!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
Re: Τι έχω κάνει λάθος;
Το ζήτημα είναι ευαίσθητο με την έννοια ότι υπεισέρχονται ένα σωρό αντιφατικοί παράγοντες. Η οικονομική κατάσταση των ιθαγενών του τόπου μας, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός, η γειτνίαση με ισλαμιστές που γεννούν αβέρτα, η βιολογία, το "τι θα πει ο κόσμος", η παράλειψη του αντρικού φύλου από την εξίσωση, ο θρησκευτικός φανατισμός, κλπ.
Είναι η απόδειξη ότι η ανθρωπότητα θα πρέπει να τα βάλει κάτω όλα αυτά και να ξεκαθαρίσει μέσα της, τι ακριβώς θέλει.
Είναι η απόδειξη ότι η ανθρωπότητα θα πρέπει να τα βάλει κάτω όλα αυτά και να ξεκαθαρίσει μέσα της, τι ακριβώς θέλει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ό,τι ήθελε και στον μεσαίωνα.AlienWay έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:11 Το ζήτημα είναι ευαίσθητο με την έννοια ότι υπεισέρχονται ένα σωρό αντιφατικοί παράγοντες. Η οικονομική κατάσταση των ιθαγενών του τόπου μας, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός, η γειτνίαση με ισλαμιστές που γεννούν αβέρτα, η βιολογία, το "τι θα πει ο κόσμος", η παράλειψη του αντρικού φύλου από την εξίσωση, ο θρησκευτικός φανατισμός, κλπ.
οχι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιουν 2021, 11:47
Λυστε μου μία απορία
Οι παπάδες δεν έχουν δικαίωμα να έχουν θεση στο συγκεκριμένο θέμα του συνέδριου
Όλοι οι υπόλοιποι που μιλούν εκτός από τους αρμόδιους επιστήμονες δηλαδή δημοσιογράφοι και πολιτικές οργανώσεις και κόμματα ..έχουν σχέση με το θέμα του συνέδριου;
εκτος αν ειναι για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στον μεσαίωνα οι επιδιώξεις μπορεί να ήταν λάθος, ωστόσο αναμφίβολα είχαν μια σαφή στόχευση.combatant έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:14Ό,τι ήθελε και στον μεσαίωνα.AlienWay έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:11 Το ζήτημα είναι ευαίσθητο με την έννοια ότι υπεισέρχονται ένα σωρό αντιφατικοί παράγοντες. Η οικονομική κατάσταση των ιθαγενών του τόπου μας, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός, η γειτνίαση με ισλαμιστές που γεννούν αβέρτα, η βιολογία, το "τι θα πει ο κόσμος", η παράλειψη του αντρικού φύλου από την εξίσωση, ο θρησκευτικός φανατισμός, κλπ.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα παγκόσμιο αίτημα για αποπληθυσμό της Γης. Ειδικά στη Δύση. Είτε για οικολογικούς λόγους, είτε για οικονομικούς (πεπερασμένοι πόροι) κλπ. Υπάρχουν λοιπόν τα δυτικά πρότυπα που εξυπηρετούν αυτό τον σκοπό, με τα οποία πολλοί από εμάς είμαστε σύμφωνοι. Ειδικά σε μία χώρα που ο μέσος εργαζόμενος καλείται να τα βγάλει πέρα με 500 ευρώ.
Το επιχείρημα ότι οι ισλαμιστές με τους οποίους γειτνιάζουμε γεννοβολούν αβέρτα, δεν μπορεί να βρει πρακτική λύση, εκτός και αν επιβληθεί μια κρατιστική σοβιετία που θα φιμώσει όλες τις πληροφορίες που εισβάλλουν στην κοινωνία μας και που διαμορφώνουν πρότυπα συμπεριφοράς και επιλογών.
Καλά να πάθει ο σύγχρονος άνθρωπος γιατί η φύση του είναι μαλακισμένη: Από τη μια θέλει αποπληθυσμό και εύκολες λύσεις και από την άλλη κόπτεται για την υπογονιμότητα.
