Πολύ σωστά. Μοιάζει κάποιες φορές η απόφαση για τεκνοποίηση να είναι αρκετά εγωιστική.EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:09 Σου λέω ότι εγώ στα 35, ούτε καν 45, που έκανα παιδί, δεν έχω τις αντοχές που είχα στα 25.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η ηλικία του πατέρα είναι παράγοντας κινδύνου για να χαθεί το μωρό, να έχει defects, από την ανάπτυξη των οργάνων μέχρι την πνευματική ανάπτυξη. Αυτά ανεξάρτητα από την ηλικία της γυναίκας. Ότι μπορείς ακομα να το φυτέψεις δε σημαίνει ότι το κάνεις καλά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
Re: Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
Αυτό είναι αυθαίρετο νομίζωEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:09Σου λέω ότι εγώ στα 35, ούτε καν 45, που έκανα παιδί, δεν έχω τις αντοχές που είχα στα 25.Paris έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:00
δλδ το ιδιο ειναι γυναικα κ αντρας στα 45 ;
πες μου ναι να λιωσω στα γέλια
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η ηλικία του πατέρα είναι παράγοντας κινδύνου για να χαθεί το μωρό, να έχει defects, από την ανάπτυξη των οργάνων μέχρι την πνευματική ανάπτυξη. Αυτά ανεξάρτητα από την ηλικία της γυναίκας. Ότι μπορείς ακομα να το φυτέψεις δε σημαίνει ότι το κάνεις καλά
Ενώ θα έπρεπε να επαφίεται σε κάποιο συλλογικό όργανο που να έχει και γνώμονα τη διασφάλιση του εθνικού μέλλοντος π.χ. Ε;ST48410 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:13Πολύ σωστά. Μοιάζει κάποιες φορές η απόφαση για τεκνοποίηση να είναι αρκετά εγωιστική.EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:09 Σου λέω ότι εγώ στα 35, ούτε καν 45, που έκανα παιδί, δεν έχω τις αντοχές που είχα στα 25.
τριχες κ παρηγοριες δια τας γυναικαςEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:09Σου λέω ότι εγώ στα 35, ούτε καν 45, που έκανα παιδί, δεν έχω τις αντοχές που είχα στα 25.Paris έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:00
ισχυει ο τι κ στα ζωα - νεαρη φοραδα με ωριμο επιβητορα δινουν τους καλυτερους απογονους
οσο για την ηλικια της γυναικας στα 35 μου συνομηλικες κ 30 αρες απλα δεν υπηρχαν ( καμια πιπα η κανα μπουτζο
στο φλου τον εδινα )απο λυκειο εως 25 ηταν το πεδιο προτιμησης
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και να διαμαρτυρηθεί όσο άκουσε τις διαμαρτυρίες ο Σόιμπλε,τόσο θα ακουσθούν και αυτοί.Ήδη αυτή τη στιγμή ο χάρτης της χώρας παραμένει ο ίδιος όχι λόγω της ικανότητος της χώρας αλλά λόγω άλλων μεγάλων δυνάμεων.ST48410 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:09Μπορεί. Ωστόσο όντας η γενιά που μάλλον ως παιδιά ήταν η πιο χαϊδεμένη και χωρίς στερήσεις, προβλέπω ότι θα είναι η πρώτη που θα διαμαρτυρηθεί όταν χρειαστεί να πληρώσει το λογαριασμό της υπογεννητικότητας. Διότι κάποιο λάθος το οποίο συνεχίζεται σε βάθος χρόνου είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα έχει σοβαρές συνέπειες.πατησιωτης έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:02 Οι σημερινοί που λένε δεν θέλουμε παιδιά και δεν μας νοιάζει η τύχη της χώρας αλλά μόνο ο εαυτός μας είναι πιο ειλικρινείς και συνεπείς στις θέσεις τους.
Γιατί νομίζεις ότι οι μόνοι που έμειναν από το μέγα αντιαμερικανικό κίνημα κατά των βάσεων του θανάτου είναι οι παλαιοημερολογίτες κουκουέδες ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα της "ριζοσπαστικής αριστεράς" γέμισε τη χώρα και με άλλες αμερικανικές εγκαταστάσεις;
Διότι η συνέχιση όλων αυτών των προωθημένων φεμινιστικών και μη που λέει βασίζεται στην ισχύ των ΗΠΑ και σε τίποτε άλλο.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μόνο που με εσωτερικής υποτίμησης έστειλες και την ανεργία στο 30%, όπως και οι νέοδημοκράτες έλεγαν πως τα μνημόνια δεν είναι αναγκαίες πολιτικές λόγω χρεωκοπίας, αλλά "ευλογία", αλά εξορθολογισμος της οικονομίας. Άλλωστε μιλάμε για μια κυβέρνηση που κατά πλειοψηφία έχει γέρους συντηρητικόυς ψηφοφόρους, και σε αυτούς απευθύνεται, όπως είδαμε από τις τόσο σκληρά ανούσιες καραντίνες. Άρα και σε αυτό το πλαίσιο να μιλά για υπογεννητικοτητα είναι ηλιθιο, πέρα που οι ίδιοι λένε πως δε θέλουμε οικογένειες προσφύγων επειδή "δε χωράνε".πατησιωτης έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:11Τα μνημόνια θεμελιώθηκαν σε όσα συνέβησαν μετά το 1981 όταν η Μελίνα έλεγε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τις σημερινές φεμινίστριες και ταυτόχρονα ο Ανδρέας δανειζόταν σαν να μην υπήρχε αύριο αλλά και πούλαγε βυθίσεις Χόρα με στρατό αποτελούμενο από τις γεννήσεις επί χούντας.Όποιος είχε στοιχειώδη αριθμητική ικανότητα ήξερε ότι αυτή η κατάσταση ήταν προσωρινή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:05 Το ότι μιλάνε για δημογραφικό άνθρωποι που εφάρμοσαν μνημόνια βυθίζονται το αεπ της χώρας κατά 30% προκαλώντας τεράστια μετανάστευση και εξαθλίωση, όπως και με τις καραντίνες τους είχαν την χειρότερη ύφεση πάλι στην Ευρώπη, έχει πολύ πλάκα. Όπου και να το πιάσεις, το πραγμα ειναι τραγελαφος. Πάντως ρε παιδιά, αν είναι να γίνει πόλεμος, υπάρχουν και οι γύφτοι. Όλοι την ώρα κάνουν παιδιά, είναι σκληραγωγημενοι και ασχολούνται με τα οπλα αρκετά. Υπάρχουν λύσεις. Μην απελπιζεστε.
Το ΑΕΠ σε διεθνές νόμισμα ήταν έτσι κι αλλιώς πλασματικό.Και υποτίμηση του νομίσματος να γινόταν πάλι θα έπεφτε σε πραγματική αξία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Winston Smith
Σε ποιες γυναίκες απευθυνόταν το βιντέακι δηλαδή που έχουν πραγματική άγνοια; Στις 16χρονες; Δεν ξέρει η 30αρα ή η 35αρα μέχρι πότε θα μπορεί να κάνει παιδί ή ότι η καριέρα και παιδί ίσως δεν πάνε μαζί κάποιες φορές;foscilis έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:05Το συνεδριο ομως δεν απευθυνοταν σε αυτην. Ηταν μια -λανθασμενη για αλλους λογους- αποπειρα να αλλαξει η εχθρικη προς την αποκτηση παιδιων κυριαρχη αντιληψη στο lifestyle. Οπως οι διαφημισεις που παρουσιαζουν το καπνισμα ως αποκρουστικη μαλακια δεν απευθυνονται στον πενηνταχρονο που καπνιζει απο τα δεκα αντιγραφοντας τον Μικ Τζαγκερ, που επισης αντιδρα οργισμενα. Σε κανεναν δεν αρεσει να ειναι ξεπερασμενη μοδα η ταυτοτητα του.Winston Smith έγραψε: 13 Ιουν 2021, 14:58Αυτό ακριβώς. Το βιντέακι είναι απαράδεκτο, δεν έχει ενημερωτικό καλοπροαίρετο χαρακτήρα, καθώς δεν περιμένει καμία γυναίκα να μάθει ότι μετά τα 40 δεν μπορεί να κάνει παιδί. Το ξέρει ήδη και μπορεί να πάρει αποφάσεις μόνη της. Αντίθετα, απλά παρουσιάζει την γυναίκα που επέλεξε την καριέρα αντί για το παιδί ως ένοχο, λες και μας πέφτει λόγος.Arisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2021, 12:32 Δηλαδή το αλτ right παπαδαριό που οργάνωσε το "συνέδριο" και έβγαλε τη διαφήμιση το έκανε για να μην ξεχαστούν οι σαραντάρες και για να κατανοήσουν οτι μετά τα 40 είναι δύσκολο να κάνουν παιδιά?
