!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι μαλάκας
Re: Είμαι μαλάκας
Ειμαι Ελεύθερος Επαγγελματίας δουλεύω περισσότερο από οκτάωρο, δουλεύω 6 ημέρες την εβδομάδα και τα λεφτά δε φτάνουν.
Και αυτό γιατί πληρώνω πολύ φόρο. Φόρο για να ταίζονται οι κομματικοί στρατοί στο Δημόσιο, που διορίστηκαν με "αγώνες" και έχουν πολύ καλύτερες εργασιακές συνθήκες που αποκτήθηκαν με "αγώνες".
Και αυτό γιατί πληρώνω πολύ φόρο. Φόρο για να ταίζονται οι κομματικοί στρατοί στο Δημόσιο, που διορίστηκαν με "αγώνες" και έχουν πολύ καλύτερες εργασιακές συνθήκες που αποκτήθηκαν με "αγώνες".
-
the comet the course the tail
γιατί με χάνεις; το ίδιο λέω. κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δουν παραπέρα από τον εαυτό τους.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:52Πάμε άλλη μια, γιατί σε χάνω κάπου.the comet the course the tail έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:47χαίρω πολύ.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:39
I am on my own mate. Το cash flow στο σπίτι, δεν το φέρνουν τα συνθήματα και τα πανό.![]()
αυτισμός κι ατομισμός.αυτό αποτυπώνεται απ' όσα γράφονται στο νήμα.
![]()
Μια φιλελεύθερη κοινωνία είνα θεμελιωμένη στην έννοια της ατομικής ελευθερίας. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό.Ναύτης έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:18Το δέχομαι και μπράβο σου.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:15Στο μπολνταρισμένο σου. Εγώ. Και το δηλώνω σαν μια κατάσταση που έφαγε το πετσί μου, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για μένα. Τουλάχιστον για 3 χρόνια. Και το αφήνω εκεί, δίχως να μπω σε λεπτομέρειες.Ναύτης έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:07 Εγώ προτείνω όποιος θεωρεί ότι ζούμε σε χρυσές καπιταλιστικές εποχές, να υποχρεωθεί να ζήσει για ένα εξάμηνο με τον κατώτατο μισθό (είδατε, δεν είμαι αδίστακτος, δεν λέω με τον υποκατώτατο της μερικής απασχόλησης), σε ενοίκιο, με κλειδωμένους τους υπάρχοντες τραπεζικούς λογαριασμούς του και χωρίς πρόσβαση σε τραπεζική δανειοδότηση, πιστωτικές κάρτες και χαρτζιλίκια/ψώνια/διευκολύνσεις από μπαμπάδες, μαμάδες και λοιπούς συγγενείς.
Όποιος το καταφέρει αυτό, να επιβιώσει δηλαδή με τις δικές του δυνάμεις σε τέτοιες συνθήκες για ένα εξάμηνο, τότε θα έχει και δικαίωμα να τσαμπουνάει θεωρίες για τη νεοφιλελεύθερη ευημερία.
Ωστόσο, αν κρίνω κι εγώ από το μπολνταρισμένο, μάλλον δεν είσαι απ' εκείνες που διαφημίζουν τον παράδεισο της νεοφιλελεύθερης ευημερίας.
Το θέμα, νομίζω, δεν είναι να μαρτυράς κάθε μέρα μόνο και μόνο για να επιβιώσεις, όπως-όπως, την επόμενη.
Επιπροσθέτως όταν εγκαλούμεθα να φέρουμε εις πέρας, μια κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη, αναγκαστικά την αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση, διότι όλα είναι ρευστά. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως προσπαθούμε για το βέλτιστο, σε αξιακό επίπεδο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν διατηρείς δικό σου κατάστημα γιατί να δεις παραπέρα, τι σε νοιάζει ο μεροκαματιάρης;the comet the course the tail έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:28γιατί με χάνεις; το ίδιο λέω. κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δουν παραπέρα από τον εαυτό τους.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:52Πάμε άλλη μια, γιατί σε χάνω κάπου.the comet the course the tail έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:47
χαίρω πολύ.
![]()
the end
Θα μπεις στο νήμα και θα ειρωνεύεσαι... θα κάνεις και πλάκα και πάει λέγοντας.
the end
Μείνε ήσυχος, θα σε πληρώνουν με ρεπό και θα είναι όλοι ικανοποιημένοι.Ίακχος έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:27 Ειμαι Ελεύθερος Επαγγελματίας δουλεύω περισσότερο από οκτάωρο, δουλεύω 6 ημέρες την εβδομάδα και τα λεφτά δε φτάνουν.
the end
- Bill Hicks
επιβεβαιώνω. μόνο μαλάκας.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
οκ δεκτό. να μην σε νοιάζει καθόλου, ούτε για πελάτης κυρ Παντελή,Πάνας έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:34Αν διατηρείς δικό σου κατάστημα γιατί να δεις παραπέρα, τι σε νοιάζει ο μεροκαματιάρης;the comet the course the tail έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:28γιατί με χάνεις; το ίδιο λέω. κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δουν παραπέρα από τον εαυτό τους.
αλλά δεν μπορείς να του λες ότι έχει άδικο που διεκδικεί κάτι καλύτερο για τον εαυτό του. π.χ. μεγαλύτερο βασικό μισθό. 7ωρο. 5νθήμερο.
Και ΜΚΟτζήδες, και ΔΥ οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να ισχύσει ο νέος νόμος για να "δουλέψουν επιτλέους οι τεμπέληδες" (οι άλλοι, δηλαδή).Πάνας έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:52 Πάμε πάλι.
Εδώ μέσα γράφουν και άτομα τα οποία απασχολούν προσωπικό δεν είναι όλοι στο μεροκάματο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν τον πληρώνεις εσύ γιατί είναι υπάλληλός σου θα του το πεις... αλλά βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος. Πχ θα δεχτείς να σε πληρώσει με ρεπό; Όχι βέβαια.the comet the course the tail έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:38οκ δεκτό. να μην σε νοιάζει καθόλου, ούτε για πελάτης κυρ Παντελή,Πάνας έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:34Αν διατηρείς δικό σου κατάστημα γιατί να δεις παραπέρα, τι σε νοιάζει ο μεροκαματιάρης;the comet the course the tail έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:28
γιατί με χάνεις; το ίδιο λέω. κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δουν παραπέρα από τον εαυτό τους.
αλλά δεν μπορείς να του λες ότι έχει άδικο που διεκδικεί κάτι καλύτερο για τον εαυτό του. π.χ. μεγαλύτερο βασικό μισθό. 7ωρο. 5νθήμερο.
Θα πρέπει να καταλάβουν πως αυτή η κατάσταση αγγίζει όλους.
the end
-
να κόβεις αποδείξεις και να λες πάλι καλά που υπάρχει το γενικότερο οικονομικοπολιτικο πλαίσιο να εργάζεσαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας.Ίακχος έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:27 Ειμαι Ελεύθερος Επαγγελματίας δουλεύω περισσότερο από οκτάωρο, δουλεύω 6 ημέρες την εβδομάδα και τα λεφτά δε φτάνουν.
Δεν κατάλαβα αυτό που είπες περί αυτιστικής προσέγγισης. Και πως το εκλαμβάνεις.the comet the course the tail έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:28γιατί με χάνεις; το ίδιο λέω. κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δουν παραπέρα από τον εαυτό τους.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:52Πάμε άλλη μια, γιατί σε χάνω κάπου.the comet the course the tail έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:47
χαίρω πολύ.
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
(με μουσική "Σαν βγώ απ' αυτή τη φυλακή")ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Ιουν 2021, 11:49 Εϊμαι στη γραφειάρα μου στα προπύλαια και τους ακούω. Τώρα που πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές ενας τύπος με εμφανή ψυχιατρικά προβλήματα έχει βραχνιάσει κυριολεκτικά γκαρίζοντας σε μια μικροφωνική. Όσα προσπαθεί να πει, παραμορφώνονται από έκο δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που θυμίζει genocide organ και merzbow
Χωρίς μετρόοοοο, ηλεκτρικόοοοοο,
Τραμ προαστιάαααακο και τρόλεεεεεεϊ.
Αρούρι πάνεεεεε, παίξε βόλεεεεεεϋ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στα καταστήματά τους βέβαια δεν ψωνίζει όποιος κι όποιος, ψωνίζει ο Μαρινάκης η Αγγελοπούλου ο Βαρδινογιάννης... κλπ.
the end
Είναι πολιτική απόφαση να εξοντωθούν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες για λόγους που δεν κατανοώ. Και για μας δεν υπάρχει καμιά προστασία για το τι θα γίνουμε, αν πεινάμε κλπ.the comet the course the tail έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:42να κόβεις αποδείξεις και να λες πάλι καλά που υπάρχει το γενικότερο οικονομικοπολιτικο πλαίσιο να εργάζεσαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας.Ίακχος έγραψε: 10 Ιουν 2021, 12:27 Ειμαι Ελεύθερος Επαγγελματίας δουλεύω περισσότερο από οκτάωρο, δουλεύω 6 ημέρες την εβδομάδα και τα λεφτά δε φτάνουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 2 Απαντήσεις