Αυτή η κωμική αντίφαση, ο "τοίχος" όπου προσκρούει ο υπογόνιμος άνθρωπος μετά τα 40, σηκώνει ουισκάκι και ποπ κορν, από εμάς που αδιαφορούμε για την βλαμμένη ανθρωπότητα, όπως και αυτή, δεν δίνει δεκάρα για εμάς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ποιοι είστε εσείς;AlienWay έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:24Στον μεσαίωνα οι επιδιώξεις μπορεί να ήταν λάθος, ωστόσο αναμφίβολα είχαν μια σαφή στόχευση.combatant έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:14Ό,τι ήθελε και στον μεσαίωνα.AlienWay έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:11 Το ζήτημα είναι ευαίσθητο με την έννοια ότι υπεισέρχονται ένα σωρό αντιφατικοί παράγοντες. Η οικονομική κατάσταση των ιθαγενών του τόπου μας, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός, η γειτνίαση με ισλαμιστές που γεννούν αβέρτα, η βιολογία, το "τι θα πει ο κόσμος", η παράλειψη του αντρικού φύλου από την εξίσωση, ο θρησκευτικός φανατισμός, κλπ.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα παγκόσμιο αίτημα για αποπληθυσμό της Γης. Ειδικά στη Δύση. Είτε για οικολογικούς λόγους, είτε για οικονομικούς (πεπερασμένοι πόροι) κλπ. Υπάρχουν λοιπόν τα δυτικά πρότυπα που εξυπηρετούν αυτό τον σκοπό, με τα οποία πολλοί από εμάς είμαστε σύμφωνοι. Ειδικά σε μία χώρα που ο μέσος εργαζόμενος καλείται να τα βγάλει πέρα με 500 ευρώ.
Το επιχείρημα ότι οι ισλαμιστές με τους οποίους γειτνιάζουμε γεννοβολούν αβέρτα, δεν μπορεί να βρει πρακτική λύση, εκτός και αν επιβληθεί μια κρατιστική σοβιετία που θα φιμώσει όλες τις πληροφορίες που εισβάλλουν στην κοινωνία μας και που διαμορφώνουν πρότυπα συμπεριφοράς και επιλογών.
Καλά να πάθει ο σύγχρονος άνθρωπος γιατί η φύση του είναι μαλακισμένη: Από τη μια θέλει αποπληθυσμό και εύκολες λύσεις και από την άλλη κόπτεται για την υπογονιμότητα.
Αυτή η κωμική αντίφαση, ο "τοίχος" όπου προσκρούει ο υπογόνιμος άνθρωπος μετά τα 40, σηκώνει ουισκάκι και ποπ κορν, από εμάς που αδιαφορούμε για την βλαμμένη ανθρωπότητα, όπως και αυτή, δεν δίνει δεκάρα για εμάς.
Ποια ανθρωπότητα βρε εξωγήινοι!!!! για την ελλάδα μιλάτε και συζητάτε για τον τόπο σας που ζείτε και σεις και όσοιAlienWay έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:11 Το ζήτημα είναι ευαίσθητο με την έννοια ότι υπεισέρχονται ένα σωρό αντιφατικοί παράγοντες. Η οικονομική κατάσταση των ιθαγενών του τόπου μας, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός, η γειτνίαση με ισλαμιστές που γεννούν αβέρτα, η βιολογία, το "τι θα πει ο κόσμος", η παράλειψη του αντρικού φύλου από την εξίσωση, ο θρησκευτικός φανατισμός, κλπ.
θα έχουν παιδιά -την συνεχεία του εαυτού σας .. αλλιώς θα είστε δυο φορες νεκροί
η αφρικη και η ασια εχουν αυξητικους ρυθμούς γεννήσεων και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποικίσουν ολον τον πλανήτη
Το ερώτημα "τι έχω κάνει λάθος", θα μπορούσε να εκληφθεί ως μια κραυγή απόγνωσης της σύγχρονης ανθρωπότητας.
Η απάντηση είναι "τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Είσαι βλαμμένη εκ φύσεως. Από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις κιόλας".