Επίσης, αν θεωρείς ότι η κυρίαρχη αντίληψη στο lifestyle είναι λανθασμένη, παρουσιάζεις λίγο πιο ορθολογικά τους λόγους και δεν φτιάχνεις βιντέακια με επίκληση στο συναίσθημα (ενοχές, κοινωνική απομόνωση) ούτε βιντεάκια τα οποία παρουσιάζουν ότι πέφτει λόγος στους υπόλοιπους αν μια γυναίκα επιλέξει για τον εαυτό της να κάνει καριέρα και όχι παιδί. Είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα και καλώς έφαγε τις χλέπες του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Winston Smith την 13 Ιουν 2021, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ethereal έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:15Ενώ θα έπρεπε να επαφίεται σε κάποιο συλλογικό όργανο που να έχει και γνώμονα τη διασφάλιση του εθνικού μέλλοντος π.χ. Ε;ST48410 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:13Πολύ σωστά. Μοιάζει κάποιες φορές η απόφαση για τεκνοποίηση να είναι αρκετά εγωιστική.EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:09 Σου λέω ότι εγώ στα 35, ούτε καν 45, που έκανα παιδί, δεν έχω τις αντοχές που είχα στα 25.
Όχι. Η απόφαση ανήκει σε αυτούς που θα κάνουν παιδί και πρέπει να το θέλουν πρωτίστως γιατί η ευθύνη είναι αρκετά μεγάλη. Αν όμως γίνει και κάποια καμπάνια και πει τα προφανή "μην αναβάλλεται την τεκνοποίηση όσοι το θέλετε", "η υπογεννητικότητα είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα", "ένα παιδί μεγαλώνει καλύτερα στα πλαίσια μια οικογένειας" θα ξεσηκωθεί το σύμπαν και θα ασκεί κριτική επειδή αυτός που το είπε είναι δεξιός, μιλάει γρήγορα, έχει καράφλα, επειδή θίγονται τα δικαιώματα αυτών που αισθάνονται ελικόπτερα κοκ. Δηλαδή θα γίνει αντιπερισπασμός ανοησίας για να αποφευχθεί η συζήτηση επί της ουσίας.
- EKPLIKTIKOS
Ισχύει ό,τι κ στα ζώα. Το νεαρό, ισχυρό αρσενικό παραγκωνιζει τον αρχηγό της αγέλης που έχει γεράσει, τον διώχνει, τον σκοτώνει, πάντως σε κάθε περίπτωση τον εκθρονιζει.
Τώρα εσείς στα 40 μπορεί να νομίζετε ότι θα ανταγωνιστειτε έναν 20αρη. Δικαίωμά σας, αλλά δε διαφερετε σε κάτι από τις 40αρες που μπεμπεκιζουν
Age is but a number. Ωραίο αυτό.το.ξαφνικα. κάποιος να της πει με τρόπο ότι ξαφνικά θα μάθει.οτι.περι.τα ογδόντα Πλας αν.ειναι.τυχερη μπορεί.και να πεθάνει. Εκτός αν δηλώσει τριάντα και ξεγελάσει τον χάρο.Parrot έγραψε: 13 Ιουν 2021, 00:27Και ξαφνικά μαθαίνεις, ότι αυτό το 4 στον διψήφιο αριθμό της ηλικίας σου, δεν σου επιτρέπει να γίνεις μητέρα»![]()
![]()
...the whole glass![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Για εργασία υπάρχουν οι μετανάστες. Το θέμα είναι καθαρά εθνικιστική φύσεως. Πως θέλουμε πολλούς Έλληνες. Βέβαια με το τόσο εύκολο που είναι πλέον να φύγεις έξω, είναι βλακώδες επίσης. Κι εγώ είχα ένα φίλο σεκιουριτα που εδώ λόγω αφραγκιας όλο μαλακιζοταν με διάφορες. Πήγε Σουηδία, έγινε μετά από 2 χρόνια προϊστάμενος στο ζάρα, και έκανε οικογένεια. Δηλαδή θα καθόταν εδώ να κάνει παιδιά με 400 ευρώ επειδή θέλει ο Άδωνις να κάνει πόλεμο; είναι τώρα αυτή συζήτηση σοβαρή;combatant έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:12ST48410 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 14:59Μπορεί. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη. Όσες πορείες κι αν κάνουμε όταν κάποια στιγμή γίνουμε συνταξιούχοι, αν δεν υπάρχουν εργαζόμενοι, δεν θα υπάρχουν πόροι για τις συντάξεις μας. Είχα ανοίξει νήμα πριν 2 χρόνια νομίζω και ρωτούσα τι οικονομικές θυσίες θα κάνατε για να εξοπλιστεί η χώρα. Αν θα δίνατε το 10% της περιουσίας σας για κάτι τέτοιο. Οι μισοί τουλάχιστον δεν δεχόντουσαν. Λεφτά δεν δίνουμε, παιδιά δεν κάνουμε. Δεν μπορεί να έχουμε την απαίτηση να ζήσουν οι επόμενες γενιές ελεύθερες. Μην παραπονεθούμε τουλάχιστον όταν έρθει ο λογαριασμός. Γιατί από τότε που τα συζητάγαμε μέχρι σήμερα η κατάσταση εξακολουθεί και γίνεται όλο και πιο δύσκολη εις βάρος μας.ethereal έγραψε: 13 Ιουν 2021, 14:52
Αυτός ο τρόπος σκέψης οδηγεί με ακρίβεια στο πιο αποτυχημένο μοντέλο σχέσης γονέων - παιδιών.
Πολύ σωστά τα λες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Σε αυτή τη γενιά που μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσες, που ό,τι λάθος κι αν έκαναν έτρεχε η οικογένεια να το συμμαζέψει και που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τα θέλω τους. Που ενώ έχουν ακούσει ότι υπάρχουν σοβαροί βιολογικοί λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα πρέπει να τεκνοποιεί σχετικά νωρίς, έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι δεν αφορά συγκεκριμένα αυτές στην παρατεταμένη κατά δεκαετίες εφηβεία τους.Winston Smith έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:19 Σε ποιες γυναίκες απευθυνόταν το βιντέακι δηλαδή που έχουν πραγματική άγνοια; Στις 16χρονες; Δεν ξέρει η 30αρα ή η 35αρα μέχρι πότε θα μπορεί να κάνει παιδί ή ότι η καριέρα και παιδί ίσως δεν πάνε μαζί κάποιες φορές;
Θα συμφωνήσω μαζί σου πως το σποτάκι είναι προβληματικό και ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει αντιδράσεις.Winston Smith έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:19 Επίσης, αν θεωρείς ότι η κυρίαρχη αντίληψη στο lifestyle είναι λανθασμένη, παρουσιάζεις λίγο πιο ορθολογικά τους λόγους και δεν φτιάχνεις βιντέακια με επίκληση στο συναίσθημα (ενοχές, κοινωνική απομόνωση) ούτε βιντεάκια τα οποία παρουσιάζουν ότι πέφτει λόγος στους υπόλοιπους αν μια γυναίκα επιλέξει για τον εαυτό της να κάνει καριέρα και όχι παιδί. Είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα και καλώς έφαγε τις χλέπες του.
Εγώ τους μόνους που βλέπω να μιλάν με στερεότυπα στο νήμα είσαι εσύ και όσοι τάχθηκαν υπέρ της εκδήλωσης.ST48410 έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:19
Όχι. Η απόφαση ανήκει σε αυτούς που θα κάνουν παιδί και πρέπει να το θέλουν πρωτίστως γιατί η ευθύνη είναι αρκετά μεγάλη. Αν όμως γίνει και κάποια καμπάνια και πει τα προφανή "μην αναβάλλεται την τεκνοποίηση όσοι το θέλετε", "η υπογεννητικότητα είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα", "ένα παιδί μεγαλώνει καλύτερα στα πλαίσια μια οικογένειας" θα ξεσηκωθεί το σύμπαν και θα ασκεί κριτική επειδή αυτός που το είπε είναι δεξιός, μιλάει γρήγορα, έχει καράφλα, επειδή θίγονται τα δικαιώματα αυτών που αισθάνονται ελικόπτερα κοκ. Δηλαδή θα γίνει αντιπερισπασμός ανοησίας για να αποφευχθεί η συζήτηση επί της ουσίας.
Και επειδή ο λόγος σας έχει να κάνει μόνο με οικονομικά δεδομένα κυρίως, προσπαθείτε να φτιάξετε ένα "προφίλ διαφωνούντων" στα μέτρα σας.
Απουσιάζει ΠΛΗΡΩΣ η συνείδηση του τι σημαίνει για κάθε έναν ξεχωριστά το "θέλω/δεν θέλω να γίνω γονιός".
Μου θυμίζεις έναν ξάδερφο μου. Μήπως σε.λενε.Γιωργο?Paris έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:15τριχες κ παρηγοριες δια τας γυναικαςEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:09Σου λέω ότι εγώ στα 35, ούτε καν 45, που έκανα παιδί, δεν έχω τις αντοχές που είχα στα 25.Paris έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:00
ισχυει ο τι κ στα ζωα - νεαρη φοραδα με ωριμο επιβητορα δινουν τους καλυτερους απογονους
οσο για την ηλικια της γυναικας στα 35 μου συνομηλικες κ 30 αρες απλα δεν υπηρχαν ( καμια πιπα η κανα μπουτζο
στο φλου τον εδινα )απο λυκειο εως 25 ηταν το πεδιο προτιμησης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι.Winston Smith έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:19Σε ποιες γυναίκες απευθυνόταν το βιντέακι δηλαδή που έχουν πραγματική άγνοια; Στις 16χρονες; Δεν ξέρει η 30αρα ή η 35αρα μέχρι πότε θα μπορεί να κάνει παιδί ή ότι η καριέρα και παιδί ίσως δεν πάνε μαζί κάποιες φορές;foscilis έγραψε: 13 Ιουν 2021, 15:05Το συνεδριο ομως δεν απευθυνοταν σε αυτην. Ηταν μια -λανθασμενη για αλλους λογους- αποπειρα να αλλαξει η εχθρικη προς την αποκτηση παιδιων κυριαρχη αντιληψη στο lifestyle. Οπως οι διαφημισεις που παρουσιαζουν το καπνισμα ως αποκρουστικη μαλακια δεν απευθυνονται στον πενηνταχρονο που καπνιζει απο τα δεκα αντιγραφοντας τον Μικ Τζαγκερ, που επισης αντιδρα οργισμενα. Σε κανεναν δεν αρεσει να ειναι ξεπερασμενη μοδα η ταυτοτητα του.Winston Smith έγραψε: 13 Ιουν 2021, 14:58
Αυτό ακριβώς. Το βιντέακι είναι απαράδεκτο, δεν έχει ενημερωτικό καλοπροαίρετο χαρακτήρα, καθώς δεν περιμένει καμία γυναίκα να μάθει ότι μετά τα 40 δεν μπορεί να κάνει παιδί. Το ξέρει ήδη και μπορεί να πάρει αποφάσεις μόνη της. Αντίθετα, απλά παρουσιάζει την γυναίκα που επέλεξε την καριέρα αντί για το παιδί ως ένοχο, λες και μας πέφτει λόγος.
Βασικα δεν το πιστευει οτι θα συμβει σε αυτην ουτε καταλαβαινει ποσο αποτομα συμβαινει. Ειναι 35 και αισθανεται νεα (και ο αντρας το ιδιο).
Επισης δεν ειναι καθολου θεμα συμβατοτητας με καριερα (εκτος αν εισαι ξερωγω η Μαρια Κιουρι, δηλαδη να εχεις κορυφαια επιπεδα αφιερωσης σε αυτο που κανεις). Ειναι καθαρα θεμα "δε θελω το ξεβολεμα".
Σκοπος ειναι οι νεοτερες γενιες να μην εχουν αυτη τη μαλακισμενη νοοτροπια. Οι Xers και οι μιλενιαλς παει καηκανε, ειναι απλα το παραδειγμα προς αποφυγη οπως τα πρωτα πρεζονια εκει στα 80s.
Τωρα για το συνεδριο ειπα οτι ετσι κι αλλιως δεν ειχε σωστη κατευθυνση. Ηταν AstroTurf του κωλου και το μονο πραγμα απεναντι στο οποιο ενας ατεκνος 45ρης θα μπορουσε να αισθανθει cool.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 35 Απαντήσεις