προεργασια κανω για το euro 2024
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζαγοράκη ακούς ; O ANT1 και Φάνης Λαμπρόπουλος είναι βουτηγμένοι στο σεξισμό
Re: Ζαγοράκη ακούς ; O ANT1 και Φάνης Λαμπρόπουλος είναι βουτηγμένοι στο σεξισμό
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Re: Ζαγοράκη ακούς ; O ANT1 και Φάνης Λαμπρόπουλος είναι βουτηγμένοι στο σεξισμό
Still.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ντροπή τι αναγκάζεται να κάνει μια γυναίκα για να της δίνουν μια δουλειά στην πατριαρχική κοινωνία

Αυτά όμως θα αλλάξουν θέλετε δεν θέλετε

Αυτά όμως θα αλλάξουν θέλετε δεν θέλετε

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι, είναι δικαίωμά τους και υπάρχει ένα κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ να αλλάξουν κανάλιDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιουν 2021, 18:00Ε και αυτές τις χαλάει η εκπομπή. Δικαίωμα τους δεν είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 17:57με χαλάνε οι απολογίες προς τα φασιστόμουτρα της πολιτικής ορθότητας
έπρεπε να βγει και να πει "όποιος δεν γουστάρει, να μην βλέπει. τον γράφω στα παπάρια μου"
αλλά όχι, πρέπει να του κόψουν την εκπομπή
ούτε εμένα μου αρέσει η εκπομπή του αυτή. ε και; άμα αρχίσουμε να ζητάμε να κοπεί όποια εκπομπή δε μας αρέσει....
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν πάει ακριβώς έτσι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 18:10ναι, είναι δικαίωμά τους και υπάρχει ένα κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ να αλλάξουν κανάλιDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιουν 2021, 18:00Ε και αυτές τις χαλάει η εκπομπή. Δικαίωμα τους δεν είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 17:57
με χαλάνε οι απολογίες προς τα φασιστόμουτρα της πολιτικής ορθότητας
έπρεπε να βγει και να πει "όποιος δεν γουστάρει, να μην βλέπει. τον γράφω στα παπάρια μου"
ούτε εμένα μου αρέσει η εκπομπή του αυτή. ε και; άμα αρχίσουμε να ζητάμε να κοπεί όποια εκπομπή δε μας αρέσει....
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Rocco Siffredi
- Dwarven Blacksmith
Δε θέτουν θέμα γούστου αλλά σεξισμού. Κι ο καθένας εφόσον είναι ενήμερος τάσσεται αναλόγως. Το αόρατο χέρι της αγοράς θα ρυθμίσει ποιος θα βρίσκει χορηγούς στο μέλλον και ποιος όχι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 18:10ναι, είναι δικαίωμά τους και υπάρχει ένα κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ να αλλάξουν κανάλιDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιουν 2021, 18:00Ε και αυτές τις χαλάει η εκπομπή. Δικαίωμα τους δεν είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 17:57
με χαλάνε οι απολογίες προς τα φασιστόμουτρα της πολιτικής ορθότητας
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτη ειναι χοντρουλα μαθητα μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 17:57με χαλάνε οι απολογίες προς τα φασιστόμουτρα της πολιτικής ορθότητας
....αφού όμως διευκρινίσει πως εννοεί τα αντρικά του παπάρια...
γιατί ως γνωστόν - πλέον - υπάρχουν και γυναικεία παπάρια....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Όχι πλέον. Πάντα υπήρχαν.georgebi έγραψε: 16 Ιουν 2021, 18:18ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 17:57με χαλάνε οι απολογίες προς τα φασιστόμουτρα της πολιτικής ορθότητας
έπρεπε να βγει και να πει "όποιος δεν γουστάρει, να μην βλέπει. τον γράφω στα παπάρια μου"![]()
....αφού όμως διευκρινίσει πως εννοεί τα αντρικά του παπάρια...
γιατί ως γνωστόν - πλέον - υπάρχουν και γυναικεία παπάρια....![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ακομα καλυτερα θα απαντουσα με μια εικονα καμμενου πατσιστιου στις καριεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 17:57με χαλάνε οι απολογίες προς τα φασιστόμουτρα της πολιτικής ορθότητας
“Στα πέναλτι” του ΑΝΤ1 νίκησε ο σεξισμός και ηττήθηκε το χιούμορ, η αισθητική και η λογική
https://www.anatropinews.gr/2021/06/13/ ... -nikise-o/

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος........

