!!! DEVELOPMENT MODE !!!

απόλυση για όποιον εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα δεν κάνει το εμβόλιο...;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Re: απόλυση για όποιον εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα δεν κάνει το εμβόλιο...;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιουν 2021, 18:15 άλλωστε ποιος χέστηκε για τους ψεκ, ζώα είναι
μόνο προσέχτε γιατί αύριο μπορεί εσείς να είστε οι ψεκ
Το θέμα σου το πραγματικό το έχεις καταλάβει; Και σου γράφω εσένα γιατί εσύ γενικά προσπαθείς να σκεφθείς καλοπροαίρετα.

Το έχεις υπεραναλύσει. Και έχεις φτιάξει και στο μυαλό σου σενάρια τόσο για την επικινδυνότητα των εμβολίων όσο και για τις συνέπειες που θα υποστείς εσύ που διστάζεις να το κάνεις.

Τα πράγματα είναι απλά: δε ξέρω αν έχεις κάποια πάθηση (μη το απαντήσεις, προσωπικό σου δεδομένο) ή απλώς ανησυχείς. Και στις δύο περιπτώσεις μίλα με το γιατρό σου, κατά προτίμηση ένα γιατρό που στέκει σωστά στα μυαλά του. Αν σου πει να μη το κάνεις ακόμα, πάσο απλώς θα πρέπει να προσέχεις και να τηρείς κάποια πρόσθετα μέτρα.

Λογικά όμως θα σου πει να το κάνεις. Θα το κάνεις, θα πάρεις το depon σου αν χρειαστεί κι αυτό είναι όλο. Και ούτε υπερανάλυση, ούτε άγχος και θα είσαι και προστατευμένος για εσένα και τους δικούς σου γιατί τα εμβόλια δουλεύουν. Αν ψάχνεις κι αυτό το θέμα, δες και τα στοιχεία που δημοσίευσε χθες το αμερικανικό CDC που ουσιαστικά σε ποσοστά αποτελεσματικότητας επιβεβαιώνουν τις κλινικές μελέτες.

Ούτε για το θέμα της δημοκρατίας που επικαλείσαι έχεις δίκιο αλλά δε θέλω να το μπλέξω με τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Beria έγραψε: 09 Ιουν 2021, 18:08
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιουν 2021, 18:05
εγώ προτείνω να φοράνε και περιβραχιόνιο όσοι είναι ανεμβολίαστοι για να ξεχωρίζουν εύκολα και άμεσα
Δεν χρειάζεται περιβραχιόνιο, είναι υπερβολή
Ενα σηματάκι στο πέτο φτάνει
Ένα πάρκοντ βρε αδερφέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2021, 18:21
Papa John έγραψε: 09 Ιουν 2021, 18:19

δηλαδή μόνο εγώ βλέπω ότι ο φασισμός μπαίνει από το παράθυρο με πρόσχημα τον κορονοϊό;
Όχι μόνο εσύ,αλλά περίπου άλλα 4 δις ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το καλό είναι ότι η φάση πάει να εξελιχτεί σε οδοφραγματικές καταστάσεις,ξύλο μέχρι θανάτου μεταξύ ψεκ και υπερ-ψεκ :romance-hearteyes:
Δεν ξέρω πως υπολογίστηκε αυτό το νούμερο. Ξέρω όμως ότι η πλειοψηφία του πλανήτη έχει εμβόλια μόνο για δείγμα. Ο ψεκασμός είναι ένα προνόμιο των καλομαθημένων ΗΛΙΘΙΩΝ δυτικών που έχουν τα εμβόλια στο πιάτο.
Eκτός από τα εμβόλια έχουν και την αμιγώς και όχι μεταλλαγμένη δυτική άποψη στο πιάτο. Αλλά δε γουστάρουν γιατί είναι πολύ λέφτερες προσωπικότητες να 'ουμ.

Αλλαχαμπαράκια της μεταλλαγμένης δημοκρατίας (λέμε τώρα) είναι.

