!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι μαλάκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
talaipwros

Re: Είμαι μαλάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:04
talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:00
Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:57
Καθόλου, αγαπητέ μου. Τα σώματα ασφαλείας και οι ένστολοι γενικά είναι την στιγμή αυτοί οι υψηλότερα αμειβόμενοι ΔΥ, αν κάποιος προσθέσει στον μηνιαίο μισθό τους τα διάφορα επιδόματα, τις υπερωρίες, κυριακές-αργίες κλπ.
Ξεκινάμε απ' αυτούς/αυτές, λοιπόν, διότι εγώ είμαι φραγκάτος και πληρώνω προσωπική εταιρία σεκιούριτι (ισραηλινή παρακαλώ) 24/7, οπότε γιατί να πληρώνω φόρους για άχρηστους αστυνομικούς για να φυλάνε την πλέμπα, κι επίσης καθότι είμαι πολίτης του κόσμου και στην Ελλάδα διαθέτω μόνον ένα ΑΦΜ και δυο οικόπεδα στο Κρυοκούκι, γιατί να πληρώνω άχρηστο στρατό, ναυτικό και αεροπορία για να προστατεύουν το εξωτερικά σύνορα; Μήπως έτσι και καταλάβουν οι Τούρκοι την Ελλάδα, θα ασχοληθούν με τα οικοπεδάκια μου στο Κρυοκούκι; Κι ας τα πάρουν, τέλος πάντων, δεν θα σκάσω κιόλας, ίσα-ίσα θα απαλλαγώ κι από τον ΕΝΦΙΑ. Σημασία έχει, φόρους να μην πληρώνω.
Μετά, φυσικά θα καταργήσουμε και τα υπόλοιπα, σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κλπ. συμφωνώ τα μάλλα, αγαπητέ μου, να βιώσουμε επιτέλους το τέλος του κρατισμού και να ζήσουμε σαν ελεύθεροι ιδιώτες του κόσμου.
Σε βλέπω πολύ ακραίο, ισως στο μελλον αλλα ενα ενα τα βηματα.

Ας ξεκινήσουμε με τις πρωτοκολητζουδες και τους υπαλλήλους στα υπουργεία.
Σιγουρα θες να βοηθησει το κράτος τους χαμηλομισθους ιδιωτικους υπαλλήλους, οποτε φαντάζομαι θα συμφωνείς
Καθόλου ακραίος δεν είμαι, αντιθέτως σε βρίσκω λίγο φοβικό απέναντι στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.
Θα ξεκινήσουμε δραστικά, μηδενίζοντας το μεγαλύτερο έξοδο του ελληνικού κράτους, δηλαδή τις αμυντικές δαπάνες. Τα εξοικονομούμενα κονδύλια θα διατεθούν άμεσα ως επιχορήγηση στις τράπεζες για να δίνουν δάνεια σε νέους επιχειρηματίες.
Καλη ιδέα, μολις γίνει Ομοσπονδία η ΕΕ, να είσαι σίγουρος οτι θα συμβεί.
Με τις πρωτοκολητζουδες τι γίνεται, θα τις κρατήσομε;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:28
Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:13
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:06
Αν εξαιρέσεις τους ΔΥ η πραγματικότητα για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους είναι ακριβώς έτσι.
οχι στο χωριο μου. αυτο ειναι μαλλον εξαιρεση. δεν ζω σε γυαλα, οι περισσοτεροι του κοινωνικου μου κυκλου, καπου δουλευουν, και πολυ σπανια ακουω τετοια.

κατι που μολις σκεφτηκα. ισως εχει να κανει με το οτι ζω σε μαλλον μικρη πολη, οπου εστω και απο σποντα, ολοι γνωριζουν ολους. οποτε το οποιο μουνοπανο εργοδοτης, θα γινει συντομα βουκινο, και δεν θα του βγει σε καλο για το μαγαζι του.
ισως για αυτο λετε οτι ζω σε αλλον πλανητη :102:
Σε τι επιχειρήσεις δουλεύει ο κύκλος σου;
τι να πρωτογραψω τωρα. ετσι προχειρα, στο πρακτικερ, σε ζαχαροπλαστειο, σε βουλκανιζατερ, σε μπαρ, σε ρουχαδικο, σε νυφικα, σε βενζιναδικο, κλπ. και βεβαια και στο δημοσιο, σε πολυεθνικες, στη ναυτιλια, εε, κλπ
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:08
talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:00
Σε βλέπω πολύ ακραίο, ισως στο μελλον αλλα ενα ενα τα βηματα.

