To the fucking tγains
Η έκφραση "στα τγενα" είναι παλαιότερη του μικεκακιους. Αυτό σου έκανε εντύπωση από το ποστ δηλαδή;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ειναι αποδεδειγμένα ή επειδή σου φαίνεται εσένα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιουν 2021, 23:58 Εμένα μου κάνει εντύπωση που το 2021 δεν έχετε μάθει ακόμα να ξεχωρίζετε τις τρολιες.
Θα μπορούσα να το γκουγκλαρω αλλά είμαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται. Άλλωστε γιατί είναι καλυμμένο το όνομα ενός προφίλ με ανιμε φωτογραφία.Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιουν 2021, 00:03Ειναι αποδεδειγμένα ή επειδή σου φαίνεται εσένα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιουν 2021, 23:58 Εμένα μου κάνει εντύπωση που το 2021 δεν έχετε μάθει ακόμα να ξεχωρίζετε τις τρολιες.
Η γιαγιά σου δεν έκανε κάτι παρόμοιο στις εκκλησίες; Κάτι σώματα και αίματα του Χριστού; Κάτι νηστείες κάτι φιλήματα σε λείψανα. Εντάξει πάνω από το τζάμι δεν λέω, αλλά διαφορά ουσιαστική δεν βλέπω.Πτολεμαίος έγραψε: 15 Ιουν 2021, 23:51 Ούτε στο Λαβκραφτικό πάνθεον τόση παράνοια.
To the fucking tγains
Ούτε το κλέψιμο, ούτε το θάψιμο.combatant έγραψε: 16 Ιουν 2021, 00:47Η γιαγιά σου δεν έκανε κάτι παρόμοιο στις εκκλησίες; Κάτι σώματα και αίματα του Χριστού; Κάτι νηστείες κάτι φιλήματα σε λείψανα. Εντάξει πάνω από το τζάμι δεν λέω, αλλά διαφορά ουσιαστική δεν βλέπω.Πτολεμαίος έγραψε: 15 Ιουν 2021, 23:51 Ούτε στο Λαβκραφτικό πάνθεον τόση παράνοια.
To the fucking tγains
Επίσης σε πειράζει πιο πολύ η κλεψιά ή το θάψιμο; Γιατί εγώ στο πρώτο δεν σκάω και πολύ. Απλά θα έφτιαχνα ξεγυρισμένες πίτσες και ομελέτες.
πολύ βολικό να τα κατηγοριοποιείς ως τρολλιέςDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιουν 2021, 23:58 Εμένα μου κάνει εντύπωση που το 2021 δεν έχετε μάθει ακόμα να ξεχωρίζετε τις τρολιες.
Έλα ρε συ. Φυσικά και είναι τρολιες. Αλλά πως να πείσω, να σου δείξω μια πιο εξοφθαλμη τρολια από τον ίδιο λογαριασμό; Θα μου πεις κι αυτό κυριολεκτικό είναι. Στο τέλος της ημέρας, απλά χρειάζεστε περισσότερη εμπειρία στο ίντερνετ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 16:47πολύ βολικό να τα κατηγοριοποιείς ως τρολλιέςDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιουν 2021, 23:58 Εμένα μου κάνει εντύπωση που το 2021 δεν έχετε μάθει ακόμα να ξεχωρίζετε τις τρολιες.
η τρέλα όμως αυτών των ατόμων ξεπερνά τη φαντασία σου
δεν ξέρω τον κύριο που το έκανε, αλλά όταν βλέπεις άτομα να κρεμάνε τους εαυτούς τους από το λαιμό στα τσιγκέλια όπου κρεμιούνται τα κρέατα στα εργοστάσια ή άτομα να προκαλούν εγκαύματα στον εαυτό τους για να κάνουν ακτιβισμό κατά της κρεατοβιομηχανίας, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν στέκουν και πολύ καλάDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιουν 2021, 16:50Έλα ρε συ. Φυσικά και είναι τρολιες. Αλλά πως να πείσω, να σου δείξω μια πιο εξοφθαλμη τρολια από τον ίδιο λογαριασμό; Θα μου πεις κι αυτό κυριολεκτικό είναι. Στο τέλος της ημέρας, απλά χρειάζεστε περισσότερη εμπειρία στο ίντερνετ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2021, 16:47πολύ βολικό να τα κατηγοριοποιείς ως τρολλιέςDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιουν 2021, 23:58 Εμένα μου κάνει εντύπωση που το 2021 δεν έχετε μάθει ακόμα να ξεχωρίζετε τις τρολιες.
η τρέλα όμως αυτών των ατόμων ξεπερνά τη φαντασία σου