Η απάντηση είναι "τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Είσαι βλαμμένη εκ φύσεως. Από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις κιόλας".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
παρακολουθώ με εκπληξη πόσο τίποτα και αμόρφωτοι είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι που υποτίθεται οτι τελείωσαν το βασικό λυκειο
γκρεκοπιθηκια μονο τα δεντρα σας λείπουν από το κλουβί που ζείτε
γκρεκοπιθηκια μονο τα δεντρα σας λείπουν από το κλουβί που ζείτε
Ωραία λοιπόν. Κόψε το νέτφλιξ για όλο τον ντόπιο πληθυσμό, τις διεθνείς ειδήσεις, το διεθνές lifestyle και σύσσωμο το ίντερνετ. Και αύξησε τον κατώτατο μισθό και μείωσε την επισφάλεια στα εργασιακά.nemo έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:29Ποια ανθρωπότητα βρε εξωγήινοι!!!! για την ελλάδα μιλάτε και συζητάτε για τον τόπο σας που ζείτε και σεις και όσοιAlienWay έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:11 Το ζήτημα είναι ευαίσθητο με την έννοια ότι υπεισέρχονται ένα σωρό αντιφατικοί παράγοντες. Η οικονομική κατάσταση των ιθαγενών του τόπου μας, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός, η γειτνίαση με ισλαμιστές που γεννούν αβέρτα, η βιολογία, το "τι θα πει ο κόσμος", η παράλειψη του αντρικού φύλου από την εξίσωση, ο θρησκευτικός φανατισμός, κλπ.
θα έχουν παιδιά -την συνεχεία του εαυτού σας .. αλλιώς θα είστε δυο φορες νεκροί
η αφρικη και η ασια εχουν αυξητικους ρυθμούς γεννήσεων και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποικίσουν ολον τον πλανήτη
Μόνο έτσι θα πετύχεις αυτό που θες και όχι με ευχολόγια και προσευχές.
Εγώ φυσικά δεν τάσσομαι υπέρ της ανελευθερίας, απλώς σου υπογραμμίζω το πόσο ουτοπικό είναι αυτό που θες.
Από τη μια θες να εισπράττουμε πληροφορίες για την Πάρις Χίλτον και τις Καρντάσιανς (με όλο το lifestyle που συνεπάγονται) και από την άλλη θες να γεννοβολάμε σαν τους κατσίβελους.
Ε, δεν γίνεται να τα έχεις και τα δυο. Πρέπει να επιλέξεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οι εξωγήινοι. Οι παρίες της σύγχρονης κοινωνίας.combatant έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:28Ποιοι είστε εσείς;AlienWay έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:24Στον μεσαίωνα οι επιδιώξεις μπορεί να ήταν λάθος, ωστόσο αναμφίβολα είχαν μια σαφή στόχευση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είστε βλαμμένοι -και ανύπαρκτοι σαν είδος και γρήγορα η φύση θα σας ξεράσει όπως συμβαίνει ήδη
αυτοκτονείτε ηθελημενα σαν καποια είδη που δεν είχαν επίγνωση του κινδύνου στην παρουσία των αρπαχτικών
αυτοκτονείτε ηθελημενα σαν καποια είδη που δεν είχαν επίγνωση του κινδύνου στην παρουσία των αρπαχτικών
Αγόρι μου, σε μένα αναφέρεσαι; Γιατί παράθεση δεν σε βλέπω να κάνεις, that 's why I 'm asking.nemo έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:40 Είστε βλαμμένοι -και ανύπαρκτοι σαν είδος και γρήγορα η φύση θα σας ξεράσει όπως συμβαίνει ήδη
Αν ναι, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω, διότι με βάση αυτά που έγραψα, "εσείς" είστε αυτοί που αυτοκτονείτε. Η απόδειξη είναι το σποτάκι, το συνέδριο και όλος ο ντόρος που προκλήθηκε. "Εσείς" δεν ξέρετε τι θέλετε.
Εκτός βέβαια αν δεν απαντάς σε μένα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Για την Ελλάδα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και η επιλογές σαφείς.nemo έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:29Ποια ανθρωπότητα βρε εξωγήινοι!!!! για την ελλάδα μιλάτε και συζητάτε για τον τόπο σας που ζείτε και σεις και όσοιAlienWay έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:11 Το ζήτημα είναι ευαίσθητο με την έννοια ότι υπεισέρχονται ένα σωρό αντιφατικοί παράγοντες. Η οικονομική κατάσταση των ιθαγενών του τόπου μας, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός, η γειτνίαση με ισλαμιστές που γεννούν αβέρτα, η βιολογία, το "τι θα πει ο κόσμος", η παράλειψη του αντρικού φύλου από την εξίσωση, ο θρησκευτικός φανατισμός, κλπ.