Ας ξεκινήσουμε με τις πρωτοκολητζουδες και τους υπαλλήλους στα υπουργεία.
Σιγουρα θες να βοηθησει το κράτος τους χαμηλομισθους ιδιωτικους υπαλλήλους, οποτε φαντάζομαι θα συμφωνείς
Καθόλου ακραίος δεν είμαι, αντιθέτως σε βρίσκω λίγο φοβικό απέναντι στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.
Θα ξεκινήσουμε δραστικά, μηδενίζοντας το μεγαλύτερο έξοδο του ελληνικού κράτους, δηλαδή τις αμυντικές δαπάνες. Τα εξοικονομούμενα κονδύλια θα διατεθούν άμεσα ως επιχορήγηση στις τράπεζες για να δίνουν δάνεια σε νέους επιχειρηματίες.
Μην κουράζεσαι άδικα. Όταν γινόντουσαν οι πρώτες συζητήσεις με την Τρόϊκα είπαν στους τότε Πασόκους να καταργήσουν ένα επίδομα που υπήρχε. Η απάντηση ήταν "α..., σιγά μωρέ, αυτό δεν το παίρνουν πολλοί, είναι μικρό το έξοδο". Η απάντηση φυσικά που έλαβαν ήταν "δεν πειράζει, κάτι είναι κι αυτό". Τα πάντα είναι θέμα νοοτροπίας. Τα υπόλοιπα, καφενοκουβέντα να περνά η ώρα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sharp έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:30
Μην κουράζεσαι άδικα. Όταν γινόντουσαν οι πρώτες συζητήσεις με την Τρόϊκα είπαν στους τότε Πασόκους να καταργήσουν ένα επίδομα που υπήρχε. Η απάντηση ήταν "α..., σιγά μωρέ, αυτό δεν το παίρνουν πολλοί, είναι μικρό το έξοδο". Η απάντηση φυσικά που έλαβαν ήταν "δεν πειράζει, κάτι είναι κι αυτό". Τα πάντα είναι θέμα νοοτροπίας. Τα υπόλοιπα, καφενοκουβέντα να περνά η ώρα.
Ε μετά γνωστή η συνέχεια, το επίδομα καταργήθηκε και από τότε άνοιξαν οι κάνουλες για τους χαμηλόμισθους του ιδιωτικού τομέα και βρέχει λεφτά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:14
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:28
Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:13

οχι στο χωριο μου. αυτο ειναι μαλλον εξαιρεση. δεν ζω σε γυαλα, οι περισσοτεροι του κοινωνικου μου κυκλου, καπου δουλευουν, και πολυ σπανια ακουω τετοια.

κατι που μολις σκεφτηκα. ισως εχει να κανει με το οτι ζω σε μαλλον μικρη πολη, οπου εστω και απο σποντα, ολοι γνωριζουν ολους. οποτε το οποιο μουνοπανο εργοδοτης, θα γινει συντομα βουκινο, και δεν θα του βγει σε καλο για το μαγαζι του.
ισως για αυτο λετε οτι ζω σε αλλον πλανητη :102:
Σε τι επιχειρήσεις δουλεύει ο κύκλος σου;
τι να πρωτογραψω τωρα. ετσι προχειρα, στο πρακτικερ, σε ζαχαροπλαστειο, σε βουλκανιζατερ, σε μπαρ, σε ρουχαδικο, σε νυφικα, σε βενζιναδικο, κλπ. και βεβαια και στο δημοσιο, σε πολυεθνικες, στη ναυτιλια, εε, κλπ
Δηλαδή στο Πράκτικερ, στο ζαχαροπλαστείο, στο βουλκανιζατέρ, στο μπαρ, στο ρουχάδικο και στο βενζινάδικο πληρώνονται πάνω από 800-850€ και δεν δουλεύουν απλήρωτες υπερωρίες και απλήρωτες Κυριακές. :lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:36
Δηλαδή στο Πράκτικερ, στο ζαχαροπλαστείο, στο βουλκανιζατέρ, στο μπαρ, στο ρουχάδικο και στο βενζινάδικο πληρώνονται πάνω από 800-850€ και δεν δουλεύουν απλήρωτες υπερωρίες και απλήρωτες Κυριακές. :lol:
Μην πάμε στο άλλο άκρο, σαφώς υπάρχουν κ σε αυτές τις δουλειές άτομα που παίζουν στο 1000αρικο. Εγώ έχω φίλη που δουλεύει γραμματέας σε μικρή οικογενειακή επιχείρηση και παίρνει 1100 καθαρά (μετά από 10 χρόνια εργασίας). Αυτό δεν αναιρεί ότι οι περισσότερες που κάνουν τη δουλειά της παίρνουν κάτω από 800. Στα πρακτικερ φαντάζομαι θα υπάρχουν κ θέσεις που δίνουν πάνω από 1000 (σε υπεύθυνους κτλ).
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:41
Μην πάμε στο άλλο άκρο, σαφώς υπάρχουν κ σε αυτές τις δουλειές άτομα που παίζουν στο 1000αρικο. Εγώ έχω φίλη που δουλεύει γραμματέας σε μικρή οικογενειακή επιχείρηση και παίρνει 1100 καθαρά (μετά από 10 χρόνια εργασίας). Αυτό δεν αναιρεί ότι οι περισσότερες που κάνουν τη δουλειά της παίρνουν κάτω από 800. Στα πρακτικερ φαντάζομαι θα υπάρχουν κ θέσεις που δίνουν πάνω από 1000 (σε υπεύθυνους κτλ).
Δεν αντιλέγω. Αλλά αυτοί είναι η μειοψηφία. Αυτό λέμε τόση ώρα.
talaipwros

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:34
Ε μετά γνωστή η συνέχεια, το επίδομα καταργήθηκε και από τότε άνοιξαν οι κάνουλες για τους χαμηλόμισθους του ιδιωτικού τομέα και βρέχει λεφτά.
Χαθηκε το παλιο δυστυχώς και κάποιων -συμπαθεστατων παντα - χρηστών υμνοι στην τρόικα, εσβησθησαν
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:43
7 ευρώ την ώρα σέρβις λέει ο άλλος και το λέει σαν να είναι ο γενικός κανόνας. Ε να έρθω και εγώ στην Τούμπα ή στην Πάτρα που είναι ο Ασέβαστος για να παίρνω πάνω από 1000 για ντελίβερι. Γιατί ακόμη και στην παραμυθένια Κύπρο, για τέτοιες δουλειές θα πάρεις μαξ 850 και με τα τιπς αν ανέβεις στα 1000 (αναλόγως αν δουλεύεις σε καφετέρεια ή high class εστιατόριο) θα βγεις λίγο πάνω από 1000. Και αν σου δώσουν για σέρβις 1000 ευρώ καθαρά προφανώς και θα δουλεύεις πάρα πολλές ώρες και σπλιτ, seasonal.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

- Casper - έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:53

7 ευρώ την ώρα σέρβις λέει ο άλλος και το λέει σαν να είναι ο γενικός κανόνας. Ε να έρθω και εγώ στην Τούμπα ή στην Πάτρα που είναι ο Ασέβαστος για να παίρνω πάνω από 1000 για ντελίβερι. Γιατί ακόμη και στην παραμυθένια Κύπρο, για τέτοιες δουλειές θα πάρεις μαξ 850 και με τα τιπς αν ανέβεις στα 1000 (αναλόγως αν δουλεύεις σε καφετέρεια ή high class εστιατόριο) θα βγεις λίγο πάνω από 1000. Και αν σου δώσουν για σέρβις 1000 ευρώ καθαρά προφανώς και θα δουλεύεις πάρα πολλές ώρες και σπλιτ, seasonal.
Προφανώς
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:34
Χαθηκε το παλιο δυστυχώς και κάποιων -συμπαθεστατων παντα - χρηστών υμνοι στην τρόικα, εσβησθησαν
Κάποιος που τότε έγραφε ύμνους στην Τρόικα τώρα βλέπει τα αποτελέσματα στην πράξη και αξιολογεί κι αυτός. Εκτός αν είναι κολλημένος και προτιμάει τις θεωρίες από την πραγματικότητα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Το ξέρω. Το γράφω και το ξαναγράφω: ή θα αρχίσει το κράτος να μοιράζει καρπούς από τα λεφτοδεντρα, ή πάμε για ανεξέλεγκτο crash. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, πχ επειδή ο ίδιος δε βιώνει την απελπισία του να ζεις σε ένα χρεοκωπημενο σύστημα που ακόμα δεν έμαθε τα λάθη του και δεν έχει ανακάμψει από την κρίση που το βρήκε πριν 10 χρόνια (δε μιλάω μόνο για την Ελλάδα) θα εκπλαγεί δυσάρεστα από τον κινεζοκομμουνιστικο σοσιαλισμό με αγγλοσαξωνικα χαρακτηριστικά που θα φέρουν οι ζουμερς. Δεν είμαστε πια στο 2000. Αν υπάρχει αντίπαλον δέος -και σήμερα υπάρχει- που σου προσφέρει εναλλακτική στην απελπισία, αδιάφορο τι λέμε οι old worlders. Η ιστορία θα μας προσπεράσει και όποιος δεν ξέρει κολύμπι θα βουλιάξει σαν πέτρα.
talaipwros

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:59
Το ξέρω. Το γράφω και το ξαναγράφω: ή θα αρχίσει το κράτος να μοιράζει καρπούς από τα λεφτοδεντρα, ή πάμε για ανεξέλεγκτο crash. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, πχ επειδή ο ίδιος δε βιώνει την απελπισία του να ζεις σε ένα χρεοκωπημενο σύστημα που ακόμα δεν έμαθε τα λάθη του και δεν έχει ανακάμψει από την κρίση που το βρήκε πριν 10 χρόνια (δε μιλάω μόνο για την Ελλάδα) θα εκπλαγεί δυσάρεστα από τον κινεζοκομμουνιστικο σοσιαλισμό με αγγλοσαξωνικα χαρακτηριστικά που θα φέρουν οι ζουμερς. Δεν είμαστε πια στο 2000. Αν υπάρχει αντίπαλον δέος -και σήμερα υπάρχει- που σου προσφέρει εναλλακτική στην απελπισία, αδιάφορο τι λέμε οι old worlders. Η ιστορία θα μας προσπεράσει και όποιος δεν ξέρει κολύμπι θα βουλιάξει σαν πέτρα.
Εναλλακτικη στην απελπισια ειναι το 9-9-6 ;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 14:00
Η εναλλακτική δε λειτουργεί με όρους rational sentiment, που λένε και στο μάρκετινγκ. Λειτουργεί με όρους emotional sentiment, που είναι πολύ πολύ πολύ πιο ισχυρό. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, ο Χίτλερ αποτέλεσε 100% legit εναλλακτική με όρους emotional sentiment στη δημοκρατία της Βαϊμάρης.
talaipwros

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2021, 14:03
talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 14:00
Η εναλλακτική δε λειτουργεί με όρους rational sentiment, που λένε και στο μάρκετινγκ. Λειτουργεί με όρους emotional sentiment, που είναι πολύ πολύ πολύ πιο ισχυρό. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, ο Χίτλερ αποτέλεσε 100% legit εναλλακτική με όρους emotional sentiment στη δημοκρατία της Βαϊμάρης.
Παντως εδω πανω κανεις δεν θεωρεί τους κινεζους σαν εναλλακτική, καθε αλλο.
Τωρα σε χωρες που περιμενουν λεφτοδεντρα, οκ, μεχρι να κανουν το πρώτο 9-9-6 και αρχισουν μετα να φιλανε τα εικονίσματα της Θατσερ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”