Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:01 Εγώ είμαι πολύ υπερ των εμφυτεύσεων μαλλιών στους άντρες. Το λουκ "Βέγγος" δε μου αρέσει καθόλου.
Κι αυτό.
Αλλά πιάνουν;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:01 Εγώ είμαι πολύ υπερ των εμφυτεύσεων μαλλιών στους άντρες. Το λουκ "Βέγγος" δε μου αρέσει καθόλου.
ήμουν έτοιμη να σου πώ γιατί τι έκανε ο άνθρωπος..Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:00Αφού βρίσω τον όττο, θα σου πω ναι, αξίζει.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Απρ 2018, 14:57Αξιζει να βαλω σιδερακια λες;Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 14:46 Aυτό που έβαλε σίγουρα είναι σιδεράκια. Και έφυγε η ακμή και τα σημάδια με λέιζερ.
Τα χρονια που θα τα φοραω δε θα ειμαι τελειως απωθητικος;Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:00Αφού βρίσω τον όττο, θα σου πω ναι, αξίζει.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Απρ 2018, 14:57Αξιζει να βαλω σιδερακια λες;Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 14:46 Aυτό που έβαλε σίγουρα είναι σιδεράκια. Και έφυγε η ακμή και τα σημάδια με λέιζερ.
Και τώρα απωθητικός δεν είσαι με στραβόδοντα;
Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:01Κι αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:01 Εγώ είμαι πολύ υπερ των εμφυτεύσεων μαλλιών στους άντρες. Το λουκ "Βέγγος" δε μου αρέσει καθόλου.
Αλλά πιάνουν;
Δεν πετυχαινουν αισθητικα. Μενουν αραια πανω και η hairline περιεργη. Ο Μασκ δεν ειχε πληρη καραφλα Βεγγος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:01 Εγώ είμαι πολύ υπερ των εμφυτεύσεων μαλλιών στους άντρες. Το λουκ "Βέγγος" δε μου αρέσει καθόλου.
Θα ελεγα κατι ενδιαμεσο. Περισσοτερο χαζος παρα απωθητικος φαινομαι. Αλλα νομιζω με τα σιδερακια 2 χρονια που θα τα φοραω δε θα με πλησιασει ουτε θηλυκο χαμστερ.Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:05Και τώρα απωθητικός δεν είσαι με στραβόδοντα;
Αν μιλάμε για ένα στραβο δοντάκι, ε σιγά, δεν έχει νόημα, άσε που κάποια είναι και χαριτωμένα, αλλά αν είσαι φάση ρονάλντο, ε μόνο προς το καλύτερο θα πας.
Ρε δεν ξέρω, τι να σου πω. Αν είναι χάλια, λέω ξεκαθαρα βάλε. Αν μιλάμε για ένα δόντι τώρα, οκ, τσάμπα η ταλαιπωρία και τα λεφτα.Ορέστης 35 έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:08
Θα ελεγα κατι ενδιαμεσο. Περισσοτερο χαζος παρα απωθητικος φαινομαι. Αλλα νομιζω με τα σιδερακια 2 χρονια που θα τα φοραω δε θα με πλησιασει ουτε θηλυκο χαμστερ.
δείξε φωτό απο καποιον αλλον!Ορέστης 35 έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:12 Πως λεγονται αυτα δοντια διπλα στους κοπτηρες; Αυτα ειναι στραβα.
Κάποια τέτοια πύκνωση;Ορέστης 35 έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:12 Πως λεγονται αυτα δοντια διπλα στους κοπτηρες; Αυτα ειναι στραβα.

Εγώ που δε σε ξέρω, μου μοιάζεις με άνθρωπο που έχει πολλή αυτοπεποίθηση. Βέβαια, από τη στιγμή που νιώθεις αλλιώς, έτσι θα ναι. Βρες τι σε κόλλησε κ δούλεψε το! Να το διώξεις. Μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις άλλωστε. Κ η κόρη μου που είναι λιοντάρι με παρθένο, δε μοιάζει ιδιαίτερα για λιοντάρι. Ίσως μεγαλώνοντας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:00
ρε συ εχω Λέων ωροσκόπο.
λέει ότι έχω αυτοπεποίθηση κι ότι είμαι πολυάσχολη!
εν τω μεταξύ όλοι αυτό μου λένε..''ρε συ κουλούρι δε σου αξίζει..έχε λίγο αυτοπεποίθηση''
σιγουρα πολλά με μπλόκαρανε πολλά..και με άφησαν πίσω,αλλά πολύ πίσω!
Οχι οι κυνοδοντες. Τα πιο μεσα ειναι διαγωνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:17Κάποια τέτοια πύκνωση;Ορέστης 35 έγραψε: 13 Απρ 2018, 15:12 Πως λεγονται αυτα δοντια διπλα στους κοπτηρες; Αυτα ειναι στραβα.Spoiler