Ή αποφασίζει να γίνει σύγχρονη πλούσια χώρα που θα ρίξει το βάρος σε εξειδίκευση και τεχνολογία που όμως συνεπάγεται λιγότερα παιδιά για να πηγαίνουν οι διαθέσιμοι πόροι σε λιγότερα αλλά πιο παραγωγικά άτομα και να χτιστεί ισχυρό κοινωνικό κράτος για τη μετάβαση.
Ή γυρίζει σε καταστάσεις τρίτου κόσμου να ζει με ψίχουλα, δέχεται ότι μετανάστη έρχεται και η παραγωγή της περιορίζεται σε αγροτικά προϊόντα, κτηνοτροφία και κανένα rooms to let για τους πλούσιους που θα έχουν επιλέξει τον άλλο δρόμο.
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή προσπαθεί να κάνει και τα δύο. Ε αυτό δεν γίνεται.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αυτό του λέω κι εγώ, αλλά πεισμώνει γιατί του τα λέω "ωμά" και "κυνικά". Τώρα που του τα εξήγησες όμορφα, μπορεί και να το δει αλλιώς.Awesomatic έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:51Για την Ελλάδα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και η επιλογές σαφείς.nemo έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:29Ποια ανθρωπότητα βρε εξωγήινοι!!!! για την ελλάδα μιλάτε και συζητάτε για τον τόπο σας που ζείτε και σεις και όσοιAlienWay έγραψε: 15 Ιουν 2021, 12:11 Το ζήτημα είναι ευαίσθητο με την έννοια ότι υπεισέρχονται ένα σωρό αντιφατικοί παράγοντες. Η οικονομική κατάσταση των ιθαγενών του τόπου μας, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός, η γειτνίαση με ισλαμιστές που γεννούν αβέρτα, η βιολογία, το "τι θα πει ο κόσμος", η παράλειψη του αντρικού φύλου από την εξίσωση, ο θρησκευτικός φανατισμός, κλπ.
Ή αποφασίζει να γίνει σύγχρονη πλούσια χώρα που θα ρίξει το βάρος σε εξειδίκευση και τεχνολογία που όμως συνεπάγεται λιγότερα παιδιά για να πηγαίνουν οι διαθέσιμοι πόροι σε λιγότερα αλλά πιο παραγωγικά άτομα και να χτιστεί ισχυρό κοινωνικό κράτος για τη μετάβαση.
Ή γυρίζει σε καταστάσεις τρίτου κόσμου να ζει με ψίχουλα, δέχεται ότι μετανάστη έρχεται και η παραγωγή της περιορίζεται σε αγροτικά προϊόντα, κτηνοτροφία και κανένα rooms to let για τους πλούσιους που θα έχουν επιλέξει τον άλλο δρόμο.
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή προσπαθεί να κάνει και τα δύο. Ε αυτό δεν γίνεται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Επίσης δεν μπορείς να καταπολεμείς την υπογεννητικότητα, όντας βομβαρδισμένος από δυτικά πρότυπα, δυτικές πληροφορίες και δυτικές μόδες.
Αυτή τη στιγμή η δύση εξυπηρετεί την ατζέντα του αποπληθυσμού.
Αν θεωρεί κάποιος ότι τα παιδιά είναι το μέλλον της εργατικής τάξης, θα πρέπει -δυστυχώς- να υιοθετήσει ισλαμιστικά, φασιστοειδή μέτρα.
Εγώ αυτό δεν το θέλω.
Αυτή τη στιγμή η δύση εξυπηρετεί την ατζέντα του αποπληθυσμού.
Αν θεωρεί κάποιος ότι τα παιδιά είναι το μέλλον της εργατικής τάξης, θα πρέπει -δυστυχώς- να υιοθετήσει ισλαμιστικά, φασιστοειδή μέτρα.
Εγώ αυτό δεν το θέλω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