Δηλαδή το σημείο όπου συμπίμπτουν τα άκρα της πολιτικής ορθότητας με το αντίπαλο (λέμε τώρα) δέος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Ιουν 2021, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

δηλαδή μόνο εγώ βλέπω ότι ο φασισμός μπαίνει από το παράθυρο με πρόσχημα τον κορονοϊό;
Δεν ξέρω πως υπολογίστηκε αυτό το νούμερο. Ξέρω όμως ότι η πλειοψηφία του πλανήτη έχει εμβόλια μόνο για δείγμα. Ο ψεκασμός είναι ένα προνόμιο των καλομαθημένων δυτικών που έχουν τα εμβόλια στο πιάτο.
Με απλή λογική : στον κύκλο ανθρώπων που γνωρίζω,οι μισοί είναι τύπου Δημοκρατικός,που αν οι Κούληδες αυτού του πλανήτη τους πούνε ότι είναι ασφαλές γι'αυτούς να κυκλοφορούν με ένα παλούκι μόνιμα χωμένο στον κώλο,αυτοί θα κυκλοφορούν μόνιμα με ένα παλούκι χωμένο στον κώλο και οι άλλοι μισοί,ούτε που θέλουν να ακούσουν για εμβολιασμό.
Με Γερμανία/Αμερική που είμαι σε καθημερινή επαφή μέσω chat,τα ίδια.

Γενικά δεν τρώω τα παραμύθια με τα νούμερα που μαγειρεύονται όπως τους συμφέρει.
Ξέρω ότι υπάρχουν οι σκατόψυχοι (όπως οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank) αλλά υπάρχουν και οι άλλοι,που καρφί δεν τους καίγεται εάν έκανα ή όχι το εμβόλιο.

Τους σκατόψυχους τους βλέπω σαν μυρμήγκια,σε υπαρξιακό επίπεδο,να τους χαίρονται αυτοί που τους μεγάλωσαν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Papa John έγραψε: 09 Ιουν 2021, 18:38

Δεν ξέρω πως υπολογίστηκε αυτό το νούμερο. Ξέρω όμως ότι η πλειοψηφία του πλανήτη έχει εμβόλια μόνο για δείγμα. Ο ψεκασμός είναι ένα προνόμιο των καλομαθημένων δυτικών που έχουν τα εμβόλια στο πιάτο.
Με απλή λογική : στον κύκλο ανθρώπων που γνωρίζω,οι μισοί είναι τύπου Δημοκρατικός,που αν οι Κούληδες αυτού του πλανήτη τους πούνε ότι είναι ασφαλές γι'αυτούς να κυκλοφορούν με ένα παλούκι μόνιμα χωμένο στον κώλο,αυτοί θα κυκλοφορούν μόνιμα με ένα παλούκι χωμένο στον κώλο και οι άλλοι μισοί,ούτε που θέλουν να ακούσουν για εμβολιασμό.
Με Γερμανία/Αμερική που είμαι σε καθημερινή επαφή μέσω chat,τα ίδια.

Γενικά δεν τρώω τα παραμύθια με τα νούμερα που μαγειρεύονται όπως τους συμφέρει.
Ξέρω ότι υπάρχουν οι σκατόψυχοι (όπως οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank) αλλά υπάρχουν και οι άλλοι,που καρφί δεν τους καίγεται εάν έκανα ή όχι το εμβόλιο.

Τους σκατόψυχους τους βλέπω σαν μυρμήγκια,σε υπαρξιακό επίπεδο,να τους χαίρονται αυτοί που τους μεγάλωσαν.
Τελικώς, το έκανες το εμβόλιο ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Papa John

Το γεγονός πως πέρσι τέτοια εποχή και χωρίς εμβόλια όλα ήταν ελεύθερα και ανοιχτά χωρίς περιορισμούς, και φέτος που υπάρχει το εμβόλιο και ο κόσμος έχει εμβολιαστεί και έχει νοσησει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού απειλούν εμμέσως τον κόσμο να εμβολιαστεί και υπάρχουν πιο αυστηρά μέτρα, βλέπω δεν απασχολεί κανένα φωτισμένο αψεκαστο εδώ μέσα. Ζω στο εξωτερικό και σας διαβεβαιώ πως αυτή η προπαγάνδα που γίνεται στην Ελλάδα, δεν γίνεται σε πολιτισμενα κράτη της βόρειας Ευρώπης. Αυτα είναι πρωτακουστα και απαξιωτικά για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Εσείς οι αψεκαστοι ειλικρινά μάλλον δεν έχετε βγει από την Ελλάδα ούτε έχετε ιδέα από δημοκρατίες, δικαιώματα, πολιτισμό. Βασικά ούτε βασικά πράματα για τα εμβόλια δεν ξέρετε.... μάθατε τώρα τα εμβόλια... τόσο καιρό βρε ήξερες τι εμβόλιο εχει κανει ο διπλανός σου ; ξέρατε πως πολλά παιδιά ούτε για διφθεριτιδα δεν τα εμβολιαζουν οι γονείς τους ; νοιαστηκατε ποτέ; μα πόσο ημιμάθεια;

........................................................................................................

Έχεις απόλυτο δίκιο.Το πιο εκπληκτικό πάντως είναι η εσωτερική αποσύνθεση των Ελλήνων και το απύθμενο μίσος του ενός προς τον άλλο, που εκφράζεται σε κάθε περίπτωση. Αδυνατούν πια να σκεφτούν λογικά, να δουν το κάθε πρόβλημα από τη μεριά του άλλου, αρνούνται να κάνουν μια δεύτερη, πιο βαθιά και επεξεργασμένη σκέψη. Είναι όλοι τους τόσο απελπισμένοι και φοβισμένοι που δεν τους νοιάζει αν υπογράφουν απαλλαγή των εταιρειών πριν ακόμη κάνουν το εμβόλιό τους, δεν τους νοιάζει ότι αυτά τα "λίγα" θύματα των εμβολίων θα παραμείνουν χωρίς αποζημίωση, δεν ενοχλούνται που όλα γίνονται τόσο πρόχειρα και βιαστικά λες και κάποιος μας κυνηγά να εμβολιάσουμε τους πάντες, αδιαφορώντας για κάθε παρενέργεια. Το χαμηλό επιστημονικό και πολιτιστικό επίπεδο της χώρας αναδεικνύεται σε όλο του το μεγαλείο. Πάνω απ' όλα υπερέχει ο φόβος για τη ζωούλα μας και για τη θεσούλα μας. Είσαι τόσο τυχερός που έφυγες απ' αυτή την καθημερινή σιχαμάρα.

.......................................................................................................
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Κατά τη γνώμη μου έχει ένα δίκιο ο αλογοτετοιος. Το εμβόλιο δεν έχει τσιπακι, τσιπς, lays, 5g, κλπ ψεκασμενιές διπόδων αλλά στον αγώνα ενάντια στους στούρνους δεν μπορούμε να προσπεράσουμε το γεγονός πως η άδεια που έχουν ως τώρα όλα τα εμβόλια, είναι άδεια για έκτακτη ανάγκη !

Oι ηλικίες 20 ως 50 που έχουν τη παραγωγική ζωή μπροστά τους έχοντας fatality rate έναντι του κορονοϊου στο 0,05% νομίζω πως δεν αποτελούν έκτακτη ανάγκη. Αντίθετα οι 65+ που δεν έχουν και τοσο μεγάλη παραγωγική ζωή μπροστά τους και έχοντας fatality rate έναντι κορονοϊου στο 9% όντως αποτελούν έκτακτη ανάγκη !

Γιαυτό το λόγο θα έπρεπε να αφήνεται και η επιλογή του σελφ τεστ.

πηγή
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Papa John

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2021, 18:42

Τελικώς, το έκανες το εμβόλιο ή όχι;
ΓΑΛΗ μου,δεν έχω ασχοληθεί καν με το ζήτημα.
Ούτε τι κάνει το ΑΖ ξέρω,ούτε τι κάνει το Πφάιζερ,ούτε το άλλα,δεν με αγγίζει καθόλου.
Τι είναι μονοδοσικό,τι είναι το μρνα πως το λένε,τίποτα δεν έχω διαβάσει σχετικά,διότι δεν με ενδιαφέρει.
Επίσης,θεωρώ πως η ζωή θα συνεχιστεί ακόμη και αν εγώ και όσοι δεν θέλουν να τρυπηθούν,δεν τρυπηθούμε.Να κάτσω να πιστέψω τώρα τον Κούλη και τον Άδωνη ; Come on !!!!!

Δεν είναι επίδειξη,είναι ο τρόπος που σκέφτομαι.Αν με ενδιέφερε,θα είχα ασχοληθεί.Το εμβολιαστικό κέντρο εντωμεταξύ είναι στα 50 μέτρα από το σπίτι μου.Το πιο εύκολο είναι να κλείσω ραντεβού και να πάω.

Και αν το μαχαίρι φτάσει στο κόκκαλο που λένε και δεν έχει υπάρξει δυναμική απάντηση από όσους δεν θέλουμε,ακόμη και για την περίπτωση αυτή έχω ήδη κανονίσει που θα πάω,εγώ και η γυναίκα μου.Τα παιδιά,μεγάλα είναι,ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Echelon έγραψε: 09 Ιουν 2021, 17:07Κάποιος να ενημερώσει τον αρχιψεκασμενο Καμπουρακη ότι το να πηγαίνεις ανάποδα στον δρόμο απαγορεύεται από τον ΚΟΚ. Το να μην θες να εμβολιαστείς δεν απαγορεύεται από κάπου. Αρκετά με τους ψεκεμβολιαστες.
Σιγά τον ΚΟΚ. Ενας νόμος είναι. Δηλαδή αν νομοθετηθεί ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός (εκτός ιατρικών λόγων) τότε ισχύει η αναλογία;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Ο Αδωνις της καρδιάς μας σε μια επιστροφή στην επταετία που ως γνωστόν είναι θαυμαστής της μας λέει οτι σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία είναι σπουδαίος λογος απόλυσης ο μη εμβολιασμός γιατί θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση. Το οτι είναι υποχρεωτικό το σελφ τεστ για τους εργαζόμενους δεν μας το λεει ο Αδωνις. Δηλαδή το σελφ τεστ ειναι γτπ? Και τι σημαίνει βάζει σε κίνδυνο την επιχείρηση αφού και οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν λένε οι ειδικοί? Βέβαια όλα αυτά τα παρανοικά του Αδώνιδος δεν είναι ένα απο τα γνωστά του παραληρήματα. Τεμενάδες στην εργοδοσία κάνει για να απολύουν όποιον θέλουν και όποτε θέλουν. Τους τουρίστες όμως ο κύριος Αδωνις τους θέλει και ανεμβολίαστους με αρνητικό pcr και εμβολιασμένους με κινεζιές. Γιατί ως γνωστόν οι εργαζόμενοι μόνο αποτελούν κίνδυνο όχι οι πελάτες που πάντα έχουν δίκιο.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Arisvilla έγραψε: 09 Ιουν 2021, 19:15 Ο Αδωνις της καρδιάς μας σε μια επιστροφή στην επταετία που ως γνωστόν είναι θαυμαστής της μας λέει οτι σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία είναι σπουδαίος λογος απόλυσης ο μη εμβολιασμός γιατί θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση. Το οτι είναι υποχρεωτικό το σελφ τεστ για τους εργαζόμενους δεν μας το λεει ο Αδωνις. Δηλαδή το σελφ τεστ ειναι γτπ? Και τι σημαίνει βάζει σε κίνδυνο την επιχείρηση αφού και οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν λένε οι ειδικοί? Βέβαια όλα αυτά τα παρανοικά του Αδώνιδος δεν είναι ένα απο τα γνωστά του παραληρήματα. Τεμενάδες στην εργοδοσία κάνει για να απολύουν όποιον θέλουν και όποτε θέλουν. Τους τουρίστες όμως ο κύριος Αδωνις τους θέλει και ανεμβολίαστους με αρνητικό pcr και εμβολιασμένους με κινεζιές. Γιατί ως γνωστόν οι εργαζόμενοι μόνο αποτελούν κίνδυνο όχι οι πελάτες που πάντα έχουν δίκιο.
Γενικά οι πελάτες είναι πιο δυσεύρετοι απο τους εργαζόμενους και όταν δεν υπάρχουν πελάτες δεν υφίστανται καν εργαζόμενοι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Jack Shephard έγραψε: 09 Ιουν 2021, 13:43 Και άσε τα συντάγματα και τις δημοκρατίες. Ακόμα και εάν το σύνταγμα δεν επιτρέπει επαρκή αντίδραση σε μία έντακτη κατάσταση, δε θα βουτήξουμε τα κεφάλια στην άμμο και θα αγνοήσουμε το πρόβλημα, θα αγνοήσουμε το σύνταγμα μέχρι να το αλλάξουμε. Χωρίς να πάψουμε να είμαστε ποτέ δημοκρατία όπως φοβάσαι.
Ο μόνος τρόπος να αγνοήσεις το σύνταγμα για έκτακτη ανάγκη χωρίς να πάψεις να είσαι δημοκρατία είναι να το συμφωνήσουν αυτοί στους οποίους απευθύνεται το σύνταγμα. Δηλαδή μόνο με δημοψήφισμα. Αν ο λαός επιλέξει να μην αγνοηθεί το σύνταγμα, δικαίωμά του. Καμμιά κυβέρνηση δεν έχει δικαιοδοσία να αγνοήσει το σύνταγμα για έκτακτες περιπτώσεις από μόνη της. Η εκλογή της την νομιμοποιεί για να συμπεριφέρεται μόνο ΣΥΜΦΩΝΑ με το σύνταγμα, όχι να αποφασίζει πότε είναι σκόπιμο να αγνοείται και πότε όχι. Γιατί αλλιώς δεν είναι σύνταγμα ούτε δημοκρατία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

gassim έγραψε: 09 Ιουν 2021, 19:22 Γενικά οι πελάτες είναι πιο δυσεύρετοι απο τους εργαζόμενους και όταν δεν υπάρχουν πελάτες δεν υφίστανται καν εργαζόμενοι.
Αν μια επιχείρηση δυσκολεύεται περισσότερο να βρει πελάτες από υπαλλήλους, τότε μάλλον είναι τόσο φουνταρισμένη που κοιτάζει κατάματα την Άβυσσο του Τσάλεντζερ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Beria έγραψε: 09 Ιουν 2021, 17:51
Jack Shephard έγραψε: 09 Ιουν 2021, 17:47
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιουν 2021, 12:54 ...
Και τα συνταγματικά που σ' ενδιαφέρουν, τουλάχιστον κατά τον Μανιτάκη:

- δικαίωμα του καταστηματάρχη να απαγορεύσει την είσοδο σε ανεμβολίαστο αρκεί να ανακοινώνει ευκρινώς ότι το κάνει για λόγους δημόσιας υγείας.

Και: η προστασία της δημόσιας υγείας προηγείται άλλων δικαιωμάτων:

https://www.in.gr/2021/06/09/greece/kor ... a-magazia/
Τσο και λο
Παπάρια. Δεν είναι συνταγματική η απαγόρευση εισόδου σε ανεμβολίαστο γιατί δεν είναι συνταγματική η υποχρέωση αποκάλυψης του ιατρικού ιστορικού σου σε κανέναν τρίτο. Μόνο κρατικές υπηρεσίες και για συγκεκριμένους λόγους μπορούν να το απαιτήσουν και εργοδότες, εφόσον προβλέπεται νομικά η αποκάλυψη συγκεκριμένων ιατρικών πληροφοριών.

Η άρνηση εισόδου σε κατάστημα/ιδιωτικό χώρο απαγορεύεται, όπως και η απαίτηση αποκάλυψης ιατρικών πληροφοριών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”