true storyΓιάννης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 14:18Ερχμ... αυτό το νήμα στο σύνολό του είναι ενδεικτικό του IQ των θρήσκων.Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:16Τρομερό ποστ, ενδεικτικό κλασικά του iq σουΛεγεών έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:14
Κοίτα, εσύ μπορεί να γλύφεις το κουτάλι που βρίσκεις παρατημένο με λίγο ξεραμένο λιωμένο τσένταρ στην καντίνα της δουλειάς και να μοιράζεσαι τα ίδια σκεύη, τσιγαριλίκια και εσώρουχα με το κοινόβιο σου στην Ολλανδία, και να μην αρρωσταίνεις, να είσαι καλά (λέμε τώρα), αλλά δεν παύει να είναι μία απαράδεκτη ανθυγιεινή πρακτική που δεν θα έπρεπε να ακολουθείς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ουρθοδουξίαμας σταθερά προσηλωμένη στο μυστικιστικό σκότος και στην φτηνή θεουργία
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Δημοκράτης
Re: Η ουρθοδουξίαμας σταθερά προσηλωμένη στο μυστικιστικό σκότος και στην φτηνή θεουργία
-
Γιάννης
Re: Η ουρθοδουξίαμας σταθερά προσηλωμένη στο μυστικιστικό σκότος και στην φτηνή θεουργία
Fixed.Scouser έγραψε: 08 Ιουν 2021, 20:47 Όλα τα στραβά στην Ελλάδα ξεκινάνε από την απόλυτα παρασιτική και άχρηστη Αριστερά Εκκλησία που έχει, η οποία ως κοινωνικό φαινόμενο είναι μοναδική μεταξύ του δυτικού κόσμου αλλά και του υπόλοιπου. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά ούτε ένα στραβό σε αυτή τη χώρα που να μην μπορείς να το συσχετίσεις άμεσα με αυτή, σε προκαλώ να αναφέρεις ένα. Οπότε ας ξεμπερδέψουμε πρώτα με αυτή (που δεν το λες και εύκολη υπόθεση) και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα προβλήματα.
Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:15
Δεν σε είπα να κάνεις τίποτα φίλε. Ότι 1 χρόνο ο κόσμος κοινών ουδέ κανονικά σε λέω και ιεχυναλτηση που να οδήγησε στην θεία κοινωνία δεν είχε. Οπότε για τους Χ Χ λόγους δεν κόλλησε κόσμος από εκεί, οπότε μη μας ορίζετε τατ τέτοια με την ανοησία σας. Όχι τίποτα άλλο λόγω της βλακειας σας κάναμε Πάσχα στις 9
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Δημοκράτης
λογικότατο να μη μπορείς να καταλάβεις τι γράφουν 2 λέξεις που χάλασαν γράφοντας από το κινητό. Στην τελική χρειάζεται και ένα iq τουλάχιστον 75Thor έγραψε: 09 Ιουν 2021, 14:38Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:15
Δεν σε είπα να κάνεις τίποτα φίλε. Ότι 1 χρόνο ο κόσμος κοινών ουδέ κανονικά σε λέω και ιεχυναλτηση που να οδήγησε στην θεία κοινωνία δεν είχε. Οπότε για τους Χ Χ λόγους δεν κόλλησε κόσμος από εκεί, οπότε μη μας ορίζετε τατ τέτοια με την ανοησία σας. Όχι τίποτα άλλο λόγω της βλακειας σας κάναμε Πάσχα στις 9ε;
Σε ποιον απ'ολους;
Αν χρειαζεται αι κιου 75 για να διαβασεις ενα ακατανοητο κειμενο,ποσο αι κιου χρειαζεται για να γραψεις σωστα απο ενα κινητο;Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 14:55λογικότατο να μη μπορείς να καταλάβεις τι γράφουν 2 λέξεις που χάλασαν γράφοντας από το κινητό. Στην τελική χρειάζεται και ένα iq τουλάχιστον 75Thor έγραψε: 09 Ιουν 2021, 14:38Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:15
Δεν σε είπα να κάνεις τίποτα φίλε. Ότι 1 χρόνο ο κόσμος κοινών ουδέ κανονικά σε λέω και ιεχυναλτηση που να οδήγησε στην θεία κοινωνία δεν είχε. Οπότε για τους Χ Χ λόγους δεν κόλλησε κόσμος από εκεί, οπότε μη μας ορίζετε τατ τέτοια με την ανοησία σας. Όχι τίποτα άλλο λόγω της βλακειας σας κάναμε Πάσχα στις 9ε;
![]()
-
Δημοκράτης
το τουλάχιστον iq 75 που λέγαμε
-
Δημοκράτης
βρες το, φαίνεσαι πολύ έξυπνοςThor έγραψε: 09 Ιουν 2021, 15:17Αν χρειαζεται αι κιου 75 για να διαβασεις ενα ακατανοητο κειμενο,ποσο αι κιου χρειαζεται για να γραψεις σωστα απο ενα κινητο;Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 14:55λογικότατο να μη μπορείς να καταλάβεις τι γράφουν 2 λέξεις που χάλασαν γράφοντας από το κινητό. Στην τελική χρειάζεται και ένα iq τουλάχιστον 75![]()
Ποιοι το λεγατε,εσεις απο τη ΜΕΝΣΑ;Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 15:18το τουλάχιστον iq 75 που λέγαμε![]()
-
Δημοκράτης
ναιThor έγραψε: 09 Ιουν 2021, 15:33Ποιοι το λεγατε,εσεις απο τη ΜΕΝΣΑ;
Αν πρεπει να κατεβαινω ολη την ωρα επιπεδο σκεψης για να συγχρονιζομαι με το 75αρι αι κιου σου,αστο καλυτερα.Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 15:19βρες το, φαίνεσαι πολύ έξυπνοςThor έγραψε: 09 Ιουν 2021, 15:17Αν χρειαζεται αι κιου 75 για να διαβασεις ενα ακατανοητο κειμενο,ποσο αι κιου χρειαζεται για να γραψεις σωστα απο ενα κινητο;Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 14:55
λογικότατο να μη μπορείς να καταλάβεις τι γράφουν 2 λέξεις που χάλασαν γράφοντας από το κινητό. Στην τελική χρειάζεται και ένα iq τουλάχιστον 75![]()
![]()
Εχω καλυτερα πραγματα να κανω.
Μαλιστα.Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 15:35ναι
Ειναι πιο σοβαρο το προβλημα απ'ο,τι αρχικα ειχα εκτιμησει.
Γιάννης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 14:28Fixed.Scouser έγραψε: 08 Ιουν 2021, 20:47 Όλα τα στραβά στην Ελλάδα ξεκινάνε από την απόλυτα παρασιτική και άχρηστη Αριστερά Εκκλησία που έχει, η οποία ως κοινωνικό φαινόμενο είναι μοναδική μεταξύ του δυτικού κόσμου αλλά και του υπόλοιπου. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά ούτε ένα στραβό σε αυτή τη χώρα που να μην μπορείς να το συσχετίσεις άμεσα με αυτή, σε προκαλώ να αναφέρεις ένα. Οπότε ας ξεμπερδέψουμε πρώτα με αυτή (που δεν το λες και εύκολη υπόθεση) και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα προβλήματα.
αποφάσισεΓιάννης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 14:11 Όσο και να μην το θέλω, ο κώλος του Νεοέλληνα χρειάζεται Παττακό για να στρώσει.
Σάρκες και αίματα δεν έχουν σχέση με τους ουρανούς.tanipteros έγραψε: 09 Ιουν 2021, 13:22Είπατε να πρωτοτυπήσετε και να σφάζετε νήπιο ε ? Ευτυχώς που υπάρχει και ο Νήφων και σας ξεμπροστιάζει αλλιώς θα μου λεγες ότι παλιά τρώγαν αμνό ενώ τώρα είναι βεγκαν με το κρασί και τον άρτο.jey_pap έγραψε: 09 Ιουν 2021, 11:24Ωχχ! Παρασάγκας διαφέρει το ζώο που τεμάχιζαν κι έτρωγαν, σα να ήταν ο "θεός" τους. Εδώ έχουμε άρτο και κρασί, κι όχι ζώο.tanipteros έγραψε: 08 Ιουν 2021, 23:41 Μια φορά και έναν καιρό ήταν το σταφύλι....
Από την αρχαιότητα επειδή το κρασί άλλαζε την πνευματική κατάσταση των ανθρώπων το ταύτισαν με το θείο.
Έτσι κάποιος είπε ότι το Σταφύλι είναι ο Θεός Διόνυσος. Η ρώγα από το σταφύλι είναι η σάρκα του Θεού και το κρασί το αίμα του.
Μετέπειτα χρησιμοποιούσαν το κρασί στα Μυστήρια σε συνδυασμό με ενθεογενή βότανα. Οι μύστες πίναν όλοι από το ίδιο ποτήρι γουλιά γουλιά και λαμβάναν το Θεό Διόνυσο μέσα τους...
Ωσπου ήρθε και κάποιος θεουργός με το όνομα Ιησούς. Ο Ιησούς γνωρισε την λατρεία του Θεού Διονύσου και την ζήλεψε.
Έτσι σε ένα δείπνο με τους μαθητές του τους είπε... Λάβετε φάγετε...ο άρτος είναι το σώμα μου και ο οίνος το αίμα μου...
Από τότε όλα δυσειδαιμονοποιήθηκαν.
Οι μαθητές πίστεψαν ότι όντως τρώνε ανθρώπινο αίμα και σάρκα και πιο πολύ όχι τελικά ανθρώπινο αλλά θεανθρωπινο.
Αυτή ήταν τελικά η τραγική κατάληξη των αρχαίων μυστηρίων και του κυκεώνα.
Πάντως κανένας πιστός του Ιησού δεν τελεί πλέον έξοδο ψυχής και να ενώνεται με Θεούς όπως οι αρχαίοι μύστες.
Τουναντίον, σύμφωνα με τον Άγιο Νήφωνα κάθε Κυριακή ο Ιησούς γίνεται νήπιο και κλωνοποιείται σε κάθε άγια τράπεζα που λειτουργεί.
Άγγελος με μαχαίρι σφάζει το νήπιο-Ιησού και στραγγίζει το αίμα σε ποτήρι και μετά το σφάζει το νήπιο σε τεμάχια και εναποθέτει τις σάρκες πάνω στα αντίδωρα... αλλά η ιστορία έχει χάπυ εντ... το σφαγμένο νήπιο αναστένεται και φεύγουν πάλι πίσω στον ουρανό με τον Άγγελο.
Αυτός είναι ο ξεπεσμός του κυκεώνα των αρχαίων...
Είτε ο Θεός εισέρχεται σε αμνό είτε σε σταφύλι είτε σε νήπιο η θεοφαγία προστάζει να φάτε τον θεό...
Οι βάρβαροι τρώγαν τον νεκρό βασιλιά τους, τους συγγενείς τους κτλ όλα για την θεοφαγία...
Αυτή είναι η θεοφαγία που κατάντησε νηπιοφαγία από ευλογία τροφής...
Ο Ιησούς όχι μόνο δεν ζήλεψε Διονυσιακά, αλλά είχε μεγάλη αντίθεση το μυστήριο Του με ολ' αυτά.
"εγώ ειμί ο άρτος ο ζων."jey_pap έγραψε: 10 Μάιος 2021, 10:19 Το ότι : " σαρξ και αίμα βασιλεία ουρανών κληρονομήσε ου δύνανται" μας δείχνει πόση ήταν η "χρησιμότητά" τους και πόση αξία έδειχνε ο Ιησούς για τα χοϊκου τύπου αυτά στοιχεία.
Και πάλι:Κι επομένως :
Ιωάννης 6: 63: "το Πνεύμά εστι το ζωοποιούν, η σαρξ ουκ ωφελεί ουδέν"
" το αίμα μου αληθώς εστί βρώσις και το σώμα μου αληθώς εστί πόσις" δεν αφορούν χοϊκου
τύπου στοιχεία και δη σάρκες και... αίματα, Αφορούν αληθή βρώσιμα και πόσιμα για τον άνθρωπο στοιχεία. Τοιαύτα, ως αληθή δεν νοούνται στοιχεία... "κανιβαλικά", αλλά κατάλληλα, όπως πχ το" μάννα" εξ ουρανού στην έρημο που ελάμβανε, χωρίς να είναι ορατό, τη γεύση τροφής που ο καθένας ορεγόταν.
51 εγω ειμι ο αρτος ο ζων ο εκ του ουρανου καταβας εαν τις φαγη εκ τουτου του αρτου ζησεται εις τον αιωνα και ο αρτος δε ον εγω δωσω η σαρξ μου εστιν ην εγω δωσω υπερ της του κοσμου ζωης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 09 Ιουν 2021, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
- tanipteros
ο Άγιος Νήφων ακυρώνει όσα λογίδια λες...jey_pap έγραψε: 09 Ιουν 2021, 16:14Σάρκες και αίματα δεν έχουν σχέση με τους ουρανούς.tanipteros έγραψε: 09 Ιουν 2021, 13:22Είπατε να πρωτοτυπήσετε και να σφάζετε νήπιο ε ? Ευτυχώς που υπάρχει και ο Νήφων και σας ξεμπροστιάζει αλλιώς θα μου λεγες ότι παλιά τρώγαν αμνό ενώ τώρα είναι βεγκαν με το κρασί και τον άρτο.jey_pap έγραψε: 09 Ιουν 2021, 11:24
Ωχχ! Παρασάγκας διαφέρει το ζώο που τεμάχιζαν κι έτρωγαν, σα να ήταν ο "θεός" τους. Εδώ έχουμε άρτο και κρασί, κι όχι ζώο.
Είτε ο Θεός εισέρχεται σε αμνό είτε σε σταφύλι είτε σε νήπιο η θεοφαγία προστάζει να φάτε τον θεό...
Οι βάρβαροι τρώγαν τον νεκρό βασιλιά τους, τους συγγενείς τους κτλ όλα για την θεοφαγία...
Αυτή είναι η θεοφαγία που κατάντησε νηπιοφαγία από ευλογία τροφής...
Ο Ιησούς όχι μόνο δεν ζήλεψε Διονυσιακά, αλλά είχε μεγάλη αντίθεση το μυστήριο Του με ολ' αυτά."εγώ ειμί ο άρτος ο ζων."jey_pap έγραψε: 10 Μάιος 2021, 10:19 Το ότι : " σαρξ και αίμα βασιλεία ουρανών κληρονομήσε ου δύνανται" μας δείχνει πόση ήταν η "χρησιμότητά" τους και πόση αξία έδειχνε ο Ιησούς για τα χοϊκου τύπου αυτά στοιχεία.
Και πάλι:Κι επομένως :
Ιωάννης 6: 63: "το Πνεύμά εστι το ζωοποιούν, η σαρξ ουκ ωφελεί ουδέν"
" το αίμα μου αληθώς εστί βρώσις και το σώμα μου αληθώς εστί πόσις" δεν αφορούν χοϊκου
τύπου στοιχεία και δη σάρκες και... αίματα, Αφορούν αληθή βρώσιμα και πόσιμα για τον άνθρωπο στοιχεία. Τοιαύτα, ως αληθή δεν νοούνται στοιχεία... "κανιβαλικά", αλλά κατάλληλα, όπως πχ το" μάννα" εξ ουρανού στην έρημο που ελάμβανε, χωρίς να είναι ορατό, τη γεύση τροφής που ο καθένας ορεγόταν.
51 εγω ειμι ο αρτος ο ζων ο εκ του ουρανου καταβας εαν τις φαγη εκ τουτου του αρτου ζησεται εις τον αιωνα και ο αρτος δε ον εγω δωσω η σαρξ μου εστιν ην εγω δωσω υπερ της του κοσμου ζωης
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση