Φυσικη δημοτικου χρειαζεται σε οσους απαγορευουν αιολικα παρκα σε ολοκληρο νησι λογω καποιων κρατητηριων του παρελθοντος.elchav έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 17:44Αλλή μία τζημερεϊκή πίπα. 100 MW θα μπορούσαν να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος των ενεργειακών αναγκών της Αθήνας. Ούτε Φυσική Λυκείου...Drexler έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 17:26 Μακρόστενη, φράγμα των αέρηδων, θα μπορούσε να καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών της Αθήνας. Ολόκληρη η κορυφογραμμή θα δάμαζε τον αέρα και θα τον έκανε ρεύμα.
Όλες όμως οι προσπάθειες είτε ιδιωτών είτε της ίδιας της ΔΕΗ για δημιουργία αιολικού πάρκου (100 ΜW) έπεσαν στο κενό.
Γιατί δεν ρωτάει κάποιον ώστε να προφυλάσει τον εαυτό του;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζήμερος κατά ΚΚΕ: Είναι μπαμπούλας των νοικοκυραίων και συνεταιράκι της κυβέρνησης
- Οργισμένος
Re: Τζήμερος κατά ΚΚΕ: Είναι μπαμπούλας των νοικοκυραίων και συνεταιράκι της κυβέρνησης
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Re: Τζήμερος κατά ΚΚΕ: Είναι μπαμπούλας των νοικοκυραίων και συνεταιράκι της κυβέρνησης
Τελος, θα ψηφισω Τζημερο. Με επεισε το ΚΚΕ και το αλτσαντιρι του συριζα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- ΜπλεΜπουμπυς
Η ελεύθερη αγορά σου δίνει τη δυνατότητα όταν αποτύχεις σε αυτήν οπως ο Τζημερος, να επιβιώνεις ευλογώντας την.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Οργισμένος έγραψε: 12 Αύγ 2018, 23:55 Τελος, θα ψηφισω Τζημερο. Με επεισε το ΚΚΕ και το αλτσαντιρι του συριζα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Συμφωνώ. Αυτό δεν αναιρεί ότι ο Βλήμερος δεν ξέρει για τι μιλάει κι ότι χρειάζεται να επαναλάβει το Λύκειο.Οργισμένος έγραψε: 12 Αύγ 2018, 23:53Φυσικη δημοτικου χρειαζεται σε οσους απαγορευουν αιολικα παρκα σε ολοκληρο νησι λογω καποιων κρατητηριων του παρελθοντος.elchav έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 17:44Αλλή μία τζημερεϊκή πίπα. 100 MW θα μπορούσαν να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος των ενεργειακών αναγκών της Αθήνας. Ούτε Φυσική Λυκείου...Drexler έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 17:26 Μακρόστενη, φράγμα των αέρηδων, θα μπορούσε να καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών της Αθήνας. Ολόκληρη η κορυφογραμμή θα δάμαζε τον αέρα και θα τον έκανε ρεύμα.
Όλες όμως οι προσπάθειες είτε ιδιωτών είτε της ίδιας της ΔΕΗ για δημιουργία αιολικού πάρκου (100 ΜW) έπεσαν στο κενό.
Ας μην πούμε πως θα χωρέσει ανεμογεννήτριες ισχύος 100 MW στη μακρόνησο, λολ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Για ποιον απο ολους λες?zteo έγραψε: 12 Αύγ 2018, 15:06
Θες να παρουμε στα σοβαρα ενα ατομο που πασχει απο το συνδρομο του Ηρωστρατου?![]()
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view ... imhtes-tou
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Οργισμένος
Εσεις καλα θα κανετε να ψαξετε να βρειτε τον λοβο σας να καμετε καμια εγχειρηση συγκολησης διοτι το παρτι με τα δανεικα και τους κολλητους τελειωσε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Αύγ 2018, 00:53 Η ελεύθερη αγορά σου δίνει τη δυνατότητα όταν αποτύχεις σε αυτήν οπως ο Τζημερος, να επιβιώνεις ευλογώντας την.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αν, ξαναλέω αν, πάω να ψηφίσω, που το πιο πιθανό είναι να μην πάω, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να τον ψηφίσω.Beria έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 17:48Δεν ενδιαφέρεται καθόλου να φυλάξει τον εαυτό τουelchav έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 17:44Αλλή μία τζημερεϊκή πίπα. 100 MW θα μπορούσαν να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος των ενεργειακών αναγκών της Αθήνας. Ούτε Φυσική Λυκείου...Drexler έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 17:26 Μακρόστενη, φράγμα των αέρηδων, θα μπορούσε να καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών της Αθήνας. Ολόκληρη η κορυφογραμμή θα δάμαζε τον αέρα και θα τον έκανε ρεύμα.
Εχει την εντύπωση ότι όσο εκτίθεται, λέγοντας ό,τι αρχιδιά του κατεβαίνει στο μυαλό, γίνεται όλο και πιο ελκυστικός στους νεοέλληνες
Κρίνοντας από τις δηλώσεις ψήφισης του από μέλη του φόρουμ μας, έχει δίκιο στην επιλογή του
Αυτού του είδους τα λάθη τα συγχωρούμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το φόρουμ περίμενες, ότι κάτι εκατομμύρια Έλληνες ψήφισαν τον νταουλιέρη δε σου έφτανε.Beria έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 17:48 Δεν ενδιαφέρεται καθόλου να φυλάξει τον εαυτό του
Εχει την εντύπωση ότι όσο εκτίθεται, λέγοντας ό,τι αρχιδιά του κατεβαίνει στο μυαλό, γίνεται όλο και πιο ελκυστικός στους νεοέλληνες
Κρίνοντας από τις δηλώσεις ψήφισης του από μέλη του φόρουμ μας, έχει δίκιο στην επιλογή του
Υπήρχε σχέδιο γέφυρας, είναι πολύ μικρή η απόστασηΠάνας έγραψε: 12 Αύγ 2018, 23:49 Έχεις δίκιο αλλά σκέψου ότι εκτός της διπλής ταρίφας των απρόσιτων τιμών πάρκινγκ και προαστιακό θα πληρώναμε και καράβι...
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Το ότι αναλώνεται σε συνεχείς επιθέσεις κατά του σεπτού κκε και όχι μόνον, είναι όντως χάσιμο χρόνου. Αλλά δε νομίζω ότι το κάνει για να γίνει ελκυστικός.Beria έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 17:48
Δεν ενδιαφέρεται καθόλου να φυλάξει τον εαυτό του
Κρίνοντας από τις ψήφους του φόρουμ αλλά και όλης της επικράτειας, οι πανέξυπνοι βρίσκουν ελκυστικούς άλλους αρχηγούς, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ευφράδεια, κάνουν σωστούς εστιασμούς, έχουν πλήρη ενημέρωση επί παντός επιστητού και προτείνουν/εφαρμόζουν λειτουργικές λύσεις για τα προβλήματα της χώρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
να και καποιος που διαβασε το προγραμμα του τζημερουΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2018, 09:09 Κρίνοντας από τις ψήφους του φόρουμ αλλά και όλης της επικράτειας, οι πανέξυπνοι βρίσκουν ελκυστικούς άλλους αρχηγούς, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ευφράδεια, κάνουν σωστούς εστιασμούς, έχουν πλήρη ενημέρωση επί παντός επιστητού και προτείνουν/εφαρμόζουν λειτουργικές λύσεις για τα προβλήματα της χώρας.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Tι ακριβώς θα κάνει δηλαδή απέναντι στην ευρύτερη αριστερά; θα παχύνει να τον παίρνουν σηκωτό πιο δύσκολα; Νομίζετε ότι θα ντραπούν μετά το φιάσκο με τον σύριζα και θα πάνε σπίτια τους; Ήδη για μήνυμα "αντίστασης" για μετά, έβγαλε ο αλεξις έξω τον Κουφοντίνα. Εδώ ο Μητσοτάκης το 91-93 με τον τεράστιο μηχανισμό πίσω του της ΝΔ δεν κατάφερε και πολλά. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να καταφέρει να εμπνεύσει και να οργανώσει 10-20-100 ανθρώπους να φτιάξει ένα εμβρυϊκό έστω κίνημα να μπορεί να σκίσει συμβολικά ως αρχηγός μία αφίσα και να τον προστατεύσουν, είναι άλλη μία χαμένη ψήφος. Και βέβαια όποιος έχει ελάχιστη επαφή με αριστερούς, φασίστα αποκαλούν τον Τζήμερο. Μην νομίζετε ότι θα την γλιτώσετε.Drexler έγραψε: 12 Αύγ 2018, 14:24 Thanos Tzimeros
14 ώρες ·
Μου αρέσει που το "φασίστρια" ούτε που το ανέφεραν καν. Κι οι ίδιοι το ξέρουν! Τσούζει η αλήθεια, αληταράδες, που είχατε μάθει τόσα χρόνια να τρομοκρατείτε το σύμπαν και να στέκονται όλοι σούζα. Δεν ξέρετε καλά με ποιον έχετε μπλέξει.
![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Τί σχέση έχει το πρόγραμμα του Τζήμερου με αυτά που γράφω; Εγώ θέλω απλώς να μπει στη Βουλή. Το ξέρω ότι δεν είμαι ΤΟΣΟ επιλεκτική και απαιτητική όσο αυτοί που ψηφίζουν κόμματα με εκπληκτικές προσωπικότητες στην κορυφή τους αλλά απλώς έχω βαρεθεί την τελειότητα και θέλω κάτι πιο ανθρώπινο, πιο καθημερινό, βρε παιδί μου.alekhine έγραψε: 14 Αύγ 2018, 11:09να και καποιος που διαβασε το προγραμμα του τζημερουΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2018, 09:09 Κρίνοντας από τις ψήφους του φόρουμ αλλά και όλης της επικράτειας, οι πανέξυπνοι βρίσκουν ελκυστικούς άλλους αρχηγούς, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ευφράδεια, κάνουν σωστούς εστιασμούς, έχουν πλήρη ενημέρωση επί παντός επιστητού και προτείνουν/εφαρμόζουν λειτουργικές λύσεις για τα προβλήματα της χώρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν το διαβαζες μπορει και να απαντιοταν η απορια σου γιατι οι περισσοτεροι θεωρουν οτι σε σχεση με τον τζημερο οι υπολοιποι πολιτικοι που κυκλοφορουν κάνουν σωστούς εστιασμούς, έχουν πλήρη ενημέρωση επί παντός επιστητού και προτείνουν/εφαρμόζουν λειτουργικές λύσεις για τα προβλήματα της χώρας.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2018, 13:11Τί σχέση έχει το πρόγραμμα του Τζήμερου με αυτά που γράφω; Εγώ θέλω απλώς να μπει στη Βουλή. Το ξέρω ότι δεν είμαι ΤΟΣΟ επιλεκτική και απαιτητική όσο αυτοί που ψηφίζουν κόμματα με εκπληκτικές προσωπικότητες στην κορυφή τους αλλά απλώς έχω βαρεθεί την τελειότητα και θέλω κάτι πιο ανθρώπινο, πιο καθημερινό, βρε παιδί μου.alekhine έγραψε: 14 Αύγ 2018, 11:09να και καποιος που διαβασε το προγραμμα του τζημερουΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2018, 09:09 Κρίνοντας από τις ψήφους του φόρουμ αλλά και όλης της επικράτειας, οι πανέξυπνοι βρίσκουν ελκυστικούς άλλους αρχηγούς, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ευφράδεια, κάνουν σωστούς εστιασμούς, έχουν πλήρη ενημέρωση επί παντός επιστητού και προτείνουν/εφαρμόζουν λειτουργικές λύσεις για τα προβλήματα της χώρας.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 206 Απαντήσεις