!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
Παναγια μου ηταν σοκαριστικο
να γινει το καλο κ να σηκωθει κ παλι
Από πού βγήκε για τραχειοτομή ρε παιδιά; Ηρεμήστε λίγο.
Ανάνηψη με απινιδωτη και μαλαξεις φαινόταν να του κανουν
Ανάνηψη με απινιδωτη και μαλαξεις φαινόταν να του κανουν
Φωναξαν το γιατρο του γαυρου που επανεφερε τον Ολαιταν
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ευτυχώς που ειναι ζωντανός. Για καποιο λόγο, το πήρα τρομερά βαριά το όλο θέμα και δεν το ειδα καν λάιβ. Με επιασε τάση για εμετο μεχρι να μαθω οτι σταθεροποιήθηκε.
Η πτωση του ειναι χαρακτηριστική καρδιακου επεισοδιου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
adon99 έγραψε: 12 Ιουν 2021, 20:40 Παναγια μου ηταν σοκαριστικο
Σε ποιον πλανήτη ζεις; Άλλοι έχουν καταλήξει ήδη λάιβ στο γήπεδο από ντόπες.
Παιδια μου εχει τυχει να παιζω μπαλα σε γηπεδο και να καταρρει ενας με τον ιδιο τροπο (πεθανε τελικα).
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν θυμαμαι να εχει γινει παρομοιο περιστατικο σε κανενα μουντιαλ-euro-champios league Κλπ η μεγαλο πρωταθλημα
εσυ μαλλον βλεπεις καθε μερα τετοια
Απ' ότι είπαν το κρίσιμο χρονικό όριο για ανάνηψη είναι το τετράλεπτο.
Επιτακτική επιτέλους η ανάγκη να μπουν οι πρώτες βοήθειες ως υποχρεωτική εκπαίδευση σε όλους τους στρατεύσιμους.
Ίσως και στα λύκεια αν θεωρείται ότι η νεαρή ηλικία δεν δημιουργεί πρόβλημα.
Επιτακτική επιτέλους η ανάγκη να μπουν οι πρώτες βοήθειες ως υποχρεωτική εκπαίδευση σε όλους τους στρατεύσιμους.
Ίσως και στα λύκεια αν θεωρείται ότι η νεαρή ηλικία δεν δημιουργεί πρόβλημα.
Εμένα έτυχε παίζοντας μπάσκετ.Daje έγραψε: 12 Ιουν 2021, 20:45 Παιδια μου εχει τυχει να παιζω μπαλα σε γηπεδο και να καταρρει ενας με τον ιδιο τροπο (πεθανε τελικα).
Εδώ όμως μιλάμε για άτομο που είχε τοπ ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα. Δεν νοείται να είναι από περιπτώσεις που ο άνθρωπος είχε ιατρικό πρόβλημα και δεν το είχε πάρει είδηση.
https://eleftherostypos.gr/sports/19831 ... imetopisi/adon99 έγραψε: 12 Ιουν 2021, 20:47Δεν θυμαμαι να εχει γινει παρομοιο περιστατικο σε κανενα μουντιαλ-euro-champios league Κλπ η μεγαλο πρωταθλημα
- Eθνικοκοινωνιστης
και για την αναγκη να υπαρχει γεματο καλενταρι που υιοθετησαν κατω απο την πιεση των χορηγων και των καθε ειδους συμφεροντων με την δημιουργια του nations league και τα euro με τις 24 ομαδες λες και ειναι ιδια η καταπονηση στην μπαλα με το μπασκετ, κουβεντα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Πουέρτα έτσι πέθανε (αριστερό χαφ της Σεβίλλης).adon99 έγραψε: 12 Ιουν 2021, 20:47Δεν θυμαμαι να εχει γινει παρομοιο περιστατικο σε κανενα μουντιαλ-euro-champios league Κλπ η μεγαλο πρωταθλημα
Οι πολλοί αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι ένα θέμα που έχει αναδειχθεί αρκετές φορές. Σαφώς και πρέπει να γίνει κάτι επιτέλουςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιουν 2021, 20:50 και για την αναγκη να υπαρχει γεματο καλενταρι που υιοθετησαν κατω απο την πιεση των χορηγων και των καθε ειδους συμφεροντων με την δημιουργια του nations league και τα euro με τις 24 ομαδες λες και ειναι ιδια η καταπονηση στην μπαλα με το μπασκετ, κουβεντα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις