!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνας λοχαγος διέταξε βιασμό οπλίτη σε στρατώνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έλληνας λοχαγος διέταξε βιασμό οπλίτη σε στρατώνα
εγώ πάντως είχα την πιο εύκολη θητεία (2010 Α' - 310). Γυμναστική: Μία φορά μας έριξαν για 10 κάμψεις στο κέντρο και ααυτό ήταν. Καψόνια: Τρέξιμο πήγαν να μας κάνουν για καψώνι και καλά μία φορά και στα 400 μέτρα έδωσαν άκυρο. Στρατιωτική εκπαίδευση: 1 βολή στα 200 μέτρα. Αυτά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δηλαδή οι πατριώτες δεξιοί είναι ανεκπαίδευτοι? Ποιός να το περίμενε....Lord Brum έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:18 εγώ πάντως είχα την πιο εύκολη θητεία (2010 Α' - 310). Γυμναστική: Μία φορά μας έριξαν για 10 κάμψεις στο κέντρο και ααυτό ήταν. Καψόνια: Τρέξιμο πήγαν να μας κάνουν για καψώνι και καλά μία φορά και στα 400 μέτρα έδωσαν άκυρο. Στρατιωτική εκπαίδευση: 1 βολή στα 200 μέτρα. Αυτά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πήγα όπου με έστειλε η μαμα πατρίδα. Αφιερωσα τον προβλεπόμενο χρόνο. Αν δεν με εκπαίδευσαν, τα παράπονά σου στους αξιωματικούς του κέντρου εκπαίδευσης μηχανικού, Ναύπλοιο, 2010-ΑKauldron έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:22Δηλαδή οι πατριώτες δεξιοί είναι ανεκπαίδευτοι? Ποιός να το περίμενε....Lord Brum έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:18 εγώ πάντως είχα την πιο εύκολη θητεία (2010 Α' - 310). Γυμναστική: Μία φορά μας έριξαν για 10 κάμψεις στο κέντρο και ααυτό ήταν. Καψόνια: Τρέξιμο πήγαν να μας κάνουν για καψώνι και καλά μία φορά και στα 400 μέτρα έδωσαν άκυρο. Στρατιωτική εκπαίδευση: 1 βολή στα 200 μέτρα. Αυτά.
Φαντάζομαι στους 730 νεοπες πο ήμασταν θα είχε και δεξιούς και αριστεορύς και ΧΑτες. Όλοι το ίδιο ανεκπαίδευτοι βγήκαμε (κάποιοι είχαν κάνει και 2 βολές ίσως, οκ αυτοί ήταν κομαντα). Ο εκπαιδευτής έχει ευθύνη να εκπαιδεύσει τον εκπαιδευόμενο όχι ο εκπαιδευόμενος να εκπαιδευτεί μόνος του
- Rocco Siffredi
Μετά το κέντρο στην μονάδα δεν έκανες βολή;
Ναι, βέβαια. Δεν έπεσε τηλέφωνο. Όλοι τυχαία βρέθηκαν εκεί.Lord Brum έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:24πήγα όπου με έστειλε η μαμα πατρίδα. Αφιερωσα τον προβλεπόμενο χρόνο. Αν δεν με εκπαίδευσαν, τα παράπονά σου στους αξιωματικούς του κέντρου εκπαίδευσης μηχανικού, Ναύπλοιο, 2010-ΑKauldron έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:22Δηλαδή οι πατριώτες δεξιοί είναι ανεκπαίδευτοι? Ποιός να το περίμενε....Lord Brum έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:18 εγώ πάντως είχα την πιο εύκολη θητεία (2010 Α' - 310). Γυμναστική: Μία φορά μας έριξαν για 10 κάμψεις στο κέντρο και ααυτό ήταν. Καψόνια: Τρέξιμο πήγαν να μας κάνουν για καψώνι και καλά μία φορά και στα 400 μέτρα έδωσαν άκυρο. Στρατιωτική εκπαίδευση: 1 βολή στα 200 μέτρα. Αυτά.
Φαντάζομαι στους 730 νεοπες πο ήμασταν θα είχε και δεξιούς και αριστεορύς και ΧΑτες. Όλοι το ίδιο ανεκπαίδευτοι βγήκαμε (κάποιοι είχαν κάνει και 2 βολές ίσως, οκ αυτοί ήταν κομαντα). Ο εκπαιδευτής έχει ευθύνη να εκπαιδεύσει τον εκπαιδευόμενο όχι ο εκπαιδευόμενος να εκπαιδευτεί μόνος του
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ ήμουν 98στ .
Καψωνακια δεν είχαμε γιατι , όπως είχε πει και ένα παλιοσειρι, τι να τους τρέξουμε όλοι παμε γιαμιωντας.
Θεματακι είχαμε με τον λοχαγό που προερχονταν από την ΠΦ και μας είχε λιώσει στις οπλοασκησεις, στο βήμα και στην απόλυτη προσοχη.
Ξυλο μόνο λίγες μπουνιές στην κοιλιά σε θέση προσοχής και δεν έπρεπε ουτε εκεί να κουνηθούμε
Καψωνακια δεν είχαμε γιατι , όπως είχε πει και ένα παλιοσειρι, τι να τους τρέξουμε όλοι παμε γιαμιωντας.
Θεματακι είχαμε με τον λοχαγό που προερχονταν από την ΠΦ και μας είχε λιώσει στις οπλοασκησεις, στο βήμα και στην απόλυτη προσοχη.
Ξυλο μόνο λίγες μπουνιές στην κοιλιά σε θέση προσοχής και δεν έπρεπε ουτε εκεί να κουνηθούμε
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
στο κέντρο?Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:26Ναι, βέβαια. Δεν έπεσε τηλέφωνο. Όλοι τυχαία βρέθηκαν εκεί.Lord Brum έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:24πήγα όπου με έστειλε η μαμα πατρίδα. Αφιερωσα τον προβλεπόμενο χρόνο. Αν δεν με εκπαίδευσαν, τα παράπονά σου στους αξιωματικούς του κέντρου εκπαίδευσης μηχανικού, Ναύπλοιο, 2010-ΑKauldron έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:22
Δηλαδή οι πατριώτες δεξιοί είναι ανεκπαίδευτοι? Ποιός να το περίμενε....
Φαντάζομαι στους 730 νεοπες πο ήμασταν θα είχε και δεξιούς και αριστεορύς και ΧΑτες. Όλοι το ίδιο ανεκπαίδευτοι βγήκαμε (κάποιοι είχαν κάνει και 2 βολές ίσως, οκ αυτοί ήταν κομαντα). Ο εκπαιδευτής έχει ευθύνη να εκπαιδεύσει τον εκπαιδευόμενο όχι ο εκπαιδευόμενος να εκπαιδευτεί μόνος του![]()
πας καλά? Βάζει κανείς βύσμα για να πάει στο κέντρο?
Πάντως το 90% αποφοίτων πολυτεχνείου στο ΚΕΜΧ πάει. Τώρα για τους 2-3 φιλολόγους και 50-60 αποφοίτους λυκείου (και έναν γύφτο) που βρέθηκαν εκεί δεν ξέρω. Δεν είμαστε όλοι απόφοιτοι λυκείου να πάμε πεζικό ή τεθωρες
τώρα για τη μονάδα, ήμουν στη διεύθυσνη στρατιωτικώ έργων. Όσοι είχαμε διδακτορικό υπηρετήσαμε σε επιτελικές θε΄σεις. Δεν είμαστε όλοι αμόρφωτοι να καθαρίζουμε πατάτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 11 Ιουν 2021, 12:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν θα ήταν δυνατόν (μάλλον). Το έγραψα για να δείξω ότι φαινομενικά εύκολο, νόμιμο και αθώο κάτι μπορεί να εκτελεστεί μέχρι να γίνει ανυπόφορο. Αυτό που γίνονταν ήταν ότι μπορεί να έπαιρνες εντολή για μία εύκολη άσκηση όπως περπάτημα στα 4 (ή έρπυση ή ό,τι άλλο). Φαντάζει γελοίο και γίνεται εύκολα. Συνεχίζεις και σε κάποιο βαθμό αρχίζει η κούραση. Συνεχίζεις κανονικά. Η κούραση σε κάνει να δοκιμάσεις, αντί να περπατάς με τα πέλματα, να ακουμπήσεις τα γόνατα. Είναι χειρότερο γιατί οι πέτρες κόβουν το γόνατο αλλά δεν αντέχεις. Μετά δεν αντέχουν ούτε τα γόνατα και γυρνάς στα πέλματα. Μέχρι κάποιο σημείο γίνεται εναλλαγή. Φτάνεις στο σημείο κάθε βήμα να είναι πόνος. Να θέλεις να παριστάνεις πως καταρρέεις αλλά γνωρίζεις ότι αυτό θα είναι χειρότερο. Πονάς και με κόπο κάνεις ένα ακόμα βήμα, υπολογίζοντας ότι έχει περάσει τόση ώρα και δε μπορεί θα σταματήσει. Όμως συνεχίζει η άσκηση. Συνεχίζει πέραν κάθε λογικής. Λες τώρα θα σταματήσει αλλά δεν υπάρχει σταματημός. Δεν ξέρεις πως είναι δυνατόν να συνεχίζεις. Έχει ξεπεραστεί κάθε όριο. Συνεχίζεις, συνεχίζεις. Δεν είναι πλέον σωματικό είναι καθαρά στο μυαλό. Όταν κάποιοι όντως δεν αντέχουν άλλο ούτε βήμα και φαίνεται ότι καταρρέει πραγματικά η ομάδα, αλλάζει η άσκηση. Η αλλαγή φαντάζει ως η μεγαλύτερη λύτρωση. Αρχίζει βέβαια ο πόνος σε άλλες μυϊκές ομάδες, οστά κτλ.zoltan έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:39 Έκανες εσύ χιλιόμετρα με έρπυση;
Εγώ αναφέρομαι στην έρπυση ως απλή ομαδική τιμωρία για κάποια μαλακία. Θυμάμαι δύο φορές, και τις δύο κάναμε 200-300 μέτρα. Ωραία δεν ήταν αλλά δεν ήταν δα και καμιά τραυματική εμπειρία.
Εξαντλητικό καψόνι δεν υπέστην ούτε θυμάμαι να είδα.
Αν δεν είναι αυτό καψώνι, δεν ξέρω τι είναι.
Πως ο προπονητής στο gym σε πιέζει να συνεχίσεις μία άσκηση ή να κάνεις μία ακόμα επανάληψη ενώ δεν αντέχεις άλλο; Ε αυτό επί 100.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 11 Ιουν 2021, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Rocco Siffredi
Μονάδα μετά που πηγες; Δεν κάνουν ούτε βολή;Lord Brum έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:30στο κέντρο?Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:26Ναι, βέβαια. Δεν έπεσε τηλέφωνο. Όλοι τυχαία βρέθηκαν εκεί.Lord Brum έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:24
πήγα όπου με έστειλε η μαμα πατρίδα. Αφιερωσα τον προβλεπόμενο χρόνο. Αν δεν με εκπαίδευσαν, τα παράπονά σου στους αξιωματικούς του κέντρου εκπαίδευσης μηχανικού, Ναύπλοιο, 2010-Α
Φαντάζομαι στους 730 νεοπες πο ήμασταν θα είχε και δεξιούς και αριστεορύς και ΧΑτες. Όλοι το ίδιο ανεκπαίδευτοι βγήκαμε (κάποιοι είχαν κάνει και 2 βολές ίσως, οκ αυτοί ήταν κομαντα). Ο εκπαιδευτής έχει ευθύνη να εκπαιδεύσει τον εκπαιδευόμενο όχι ο εκπαιδευόμενος να εκπαιδευτεί μόνος του![]()
Πάντως το 90% αποφοίτων πολυτεχνείου στο ΚΕΜΧ πάει. Τώρα για τους 2-3 φιλολόγους και 50-60 αποφοίτους λυκείου (και έναν γύφτο) που βρέθηκαν εκεί δεν ξέρω. Δεν είμαστε όλοι απόφοιτοι λυκείου να πάμε πεζικό ή τεθωρες
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Παλιά (πιο μετά από σένα) πάντως μου έχουν πει φίλοι ιστορίες από τη δική τους θητεία στα σύνορα με την Αλβανία όπου έκαναν περιπόλους και αντάλλασσαν τουφεκιές με λαθρέμπορους. Παιδιά που έκαναν τη θητεία τους. Γι αυτό από ένα σημείο και πέρα έβαλαν αστυνομία στις θέσεις.Beria έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:16 Σειρά 187, το 1987, στο 503 ΤΠ Καβύλη, Έβρος
Βαθυ ΠΑΣΟΚ, δεν είχε καψώνια
Εσείς πάντως κάνατε στρατό. Και να μη θέλατε, βγαίνατε ημιεπαγγελματίες (είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν ενστάσεις
737 διεύθυνση στρατιωτικών έργων, θεσσαλονικη. Τεχνική υπηρεσία του στρατού συστεγαζόμενη με τη σχολή διοίκησης επιτελών. Δηλαδή μια υπηρεσία που κάνει μελέτες για κτιριακά κυρίως έργα του στρατού (3-4 στρατιώτες και 3 δόκιμοι στην ΔΣΕ η οποία έχει κυρίως πολιτικό προσωπικό καμιά 12-15 άτομα και 4-5 στρατιωτικούς) μαζί με ένα σχολείο για λοχαγούς και ταγματάρχες οι οποί μάλιστα έμεναν και μέσα. Από στρατιώτες καμιά 40 λόχος ΣΔΙΕΠ που καθαριζαν τη σχολή και τους κήπους, οι μισοί εξ αυτών ΡΠ. Δεν γινόταν εκαπίδευση εκεί, είχαμε συγκεκριμένες δουλειές. Οι της ΔΣΕ να βγάζουμε τεχνική δουλειά (και είχε μπόλικη) οι της ΣΔΙΕΠ να ξεχορτιαριαζουν, να καθαρίζουν, να φέρνουν φαγητο από τη ΄λέσχη και να κανουν καφεδες στους μαθητές της σχολής. Από τους 40 του λόχου σδιεπ, οι 20 ήταν ΡΠ ή αλβανοί, 4-5 επαναπατρισμένοι από κύπρο που έπρεπε να είναι κοντά στο σπίτι τους και οι υπόλοιποι διάφοροι αναγκαίοι (1 γιατρός, 2 μάγειρες, 3 οδηγοί) και κάποιοι ξεμπαρκοι. Στρατοπεδο μέσα στη θεσσαλονικη, υπηρεσίες από 1-1 μέχρι 5-1 αναλόγως πόσοι ΡΠ ήταν εξαφανισμένοι.Rocco Siffredi έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:32Μονάδα μετά που πηγες; Δεν κάνουν ούτε βολή;Lord Brum έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:30στο κέντρο?
- Rocco Siffredi
Για κει επαιξε βύσμα για να πας;ή ήσουν τόσο τυχερός;
Ισχύει.Belisarius έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:37Παλιά (πιο μετά από σένα) πάντως μου έχουν πει φίλοι ιστορίες από τη δική τους θητεία στα σύνορα με την Αλβανία όπου έκαναν περιπόλους και αντάλλασσαν τουφεκιές με λαθρέμπορους. Παιδιά που έκαναν τη θητεία τους. Γι αυτό από ένα σημείο και πέρα έβαλαν αστυνομία στις θέσεις.Beria έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:16 Σειρά 187, το 1987, στο 503 ΤΠ Καβύλη, Έβρος
Εσείς πάντως κάνατε στρατό. Και να μη θέλατε, βγαίνατε ημιεπαγγελματίες (είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν ενστάσεις).
Έστελναν τάγματα για μηνιαία σκηνακια στα ε/α και αναλάμβαναν την φυλαξη τους.
Τότε κόπηκαν οι μεγάλες ροές.
Το τάγμα μου μολις είχε επιστρέψει όταν εγώ παρ ουσιαστικά εκεί.
Θυμάμαι για να επιστήσουν την προσοχή στο καθάρισμα του όπλου , μας είπαν ότι σε εμπλοκή περιπολου με λαθρεμπόρους πανω απόντα μισά όπλα είχαν παθει εμπλοκή
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Rocco Siffredi
επαιζε και τότε η ιστορία με τα θρυλικά τύμπανα;Beria έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:16 Σειρά 187, το 1987, στο 503 ΤΠ Καβύλη, Έβρος
Το 99 που ήμουν σε φυλάκιο στο ποταμι έπαιζανRocco Siffredi έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:47επαιζε και τότε η ιστορία με τα θρυλικά τύμπανα;Beria έγραψε: 11 Ιουν 2021, 12:16 Σειρά 187, το 1987, στο 503 ΤΠ Καβύλη, Έβρος
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές