Δεν παιζω τα Χ ρε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
arisordeath
ρε τον ερικσεν,αγιο ειχε..
Γιατρός Δανίας: “Ήταν καρδιακό επεισόδιο”
“Είχε φύγει, κάναμε ανάνηψη, ήταν καρδιακό επεισόδιο” σημείωσε αρχικά ο γιατρός της Δανίας, Μόρτεν Μπέσεν.
“Πόσο κοντά ήμασταν στο να τον χάσουμε; Δεν ξέρω, τον επαναφέραμε με την πρώτη φορά, άρα ήταν αρκετά γρήγορο” ανέφερε για το δυσάρεστο γεγονός.
Ενώ γενικά, για το τι προκάλεσε, απάντησε:
Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο χορτάρτι το Σάββατο. Γι’ αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε. ο Έρικσεν είναι καλά. Όλες οι εξετάσεις που του έχουν γίνει είχαν κανονικά αποτελέσματα. Είναι ξύπνιος και απαντάει γρήγορα και καθαρά. Η καρδιά του χτυπάει ξανά.
https://allaboutaris.gr/podosfairo/%ce% ... %8c%ce%b4/
Γιατρός Δανίας: “Ήταν καρδιακό επεισόδιο”
“Είχε φύγει, κάναμε ανάνηψη, ήταν καρδιακό επεισόδιο” σημείωσε αρχικά ο γιατρός της Δανίας, Μόρτεν Μπέσεν.
“Πόσο κοντά ήμασταν στο να τον χάσουμε; Δεν ξέρω, τον επαναφέραμε με την πρώτη φορά, άρα ήταν αρκετά γρήγορο” ανέφερε για το δυσάρεστο γεγονός.
Ενώ γενικά, για το τι προκάλεσε, απάντησε:
Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο χορτάρτι το Σάββατο. Γι’ αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε. ο Έρικσεν είναι καλά. Όλες οι εξετάσεις που του έχουν γίνει είχαν κανονικά αποτελέσματα. Είναι ξύπνιος και απαντάει γρήγορα και καθαρά. Η καρδιά του χτυπάει ξανά.
https://allaboutaris.gr/podosfairo/%ce% ... %8c%ce%b4/
Οι μισοί και πλέον γυφτοσκοπιανοι με σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας
Ενώ παιζόταν ο εθνικός Υμνος που έλεγε συνέχεια μακεντονια
Με τη ομάδα να έχει σήμα φφμ
Και συντομογραφία στην μεταδοση το mkd
"Good diplomacy"
Ενώ παιζόταν ο εθνικός Υμνος που έλεγε συνέχεια μακεντονια
Με τη ομάδα να έχει σήμα φφμ
Και συντομογραφία στην μεταδοση το mkd
"Good diplomacy"
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
ΑΝΤ1 έβαλε ΝΜΚ. Δεν προβλέπεται πουθενά αυτό, μόνο για πινακίδες αμαξιών. Ας είναι.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- NewModelArmy
Εφτιαξε δικιά του συντομογραφια ο Αντενα που δεν υπάρχει πουθενά. Στο μεταξύ εγω νόμιζα οτι θα έχουν κανενα Macedonia φαρδυς πλατυς στη φανελλα ετσι όπως το παρουσιαζαν και όλος ο χαμος γίνεται για τα αρχικά Φφμ. Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.
Toυς γλεντανε οι μακεδονες με το αχαστο 5-3-2
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συμφωνιαρα έκανε το μόρφωμα του συριζαRakomelofronas έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:04 ΑΝΤ1 έβαλε ΝΜΚ. Δεν προβλέπεται πουθενά αυτό, μόνο για πινακίδες αμαξιών. Ας είναι.
Πς τελειωμα μεγαλου παιχτη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έπρεπε να γράψουν γειτονική χώραadon99 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:18Συμφωνιαρα έκανε το μόρφωμα του συριζαRakomelofronas έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:04 ΑΝΤ1 έβαλε ΝΜΚ. Δεν προβλέπεται πουθενά αυτό, μόνο για πινακίδες αμαξιών. Ας είναι.
Έπρεπε να βάλουν την φάτσα του παχύσαρκου Κοτζιά κ του χαζοχαρουμενου χουντοαναθρεμενου αλεξακου
Τωρα το γύρισα λίγο από το τένις και ένας βλάκας δημοσιοκάφρος τους αποκάλεσε Βόρεια κτλ !
Πες ρε καραγκιόζη προδότη κάτι άλλο, σε ακούνε μικρά παιδιά: γείτονες, βαλκανική χώρα, πρωην μέλος της Γιουγκοσλαβίας, κάνε και δήθεν σαρδάμ με Μonkeydonia, ομάδα με τα λευκά, Σκόπια

Πες ρε καραγκιόζη προδότη κάτι άλλο, σε ακούνε μικρά παιδιά: γείτονες, βαλκανική χώρα, πρωην μέλος της Γιουγκοσλαβίας, κάνε και δήθεν σαρδάμ με Μonkeydonia, ομάδα με τα λευκά, Σκόπια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γου. Χου.jason0 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:22Έπρεπε να γράψουν γειτονική χώραadon99 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:18Συμφωνιαρα έκανε το μόρφωμα του συριζαRakomelofronas έγραψε: 13 Ιουν 2021, 19:04 ΑΝΤ1 έβαλε ΝΜΚ. Δεν προβλέπεται πουθενά αυτό, μόνο για πινακίδες αμαξιών. Ας είναι.
Occasio facit furem
- Eθνικοκοινωνιστης
πως το παιζουν ομως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 13 Ιουν 2021, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
το φαγαν δασκαλε
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν το παιζουν σωστα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo