Αυτό κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα, διότι υποθέτω ότι οι περισσότεροι που γράφουν εδώ μέσα και υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις δεν είναι τσιφλικάδες με δέκα πολυκατοικίες, ούτε μεγαλοστελέχη πολυεθνικών. Ανήκουν, δηλαδή, πάνω κάτω στην κατηγορία που αναφέρω.Cecily Anne έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:53Ούτε οι "κληρονόμησα δύο ενοίκια" τη βγάζουν λάδι. Σκέψου ένφια, ζημιές στο σπίτι και χρέη που τους φοράνε ένοικοι και εφοριά να καλύπτονται με βασικόΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:48Μπορεί να είναι τυχεροί και να ανήκουν σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:42
Όχι, στην πραγματικότητα σάς ενοχλεί μερικούς πού σάς χαλάει η πραγματικότητα "τ' όνειρο".
Δεν ξέρω αν είστε τυχεροί και βρήκατε έτοιμα, σπίτια και λεφτά, από την οικογένεια, δεν ξέρω αν βρήκατε οικογενειακές επιχειρήσεις και χωθήκατε, δεν ξέρω αν κληρονομήσατε τίποτα παππούδες ή θειάδες, δεν ξέρω αν η μαμά κι ο μπαμπάς είχαν άκρες και σάς έχωσαν σε (σπάνιες) καλές δουλειές, δεν ξέρω αν σάς τσοντάρουν χοντρά οι γονείς ή τα πεθερικά σας κάθε μήνα, εκείνο που ξέρω είναι πως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είστε εργαζόμενοι χωρίς κάποια από τις καβάτζες που έγραψα πιο πάνω και να κουβαλάτε τα μυαλά που κουβαλάτε.
Με άλλα λόγια, είστε στην κοσμάρα σας.
Απαγορεύεται, όμως, να κάνουν πολιτική μόνο και μόνο επειδή ήταν τυχεροί. Θέλω να πω ότι δεν γίνεται επειδή κληρονόμησες δύο ενοίκια να λες "είμαι γαμάτος γιάπις" και να νομίζεις ότι ανήκεις σε κάποια κάστα ημιθέων και να ορίζεις την πολιτική τοποθέτηση σου με βάση την τύχη.Και μόνο που ξεπερνάς το αφορολόγητο, κλαις και το δεκάρικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι μαλάκας
Re: Είμαι μαλάκας
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Βεβαίως, αγαπητέ.talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:00Μεγάλη η χάρη Της.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:51Ένα μυρωμένο δάκρυ αργοκύλησε στην εικόνα της Θάτσερ.talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:47 (...)
Τίποτε απο αυτά, σκληρη δουλειά, διαβασμα και ευλογημένος καπιταλισμός
ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!
Δεν είπες ομως αγαπητέ, να δώσει το κρατος λεφτα στους ιδιωτικούς υπαλλήλους, μεταφέροντας κονδυλια απο το δημόσιο και τις συντάξεις του δημοσίου;
Προτείνω η εξοικονόμηση των κονδυλίων υπέρ του ιδιωτικού τομέα να ξεκινήσει από την κατάργηση της αστυνομίας και τού στρατού.
Δεν φαντάζομαι να έχεις αντίρρηση;
-
- Casper -
Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:05το κοριτσι το καλο, σε λιγες μερες βρηκε 2-3 δουλειες και κοιταζει ποια να επιλεξει.- Casper - έγραψε: 11 Ιουν 2021, 01:09 Άντεχα 12ωρα ορθοστασίας στο αεροδρόμιο + η ψυχολογική κούραση από τους βαρεμένους επιβάτες. Τώρα πρώτη μέρα, με 6 ώρες και θέλω να κλάψω από την κούραση. Και αύριο θα είναι περισσότερες. Πονάνε τα πόδια μου. Πότε θα το ξανασυνηθίσω;Και εδώ πέρα δεν το βλέπω να υπάρχουν φωνές από πελάτες και έχω συμπαθήσει και το προσωπικό. Δευτέρα ξεκινάει training για άλλη δουλειά και πρέπει να δώσω τελική απάντηση και δεν ξέρω τι θα κάνω
![]()
ΑΥΤΟ ειναι λυση. να δουμε τι κανουν στην κυπρο, και να το κανουμε. να εχει επιλογες ο εργαζομενος να πουλησει ακριβα την εργασια του.
Όσες φορές προσπάθησα να πουλήσω "ακριβά" την εργασία μου (το έκανα συνεχώς πέρσυ και έμεινα χωρίς δουλειά) μην σου πω τι πήρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 11 Ιουν 2021, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Είμαστε 3d world country με απαιτήσεις και υποχρεώσεις 1st.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:32Αυτό κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα, διότι υποθέτω ότι οι περισσότεροι που γράφουν εδώ μέσα και υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις δεν είναι τσιφλικάδες με δέκα πολυκατοικίες, ούτε μεγαλοστελέχη πολυεθνικών. Ανήκουν, δηλαδή, πάνω κάτω στην κατηγορία που αναφέρω.Cecily Anne έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:53Ούτε οι "κληρονόμησα δύο ενοίκια" τη βγάζουν λάδι. Σκέψου ένφια, ζημιές στο σπίτι και χρέη που τους φοράνε ένοικοι και εφοριά να καλύπτονται με βασικόΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:48
Μπορεί να είναι τυχεροί και να ανήκουν σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες.
Απαγορεύεται, όμως, να κάνουν πολιτική μόνο και μόνο επειδή ήταν τυχεροί. Θέλω να πω ότι δεν γίνεται επειδή κληρονόμησες δύο ενοίκια να λες "είμαι γαμάτος γιάπις" και να νομίζεις ότι ανήκεις σε κάποια κάστα ημιθέων και να ορίζεις την πολιτική τοποθέτηση σου με βάση την τύχη.Και μόνο που ξεπερνάς το αφορολόγητο, κλαις και το δεκάρικο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Ας ελπίσουμε ότι τώρα που στον κομμουνισμό περνάνε ζωή και κότα, θα επιτρέψουν οι εδώ αστοί να αποκαταστήσει η σοσιαλδημοκρατία κάποια βασικά όπως οι συλλογικές συμβάσεις.
- EKPLIKTIKOS
Δεν υπάρχει περίπτωση. Κανένας δεν πρόκειται να παραχωρήσει οικειοθελώς έστω και μια σπιθαμή από τα προνόμιά του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:41 θα επιτρέψουν οι εδώ αστοί να αποκαταστήσει η σοσιαλδημοκρατία κάποια βασικά όπως οι συλλογικές συμβάσεις.
-
talaipwros
Εχω διοτι ειναι χαμηλοεισοδηματιες αυτοι, προτεινω κυριως πρωτοκολητζουδες - που ειναι και παντελως αχρηστες - και υπαλληλους στα υπουργεια που παιρνουν και τα πολλα.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:38Βεβαίως, αγαπητέ.talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:00Μεγάλη η χάρη Της.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:51
Ένα μυρωμένο δάκρυ αργοκύλησε στην εικόνα της Θάτσερ.
ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!
Δεν είπες ομως αγαπητέ, να δώσει το κρατος λεφτα στους ιδιωτικούς υπαλλήλους, μεταφέροντας κονδυλια απο το δημόσιο και τις συντάξεις του δημοσίου;
Προτείνω η εξοικονόμηση των κονδυλίων υπέρ του ιδιωτικού τομέα να ξεκινήσει από την κατάργηση της αστυνομίας και τού στρατού.
Σιγουρα συμφωνεις;
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι οικειοθελώς, είναι από φόβο, υπάρχει ιστορικό προηγούμενο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:46Δεν υπάρχει περίπτωση. Κανένας δεν πρόκειται να παραχωρήσει οικειοθελώς έστω και μια σπιθαμή από τα προνόμιά του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:41 θα επιτρέψουν οι εδώ αστοί να αποκαταστήσει η σοσιαλδημοκρατία κάποια βασικά όπως οι συλλογικές συμβάσεις.
Οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ, λίγο-πολύ έχουμε βρει την άκρη, διαφορετικά δεν θα μάς έμενε ούτε χρόνος, ούτε διάθεση, ούτε μυαλό για να γράφουμε σεντόνια σε διαδικτυακά fora.
Οι εργαζόμενοι που δεινοπαθούν εκεί έξω (εξαιρείται το χωριό του Ασέβαστου) δεν έχουν την πολυτέλεια να φιλοσοφούν στα διαδικτυακά fora. Ζουν με την αγωνία της καθημερινής επιβίωσης. Όποιος έχει περάσει από τη φάση αυτή, γνωρίζει ότι το μυαλό δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο.
Το θέμα είναι αν εμείς, που τέλος πάντων η τύχη τό 'φερε να τα κουτσοβολέψουμε, διαθέτουμε στοιχειώδη ενσυναίσθηση για εκείνους, και είναι η πλειονότητα της κοινωνίας μας αυτή την στιγμή, που βασανίζονται καθημερινά απλώς και μόνο για να επιβιώσουν.
Οι εργαζόμενοι που δεινοπαθούν εκεί έξω (εξαιρείται το χωριό του Ασέβαστου) δεν έχουν την πολυτέλεια να φιλοσοφούν στα διαδικτυακά fora. Ζουν με την αγωνία της καθημερινής επιβίωσης. Όποιος έχει περάσει από τη φάση αυτή, γνωρίζει ότι το μυαλό δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο.
Το θέμα είναι αν εμείς, που τέλος πάντων η τύχη τό 'φερε να τα κουτσοβολέψουμε, διαθέτουμε στοιχειώδη ενσυναίσθηση για εκείνους, και είναι η πλειονότητα της κοινωνίας μας αυτή την στιγμή, που βασανίζονται καθημερινά απλώς και μόνο για να επιβιώσουν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2021, 03:28Δεν είπα ότι το γράφω στ' αρχίδια μου.Πάνας έγραψε: 11 Ιουν 2021, 00:24 Τέλος το θέατρο για σήμερα. Στα αρκίντια μου το νομοσχέδιο, και γω μαλάκας σαν το βλήμα είμαι.
Είπα ότι κανείς δεν δικαιολογείται να το γράψει στ' αρχίδια του μόνο και μόνο επειδή εγώ που παλεύω εναντίον του είμαι μαλάκας.
Διακυβεύονται πολλά περισσότερα πράγματα αυτή την στιγμή από το αν είμαι μαλάκας.
Συγνώμη λοιπόν, αλλά είσαι άλλου είδους μαλάκας απ' ό,τι εγώ.
Μωρέ ολοι μας μαλακες ειμαστε. Ο καθένας με τον τρόπο του.
Το να δουλεύεις 90 ώρες τη βδομάδα με σύνταξη στα 70 για να πληρώνεις τον υγιη άλλο που παίρνει σύνταξη από την μετεφηβεια , σε κάνει να νιώθεις λίγο μαλάκας πχ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καθόλου, αγαπητέ μου. Τα σώματα ασφαλείας και οι ένστολοι γενικά είναι την στιγμή αυτοί οι υψηλότερα αμειβόμενοι ΔΥ, αν κάποιος προσθέσει στον μηνιαίο μισθό τους τα διάφορα επιδόματα, τις υπερωρίες, κυριακές-αργίες κλπ.talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:46Εχω διοτι ειναι χαμηλοεισοδηματιες αυτοι, προτεινω κυριως πρωτοκολητζουδες - που ειναι και παντελως αχρηστες - και υπαλληλους στα υπουργεια που παιρνουν και τα πολλα.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:38Βεβαίως, αγαπητέ.talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:00
Μεγάλη η χάρη Της.
Σιγουρα συμφωνεις;
Ξεκινάμε απ' αυτούς/αυτές, λοιπόν, διότι εγώ είμαι φραγκάτος και πληρώνω προσωπική εταιρία σεκιούριτι (ισραηλινή παρακαλώ) 24/7, οπότε γιατί να πληρώνω φόρους για άχρηστους αστυνομικούς για να φυλάνε την πλέμπα, κι επίσης καθότι είμαι πολίτης του κόσμου και στην Ελλάδα διαθέτω μόνον ένα ΑΦΜ και δυο οικόπεδα στο Κρυοκούκι, γιατί να πληρώνω άχρηστο στρατό, ναυτικό και αεροπορία για να προστατεύουν το εξωτερικά σύνορα; Μήπως έτσι και καταλάβουν οι Τούρκοι την Ελλάδα, θα ασχοληθούν με τα οικοπεδάκια μου στο Κρυοκούκι; Κι ας τα πάρουν, τέλος πάντων, δεν θα σκάσω κιόλας, ίσα-ίσα θα απαλλαγώ κι από τον ΕΝΦΙΑ. Σημασία έχει, φόρους να μην πληρώνω.
Μετά, φυσικά θα καταργήσουμε και τα υπόλοιπα, σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κλπ. συμφωνώ τα μάλλα, αγαπητέ μου, να βιώσουμε επιτέλους το τέλος του κρατισμού και να ζήσουμε σαν ελεύθεροι ιδιώτες του κόσμου.
-
talaipwros
Σε βλέπω πολύ ακραίο, ισως στο μελλον αλλα ενα ενα τα βηματα.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:57Καθόλου, αγαπητέ μου. Τα σώματα ασφαλείας και οι ένστολοι γενικά είναι την στιγμή αυτοί οι υψηλότερα αμειβόμενοι ΔΥ, αν κάποιος προσθέσει στον μηνιαίο μισθό τους τα διάφορα επιδόματα, τις υπερωρίες, κυριακές-αργίες κλπ.talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:46Εχω διοτι ειναι χαμηλοεισοδηματιες αυτοι, προτεινω κυριως πρωτοκολητζουδες - που ειναι και παντελως αχρηστες - και υπαλληλους στα υπουργεια που παιρνουν και τα πολλα.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:38
Βεβαίως, αγαπητέ.
Σιγουρα συμφωνεις;
Ξεκινάμε απ' αυτούς/αυτές, λοιπόν, διότι εγώ είμαι φραγκάτος και πληρώνω προσωπική εταιρία σεκιούριτι (ισραηλινή παρακαλώ) 24/7, οπότε γιατί να πληρώνω φόρους για άχρηστους αστυνομικούς για να φυλάνε την πλέμπα, κι επίσης καθότι είμαι πολίτης του κόσμου και στην Ελλάδα διαθέτω μόνον ένα ΑΦΜ και δυο οικόπεδα στο Κρυοκούκι, γιατί να πληρώνω άχρηστο στρατό, ναυτικό και αεροπορία για να προστατεύουν το εξωτερικά σύνορα; Μήπως έτσι και καταλάβουν οι Τούρκοι την Ελλάδα, θα ασχοληθούν με τα οικοπεδάκια μου στο Κρυοκούκι; Κι ας τα πάρουν, τέλος πάντων, δεν θα σκάσω κιόλας, ίσα-ίσα θα απαλλαγώ κι από τον ΕΝΦΙΑ. Σημασία έχει, φόρους να μην πληρώνω.
Μετά, φυσικά θα καταργήσουμε και τα υπόλοιπα, σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κλπ. συμφωνώ τα μάλλα, αγαπητέ μου, να βιώσουμε επιτέλους το τέλος του κρατισμού και να ζήσουμε σαν ελεύθεροι ιδιώτες του κόσμου.
Ας ξεκινήσουμε με τις πρωτοκολητζουδες και τους υπαλλήλους στα υπουργεία.
Σιγουρα θες να βοηθησει το κράτος τους χαμηλομισθους ιδιωτικους υπαλλήλους, οποτε φαντάζομαι θα συμφωνείς
Καθόλου ακραίος δεν είμαι, αντιθέτως σε βρίσκω λίγο φοβικό απέναντι στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:00Σε βλέπω πολύ ακραίο, ισως στο μελλον αλλα ενα ενα τα βηματα.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:57Καθόλου, αγαπητέ μου. Τα σώματα ασφαλείας και οι ένστολοι γενικά είναι την στιγμή αυτοί οι υψηλότερα αμειβόμενοι ΔΥ, αν κάποιος προσθέσει στον μηνιαίο μισθό τους τα διάφορα επιδόματα, τις υπερωρίες, κυριακές-αργίες κλπ.talaipwros έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:46
Εχω διοτι ειναι χαμηλοεισοδηματιες αυτοι, προτεινω κυριως πρωτοκολητζουδες - που ειναι και παντελως αχρηστες - και υπαλληλους στα υπουργεια που παιρνουν και τα πολλα.
Σιγουρα συμφωνεις;
Ας ξεκινήσουμε με τις πρωτοκολητζουδες και τους υπαλλήλους στα υπουργεία.
Σιγουρα θες να βοηθησει το κράτος τους χαμηλομισθους ιδιωτικους υπαλλήλους, οποτε φαντάζομαι θα συμφωνείς
Θα ξεκινήσουμε δραστικά, μηδενίζοντας το μεγαλύτερο έξοδο του ελληνικού κράτους, δηλαδή τις αμυντικές δαπάνες. Τα εξοικονομούμενα κονδύλια θα διατεθούν άμεσα ως επιχορήγηση στις τράπεζες για να δίνουν δάνεια σε νέους επιχειρηματίες.
- Cecily Anne
Nα μια καλή ιδέα που δεν είχε σκεφτεί κανείς πριν από σένα.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2021, 13:04
Καθόλου ακραίος δεν είμαι, αντιθέτως σε βρίσκω λίγο φοβικό απέναντι στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.
Θα ξεκινήσουμε δραστικά, μηδενίζοντας το μεγαλύτερο έξοδο του ελληνικού κράτους, δηλαδή τις αμυντικές δαπάνες. Τα εξοικονομούμενα κονδύλια θα διατεθούν άμεσα ως επιχορήγηση στις τράπεζες για να δίνουν δάνεια σε νέους επιχειρηματίες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 2 Απαντήσεις