ως κωμικός είναι από τους καλύτερους και σοβαρότερους της νέας γενιάς

......... διαθέτει ένα σπάνιο αιχμηρό χιούμορ

για να είμαστε δίκαιοι την τελευταία ευθύνη για το αποτέλεσμα και το κόνσεπτ έχει...........

Δεν γίνεται το 2021 ένας τηλεοπτικός σταθμός να θέτει ένα τέτοιο κόνσεπτ το οποίο ποντάρει στην ασχετοσύνη και στην υποτιθέμενη χαζομάρα των γυναικών γύρω από τον αθλητισμό
με μοναδικό στόχο να προβάλλει τη σέξι πλευρά τους.

Απορώ πως ακόμα δεν έχει υπάρξει κοινωνικοπολιτική γενικότερη συζήτηση γύρω από την συγκεκριμένη εκπομπή. Βέβαια θα μου πείτε εδώ τα κόμματα της Αντιπολίτευσης δεν ασκούν σοβαρή κριτική για ποιο σοβαρά ζητήματα στη διάκριση των δύο φύλων και θα ασχοληθούν με ένα τηλεοπτικό ολιγόλεπτο καθημερινό σόου; Αλλά από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.

Σε μία εποχή που στην Ελλάδα “σπάνε” ταμπού για την ισότητα των δύο φύλων και το δεδομένο δικαίωμα των γυναικών κάθε ηλικίας να κάνουν ότι θέλουν χωρίς σχόλια από τους γύρω τους το κανάλι του ΑΝΤ1 δεν βρίσκεται στη σωστή πλευρά
με την επιλογή της προβολής του συγκεκριμένου κόνσεπτ.

https://www.anatropinews.gr/2021/06/13/ ... -nikise-o/

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος........

ως κωμικός είναι από τους καλύτερους και σοβαρότερους της νέας γενιάς

......... διαθέτει ένα σπάνιο αιχμηρό χιούμορ

για να είμαστε δίκαιοι την τελευταία ευθύνη για το αποτέλεσμα και το κόνσεπτ έχει...........

Δεν γίνεται το 2021 ένας τηλεοπτικός σταθμός να θέτει ένα τέτοιο κόνσεπτ το οποίο ποντάρει στην ασχετοσύνη και στην υποτιθέμενη χαζομάρα των γυναικών γύρω από τον αθλητισμό

Απορώ πως ακόμα δεν έχει υπάρξει κοινωνικοπολιτική γενικότερη συζήτηση γύρω από την συγκεκριμένη εκπομπή. Βέβαια θα μου πείτε εδώ τα κόμματα της Αντιπολίτευσης δεν ασκούν σοβαρή κριτική για ποιο σοβαρά ζητήματα στη διάκριση των δύο φύλων και θα ασχοληθούν με ένα τηλεοπτικό ολιγόλεπτο καθημερινό σόου; Αλλά από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.

Σε μία εποχή που στην Ελλάδα “σπάνε” ταμπού για την ισότητα των δύο φύλων και το δεδομένο δικαίωμα των γυναικών κάθε ηλικίας να κάνουν ότι θέλουν χωρίς σχόλια από τους γύρω τους το κανάλι του ΑΝΤ1 δεν βρίσκεται στη σωστή πλευρά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 16 Ιουν 2021, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
-
Von Mackensen
Lord Snow έγραψε: 16 Ιουν 2021, 18:37ακομα καλυτερα θα απαντουσα με μια εικονα καμμενου πατσιστιου στις καριεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 17:57με χαλάνε οι απολογίες προς τα φασιστόμουτρα της πολιτικής ορθότητας
Αφού δεν έχασε τη δουλειά του πάλι καλά να λέει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-
- 5 Απαντήσεις