κι αν εκφράζει, σε λογικές κερκίδας.
Το πρόβλημά μου με τη ΝΔ είναι τα κακώς κείμενά της βάσει των πεπραγμένων της απο την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Δεν είμαι αντι-ΝΔ απο όπου κι να προέρχεται κι ότι κι αν εκφράζει, σε λογικές κερκίδας.
Θα 'πρεπε, γιατί η ΝΔ φράζει το δρόμο των εθνικιστών προς την εξουσία.
Θα 'πρεπε, γιατί η ΝΔ φράζει το δρόμο των εθνικιστών προς την εξουσία.
Εαν ο εθνικιστικός χώρος στην Ελλάδα ωρίμαζε, ούτε η ΝΔ, ούτε καν ο Στάλιν δεν θα μπορούσαν να του φράξουν το δρόμμο προς την εξουσία, ό,τι κι αν έκαναν.
Καλά κάνουν και απεργούν, η εταιρεία μας ειδοποιησε ωστε να μας χρησιμοποιήσει σαν πίεση.
ΦΙΑΣΚΟ των τηλεοπτικών καναλιών των καπιταληστων το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ !
Έκαναν τα πάντα τα παπαγαλάκια της λιστας Πετσα να φανεί αγανάκτηση εναντίον των απεργών από τους επιβάτες .....αλλά αυτοί δήλωναν συμπαράσταση στους απεργούς και οργή για τους πλοιοκτήτες και τις εταιρίες τους ! Ξυδάκι !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Fluffy έγραψε: 16 Ιουν 2021, 21:42
Κάπως απογοητευμένα τα κανάλια με την αντίδραση του κόσμου. Περίμεναν ο κόσμος να πέσει στο τριπάκι του κοινωνικου αυτοματισμού.
Τα κανάλια των καναλαρχών - φίλων του ΚΚΕ και των αριστερών στην πλειοψηφία τους δημοσιογράφων;
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Ιουν 2021, 22:14
ΦΙΑΣΚΟ των τηλεοπτικών καναλιών των καπιταληστων το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ !
Έκαναν τα πάντα τα παπαγαλάκια της λιστας Πετσα να φανεί αγανάκτηση εναντίον των απεργών από τους επιβάτες .....αλλά αυτοί δήλωναν συμπαράσταση στους απεργούς και οργή για τους πλοιοκτήτες και τις εταιρίες τους ! Ξυδάκι !
Μετά τους επαγγελματίες απεργούς τώρα και επαγγελματίες "απλοί πολίτες"! Εντάξει, το πήγατε το θέατρο σε άλλα επίπεδα!
Τουλάχιστον βρίσκουν απασχόληση κάποιοι άνεργοι καλλιτέχνες η όχι;
Μετά τους επαγγελματίες απεργούς τώρα και επαγγελματίες "απλοί πολίτες"! Εντάξει, το πήγατε το θέατρο σε άλλα επίπεδα!
Πονάς;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Μπράβο στο @LubenMag!
Το φυσάνε και δεν κρυώνει σήμερα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.
Ο λαός στηρίζει την απεργία απέναντι στο νομοσχέδιο βγαλμένο από τα βάθη του Μεσαίωνα!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Πονάς;
Περισσότερο εκπλήσσομαι! Δεν ήξερα πως υπάρχει και καλλιτεχνικό τμήμα στο ΠΑΜΕ που παίζει τέτοιες παραστάσεις !